heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni
kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....
yemekden gelim hemen face den eklicem grub
sonuca göre bişe yapılm ıyor, zaten bazı drlar 4lü test yaparız onda herşey çıkar dıy gerek görmuyolar bile amma velakin ben yapılmasından yanayım doğdugunda bi şok yaşamıyım ona hazırlıklı olayım o hastalıkla ılgılı bılgı edıneyım neler yapılabılır onu araştırayım diye ki inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde dunyaya gelirler rabbim korusun onları rabbim hepsini sağlıklı akıllı hayırlı birer evlat eylesin
arkadaşlar size bi sorum var.. ikili testi yaptırmasak nolur??? yani sonuca göre yapılabilecek bişe varmı ki?? kafam karıştı...
inşş tüm bebiş bekleyeneler hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırrrr
Senin de salı günü ilk randevun mu olacak?
heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni
arkadaşlar size bi sorum var.. ikili testi yaptırmasak nolur??? yani sonuca göre yapılabilecek bişe varmı ki?? kafam karıştı...
inşş tüm bebiş bekleyeneler hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırrrr
kızlar size birşey sormak istiyorum.
doktorum bana dedi ki artık krem kullanmaya başla.ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisini görürsün. 2 krem ismi söyledi.
ilk önce mustela dedi. en iyisi bu dedi.
sonra bonal dedi. bu daha ucuz diye dedi galiba.
sizden krem kullanmaya başlayan var mı. bu kremler hakkında bilgisi olan var mı? yada sizin bildiğiniz en iyi krem hangisidir?
doktorum bana dedi ki artık krem kullanmaya başla.ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisini görürsün. 2 krem ismi söyledi.
sizden krem kullanmaya başlayan var mı. bu kremler hakkında bilgisi olan var mı? yada sizin bildiğiniz en iyi krem hangisidir?
gözün aydın canımmm ohhhhhhhhh:))
ekle yoksa grubu yabancılar bascak
kimmiş kız o yabancılarrrrrrrrr aaaaaaaaa hiç haberim yok doğrusu heheheh
bende şimdi geldim doktordan ikili test yaptırdım bebişimi gördüm uyuyodu çok ugraştık ama uyanmadı
bende şimdi geldim doktordan ikili test yaptırdım bebişimi gördüm uyuyodu çok ugraştık ama uyanmadı
kızlar ikili taram sonucumuza doktor çok iyi dedihiçbir sorun yok 1 ay sonra görüşürüz dedi aceba 3lü yapacak mı yapmayacak mı anlamadım.1 ay sonraki randevu tam 3lü taramanın zamanı oluyor ama sadece 1 ay sonra görüşürüz dedi 3lü tarama yaparız fln demedi.bir önceki randevuda mesela 2 hafta sonra gel 2li tarama yapalım demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?