2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
accık usturuplu ossun bakimm valla şekerim bana senin kızın olacakmış gibi geliyo tabi sağlıklısı olsun ama benim içime öle doğuyor ne bilemm kaçta gitcen yarın daktıra??

hihoo hiç hazırlıklı değilim kız annesi olmaya..çok gaza geldim erkek die şaka bi yana sağlıklı olsunda kuzi ,ilk nede olsa...erken gidcem 11:30 da randevumuz..ama nete girip hemen yazamam sonucu akşama girerim anca...azcık turlucaz yefrumla ve babasıyla yarın, aile saadeti yaşıycaz.. ama akşama bekleyin beniiii

huhuuuuuuuu ne gözelll ailecek iyi bi gezin bakalımm ama yaa ayy çok helecanlıııııı akşama haberlerini bekliyor olaciğim 4 göslee

maaşın 3 te biri ssk kesintisi gidiodu dimi? bak ya bak ya cuma cuma yine gelio sağdan sağdan..

ya bugün bende çok çok çok sinirlendim eczanede. ssk hiçbişey karşılamıyo. onu karşılamıyo bunu karşılamıyo. ee ne karşılıyo o zman. neden veriyoruz ssk ya onca para.
bide eczacı demezmi sistemde ödenmemiş muayene ücretleri görünüyor. onları ödemeden işlem yaptıramazsınız. ne ücreti dedim şok oldum. taa 1 yıl öncesinde sürekli gittiğim özel hastaneden 5 kez muayene ücreti ödememiş mişim bak bak bak. muayene ücreti ödemeden özel hastane bakar mı ne saçmalıyosunuz dedim. bizlik bir durum değil ssk da öyle görünüyor. taa mart ayından bisan ayından hatta 2010 yılından ödenmemiş muayene ücretlerim varmış benim göya .....
onları ödemeden işlem yapamıyomuşum.
attı benim şarteller böyle bir saçmalık görmedim. özel hastanede muayene ücreti ödemeden muayene mi ediyolar ki bu salaklar benden tekrar para istiyo ödememişsiniz diye.
ayrı bir saçmalık da daha 3 hafta önce doktor yine ilaç yazdı bende gittim aldım eczaneden madem 1 yılöncesinden ödenmemiş muayene ücretim vardı da o zman neden çıkmadı dimi ama.
70 tl pata istiyolar benden ssk sisteminde öyle görünüyomuş
başlarım sisteminize dedim siniroldum ilacımıda almadan çıktım

bu ara sanki senden hiç gitmiyorlar gibi geldi bana tatlım : ) maaşın üçte birine yakın gerçekten canım ama devlet bu ara sanki sadce almasını biliyo

evet cnm bak rüyamdada gördüm bebemin ismini "öncü" koyyodum, hep başı çeksin isyankar olsun anası gibi die evet zenginden alıp fakire dağıttığını düşünyo heralde

tatlım off nasıl sinirlenmişsin.. sana sağdan da soldan da gelmiş anlaşılan..geçen sene annem yaşadı benzer bi durum tek fark hiç gitmediği ve muayene olmadığı hasteneye bi kaç kere gitmiş meğer mecbur ödedi kadıncağız 35 tl yi ya da sgk ya gidip itiraz edecekmişsin de..

ayyy ya işte ben hakim olamıom hiç böle durumlarda kendime ya..o eczaneyi yıkardım o parayı ödemezdim o ilacıda almadan çıkmazdım...yıpranalım bakalım daha ne kadar yıprancaz:2:

aramızda 1 gun var sen öğrenırsen ben ıyıce heycanlanıcam bende öğrenırım ozman ptesi
bende oğlum dıye sevıyom hadi hayırlısııı

sinirlenme canını sıkıp bebişini içerde germe bitanem eğer devlet hastanesine gidersende az bi kesinti yapılıyo sanırım sana hiç söylemeden ilaçlarla ödetmişler onu hep özele gidince de bu tutar 5 tl falan civarıydı en son hatırladığım kadarıyla yani hem özelde ücret ödüyorsun hemde eczanede yapılan uygulama sonuna kadar yanlış ama işde bu kez ilaç alırken sorun çıkarıyorlar ve nedense sen o tutarı hiç bir zaman net olarak bilemiyorsun

belki hastanenin sisteminde yanlışgirmişlerdir diyor. ee napayım hastaneyi arayayımo zman diyorum yok diyor ssk ya gidip itiraz edeceksin felan felan. nasıl uğraşayım onlarla şimmdi. gidip ssk dakilerin üstüne kusar gelirim artık 70 lira yaa zaten param yok offff

ayyy ya işte ben hakim olamıom hiç böle durumlarda kendime ya..o eczaneyi yıkardım o parayı ödemezdim o ilacıda almadan çıkmazdım...yıpranalım bakalım daha ne kadar yıprancaz:2:

ya kafayı yicem böyle saçmalık yok ssk ya gidip itiraz edecekmişim ama mecbur ödemem lazımmış işlem yapmak için. biliyolar ya uğraşamıcam ssk ya felan gitmeyle mecbur ödicem 70 lirayı seve seve dimi ondan bunların hepsi. adamı deli eder bunlar ya

bugün içim nasıl yanıyor yaa
su içtikçe her yudumda nasıl rahatlıyorum
3lt ye yakın su içicem nerdeyse

evet canım bankalardaki mantık işte..önce sokarsın müşteriye o ücret bu ücret, aslında alınmaması gerekir ama denersin, itiraz ederse hemen iade edersin "müşteri memnuniyeti" için..etmezse zaten cukka...ssk nın modelide böyle işte, kamu hizmeti değil amacı ya, kar elde etmek ya..pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…