saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum
ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç
Yoğun bir şekilde normal doğum istiyorum...sezeryandan çok tırsıyorum,normal daha mantıklı sanki,neticede binyıllardır yapılan bişey:)))Şimdilik bir terslik de yok,normal doğum için herşey yolunda...Bebişinede de ışık teyzesinden kocaman selamlar...:)))valla cnm hıc sorma vura vura da maşllh bii hal oldu bir an evvel cıkmak için o da sabırsızbu kadar haftayı nasıl geride bıraktıysak su onumuzdekı sayılı gunlerde cabuk gececek dıe dusununce inann sabır gelio ınsana..... sen normal dogumu mu beklıcen cnm
yagmurlu bir gunden herkeze gunaydin kizlar.sakir sakir yagmur yagiyo disarda.evde olmak gercekten sıkıcı.hergun biryerlerde oluyodm dısarda vs.bugun evdey olacagm butun gun.poffff nasıl gecıcek zaman bılmıyormmmmmmmmm
gunaydın guzelleeer :) haftanın son gunu benım son ıs gunumm :) ıs hayatıma uzun bı ara verıyorum, mutluyumm ama. hafta bası kızımızı gorduk cok guzellesmıs teyzelerı tombıs tombıs olmus yanakları. dogum tarıhımızı kesınlestıremedık ya 4 nısan yada 12 nısan haftaya karar verıcek doktorumuz. bebegımın odası geldı. besıgımız de geldı. bı kac eksıgımız dısında artık hazırızgercı hala hastane cantamızı hazırlamadık, bu arada dogum seklımız sezeryan cunku benım prensesım hala bacak bacak ustune atmıs oturuyor donmeye de nıyetı yok gıbı :) kızların dogum haberlerını aldıkca heyecan, korku, panik ıvır zıvır bende tavan yapıyor hepımız saglıkla bı alsak bebıslerı kucagımıza ahh...
Bebiş kızmıyo mu,benimki ufacık bir ses yükselmesinden rahatsız olup tepinmeye başlıyodu:)))
ohhh izne çıkıyosun yani hadi hayırlı olsunodanızıda güzel günlerde sağlıkla kullanın canım
valla oğlum sürekli kıpır kıpır ama niye old. anlayamadım, çokmu hareketli, yoksa anne yoruldum bende hergün işe gidip gelmekten bırak artıkmı diyo bilmiyom
ohhh be bende sandım sadece ben kaldım, yalnız olmamak güzelmişben cumartesi çalışmıyorum,benimde 2 hafta kaldı,Allah güç versin, kolaylık versin ne diyelim
saol canım ölçtüm şimdi normal zaten düşük tansiyonluyum
ya kızlar bide ben acayip yememk ymek istiyorum
1 haftada 1,5kg almışım moralim bozuluyor ama
yemekten vazgeçmiyorum hiç
yalnız değilsin bende bir haftada o kadar almışım ama hep yemek istiyorum yiyorum sonrasında noluyooooo
midem rahatsız oluyo daralıyom nefes alamıyommmm
olan kime oluyo banaaaa
Günaydınlar, biz de dün geceyi ishal olarak geçirdiğimiz için kahvaltımızı haşlanmış patatesle yapıyoruz. 3-4 gündür bağırsaklarımda bir hassasiyet vardı zaten ve dün gece sancıyla uyandım beklenen son bağırsaklar bozulmuş. Bugün korkumdan sadece patatesle geçireceğim heralde. Maşallah hamileliğim boyunca bir rahatsızlığım olmamıştı umarım bu da ilk ve son olur. Elevit içmemeye karar verdim bugün belki o daha da arttırır diye.
Bende hamile olmaktan sikildim. Omur boyu hamileymisim gibi hissediyorum. Allahim sag saglimen bebegime kavusmayi nasip etsin.
Bizim ki erkek sizinkinin cinsiyeti ne?
geçmiş sayfalarda kimse kilo almadığından bahsetmişti
bende yalnız olduğumu düşündüm bi an bi benmiyim
kilo alan diye :):):) değilmişim
yiyorum yiyorum sonra aynen nefes alamıyo gibi oluyorum
azcık rahatlasın midem sonra tekrar yemek istiyorum
90kg görmek istemiyorumm
bu arda petuş falan nerde acaba bilgisi olan varmı
girmiyor sanırım hiç doğum yaptımı
ben 50 kilo ile başladım 62 yim şuan 60 kilodayken dr.a sordum 5 kilo hakkım var dimi diye sen zayıf başladın 10 kilo daha alabilirsin diye o yüzden rahat davranıyorum açıkçası
yalnız değilsin bende bir haftada o kadar almışım ama hep yemek istiyorum yiyorum sonrasında noluyooooo
midem rahatsız oluyo daralıyom nefes alamıyommmm
olan kime oluyo banaaaa
ben 50 kilo ile başladım 62 yim şuan 60 kilodayken dr.a sordum 5 kilo hakkım var dimi diye sen zayıf başladın 10 kilo daha alabilirsin diye o yüzden rahat davranıyorum açıkçası
ohh ne güzel valla
banda dr normal diyor çünkü hamileliğim hep
yatarak geçti iğneler serumlar yedim hep
bende 50 kilo ile başladım şimdi 65 kiloyum :)) doktorum iki hafta önce 13 kilo almışken ters ters baktı çok almışsın şimdiden dedi( bu gün kontrol var 2 kilo daha aldığımı söyleynce ne diycek acaba :/
Sorma artik iyice guclesti ben disarida cikamiyorum surekli istirahat yoruldum ama deger sikayet etmeye korkuylrum erken dogarsa diyebizimki de erkek
az kaldı cnaım zaten 2-3 gun sonra doguruyorsun sonra bebegin gaını cıkartıcan diye ugrasacaksın Dgünaydınlarrrr:) bol gazlı birgece geçirdim napıcam bilmiyorum doğuma da az kaldı nasıl kendimi düzene sokabilirim kızlar?
hayırlısı olsun cnm bebeginle ilgili herseyın yolunda olmasına sevındım... tansiyonla ilgili bi sorun olabilir ?Günaydın kızlarr
dün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda
ufak ufak kasılmalırımız çıktı olacakmış artık böyle
haftaya çatına bakıcam eğer darlık yoksa normal
doğum yapacağız inş. eğer darlık olursa bzen 2.5kg
bebek bile doğamıyo dedi inş. yoktur.
bide sabah uynadığımdan beri başım çok ağrıyor
arada baş dönmesi de yaşıyorum ama bunları
söylemeyi unuttum arasammı diye düşünüyorum
ne iyi bi dr muş o ole ya D:ben 50 kilo ile başladım 62 yim şuan 60 kilodayken dr.a sordum 5 kilo hakkım var dimi diye sen zayıf başladın 10 kilo daha alabilirsin diye o yüzden rahat davranıyorum açıkçası
valla 65 kilo olsam suan opup basımın ustune koyacagım bende 53-54 le baasladım 75 im şuanbende 50 kilo ile başladım şimdi 65 kiloyum :)) doktorum iki hafta önce 13 kilo almışken ters ters baktı çok almışsın şimdiden dedi( bu gün kontrol var 2 kilo daha aldığımı söyleynce ne diycek acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?