2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anoommm,kızlar nazlı oluyoo dime petuşş...gerçi hakkını yeme yani seninki bayaa bi erken dayandı kapıya...doktora göre bu hafta olmadı öbür hafta mutlak doğuma gidiyon yani:10:

Walla oyle didi emme bakalim.....bence kizim mart sonunu bekliycek, ben kendinde o azmi ve o inadi goruom:)))

offff,bugün çamaşıra boğuldum resmen,daha da ütü yapmadım yaaaa:ssz:
ama amaaaa belim kötü ağrıyooo,çok acilleri ütüleyeyim diyorum bi bakıyom elime almışken hepsi bitmiş:1:
cuma günü de camların önünü sileyim dediydim de kendime geldiğimde 3 odanın camınıda silmiştim,tabi ayağımın üstüne basamadım o gün:1:

Walla sasirmam..
Ama bekleyemem o kaaaa..
Esime diom hazir cantamiz, crs kontrole cantayla gidelim, dr e dielim biz geldik kendi gelmiosa biz alalim:))

çarşambaya kadar sancın neyin tutmazsa git walla:1:
bende istifar edince korkup gece vakti çantalarla gitmiştim oğlumda,salak nöbetçi doktor çatı muaynesi yaparken suyumu patlatmasaydı o gün zorla doğurmıcaktım..3 cm açılmam varmış guyaaa,adamın parmağınısokmasıyla suyumun gelmesi bir oldu..ama artık akıllandım,sancım gelmeden alttan muayne aslaa yaptırmam:20:

Son düzenleme:
çarşambaya kadar sancın neyin tutmazsa git walla:1:
bende istifar edince korkup gece vakti çantalarla gitmiştim oğlumda,salak nöbetçi doktor çatı muaynesi yaparken suyumu patlatmasaydı o gün zorla doğurmıcaktım..3 cm açılmam varmış guyaaa,adamın parmağınısokmasıyla suyumun gelmesi bir oldu..ama artık akıllandım,sancım gelmeden alttan muayne aslaa yaptırmam:20:

Ben gecen hastanedeyken bi kadin dogurmaya gelmisti...1 cm aciklik varmis..sanvilarida bayagi seyrekti...18 saati bulurnus die soyluodu telde konusurken:)))

Ben 2 cm aciklik ve daha sık sanciyla 5 gundur evfeyim dusun yani:))))

Beni o gunlerde hep alttan elle muayene ettiler..
Kendi dr um ederken bi ara dei elimi hissediomusun evet dedim dedi elim su anda bebegin kafasinda...neaaaaa die ben :)))

slm herkese.
bebeğin odası yerleşti eşyalar ütülenip dolaplara girdi. bir geceliklerim ve perde ütüsü kaldı.
petuş sende sık sık duş al. doğumun çabuklaşsın.

kızlar ben de bebişin ağırlaştığını bu hafta iyice hissetmeye başladım,geçen haftalarda nispeten daha rahat hareket ediyodum ama bu haftadan beri zorlamaya başladı,benimki de sağ kaburgama ayakları dayıyo,eğilemiyom da doğru düzgün oturamıyom da,son haftalarda nolcak halimiz diye düşünüyom valla:31: ılık duş almak çok rahatlatıyo beni,tavsiye ederim,bir de gece yatarken bacakalrın arasına yastık koyun diyolar,ben denedim,nispeten rahatlatıyo,bunun yanında gece uykularım bölünüyo,zaten 1'e 2ye kadar uyuyamıyorum,uyuyunca da 2 saatte bi tuvalete uyanıyorum,binbir güçlükle kalkmaya çalışıyorum yataktan falan:1: bir de mide yanması var tabi arada:37: yine de sağlık sıhhat versin bebekelrimize allah,az kaldı:nazar: yarın muayenem var,bakalım ne dicek doktor amcası

Son düzenleme:
Canım benim de aynı kaplumbağalar bile benden hızlı yürüyor. Belim zaten artık yok. Netten hamilelerde bel ağrısını azaltmak için birkaç egzersiz buldum onlar biraz rahat ettiriyor. Canım oturmak daha kötü yapıyor sanki batıyor kemikler sırt üsto de uzanma mümkünse soluna uzan beni blrtek o rahatlatıyor

aynen hic oturamiyorum her firsatta uzaniyorum.düz yatmak imkansiz yatarsam kalkamiyorum :D evet sol yatmak rahatlatiyor.bebek daha dönmemis basi sag kaburgama nasil basiyor ve agritiyor hic sorma :) azcik kaldi sabredelim bakalim. sonundaki güzelligi düsününce insan herseyi unutuyor :9:

günaydın kızlar,,,
erken kalkma alışkanlığından dolayı 6 buçukta uyandım..
cuma günü son iş günümdü.. pastalarla çiçeklerle hediyelerle uğurladılar bizi..
akşam da kocişim geldi.. artık birlikteyiz ve ilk işi internet sorunun çözme oldu:27:
cumartesi kontrolümüz vardı.. doktor gelişimi önde gidiyor dedi.. 36 haftalık gibi görünüyormuş..
boyu kilosu kafa çapı fazlaymış.. özettle iri bi bebek dedi.. ve eğer 4 kilonun üstünde olacak olursa sezaryanla alırız dedi
biraz üzüldüm sanki.. yani ben bebeğim zayıf bi bebek olmasın diye ona kilo aldıracak şeyleri abarttım galiba..
2550 kiloymuş kızım:53::53::53::53::53:
bugün raporumuzu alıp artık yan gelip yatacağız.. o nedenle bugün aranızda olamayabilirim.. hepinizi öpüyorum..

günaydın kızlar,,,
akşam da kocişim geldi.. artık birlikteyiz ve ilk işi internet sorunun çözme oldu:27:
cumartesi kontrolümüz vardı.. doktor gelişimi önde gidiyor dedi.. 36 haftalık gibi görünüyormuş..
boyu kilosu kafa çapı fazlaymış.. özettle iri bi bebek dedi.. ve eğer 4 kilonun üstünde olacak olursa sezaryanla alırız dedi
biraz üzüldüm sanki.. yani ben bebeğim zayıf bi bebek olmasın diye ona kilo aldıracak şeyleri abarttım galiba..
bugün raporumuzu alıp artık yan gelip yatacağız.. o nedenle bugün aranızda olamayabilirim.. hepinizi öpüyorum..

:nazar:kızına kocaman bi maşşallah ozaman:nazar:iyi dinlenmeler sanada evde olmanın keyfini çıkar diyecem ama bizaman sonra sıkılmaya başlıyabilirsin haberin olsun çünkü artık evde olmaktan ben çok sıkıldım ama dışarıda çıksam hemen karnım sertleşiyo kasıklarım agrıyo dün bi market dolaştım eve nerdeyse aglayarak geledim :43:zor eksikler var hala nasıl alınacak bilmiyorum

günaydın kıslar
cumartesi akşamı belim ve karnım resmen kopacak şekilde ağrıyordu ve dik duramıyordum.annem ısrarla doktora gitti,doğum başlangıcı olabilir filan dedi.o geceyi evde zarzor atlattım.pazarda 7-8 misafirim vardı.yemek,pasta çay,kahve derken öğlen 12 den akşam 8e kadar ayakta öldümmm.onlar gittikten sonra bacak ağrıları başladı.gece 4de acıdan ağlayarak uyandım ve daha uyumadım.bi ağrı kesici içtim.şuan biraz iyi gibi.
bu arada bebeğimin nevresim takımlarını ve pikeciklerini yıkadım astım.kocişi kahvaltı yaptırıp gönderdim.1 makine çamaşırımı daha yıkarsam akşama kadar bişey yapmam artık

günaydın herkese :16:
kimsecikler yok daha ortada...herkes iznini almış yatıyor galiba :ssz:
allahım bende doğurmadan bi uyuyayım yaa :31:

günaydınnnnn.........
evet ya topik ne kadar sessiz böyle:14::14::14:
sabah o kadar zor uyanıp geldimki işe,hala gözlerimi açamıyorum,çok uykum var çooookkk:14::14::14:

Günaydıınnnnnnn herkeseee...

bizde babammızı işe gönderdik kahvaltımızı ettik geldik.... evde olunca pazartesi sendromuda olmuyormuş yahuuuuu:1::1::1:

günaydınnnnn.........
evet ya topik ne kadar sessiz böyle:14::14::14:
sabah o kadar zor uyanıp geldimki işe,hala gözlerimi açamıyorum,çok uykum var çooookkk:14::14::14:

çok zor oluyoo cnm son zamanlar işe gitmek. daha ne kadar gideceksin, allah yardımcın olsun..

günaydın kıslar
cumartesi akşamı belim ve karnım resmen kopacak şekilde ağrıyordu ve dik duramıyordum.annem ısrarla doktora gitti,doğum başlangıcı olabilir filan dedi.o geceyi evde zarzor atlattım.pazarda 7-8 misafirim vardı.yemek,pasta çay,kahve derken öğlen 12 den akşam 8e kadar ayakta öldümmm.onlar gittikten sonra bacak ağrıları başladı.gece 4de acıdan ağlayarak uyandım ve daha uyumadım.bi ağrı kesici içtim.şuan biraz iyi gibi.
bu arada bebeğimin nevresim takımlarını ve pikeciklerini yıkadım astım.kocişi kahvaltı yaptırıp gönderdim.1 makine çamaşırımı daha yıkarsam akşama kadar bişey yapmam artık

gecmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini cumarteside beninimde misafirim vardı olmuyo artık gücüm yetmiyomuş onlar gittikten sonra hemen uyumak istedim ama agrılardan ne mümkün iyice agırlaştık kiloyla alakası yok bebekler büyüdükce hareket yavaşlıyo:14:eşime diyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum oturamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum yürümekte bile artık zorlanıyorum ilk kızımda sanki bu kadar agırlaşmamıştım yaşlada alakası varmı acaba nerdeyse 8 yıl oldu gercektenmi yaşlandım acaba :9:

Günaydıınnnnnnn herkeseee...

bizde babammızı işe gönderdik kahvaltımızı ettik geldik.... evde olunca pazartesi sendromuda olmuyormuş yahuuuuu:1::1::1:

çok zor oluyoo cnm son zamanlar işe gitmek. daha ne kadar gideceksin, allah yardımcın olsun..

canım 4 haftam var daha izne ayrılmak için 30 mart son:43::43::43::43::43:

günaydın kızlar,,,

cnm ben daha önce de sana sordum mu hatırlamıyorum ama neler yedin kilo aldırmak için bebişine?bnmkinin ağırlığı haftasına göre biraz düşük de...

Back
X