ankaradayım tatlımist. damısn , nerden bakıosunuz ev
neden evi değiştiriyorsunuz canım?
kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aramızda?
kuzi kuzi hoşgeldin...sen forumu boş bırakma bak dün yoktun bağlamışsın duygusala bi günde
hoşgördüm kuzucumm...valla dün bi ara vardım yaa ama çok duramadım evet kocam eve erken geldiydi..ya kızıyo bana ya internete girme bebeğe zararı olur diyo radyasyon hep o diyo bende korkuyom yaa acaba hakketen bi zararı olurmukinee
valla canım eşim banada kızıyordu doktorum onun yanıda söyledi cep telefonu bilgisayar zarar vermez diye kendisi mesaili çalışlıyo artık bana bilgisayar oyunu almaya falan kalkıyo o derece yani ah şu adamlar sakalımız yokki sözümüz geçsin biz söyleyince inanmazlar ama doktor ne söylerse doğru
günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. uzun zamandır sadece yazılanları okuyabiliyorum yazmaya fırsat bulamıyorum..
çalışıyorum ve de çok yoğunum.. soğuk algınlığı geçirdim geçenlerde 2 gün raporluydum ama inanın ki yetmedi :84: başımı yastıktan kaldıramadım... bütün vücudum deli gibi ağrıyordu.. çok çok dikkat edin kendinize.. ilaç alamamak öyle zor oluyor ki! bi tanecik ağrı kesici alsam geçecekti sanki ama.. yine de kullanmadım işte..
bir kişi vardı sanırım ama kesin değil büyük ihtimalle kız demişti dr u yanlış hatırlamıyorsam..kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aramızda?
bebem biz gün boyu pc başında çalışyoz, olursa önce bizimkilere olur, allaha emanetler korkma...
kuzucum evet benimde aklıma direk bu geldi ama biyerdede okumuştum kablosuz internetin zararı var diye doğruluk payı nekadar hiç bilemiyorum canım..dediğin gibi Allaha emanetler ya gurban olurum ben onlaraa minnaklarımm
bu arada mart anneleri aşmış 5207. sayfadalar kim yapmış o şahsı arayamadım ama genel olarak sordum ortaya cvp bekliyom bakalım
valla canım eşim banada kızıyordu doktorum onun yanıda söyledi cep telefonu bilgisayar zarar vermez diye kendisi mesaili çalışlıyo artık bana bilgisayar oyunu almaya falan kalkıyo o derece yani ah şu adamlar sakalımız yokki sözümüz geçsin biz söyleyince inanmazlar ama doktor ne söylerse doğru
yaw bende doktoruma sorcaktım ama hep unutuyorum eşimde öle baskı yapınca acabamı diyorumm...ama aynen canım dediğğin gibi benimkide öle doktor şimdi hiçbi zararı yok dese gıkı çıkmaz doktor dediya haklıdır oay çok tatlı oluyolar bazen ama yaa
kuzucum evet benimde aklıma direk bu geldi ama biyerdede okumuştum kablosuz internetin zararı var diye doğruluk payı nekadar hiç bilemiyorum canım..dediğin gibi Allaha emanetler ya gurban olurum ben onlaraa minnaklarımm
bu arada mart anneleri aşmış 5207. sayfadalar kim yapmış o şahsı arayamadım ama genel olarak sordum ortaya cvp bekliyom bakalım
tuni yanlış mart annelerine baktın sanırım kuzum..http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri.html bak burdaki 2012 mart anneleri ilk sayfada var, pollyynnaa die biri yapmış, pollyynnaa sık sık girio gün içinde foruma, bi ona ulamayı dene.
kizlar sizlerdede oluyormu.benim acayip uykum geliyo.aksamlari erkenden yatiyorum.sabah esimi ise gonderip gene yatiyorum.ama halen doyamiyorum uykuya.bir arkadasim simdi bol bol uyu bebek gelince zor uyursun demisti.bende o yuzden uykum geldikce basima yastiga koyuyormee bide evde olunca
yine kıskandım bak...
tuni yanlış mart annelerine baktın sanırım kuzum..http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri.html bak burdaki 2012 mart anneleri ilk sayfada var, pollyynnaa die biri yapmış, pollyynnaa sık sık girio gün içinde foruma, bi ona ulamayı dene.
yok kuzum bende ona baktımda son zamanlarda yazılanlara baktı pollyannayı göremedim hiç dedim artık girmiyo heralde özel msj gönderdim şimdi umarım cvp gelirbekleyelim olmzsa buluruz bi yolunu ya
arkadaşlar izmirden olan varmı aranızdaaaaaaa :))
Ben varım
Ayrıca bugün doktor randevum var heyecanlıyım ve dakikaları sayıyorum
ben bu cetveli beceremeyeceğim yaf.. 5 aylık olmuş bebeğikim haberim yok..
iki arada bir derede gizli saklı ancak bi kadar oluyor.. allla alla yaa
ben bu cetveli beceremeyeceğim yaf.. 5 aylık olmuş bebeğikim haberim yok..
iki arada bir derede gizli saklı ancak bi kadar oluyor.. allla alla yaa
heyyyy heyyyyy heyyyy bende senin yerine heyecanlandım yahuu güzel haberlerle gel inşallahhh
canım tarih kısmına son adet tarihini yazdığından eminmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?