ben bebe yağı kullanmıştım sıfır çatlak diyebilirim
ama bunda üşeniyorum nedense daha başlamadım
ama karnım gögüslerim kurumaya başladı ve de çok kaşınıyor
başla cnm başla. ben aslında bi bebe yağı almıştım. banyodan çıkınca ıslakken sürüyorum ara sıra. ama öylesine kullanıyodum. doktorda kreme başla artık deyince ne alsam bilemedim. fiyatlarıda pek pahalı kremlerin :44:
yawricim progestan manyak ediyo beni yaffssGünde 3 dene içiyom :) krem falan şimdi bana çok erken ama okuyorum not alıyorum hepsini heçç merak etmeyinn bide bebe yağı ben normaldede kullanırım hakikaten çok faydalı çok yumuşatıyo cildi çok faydası olabilir yani bunuda sölemeden geçemiycimmm :) valla zamanı gelincede sorularımı sorarım bakk söliyim şimdiden benimki daha sizinkinden minnak çünküü oyyyy Bu arada tatlı ne yediniz aklım tatlıda kaldı
gene uykum geldi yaaaaa
ben bu konuları konuşmam için bana bi 3 hafta falan daha geçmesi lazım 2.li test falan şimdi daha çok minnak yafrumm
ara sıra bende sürüyorum bebe yağını kreme başlayana kadar en azından esnek olsun diye.
çatlak bide bünyeden bünyeye de değişiyo ya.kimisiherşey kullanıyo ama yinede çatlıyo.
bende bebe yağıyla başlayayım ilk önce doktorada bi gittiğimde sorayım bakalım o ne isim önerecek bana
kremlerin fiyatları nakadar canım
YANİ ÖLE DİOLAR HEP, BENİM ANNEM ÇATLAMIŞ ABLAM ÇATLAMAMIŞ, ANNEME DAHA ÇOK BENZİO TEN YAPIM SANKİ..ÖLE DŞOLAR NE KULLANIRSAN KULLAN ÇATLICAĞI VARSADA ÇATLIO DİOLAR AMA BEN KULLANİMDE YİNEDE, HAYIRLISI ARTIK:26:
ya ben netten baktım en çok liearac die bi çatlak kremi var onu övmüşler, fiyatlarınada baktım en küçük tüpü 40-45 arasıydı...daha krem almadım dr uma sorcam o ne önerirse onu kullancam bişi demezsede bu liearac ı alcam
heeee ben bilmom onu....tatlıyı böle ulu ortamı sölim...sölim hadi sölim daha bulantıları aşamadığımız için aşermioz nede olsa..incirli muhallebi...ist da yolu nişantaşına düşen galata muhallebisine uğrasın mutlaka, çok süper muhallebi çeşitleri var, dahada dtay vermim kuzi
kızlar sinirim bozuldu çok fena..
ben patronla anlaşmıştım cmt günleri çalışmıyordum.az önce bana haber yollamış işler bu ara yoğun belli bir süre gelsin diye.olaya bak.ben adama durumumu izah ediyorum riskli bir hamileliğim var diyorum tamam dedi yanına yardımcı alayım dedi şimdide dalga geçer gibi cnmt günü gel diyo.zaten evim uzak.hafta içi eşimle aabayla geliyorduk şimdi nasıl gelicem ben.çok sinirliyim çok....
yawricim progestan manyak ediyo beni yaffssgünde 3 dene içiyom :) krem falan şimdi bana çok erken ama okuyorum not alıyorum hepsini heçç merak etmeyinn bide bebe yağı ben normaldede kullanırım hakikaten çok faydalı çok yumuşatıyo cildi çok faydası olabilir yani bunuda sölemeden geçemiycimmm :) valla zamanı gelincede sorularımı sorarım bakk söliyim şimdiden benimki daha sizinkinden minnak çünküü oyyyy bu arada tatlı ne yediniz aklım tatlıda kaldı
bende bebe yağıyla başlayayım ilk önce doktorada bi gittiğimde sorayım bakalım o ne isim önerecek bana
kremlerin fiyatları nakadar canım
wuhuuuuu afiyet olsun guzucukk hiç yemedim ama çok lezzetlidir muhakkakama sevindim valla çalışmaya devam etceğine işinde seni çok seviyomuş bak yarında bebişin cinsiyetini öğrendinmi senden mutlusu yok inş. (inş. gösterir cinsiyetini minnak şey)
ay ne kadar pahalı bide ayda kaç tüp kullanırız kimbilir:26:
acaba doktor bu çatlak kremlerini reçeteye yazar mı? yazarsa ssk bi kısmını karşılar mı?
bende 1 paket kullandım valla ayakta uyuyordum resmen bide tansiyonumu yükseltmişti çok sen ne zamandır kullanıyorsun inşallah doktor gerek duymaz artık canım benim
acaba doktor bu çatlak kremlerini reçeteye yazar mı? yazarsa ssk bi kısmını karşılar mı?
ben güveniorum yafruma, özgüveni tam olcak, açcak göstercek, yicem çikolataları yicem çikolataları dayancam dr un kapısınaayy belli olurmu aceba ya, rüyada ne görürsen oymuş ben erkek görmüştüm ilk şimdi zıvanadan çıktım her gece deişik göryom, bi gece kız bi gece erkek
YANİ ÖLE DİOLAR HEP, BENİM ANNEM ÇATLAMIŞ ABLAM ÇATLAMAMIŞ, ANNEME DAHA ÇOK BENZİO TEN YAPIM SANKİ..ÖLE DŞOLAR NE KULLANIRSAN KULLAN ÇATLICAĞI VARSADA ÇATLIO DİOLAR AMA BEN KULLANİMDE YİNEDE, HAYIRLISI ARTIK:26:
ya ben netten baktım en çok liearac die bi çatlak kremi var onu övmüşler, fiyatlarınada baktım en küçük tüpü 40-45 arasıydı...daha krem almadım dr uma sorcam o ne önerirse onu kullancam bişi demezsede bu liearac ı alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?