yehuuuuu hadi gözün aydın şekerim çok sevindimmtatlııııııııııııııııııııııı bende istiyorum bu arada senin randevunda yarındı dimi??
hadi hayırlı uğurlu olsunnn canım
heyyyyyyyyyyyyy bizede birer tatlı plssssssss hamileyiz şurda hehehehe şaka bir yana tatlım çok sevşndim gözün aydın artık rahat rahat naz yap iş yerindee
gözün aydın canım bende 11 ay işsizdim işe başladım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğredim valla hemen söyledim rahatsızlanınca ama neden se hala çalışıyorum sevdiler sanırım beni :)
gözün aydın canımmm ohhhhhhhhh:))
ekle yoksa grubu yabancılar bascak
bizim kullancağımız kremler yada yağlar deriden bebeğe geçmiyodur dimi :26:
heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni
kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....
yemekden gelim hemen face den eklicem grub
evet ben galiba son adet tarihini yazmıştım.. çok sağol tatlım ilgilendiğin içinyenisini yapmaya çalışıyim bakalım.
kızlar size birşey sormak istiyorum.
doktorum bana dedi ki artık krem kullanmaya başla.ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisini görürsün. 2 krem ismi söyledi.
ilk önce mustela dedi. en iyisi bu dedi.
sonra bonal dedi. bu daha ucuz diye dedi galiba.
sizden krem kullanmaya başlayan var mı. bu kremler hakkında bilgisi olan var mı? yada sizin bildiğiniz en iyi krem hangisidir?
bende şimdi geldim doktordan ikili test yaptırdım bebişimi gördüm uyuyodu çok ugraştık ama uyanmadı
bizim kullancağımız kremler yada yağlar deriden bebeğe geçmiyodur dimi :26:
saolun panpişlerim....walla çok mutluyum...evet ya size tatlı nasıl göndercem..face e katılim, pasta gönderrim face densevda__; yabancı yoqqqq kov gelmesinler biz böle iiyiz paristebirgece canımcım ben bi tek kakao yağı için deriden geçiomuş die okudum ama doğru yalan bilemem
yok canım bi zararı yokmuş. bugün doktora dedim ben ne zaman kullanmaya başlayayım ? oda dediki ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur senin için. biran evvel başla dedi. 10+1 miş bugün benim. kullanmaya başla dedi.
oyyyyyyyyy gözünüz aydın canım ne güzel haberler aldık bugün yaaa sevindirik oluyorum darıı bizede olsun inşallahhhhh
bence 2li temizse 3lüye gerek yok yani yinede dr a sor derim canım
oyyyyyyyyy gözünüz aydın canım ne güzel haberler aldık bugün yaaa sevindirik oluyorum darıı bizede olsun inşallahhhhh
bence 2li temizse 3lüye gerek yok yani yinede dr a sor derim canım
bende şimdi geldim doktordan ikili test yaptırdım bebişimi gördüm uyuyodu çok ugraştık ama uyanmadı
pfff neye göre kullanacasakkk
en iyisi toktura sorup onun önerdiği bişiyi kullanmak :26:
aynıyız canım senle biz 1 gün büyüğüz
o zaman benimde başlama lazımm:89:
ben bebe yağı kullanmıştım sıfır çatlak diyebilirim
ama bunda üşeniyorum nedense daha başlamadım
ama karnım gögüslerim kurumaya başladı ve de çok kaşınıyor
kızlar ikili taram sonucumuza doktor çok iyi dedihiçbir sorun yok 1 ay sonra görüşürüz dedi aceba 3lü yapacak mı yapmayacak mı anlamadım.1 ay sonraki randevu tam 3lü taramanın zamanı oluyor ama sadece 1 ay sonra görüşürüz dedi 3lü tarama yaparız fln demedi.bir önceki randevuda mesela 2 hafta sonra gel 2li tarama yapalım demişti.
canım hayırlı olsun çok sevindim Allahım bizlerede sağlıklı haberlerini alacağımız o günleri göstersin
çatlakları tetikleyende kaşımakmış, kaşımamak lazımmış canım... gerçi sen tecrubelisin bunuda çatlaksız atlatırsın..
gene uykum geldi yaaaaa
ben bu konuları konuşmam için bana bi 3 hafta falan daha geçmesi lazım 2.li test falan şimdi daha çok minnak yafrumm
bu ne yaf...uyu uyu doymadın kuzi..ören sende ören bak ablalarından..sonra sorma ona naptınız buna naptınız die
aynıyız canım senle biz 1 gün büyüğüz
o zaman benimde başlama lazımm:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?