2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben bebe yağı kullanmıştım sıfır çatlak diyebilirim
ama bunda üşeniyorum nedense daha başlamadım
ama karnım gögüslerim kurumaya başladı ve de çok kaşınıyor

ara sıra bende sürüyorum bebe yağını kreme başlayana kadar en azından esnek olsun diye.
çatlak bide bünyeden bünyeye de değişiyo ya.kimisiherşey kullanıyo ama yinede çatlıyo.

bende bebe yağıyla başlayayım ilk önce doktorada bi gittiğimde sorayım bakalım o ne isim önerecek bana
kremlerin fiyatları nakadar canım

kızlar sinirim bozuldu çok fena..
ben patronla anlaşmıştım cmt günleri çalışmıyordum.az önce bana haber yollamış işler bu ara yoğun belli bir süre gelsin diye.olaya bak.ben adama durumumu izah ediyorum riskli bir hamileliğim var diyorum tamam dedi yanına yardımcı alayım dedi şimdide dalga geçer gibi cnmt günü gel diyo.zaten evim uzak.hafta içi eşimle aabayla geliyorduk şimdi nasıl gelicem ben.çok sinirliyim çok....

heeee ben bilmom onu....tatlıyı böle ulu ortamı sölim...sölim hadi sölim daha bulantıları aşamadığımız için aşermioz nede olsa..incirli muhallebi...ist da yolu nişantaşına düşen galata muhallebisine uğrasın mutlaka, çok süper muhallebi çeşitleri var, dahada dtay vermim kuzi

ara sıra bende sürüyorum bebe yağını kreme başlayana kadar en azından esnek olsun diye.
çatlak bide bünyeden bünyeye de değişiyo ya.kimisiherşey kullanıyo ama yinede çatlıyo.

YANİ ÖLE DİOLAR HEP, BENİM ANNEM ÇATLAMIŞ ABLAM ÇATLAMAMIŞ, ANNEME DAHA ÇOK BENZİO TEN YAPIM SANKİ..ÖLE DŞOLAR NE KULLANIRSAN KULLAN ÇATLICAĞI VARSADA ÇATLIO DİOLAR AMA BEN KULLANİMDE YİNEDE, HAYIRLISI ARTIK:26:

bende bebe yağıyla başlayayım ilk önce doktorada bi gittiğimde sorayım bakalım o ne isim önerecek bana

ya ben netten baktım en çok liearac die bi çatlak kremi var onu övmüşler, fiyatlarınada baktım en küçük tüpü 40-45 arasıydı...daha krem almadım dr uma sorcam o ne önerirse onu kullancam bişi demezsede bu liearac ı alcam

ay ne kadar pahalı bide ayda kaç tüp kullanırız kimbilir:26:

wuhuuuuu afiyet olsun guzucukk hiç yemedim ama çok lezzetlidir muhakkak ama sevindim valla çalışmaya devam etceğine işinde seni çok seviyomuş bak yarında bebişin cinsiyetini öğrendinmi senden mutlusu yok inş. (inş. gösterir cinsiyetini minnak şey)

güzel bi küfürü hak etmiş canım patronun...

bende 1 paket kullandım valla ayakta uyuyordum resmen bide tansiyonumu yükseltmişti çok sen ne zamandır kullanıyorsun inşallah doktor gerek duymaz artık canım benim

doktorun bana söylediği kremler 50 ila 80 arasında değişiyo bir tanesi. mustela en iyisi dedi ama onu mu alsam acaba. eczanedeki kadında dediki mustela pahalı bi krem 2 yılönce satışını yapıyodum o zman bile 70 küsürdü. diğer söylediği bonal kremide internette araştırdım memnun olmayan çok var.

ben güveniorum yafruma, özgüveni tam olcak, açcak göstercek, yicem çikolataları yicem çikolataları dayancam dr un kapısına ayy belli olurmu aceba ya, rüyada ne görürsen oymuş ben erkek görmüştüm ilk şimdi zıvanadan çıktım her gece deişik göryom, bi gece kız bi gece erkek

bende 1 paket kullandım valla ayakta uyuyordum resmen bide tansiyonumu yükseltmişti çok sen ne zamandır kullanıyorsun inşallah doktor gerek duymaz artık canım benim

canım ben ilk kontrolümde doktorum kullan dedi ilk bebeğimi kaybettiğim için 1 paket bitti devam etmene gerek yok dedi ama 2 gün önce çok azda olsa kahverengi akıntım olduğu için doktorumu aradım progestanı kullan dedi tekrar başladım benide acaip sersem ediyor gözlerim falan dönüyor oturduğum yerde bu paketten sonra keser bence inş.

acaba doktor bu çatlak kremlerini reçeteye yazar mı? yazarsa ssk bi kısmını karşılar mı?

canım ssk şuanda vitaminleri hatta mide koruyucularını bile karşılamıyor geçen eşime doktor taylor toz yazmış malesef karşılamadı bırak kiş bunları karşılasın hiç sanmıyorum keşke karşılasa ama onlar sadece kesintiyi bilir

accık usturuplu ossun bakimm valla şekerim bana senin kızın olacakmış gibi geliyo tabi sağlıklısı olsun ama benim içime öle doğuyor ne bilemm kaçta gitcen yarın daktıra??

biz elimizden geleni yapalım da çatlarsak da artık napalım. en azından ben yapacağımı yaptım napalım deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…