2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın..........
nasılsınız kızlar..bende birşeyler yiyiyorum folik asidimi içicem sonrada....

cnm benim tickerımda 12+1 görünüyor...yani 12. hafta bitti 13. haftaya girdik demek oluo...tickerlar hafta bitince 11-12-13 vs. oluo...benim kendi hesabım, dr um hesabı, tickerımın hesabı aynı:44:

günaydın kızlar işe gidenler güne erken başlıyo tabi,
dün akşam bunalımdaydım bugun çıktım sanki :))) iyim çok şükür ama bu midem geçmiyo bi turlu pazartesi dr randevum ondan sonra herşey değişsede bebeğime sağlıklı bakabılsem , ceviz süt yoğurt balıkk bunları yıyelım artık ıkıncı trmestrda gelecek ay düğün var dayımın oğlunun kınada gıymek için sade bı kıyafet almam lazım şimdiden baksam ancak bulurum çok kararsızım hele kılolu olunca
hamıle kıyafetleri için erken daha sonra kılo alıcgımız için olmayabılır sonradan şimdide bol bol gıymeyelim:))) ama şu normal trikolar var göğsü dar gelıp alttan büzüşen onlar çok tatlı oluyo bulursam şimdilik öyle birşey alıcam
amma yazdım sabah sabah :))

bendede titreşim oluyo neden olabilirki benimde aklıma bebekmi diye geliyo ama çok erken yaa
acaba gazdan dolayı bi titreşimmi yaşıyoruzki

gazdandır kızlar bendede oluyo öyle birşeyler yuruyo sankı göbeğimde elimi koydugumda ama daha erken
ben 5 buçuk aylıkken hissettımde siz okadar beklemeyebılırsınız :)) 4 aylıkken başlarız hissetmeye

şimdi canım senin tickirınde 8 hafta 5 günlük yazıyor ya bu demek oluyor ki 8 haftan bitmiş 9.haftadan 5 günüde bitirmişsin... yani sen şuan 9 haftalıksın...

10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER)
11. GEBELİK HAFTASI (10+0, 10+6. GÜNLER)
12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER)

böyle devam eder canım....

gunaydın kızlar,
benm 2 gundur bulantım yok denecek kadar azaldı, hatta dun akşam canm balık yemek istedi eşim cok sewindi dert olmuştu içine balıktan tiksinmem süt içememem.. neyseki iştahım yerine geldi ama dun akşamdan beri belim ağrıyor, netten baktım 12. haftadan itibaren bel ağrısı oılabilir diyor ama benm için biraz erken gbi geldi

evet ya bende çok üzülüyorum midemin bulantısından hiç öle şeyler yüyemiyorum..benim midem hep bulanıyo hep başım dönüyo hep başım ağrıyoo... ama düne kadar hiç kusmamıştım... dun sabah servisten inip şirkete zor attım kendimi... hiç durmayacak sandım çok korktumm valla :)))
bakamıyorum bebeğime diye çok üzülüyorum. geçse şu bulantılarda yesek faydalı şeyler....

evet bu açıklama güzel olmuş, eline sağlık sbilyanacım

cnm bende geçenlerde okumuştum erken bel, bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden olabilirmiş, dr takviye magnezyum veriomuş..benimde bacaklarım çok ağrıoda hamilliğin başından buyana nerdeyse...dr uma sorcam yrn gidince, sende danış dr una istersen..bide doğal yoldan en ii magnezyum kabak çekirdeğinnde varmış, buda bilgimize

he hee, ben kahvaltıyı evde yapıom folic i iş yerinde içiom..iştekiler daha bilmio bebeği o nedenle folic rocco sakız kutusunun içinde

valla süper bir fikir..
ben bu folik asidi bir türlü düzenli kullanamadım.hep unutuyorum falan.umarım bir sıkıntı olmaz.

bu arada kızlar saçlarınızı ne yapıyorsunuz.benim saçlarımda çok beyaz var.boyayamıyorumda..varmı bir fikriniz bu konuda :26:

benim saçlarımda sarı dip boyası geldi baya çok kötü duruyor böyle ama boyatmayacağım bitkisel boyalar varmış sanırım ama ben ne olursa olsun riske atmam
benim doktorum geçenki randevumda saç rengini değiştirmişti ve kendiside hamile:26:sanırım bi sakıncası yok belli aylara gelince

Son düzenleme:
günaydın anneler
bende bu hafta hissettim gibi hareketlerini
gaz farklı bir şey ama bakalım doğru mu
kızlar ben bulantıdan şikayet ediyorum ama mesela bulantı gün içinde olmazsa ya da geç olursa
korkmaya başlıyorum
acaba bişey mi oldu yavruma diye

bir hareketlenselerde çoşsak bizde yaaaaaa :)

ben hamilelik değilde geniş bluzlar aldım alt tarafı büzgülü
rahatım şimdilik
kilo almadım ama ya çok sevinçliyim

günaydın herkeseee biz tahlil sonuçlarımızı aldık çok şükür hiçbir sıkıntı yok sonuçlarda.bir sonraki randevumuz 20 ekim..
ben de ilk 3 ay içinde kilo almadım çok şükür henüz...Ama hamile pantolonu aldım bir kumaş bir kot çünkü 1 kotum dışında hiçbir pantolonum olmuyor kilo almadım ama göbüş belirgin:).ve ilk kez dün giydim ay nasıl rahatmış o pantolon öyle

Son düzenleme:

evet canım 12 haftadan sonra bel ağrıları bağlar diyor internette bende şimdi belimin arkasına küçük bir yastık yaptım çok iyi oldu..çalıştığımız için bütün gün mecburen oturuyoruz bazen arkama yaslanmayıda unutuyordum... iyiki bu internet var her konuda imdadımıza yetişiyor....

canım ilk hamileleğimde gece bi kramp girdi ayağıma 36, haftalardaydı bağırarark uyandım eşimde tuttu ayağımı felan hemen maghnezyum içtim gerçekten o kasıklardakı baskı ağrılarını bıle hafifletıyoki 37, haftad adım atamıyodum feci ağrı oluyodu tabısi benım suçum magnezyum içmıyodum kokusundan ama içinde fakettımkı süper ağrım felan kalmamıştı son aylarda zaten bebekelr ıyıce bizim iliğimizi kurutmuş oluyodu oyuzden muhakkak birşeyler eksılmeye başlıyo vucuttan
bu kalp çarpıntısıda kansızlıktan olabılırmiş nette okudum kansızlık hiç olmamıştı bende belkıde fucut iflas etti kanıma bakıp bı kan hapı alırım düşükse tabi

canım bende unutmim die işte böldüm kutuyu, yarısı iş yerinde rocco kutusunda yarısı evde, bittikçe işteki eve götürüp kutuyu fulluyorum...benim saçlarımda boya yok allahdan doğal ama çok değişik fikirler var boyatında dienler var boyatmayında dienler var:44: bilmom ama ben olsam boyatmazdım gibi gelio, yani bişi olmaz deselerde ya bişi olursa fikri bende her zmn ağır basar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…