Hani nerde nerdeeeeeeeeeeprnss bide dün diyodu yarın günaydın açılışını ben yapcam diye nerdeeeeeeeeeeeeeeee
geldim geldim petuşum günaydınlarr...
sorma ya sabah sabah yine kustumwc den çıkamadım petuşum
çok şükür simayımız gelmiş yaa Allah şükürler olsun
Yapraam ne durumda nasıl acaba ? anam aynı haftadayıkk yapraaam pırtlattıben tırsıyorum normal doğum olduysa hemen tavsiyelerini bekliyorum
Hani nerde nerdeeeeeeeeee
Gecnis olsun cnm ya...benimkide cambul cumbul edio sbhlarida yine henuz cikarma evresine gelmedim:)))
Evet ya pirensesim her an teikte ol derim ben:))) senin oglanda yetti gari demesin...normal olmsutur die dusunyorum..evet hbr beklioz, bebegin karnini doyursun gazini cikarsin bi haber eder belki kendnden:)))
saol bebem yağmur ne durumda anne çıkmak istiyoom gibi belirtileri var mı??
ben nasıl tetikde olam petuşum yaff daha çanta bilem hazırlamadım geçen akşam ancak pijamalarımı yıkadım daha ütü yapcam hepsi hafta sonunu bekliyor çok işim var çokkk
Herkese gunaydinlar...l.parisimizin gözü Aydın darisida bize insaallah...bende 36 haftanın içindeyim cuma kontrol var tansiyon var seker var bide üstünü plasenta yaşlanması var....daha diğerlerinide saymıyorum.cuma gunü eğer nst de falan sorun çıkarsa bebisim kilo almamışsa sezeryani en kısa sürede yapicakmis ....bende de bı hüzün var...ben iki normal dogumla bebeklerimi kaybettim sanki içimdeyken daha güvende geliyor .....bı garip duygu içindeyim ....yüce Allah hepimizin yüzünü güldürsün
günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı bir gün diliyorum.. Doğum yapan arkadaşa çok sevindim, darısı başımıza inşAllah..
Tobeguk canım Rabbim sabır ve tekrar hayırlı bir evlat versin..cevabın içinde çok teşekkür ediyorum..başka arkadaşlar yorum yazmamış, demekki çok fazla kişi yok zekai tahir ve ankara tıp fakültesinde doğum yapacak..Artık hakkımızda hayırlısı, bende birine karar vereceğim gidince..dualarım seninle arkadaşım..
Biraz daha sakin biraz daha güzel biraz daha ağrısız bir gün diliyorum hepinize güzel anneler...
Ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Kızım 34 haftalık oldu bugün...Ama sorun mu değil mi bilemediğim bir durumla karşı karşıyayım.Bu haftanın başından beri hareketleri çok cılızlaştı,önceleri hareket ederken canımı yakan kızım o kadar sakin ki,çok sıkıştırdığımda küçük tekmelerle cevap veriyo bana...hıçkırmalarını günde bir iki defa hissetmesem -Allah Korusun-birşey oldu zannedicem...siz de aynı durumu yaşadınız mı...sebep ne ola ki..
Bu arada tanışmamız nasip olmadı ama paris arkadaşımızın doğumuna çok mutlu oldum.İnşallah kızıyla mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirir...
kısssslarr beni akşam oldumu bir sıcaklık hararet basıyo soyunasım geliyo ya..size de böyle sıcaklık basıyo mu terliyo musunuz?
merhaba gulce33, yeri darlaştığı için artık hareketlerini daha az hissedebilirsin.
yagmurcum bende o ateş basmaları hiç olmadı ama bi çok hamilede gorunen bi durummuş cnm
kısssslarr beni akşam oldumu bir sıcaklık hararet basıyo soyunasım geliyo ya..size de böyle sıcaklık basıyo mu terliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?