2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Şimdiden gözün aydın canım, inşallah sağlıkla doğum yaparsın, bu arada ömer kaç kilo şimdi

canım bende sezeryan fikrine ısınmaya başlıyorum sanırım, eşimlede görüştük oda çokmu kötüde istemiyorsun dedi, riske atmayalım dedi..Sanırım kabul edecem bende..hakkımızda hayırlısı olur inşAllah..bebeğim için herşeye değer ne yapayım.Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşAllah..

canım hayırlı doğumlar sanada..Sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..bebeğin kaç kilo merak ettim..Bugün banada 3 kilo dediler, tabi +- 450 oynayabilir dedi, perşembe 2600 dü diğer ilde..hangisini baz alayım sence? bu haftaya göre 3 kilo fazla değil mi?

Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi, ne zorluklarla bu gunlere geldik... Dogum yaklastikca sIkinti basiyor, zaten heran gelicek diye tetikteyim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun

aynen valla aynen karnım tef gibi ((( suan azıma su gelio midem cok fenaa dar kotlarımı özledim göbeksz hallerimi

Teşekkür ederim.Bence de haftasına göre kilosu fazla ama doktorunun ne dediği önemli.Benimki ilk baştan beri iri bebek olduğunu söylemişti.

ben pek ayırt edemiyorum sancıyı,hatta burada okuyorum sancım oluyor falan yazıyor arkadaşlar ama nasıl anlıyorlar onu da çözmüş değilim:)yarın belli olur heralde benim de,10 gün önce 3 kiloydu oğlum bakalım yarın kaç çıkacak,umarım çok irileşmez yoksa normal doğum korkunç olurhayırlısı bakalım,inşllh sağ salim doğururuz

arkadaşlar ara ara sizi takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.bu aralar oldukça hareketli bebeğim ve bu beni endişelendiriyor bazen.o dakikalarda kımıldayamıyorum bile.hatta az evvel sandım ki içerde takla attı:))siz de bu kadar aşırı hissediyor musunuz.bu arada 36hafta 4 günlük hamileyim...

Gunaydinlarrrrrr
Hayirli olsun cnm..allah saglik sihhat versin ins.
cnm oncelikle tebrikler...bebeginede allah acil sifa versin benim hic bi bilgim yok bu konuda
kızlar nette bazı sitelerde nişan gelince de doktora gitmek gerekir diye yazıyodu bazıları ise tek başına doğum belirtisi değildir diye yazıyo,doktoruna soran var mı bunu:26:?
Cnm dr unu arayip sor o durumda nisan mi kanammi ayirt edemeyebilirsin belki...ama nisan gelince 3 saat sonra dogum yapanda varmis...benim gibi 1 ay bekleyende varmis, snaci veya acilma yoksa tek basina dogumu baslatmio ama ogumun yakinlastigini gosteriomus
Cnm sancin kasilman vs. Yoksa acilma varmi die bakmiolar zaten, alttan bakilio
Kizlar petustan haberi olan varmi.girmiyoda hic dogurdumu yoksa
yok cnm henuz benim kizimin hic gelmeye niyeti yok..
Artik dayanamadim yrn icin gun aldik..sezeryan olam yrn kismetse
Ev kalabalik oldu giremiyorum cok

aaa belli oldumu sezeryan olcak ozaman hadi hayırlısı
bugün kumsal doğum yapacak sanırım
ayy bende bi doğursam
Saol cnm..
Hepsi cok gzl cnm gule gule saglikla kullanin ins.
Kizlar menzil,nefrazen filan vardi onlardan haberiniz varmi girmiyolar artk hic...
menzil dun aksam ustu dogum yapti:)
simdiden tebrikler, umarim kolay bi dogum olur

Günaydın arkadaşlar bugünde dogurmadık zaten doguracak gibide durmuyorum karnım aynı yerinde duruyo öyle agrım sancımda yok kızımda içerde tepişiyo çok şükür inşallah zamanında gelirde çok zayıf olmaz son ayda daha çok gelişecek hem kendi hemde çigerleri filan nekadar içerde tutsak kardır tabi herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…