2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
prnss bide dün diyodu yarın günaydın açılışını ben yapcam diye nerdeeeeeeeeeeeeeeee
Hani nerde nerdeeeeeeeeee

Gecnis olsun cnm ya...benimkide cambul cumbul edio sbhlarida yine henuz cikarma evresine gelmedim:)))
Evet ya pirensesim her an teikte ol derim ben:))) senin oglanda yetti gari demesin...normal olmsutur die dusunyorum..evet hbr beklioz, bebegin karnini doyursun gazini cikarsin bi haber eder belki kendnden:)))

saol bebem yağmur ne durumda anne çıkmak istiyoom gibi belirtileri var mı??
ben nasıl tetikde olam petuşum yaff daha çanta bilem hazırlamadım geçen akşam ancak pijamalarımı yıkadım daha ütü yapcam hepsi hafta sonunu bekliyor çok işim var çokkk

Günaydin bayanlar simayimız gelmiş şukur paris nasil acaba bizimde şimdilik tam 3 haftamiz var ama emin olun karninizda olmasini cok arayacaksiniz tekmelerini hissetmeyi cok ozleyeceksiniz hava yagmurlu adanada evde olmak bogdu beni

kahvaltımızı yaptık kızlarımla saglık ocagından çagırdılar rutin konturolmüş gitsemmiki üf araba artık kulanmak istemiyom yürümeyede gözüm kesmiyo yürürken bişe bilmiyom ama akşam çok beter oluyom halen araba kulanan varmı

7 de kalktik bizde esim bu hafta yanimizda yok bende annemdeyim evimi özledim ya dün yavrum cikacak sandim ben yurudukce o kukuma bastirdi normal dogum dusunenlere tavsiyem yuruyun tabi abartmadan

Ayy cnm ya erteledikce gozunmuzde buyyo o islerde emin ol 1 gunde 2 gunde hepsi halloluo..hele senin annene vs. Yaninda hic dusunme bile bebem

Biraz daha sakin biraz daha güzel biraz daha ağrısız bir gün diliyorum hepinize güzel anneler...
Ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Kızım 34 haftalık oldu bugün...Ama sorun mu değil mi bilemediğim bir durumla karşı karşıyayım.Bu haftanın başından beri hareketleri çok cılızlaştı,önceleri hareket ederken canımı yakan kızım o kadar sakin ki,çok sıkıştırdığımda küçük tekmelerle cevap veriyo bana...hıçkırmalarını günde bir iki defa hissetmesem -Allah Korusun-birşey oldu zannedicem...siz de aynı durumu yaşadınız mı...sebep ne ola ki..
Bu arada tanışmamız nasip olmadı ama paris arkadaşımızın doğumuna çok mutlu oldum.İnşallah kızıyla mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirir...

Bir de ben uyuyamadıkça sert ve agresif davranıyorum...yataktan ani kalkmalar,sağa ve sola ani dönüşler...sizce birşey mi olmuştur bebeğime...

Herkese gunaydinlar...l.parisimizin gözü Aydın darisida bize insaallah...bende 36 haftanın içindeyim cuma kontrol var tansiyon var seker var bide üstünü plasenta yaşlanması var....daha diğerlerinide saymıyorum.cuma gunü eğer nst de falan sorun çıkarsa bebisim kilo almamışsa sezeryani en kısa sürede yapicakmis ....bende de bı hüzün var...ben iki normal dogumla bebeklerimi kaybettim sanki içimdeyken daha güvende geliyor .....bı garip duygu içindeyim ....yüce Allah hepimizin yüzünü güldürsün

günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı bir gün diliyorum.. Doğum yapan arkadaşa çok sevindim, darısı başımıza inşAllah..

Tobeguk canım Rabbim sabır ve tekrar hayırlı bir evlat versin..cevabın içinde çok teşekkür ediyorum..başka arkadaşlar yorum yazmamış, demekki çok fazla kişi yok zekai tahir ve ankara tıp fakültesinde doğum yapacak..Artık hakkımızda hayırlısı, bende birine karar vereceğim gidince..dualarım seninle arkadaşım..

Allah yardımcınız olsun...Yaşadıklarınız hiç kolay değil ama kötü düşünmeyin ne olur...Duam sizinle...

Günaydın gızlar

Paristebirgece nickli arkadaşımız doğum yapmış ona bebeğiyle ve ailesiyle saglıklı mutlu koca bi ömür diliyorum

Ben Ankara üniversitesi tıp fakültesinde doğum yapacaktım özel doktora gidiyorum aynı zamanda orada çalışıyordu doktorum ama malesef tam gün yasasından dolayı artık çalışmıyor bu nedenle Güven hastanesinde özelde doğum yaptırıyor ben de orada yapacağım. Zekai Tahir doğum hastanesi sonuçta orayla ilgili sürekli duyduğum şey çok kalabalık olması. Ama doktorların tecrübesi ve hastanenin ünitelerinin yeterliliği tartışılmaz tabiki. Özel doktoruna gitme şansı varsa git özel oda ayarlama şansınız varsa onu da değerlendir bence o zaman daha rahat olur senin için. Hayırlı doğumlar diliyorum.

kısssslarr beni akşam oldumu bir sıcaklık hararet basıyo soyunasım geliyo ya..size de böyle sıcaklık basıyo mu terliyo musunuz?

merhaba gulce33, yeri darlaştığı için artık hareketlerini daha az hissedebilirsin.

kısssslarr beni akşam oldumu bir sıcaklık hararet basıyo soyunasım geliyo ya..size de böyle sıcaklık basıyo mu terliyo musunuz?

olmaz mı:))) geçen gün buz gibi havayı hiç hissetmeden balkonda sabahladım...tabi sonrası malum,soğuk algınlığı ve öksürük...aman dikkat:))

Güanydınnnn Tünaydınnnnnnnnn SElamlarrrrrrrr herkeseeeeeeeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…