accık usturuplu ossun bakimmvalla şekerim bana senin kızın olacakmış gibi geliyo tabi sağlıklısı olsun ama benim içime öle doğuyor ne bilemm kaçta gitcen yarın daktıra??
hihoo hiç hazırlıklı değilim kız annesi olmaya..çok gaza geldim erkek dieşaka bi yana sağlıklı olsunda kuzi ,ilk nede olsa...erken gidcem 11:30 da randevumuz..ama nete girip hemen yazamam sonucu akşama girerim anca...azcık turlucaz yefrumla ve babasıyla yarın, aile saadeti yaşıycaz.. ama akşama bekleyin beniiii
yok canım hiçbirini karşılamıyor ssk. doktor da dedi eczacıda.
maaşın 3 te biri ssk kesintisi gidiodu dimi? bak ya bak ya cuma cuma yine gelio sağdan sağdan..
maaşın 3 te biri ssk kesintisi gidiodu dimi? bak ya bak ya cuma cuma yine gelio sağdan sağdan..
bu ara sanki senden hiç gitmiyorlar gibi geldi bana tatlım : ) maaşın üçte birine yakın gerçekten canım ama devlet bu ara sanki sadce almasını biliyo
ya bugün bende çok çok çok sinirlendim eczanede. ssk hiçbişey karşılamıyo. onu karşılamıyo bunu karşılamıyo. ee ne karşılıyo o zman. neden veriyoruz ssk ya onca para.
bide eczacı demezmi sistemde ödenmemiş muayene ücretleri görünüyor. onları ödemeden işlem yaptıramazsınız. ne ücreti dedim şok oldum. taa 1 yıl öncesinde sürekli gittiğim özel hastaneden 5 kez muayene ücreti ödememiş mişim bak bak bak. muayene ücreti ödemeden özel hastane bakar mı ne saçmalıyosunuz dedim. bizlik bir durum değil ssk da öyle görünüyor. taa mart ayından bisan ayından hatta 2010 yılından ödenmemiş muayene ücretlerim varmış benim göya .....
onları ödemeden işlem yapamıyomuşum.
attı benim şarteller böyle bir saçmalık görmedim. özel hastanede muayene ücreti ödemeden muayene mi ediyolar ki bu salaklar benden tekrar para istiyo ödememişsiniz diye.
ayrı bir saçmalık da daha 3 hafta önce doktor yine ilaç yazdı bende gittim aldım eczaneden madem 1 yılöncesinden ödenmemiş muayene ücretim vardı da o zman neden çıkmadı dimi ama.
70 tl pata istiyolar benden ssk sisteminde öyle görünüyomuş
başlarım sisteminize dedim siniroldum ilacımıda almadan çıktım
ya bugün bende çok çok çok sinirlendim eczanede. ssk hiçbişey karşılamıyo. onu karşılamıyo bunu karşılamıyo. ee ne karşılıyo o zman. neden veriyoruz ssk ya onca para.
bide eczacı demezmi sistemde ödenmemiş muayene ücretleri görünüyor. onları ödemeden işlem yaptıramazsınız. ne ücreti dedim şok oldum. taa 1 yıl öncesinde sürekli gittiğim özel hastaneden 5 kez muayene ücreti ödememiş mişim bak bak bak. muayene ücreti ödemeden özel hastane bakar mı ne saçmalıyosunuz dedim. bizlik bir durum değil ssk da öyle görünüyor. taa mart ayından bisan ayından hatta 2010 yılından ödenmemiş muayene ücretlerim varmış benim göya .....
attı benim şarteller böyle bir saçmalık görmedim. özel hastanede muayene ücreti ödemeden muayene mi ediyolar ki bu salaklar benden tekrar para istiyo ödememişsiniz diye.
ayrı bir saçmalık da daha 3 hafta önce doktor yine ilaç yazdı bende gittim aldım eczaneden madem 1 yılöncesinden ödenmemiş muayene ücretim vardı da o zman neden çıkmadı dimi ama.
hihoo hiç hazırlıklı değilim kız annesi olmaya..çok gaza geldim erkek dieşaka bi yana sağlıklı olsunda kuzi ,ilk nede olsa...erken gidcem 11:30 da randevumuz..ama nete girip hemen yazamam sonucu akşama girerim anca...azcık turlucaz yefrumla ve babasıyla yarın, aile saadeti yaşıycaz.. ama akşama bekleyin beniiii
şekerlerrr ben accık uyucammm dayanamiycimm gene görüşürz beni bekleyin anacım bayyyy
aramızda 1 gun var sen öğrenırsen ben ıyıce heycanlanıcam bende öğrenırım ozman ptesi
bende oğlum dıye sevıyom hadi hayırlısııı
tatlım off nasıl sinirlenmişsin.. sana sağdan da soldan da gelmiş anlaşılan..geçen sene annem yaşadı benzer bi durum tek fark hiç gitmediği ve muayene olmadığı hasteneye bi kaç kere gitmiş meğermecbur ödedi kadıncağız 35 tl yi ya da sgk ya gidip itiraz edecekmişsin de..
evet cnm bak rüyamdada gördüm bebemin ismini "öncü" koyyodum, hep başı çeksin isyankar olsun anası gibi dieevet zenginden alıp fakire dağıttığını düşünyo heralde
hadi hayırlısı inş. bakem..face den onayladığın bendim bu arada, saolasın
ayyy ya işte ben hakim olamıom hiç böle durumlarda kendime ya..o eczaneyi yıkardım o parayı ödemezdim o ilacıda almadan çıkmazdım...yıpranalım bakalım daha ne kadar yıprancaz:2:
ya kafayı yicem böyle saçmalık yok ssk ya gidip itiraz edecekmişim ama mecbur ödemem lazımmış işlem yapmak için. biliyolar ya uğraşamıcam ssk ya felan gitmeyle mecbur ödicem 70 lirayı seve seve dimi ondan bunların hepsi. adamı deli eder bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?