2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mehtapozan nez_50 paristebirgece+ eerkol mistrall PetunyaPet htcydmr luckyincident sbilyana denis_34+

herkes geçmişimi okuyooo nirdesinizzz küstüm bende gidiyom azcık markete uğricam

kızlar şimdi doktorumla görüştüm
2 li ve 3 lü test yaptırmayacakmıs
17. haftada 4 lü test yaptırcakmıs
en kesin sonuclar 4 lüde cıkıyormus

mehtapozan nez_50 paristebirgece+ eerkol mistrall PetunyaPet htcydmr luckyincident sbilyana denis_34+

herkes geçmişimi okuyooo nirdesinizzz küstüm bende gidiyom azcık markete uğricam

bende küstüm bi günaydım dedim cevap veren olmadı şaka bi yana iş yerinde olunca arada bi yazabiliyorum muhteşem genel koordinatörüm burda da zırt pırt bişeyler çıkarıyo bana

bende küstüm bi günaydım dedim cevap veren olmadı şaka bi yana iş yerinde olunca arada bi yazabiliyorum muhteşem genel koordinatörüm burda da zırt pırt bişeyler çıkarıyo bana

kalabalık oluyoz ama herkes bişeyler okuyp kaçıyo aaa :)) gözden kaçmıştır günaydının canım ben kaçtım şimdi görüşürüz bayanlar:)

günaydınnnnn ben geldimmm yawrularr...naılsınız bakalımmm?? ay ben çok uykucu oldum çoooookkkkk yaw son 3 gündür bi böğürtüdür gidiyo midem çok ve sürekli olmasada ara ara bulanıyo ama çıkarmıyorum vee aşırı bi alınganlık hakim ağlıyorum hemen ne olursa

Merabalar hayırlı Cumalar arkadaşlar bende 8-6 haftalık hamişim kaç haftalık olduğunu gösteren cetvelden bende yapmak istiyorum ama yapamadım yardımcı olur musunuz avatarı da değiştiremedim

kıss yok anam girdim bakamadım bile işten güçten eee hadi marketten donunce konusuruz cnmm

ben ev derdine düştüm off
ev arıyoruz harıl harıl ayın 1ine kadar bulmamız lazım evi kiraya verdik kiracı gelecek ama biz hala bulamadık bi ev

günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. uzun zamandır sadece yazılanları okuyabiliyorum yazmaya fırsat bulamıyorum..
çalışıyorum ve de çok yoğunum.. soğuk algınlığı geçirdim geçenlerde 2 gün raporluydum ama inanın ki yetmedi :84: başımı yastıktan kaldıramadım... bütün vücudum deli gibi ağrıyordu.. çok çok dikkat edin kendinize.. ilaç alamamak öyle zor oluyor ki! bi tanecik ağrı kesici alsam geçecekti sanki ama.. yine de kullanmadım işte..

kuzi kuzi hoşgeldin...sen forumu boş bırakma bak dün yoktun bağlamışsın duygusala bi günde

ben ev derdine düştüm off
ev arıyoruz harıl harıl ayın 1ine kadar bulmamız lazım evi kiraya verdik kiracı gelecek ama biz hala bulamadık bi ev

ist. damısn , nerden bakıosunuz ev

şekerler yaa biz 2012 nisan anneleri takvimi yapcaktıkk yapmıcazmı onuu?? ben bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum..

şekerler yaa biz 2012 nisan anneleri takvimi yapcaktıkk yapmıcazmı onuu?? ben bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum..

tuni mart anneleri forumuna baksana kim yapmış, kim yapmışsa ona msj atsana anlatsın sana sen takip et de yapalım bebem..ben yaparım ama iş yerinde çalışırken takip edemem gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…