günaydıınnn
kahvaltısını kimler etttiiii...BEEEENNNN yuppiiiiiiii
merhaba arkadaşlar
birşey sormak istiyorum petunyanın tickerda 12w0 sbilyanı tickerde11w0 yazıyor yani 12 ve 11 haftalık diye ama siz söylerken 1 hafta önden söylüyorsunuz
gebelik hesaplama siteliernde de mesela ben 9 haftalıgım o hafta için 10+ 10+6 yazıyor bi hafta öndenmi gidiyor ne oluyor anlamadım ben anlatsanız sevinicem ya
günaydın..........
nasılsınız kızlar..bende birşeyler yiyiyorum folik asidimi içicem sonrada....
afiyet olsun kuzum...bizim babamız hazırlıo evde yedirip içirip öle yolluo bizi işe
günaydın..........
nasılsınız kızlar..bende birşeyler yiyiyorum folik asidimi içicem sonrada....
bendede titreşim oluyo neden olabilirki benimde aklıma bebekmi diye geliyo ama çok erken yaa
acaba gazdan dolayı bi titreşimmi yaşıyoruzki
cnm benim tickerımda 12+1 görünüyor...yani 12. hafta bitti 13. haftaya girdik demek oluo...tickerlar hafta bitince 11-12-13 vs. oluo...benim kendi hesabım, dr um hesabı, tickerımın hesabı aynı:44:
merhaba arkadaşlar
birşey sormak istiyorum petunyanın tickerda 12w0 sbilyanı tickerde11w0 yazıyor yani 12 ve 11 haftalık diye ama siz söylerken 1 hafta önden söylüyorsunuz
gebelik hesaplama siteliernde de mesela ben 9 haftalıgım o hafta için 10+ 10+6 yazıyor bi hafta öndenmi gidiyor ne oluyor anlamadım ben anlatsanız sevinicem ya
günaydın kızlar işe gidenler güne erken başlıyo tabi,
dün akşam bunalımdaydım bugun çıktım sanki :))) iyim çok şükür ama bu midem geçmiyo bi turlu pazartesi dr randevum ondan sonra herşey değişsede bebeğime sağlıklı bakabılsem , ceviz süt yoğurt balıkk bunları yıyelım artık ıkıncı trmestrda gelecek ay düğün var dayımın oğlunun kınada gıymek için sade bı kıyafet almam lazım şimdiden baksam ancak bulurum çok kararsızım hele kılolu olunca
hamıle kıyafetleri için erken daha sonra kılo alıcgımız için olmayabılır sonradan şimdide bol bol gıymeyelim:))) ama şu normal trikolar var göğsü dar gelıp alttan büzüşen onlar çok tatlı oluyo bulursam şimdilik öyle birşey alıcam
amma yazdım sabah sabah :))
mesela benimkinde 8+5 yazıyor
ama aslında 9+5 mi
şimdi canım senin tickirınde 8 hafta 5 günlük yazıyor ya bu demek oluyor ki 8 haftan bitmiş 9.haftadan 5 günüde bitirmişsin... yani sen şuan 9 haftalıksın...
10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER)
11. GEBELİK HAFTASI (10+0, 10+6. GÜNLER)
12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER)
böyle devam eder canım....
gunaydın kızlar,
benm 2 gundur bulantım yok denecek kadar azaldı, hatta dun akşam canm balık yemek istedi eşim cok sewindi dert olmuştu içine balıktan tiksinmem süt içememem.. neyseki iştahım yerine geldi ama dun akşamdan beri belim ağrıyor, netten baktım 12. haftadan itibaren bel ağrısı oılabilir diyor ama benm için biraz erken gbi geldi
he hee, ben kahvaltıyı evde yapıom folic i iş yerinde içiom..iştekiler daha bilmio bebeği o nedenle folic rocco sakız kutusunun içinde
valla süper bir fikir..
ben bu folik asidi bir türlü düzenli kullanamadım.hep unutuyorum falan.umarım bir sıkıntı olmaz.
bu arada kızlar saçlarınızı ne yapıyorsunuz.benim saçlarımda çok beyaz var.boyayamıyorumda..varmı bir fikriniz bu konuda :26:
gunaydın kızlar,
benm 2 gundur bulantım yok denecek kadar azaldı, hatta dun akşam canm balık yemek istedi eşim cok sewindi dert olmuştu içine balıktan tiksinmem süt içememem.. neyseki iştahım yerine geldi ama dun akşamdan beri belim ağrıyor, netten baktım 12. haftadan itibaren bel ağrısı oılabilir diyor ama benm için biraz erken gbi geldi
cnm bende geçenlerde okumuştum erken bel, bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden olabilirmiş, dr takviye magnezyum veriomuş..benimde bacaklarım çok ağrıoda hamilliğin başından buyana nerdeyse...dr uma sorcam yrn gidince, sende danış dr una istersen..bide doğal yoldan en ii magnezyum kabak çekirdeğinnde varmış, buda bilgimize
valla süper bir fikir..
ben bu folik asidi bir türlü düzenli kullanamadım.hep unutuyorum falan.umarım bir sıkıntı olmaz.
bu arada kızlar saçlarınızı ne yapıyorsunuz.benim saçlarımda çok beyaz var.boyayamıyorumda..varmı bir fikriniz bu konuda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?