2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ya bende dün akşam bunalımdaydım. Hem de ne bunalım kocişimin başının etini yedim onu çok üzdüm
İçim nasıl sıkılıyordu. Allah hayırlısını versin. Bugün daha iyiyim.

hadi gözünaydın canımm
darısı başımıza inşallahh

Ya bende dün akşam bunalımdaydım. Hem de ne bunalım kocişimin başının etini yedim onu çok üzdüm
İçim nasıl sıkılıyordu. Allah hayırlısını versin. Bugün daha iyiyim.

bende eşime kızıp durdum oda bana kızdı tabi sabah iyyidik ama bu gergınlık canımı sıkıyo :S
geçicekkk inşallah

bende boyatma taraftarı değilim ama doğuma kadar dahada kötü olacaklar.acaba kınamı yaksam diye düşünüyorum :26: doğuman sonra kınadan boyaya geçmem zor olacak bu seferde..off saçlarım çok sorun olacak sanırım bana.

kına düşündüm bende, doğuma yakın siyah oluıyo zaten, bende boya var ama aktı yarısı değişik yarısı değişik, sezeryan olucagım için saçlarıma bi fön çeker göz kalemimi çeker öyle girerim doğuama yada ördiriyim dıyorum saçlarımı kestırmiştim kısa ozman çok bunalttı benı ilkinde:))

bende eşime kızıp durdum oda bana kızdı tabi sabah iyyidik ama bu gergınlık canımı sıkıyo :S
geçicekkk inşallah

bizdede durum pek farklı değil... hadi ben hamileyim sana ne oluyo diyorum bende:))))))

gececek inşallah...

günaydın güzel anneler ben daha bunalım durumlarını yaşamıyorum ama bu haldeyken yani hala çok sakinken eşim hamile kocası olmak çok zor diyor çok mu yüz vermişim ben buna ne

canm tesekkur ederim verdiğin bilgi için, belim ağrıyorken sağ bacağımda da ağrı oldu bakalm kabak çekirdeği çitleyince inşallah gecer. kızlar buarada heryerde hamilelerin balık yemesi ile ilgili yazılar var kendi dr umda haftada 2 kez balık önerdi ama hangi balıkların yenmesi gerektiği ile ilgili birşey söylemiyorlar. ben kısa bir araştırma yaptım ve sizinle paylaşmak istiyorum. çiftliklerde yetiştirilen balıklar önerilmiyor, denizde avlanarak tutulması gerekiyor. denizin orta ksımında yada yuzeyinde yaşayan balıklar bizim faydalı, dip balıkalrında ağır metaller bulunuyor civa gibi.. mesela mezgit, barbun dip balığı tercih edilmez.. deniz levreği, sarı kanat(lüfer), palamut, hamsi gönül rahatlığıyla yiyebilirz. internette somon balığındaki omega 3 bol olduğu için yenmesi gerekli yazıyor ama balıkçıya çiftlik olup olmadığını sormanızı tavsiye ederim. denizden avlanması gerekiyor

geçicekkk inşallah

İnşallah Eşim hep alttan aldı neler demedim ki. Sabah sarılıp özür diledim O da yine anlayışlı bir şekilde önemli değil aşkım dedi Of off ya ben kötü biriyim...

Eki Görüntüle 261652
bebekelri kundak yapıcakmıyız kızlar bu çok pratikmiş ve organıkmiş çok şeker:))

hangi siteden baktın online satışı var mı?
kundak yapılmasını onaylayanlar ve onaylamayanlar çok var tam netleşmiş bir konu değil... valla benim ilk bebeğim olacak kısmetse o yüzden yapmalı yapmamalı çok bilemiyorum.

gözün aydın cnm

bide ek olarak çalışan bayanlar dizinizin tam o büküldüğü yeri sandalyeye tam dayamayınız, hafif öne atınız ayklarınızı, kan dolaşımını zorlaştırıyormış..

özalcan bebe canım
ilk bebeğimi kundaklamadım, ama arada vbı uyuturken kundaklayınca elleri ayakları onu rahatsız dip uyanmadı uyuturken bebekkken kendılerını guvende hissederlermiş anne karnındaki hissi sıkışıklığı veririrmiş,
birde hani bebekleri sırt üstü yatırınca elleri kolalrı çok savururlar korkarlarmış anne karnında sıkışık olduklaı için o güveni ararlarmış ki sarınca daha rahat oluyo ben kıyamadım kendimce sarmadım özgürce hareket etsin dedim belki bunu sararaım biraz:)

12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER) BU HAFTA BEBEĞİNİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bebeğin tüm organları artık oluşmuştur. Bu haftadan itibaren yapısı ve işlevleri belirlenmiş olan organlar artık hacim olarak büyümeye başlarlar.

Parmaklarda tırnaklar ortaya çıkmıştır ve saç ve tırnaklar uzamaya başlar. Bağırsakta peristaltik sindirim hareketleri başlamıştır.

Bu haftada bebeğiniz oldukça hareketlidir ve sık sık ağız açıp kapama hareketleri yapar. Ultrasonografi esnasında onun hıçkırdığına bile tanık olabilirsiniz. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrenmiştir ve anlaşılan çok da iyi yapamadığından hıçkırık tutmaktadır :)

Bebeğiniz bu haftadan itibaren artık parmağını da emmeye başlar.

ooyyy oyyyyyyy bebeğim artık parmağına emmeye başlarmışşş kıyamaammmm

Ben kullanmıyacam.Karşıyım bebişi sıkıştırıyoruz sanki. Hareketlerini kısıtlıyoruz.Ayrıca emzik biberon vs kullamayı düşünmüyorum.. Ama biberon mecbur ihtiyacımız olacak işe gideceğm için. Onu da cam almayı düşünüşorum. Sağlıklı ne varsa araştıralım onu yapalım.

evet bu konudada 2 ayrı fikir var..ama sanki ben 1 hafta kadar kundaklarmışım gibi gelio...yani eskiler yapmış bişi olmamış??? hem nisan sıcak da olmucak, üşümezde yafrucuklar ama tabi dr ada danışmak gerek, bilemedim...

hayır, 8. haftan bitmiş, 9. hfatanında 5 gününü bitrmişsin; yani biri sorsa sana 9. haftanın içindeyim diceksin

teşekkür ederimm şimdi daha iyi anladımm

ben hamile kalmadan önce zaten kendi sac rengime dönmek için boyuyordum
öğrenmeden 2 gün öncede boyamıstım yine
şimdi kendi rengime cok yakın dogum ve sonrası bi süre boyatmam
iyi ki boyatmısım karameldi saclarım

Ayy kurban olurum ben ona :) Büşümüşte parmağını emiyormuş. Meleğim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…