günaydın kızlar işe gidenler güne erken başlıyo tabi,
dün akşam bunalımdaydım bugun çıktım sanki :))) iyim çok şükür ama bu midem geçmiyo bi turlu pazartesi dr randevum ondan sonra herşey değişsede bebeğime sağlıklı bakabılsem , ceviz süt yoğurt balıkk bunları yıyelım artık ıkıncı trmestrda gelecek ay düğün var dayımın oğlunun kınada gıymek için sade bı kıyafet almam lazım şimdiden baksam ancak bulurum çok kararsızım hele kılolu olunca
hamıle kıyafetleri için erken daha sonra kılo alıcgımız için olmayabılır sonradan şimdide bol bol gıymeyelim:))) ama şu normal trikolar var göğsü dar gelıp alttan büzüşen onlar çok tatlı oluyo bulursam şimdilik öyle birşey alıcam
amma yazdım sabah sabah :))
günaydın herkeseeebiz tahlil sonuçlarımızı aldık çok şükür hiçbir sıkıntı yok sonuçlarda.bir sonraki randevumuz 20 ekim..
ben de ilk 3 ay içinde kilo almadım çok şükür henüz...Ama hamile pantolonu aldım bir kumaş bir kot çünkü 1 kotum dışında hiçbir pantolonum olmuyor kilo almadım ama göbüş belirgin:).ve ilk kez dün giydim ay nasıl rahatmış o pantolon öyle
Ya bende dün akşam bunalımdaydım. Hem de ne bunalım kocişimin başının etini yedim onu çok üzdüm
İçim nasıl sıkılıyordu. Allah hayırlısını versin. Bugün daha iyiyim.
benim saçlarımda sarı dip boyası geldi baya çok kötü duruyor böyle ama boyatmayacağım bitkisel boyalar varmış sanırım ama ben ne olursa olsun riske atmam
benim doktorum geçenki randevumda saç rengini değiştirmişti ve kendiside hamile:26:sanırım bi sakıncası yok belli aylara gelince
canım bende unutmim die işte böldüm kutuyu, yarısı iş yerinde rocco kutusunda yarısı evde, bittikçe işteki eve götürüp kutuyu fulluyorum...benim saçlarımda boya yok allahdan doğal ama çok değişik fikirler var boyatında dienler var boyatmayında dienler var:44: bilmom ama ben olsam boyatmazdım gibi gelio, yani bişi olmaz deselerde ya bişi olursa fikri bende her zmn ağır basar...
bende boyatma taraftarı değilim ama doğuma kadar dahada kötü olacaklar.acaba kınamı yaksam diye düşünüyorum :26: doğuman sonra kınadan boyaya geçmem zor olacak bu seferde..off saçlarım çok sorun olacak sanırım bana.
bende eşime kızıp durdum oda bana kızdı tabi sabah iyyidik ama bu gergınlık canımı sıkıyo :S
geçicekkk inşallah
hadi gözünaydın canımm
darısı başımıza inşallahh
evet bu açıklama güzel olmuş, eline sağlık sbilyanacım
cnm bende geçenlerde okumuştum erken bel, bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden olabilirmiş, dr takviye magnezyum veriomuş..benimde bacaklarım çok ağrıoda hamilliğin başından buyana nerdeyse...dr uma sorcam yrn gidince, sende danış dr una istersen..bide doğal yoldan en ii magnezyum kabak çekirdeğinnde varmış, buda bilgimize
bende eşime kızıp durdum oda bana kızdı tabi sabah iyyidik ama bu gergınlık canımı sıkıyo :S
geçicekkk inşallah
Eki Görüntüle 261652
bebekelri kundak yapıcakmıyız kızlar bu çok pratikmiş ve organıkmiş çok şeker:))
günaydın herkeseeebiz tahlil sonuçlarımızı aldık çok şükür hiçbir sıkıntı yok sonuçlarda.bir sonraki randevumuz 20 ekim..
ben de ilk 3 ay içinde kilo almadım çok şükür henüz...Ama hamile pantolonu aldım bir kumaş bir kot çünkü 1 kotum dışında hiçbir pantolonum olmuyor kilo almadım ama göbüş belirgin:).ve ilk kez dün giydim ay nasıl rahatmış o pantolon öyle
evet canım 12 haftadan sonra bel ağrıları bağlar diyor internette bende şimdi belimin arkasına küçük bir yastık yaptım çok iyi oldu..çalıştığımız için bütün gün mecburen oturuyoruz bazen arkama yaslanmayıda unutuyordum... iyiki bu internet var her konuda imdadımıza yetişiyor....
hangi siteden baktın online satışı var mı?
kundak yapılmasını onaylayanlar ve onaylamayanlar çok var tam netleşmiş bir konu değil... valla benim ilk bebeğim olacak kısmetse o yüzden yapmalı yapmamalı çok bilemiyorum.
hangi siteden baktın online satışı var mı?
kundak yapılmasını onaylayanlar ve onaylamayanlar çok var tam netleşmiş bir konu değil... valla benim ilk bebeğim olacak kısmetse o yüzden yapmalı yapmamalı çok bilemiyorum.
şimdi canım senin tickirınde 8 hafta 5 günlük yazıyor ya bu demek oluyor ki 8 haftan bitmiş 9.haftadan 5 günüde bitirmişsin... yani sen şuan 9 haftalıksın...
10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER)
11. GEBELİK HAFTASI (10+0, 10+6. GÜNLER)
12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER)
böyle devam eder canım....
hayır, 8. haftan bitmiş, 9. hfatanında 5 gününü bitrmişsin; yani biri sorsa sana 9. haftanın içindeyim diceksin
valla süper bir fikir..
ben bu folik asidi bir türlü düzenli kullanamadım.hep unutuyorum falan.umarım bir sıkıntı olmaz.
bu arada kızlar saçlarınızı ne yapıyorsunuz.benim saçlarımda çok beyaz var.boyayamıyorumda..varmı bir fikriniz bu konuda :26:
12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER) BU HAFTA BEBEĞİNİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bebeğin tüm organları artık oluşmuştur. Bu haftadan itibaren yapısı ve işlevleri belirlenmiş olan organlar artık hacim olarak büyümeye başlarlar.
Parmaklarda tırnaklar ortaya çıkmıştır ve saç ve tırnaklar uzamaya başlar. Bağırsakta peristaltik sindirim hareketleri başlamıştır.
Bu haftada bebeğiniz oldukça hareketlidir ve sık sık ağız açıp kapama hareketleri yapar. Ultrasonografi esnasında onun hıçkırdığına bile tanık olabilirsiniz. Bebeğiniz yutmayı yeni öğrenmiştir ve anlaşılan çok da iyi yapamadığından hıçkırık tutmaktadır :)
Bebeğiniz bu haftadan itibaren artık parmağını da emmeye başlar.
ooyyy oyyyyyyy bebeğim artık parmağına emmeye başlarmışşş kıyamaammmm
canim hosgeldin.tebrikler.ins hayirlisi ile kucagina alirsn bebesini.bende 9 haftalik hamileyim.ilk bebegim.
hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni bebeğin işin zor gibi :))
emiyomuydu minik yavru:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?