2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum

ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç

canım bende senın gibiyim.surekli birseyler yemek istiyo canim.hele geceleri uyaninca illa agzima birsey aticam.ozellikle tatli birseyler.acikincada cok fena oluyorm.elim ayagim tutmuyo.tansiyonum dusuyo heralde.ama cok sukur az kilo aldim hamilelilk boyunca.

Yoğun bir şekilde normal doğum istiyorum...sezeryandan çok tırsıyorum,normal daha mantıklı sanki,neticede binyıllardır yapılan bişey:)))Şimdilik bir terslik de yok,normal doğum için herşey yolunda...Bebişinede de ışık teyzesinden kocaman selamlar...:)))

yagmurlu bir gunden herkeze gunaydin kizlar.sakir sakir yagmur yagiyo disarda.evde olmak gercekten sıkıcı.hergun biryerlerde oluyodm dısarda vs.bugun evdey olacagm butun gun.poffff nasıl gecıcek zaman bılmıyormmmmmmmmm

Esra Erol iyi gidiyo:))) (Allahım bu ben miyim,tanımıyorum kendimi artık yaaa:)))

ohhh izne çıkıyosun yani hadi hayırlı olsun odanızıda güzel günlerde sağlıkla kullanın canım

Bebiş kızmıyo mu,benimki ufacık bir ses yükselmesinden rahatsız olup tepinmeye başlıyodu:)))

valla oğlum sürekli kıpır kıpır ama niye old. anlayamadım, çokmu hareketli, yoksa anne yoruldum bende hergün işe gidip gelmekten bırak artıkmı diyo bilmiyom

Ya tabi ki yaş da önemli,ben önce kariyeri tercih ettim:)) 30 yqşında evlendim,32 yaşında anne olacam inşallah...Eeeee haliyle sizler gibi olmam mümkün olmuyo,bu arada bebişe kulak ver bence,nasıl olsa o seni daha çoooookkkk yoracak annesi:))

ohhh be bende sandım sadece ben kaldım, yalnız olmamak güzelmiş ben cumartesi çalışmıyorum,benimde 2 hafta kaldı,Allah güç versin, kolaylık versin ne diyelim

amin amin hepimize :) aslında zor gelmiyo desem yalan olur ama mecburen iznimi doğum sonrasına atmak istiyorum ve maaşları dağıtmak gerek mecburen mecburen kısacası

saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum

ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç

yalnız değilsin bende bir haftada o kadar almışım ama hep yemek istiyorum yiyorum sonrasında noluyooooo
midem rahatsız oluyo daralıyom nefes alamıyommmm
olan kime oluyo banaaaa

yalnız değilsin bende bir haftada o kadar almışım ama hep yemek istiyorum yiyorum sonrasında noluyooooo
olan kime oluyo banaaaa

geçmiş sayfalarda kimse kilo almadığından bahsetmişti
bende yalnız olduğumu düşündüm bi an bi benmiyim
kilo alan diye :):):) değilmişim
yiyorum yiyorum sonra aynen nefes alamıyo gibi oluyorum
azcık rahatlasın midem sonra tekrar yemek istiyorum
90kg görmek istemiyorumm

bu arda petuş falan nerde acaba bilgisi olan varmı
girmiyor sanırım hiç doğum yaptımı

Günaydınlar, biz de dün geceyi ishal olarak geçirdiğimiz için kahvaltımızı haşlanmış patatesle yapıyoruz. 3-4 gündür bağırsaklarımda bir hassasiyet vardı zaten ve dün gece sancıyla uyandım beklenen son bağırsaklar bozulmuş. Bugün korkumdan sadece patatesle geçireceğim heralde. Maşallah hamileliğim boyunca bir rahatsızlığım olmamıştı umarım bu da ilk ve son olur. Elevit içmemeye karar verdim bugün belki o daha da arttırır diye.

geçmiş olsun canım.

Bende hamile olmaktan sikildim. Omur boyu hamileymisim gibi hissediyorum. Allahim sag saglimen bebegime kavusmayi nasip etsin.
Bizim ki erkek sizinkinin cinsiyeti ne?

Sorma artik iyice guclesti ben disarida cikamiyorum surekli istirahat yoruldum ama deger sikayet etmeye korkuylrum erken dogarsa diye bizimki de erkek

ben 50 kilo ile başladım 62 yim şuan 60 kilodayken dr.a sordum 5 kilo hakkım var dimi diye sen zayıf başladın 10 kilo daha alabilirsin diye o yüzden rahat davranıyorum açıkçası

ben 50 kilo ile başladım 62 yim şuan 60 kilodayken dr.a sordum 5 kilo hakkım var dimi diye sen zayıf başladın 10 kilo daha alabilirsin diye o yüzden rahat davranıyorum açıkçası

ohh ne güzel valla
banda dr normal diyor çünkü hamileliğim hep
yatarak geçti iğneler serumlar yedim hep

olan kime oluyo banaaaa

aynen kızlar ben de sürekli bişeyler yemek istiyorum ,geçen haftadan bu yana 1 kilo aldım çok yiyince de nefes almakta güçlük çekiyorum bakalım nolucak bu durum

bende 50 kilo ile başladım şimdi 65 kiloyum :)) doktorum iki hafta önce 13 kilo almışken ters ters baktı çok almışsın şimdiden dedi ( bu gün kontrol var 2 kilo daha aldığımı söyleynce ne diycek acaba :/

ohh ne güzel valla
banda dr normal diyor çünkü hamileliğim hep
yatarak geçti iğneler serumlar yedim hep

ondan kaynaklanıyo işte bende ilk baştan çok alabilirdim ama mide bulantısından yemek yemez olmuştum çok şükür geçti o günler ama şimdide yemekkk diyorum

senin dr da pek bi şeymiş canım can bu istiyo napalım kısmetse emziririz bebişleri çokta yemeyiz kilolarımızı veririz inşallah :)

Günaydınlar

günaydınlarrrr:) bol gazlı birgece geçirdim napıcam bilmiyorum doğuma da az kaldı nasıl kendimi düzene sokabilirim kızlar?
az kaldı cnaım zaten 2-3 gun sonra doguruyorsun sonra bebegin gaını cıkartıcan diye ugrasacaksın D: hangi konuda duzene sokmayı sordum bebim
hayırlısı olsun cnm bebeginle ilgili herseyın yolunda olmasına sevındım... tansiyonla ilgili bi sorun olabilir ?
ne iyi bi dr muş o ole ya D: benimkine kalsa 5 kiloyla bitirmemi bekliyordu hamileligimi ama ben naptım 21 kilo aldım haliyle artık yalvarıyor almadan gel nolur diye ama bende gebelik şekeride çıktı o sebepten cok ve hızlı aldım yoksa incecik bi kızdım
valla 65 kilo olsam suan opup basımın ustune koyacagım bende 53-54 le baasladım 75 im şuan :18: ( şekerden şekerden benim )

merhaba arkadaşlar ya benim iştahım yok artık önceki gibi zorla yiyorum bebeğim için yani benim gibi olan var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…