2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni

kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....

yemekden gelim hemen face den eklicem grub

heyyyyyyyyyyyyy bizede birer tatlı plssssssss hamileyiz şurda hehehehe şaka bir yana tatlım çok sevşndim gözün aydın artık rahat rahat naz yap iş yerindee

Anladım cnm benimm..teşekkür edeimm :)) aminnnnnlı inşşş tek duam rabbim bütün isteyenlere nasip etsin,tüm hamişlerede hayırlı sağlkılı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşşşş..

bilmiyorum şahsen ben nolur ama yinede herşeye hazırlıklı olmak için yaptırmakta fayda var diyorum eğer ve inşallahhh bu iyi çıkarsa dr un 3lü ve 4lüyü gerek görmaz belki

heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni

kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....

yemekden gelim hemen face den eklicem grub

gözün aydın canım bende 11 ay işsizdim işe başladım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğredim valla hemen söyledim rahatsızlanınca ama neden se hala çalışıyorum sevdiler sanırım beni :)

kızlar size birşey sormak istiyorum.
doktorum bana dedi ki artık krem kullanmaya başla.ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisini görürsün. 2 krem ismi söyledi.
ilk önce mustela dedi. en iyisi bu dedi.
sonra bonal dedi. bu daha ucuz diye dedi galiba.

sizden krem kullanmaya başlayan var mı. bu kremler hakkında bilgisi olan var mı? yada sizin bildiğiniz en iyi krem hangisidir?

tatlım bazı doktorların tavrı da bu yöndeymiş aslında ne ikili ne üçlü hiç yaptırmıyor.. bazıları da ikili yaptırmıyor.. çeşitli yaklaşımlar var aslında.. Allah bilir herşeyin doğrusunu ama kendini en kötü senaryoya hazırlamak gerekli olabilir bazen..Bence yaptırmakta fayda var.. İnşallah hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli tosuncuk olur

benim bildiğim yok ama arkadaşım tatlı badem yağı kullandı ayrıca son aylarda göğüs uçları için krem kullanmak gerekiyormuş

bizim kullancağımız kremler yada yağlar deriden bebeğe geçmiyodur dimi :26:

bende şimdi geldim doktordan ikili test yaptırdım bebişimi gördüm uyuyodu çok ugraştık ama uyanmadı

ay tam işe döneyim diyorum.. bırakamıyorum yaf.
canım ben bebe yağı kullanıyorum bildiğin.. yani zaten çok çok kuru bi cildim var özellikle kışın pütür pütür dökülüyor.. yüzüm gerilir kuruluktan ve yaralar oluşur yüzümde ben o yüzden eskiden beri bebe yağı kullanıyordum yüzüm için arada da üşenmezsem vücuduma yapıyordum.. şimdi de artık her banyo sonrası yapıyorum.. birazcık yağlı kalıyorsun ama iyice yedirirsen çok rahat.. doktorum söyledi bana da kozmetik şeyler kullanma dedi..

kızlar ikili taram sonucumuza doktor çok iyi dedi hiçbir sorun yok 1 ay sonra görüşürüz dedi aceba 3lü yapacak mı yapmayacak mı anlamadım.1 ay sonraki randevu tam 3lü taramanın zamanı oluyor ama sadece 1 ay sonra görüşürüz dedi 3lü tarama yaparız fln demedi.bir önceki randevuda mesela 2 hafta sonra gel 2li tarama yapalım demişti.

oyyyyyyyyy gözünüz aydın canım ne güzel haberler aldık bugün yaaa sevindirik oluyorum darıı bizede olsun inşallahhhhh

bence 2li temizse 3lüye gerek yok yani yinede dr a sor derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…