İyi arkadaşlar muhtemel doğum tarihimiz 10 nisandı ama bebiş iri olduğu için yarın saat 11 de sezeryan ile doğum yapıcam.Ömerimi inşallah sağ salim kucağıma alırım.Doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum:)
selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım. doktorlar riske atmak istemedikleri için sezeryan yapıyorlar. bence sizde güvenin doktorlarınıza. sonuçta sancımız gelse yada suyumuz gelse normal doğumu engellemezler ama bu durumda sezeryan banada mantıklı geliyor. ve bu zamanda pek normal doğum yapabilende yok ayrıca. inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allaha emanet olun.
İyi arkadaşlar muhtemel doğum tarihimiz 10 nisandı ama bebiş iri olduğu için yarın saat 11 de sezeryan ile doğum yapıcam.Ömerimi inşallah sağ salim kucağıma alırım.Doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum:)
selam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım. doktorlar riske atmak istemedikleri için sezeryan yapıyorlar. bence sizde güvenin doktorlarınıza. sonuçta sancımız gelse yada suyumuz gelse normal doğumu engellemezler ama bu durumda sezeryan banada mantıklı geliyor. ve bu zamanda pek normal doğum yapabilende yok ayrıca. inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allaha emanet olun.
Şimdiden gözün aydın canım, inşallah sağlıkla doğum yaparsın, bu arada ömer kaç kilo şimdi
Merhaba
bence de hemen gelsin nisan,benim de belim çok ağrıyor,hatta 2 gündür kasıklarım da orkestrada görev aldılar:))bence bebeğim bu hafta içinde gelecek;doktor mu dedi;yoooo:)))yattığım yerden kalkamıyorum,ayaktayken oturamıyorum,sancı geldiğinde yerime mıhlanıp kalıyorum,uyuyamıyorum,uyanamıyorum bilemedim kiiii ne yapsammmm,böyle tuhaf bir hal....
canım hayırlı doğumlar sanada..Sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..bebeğin kaç kilo merak ettim..Bugün banada 3 kilo dediler, tabi +- 450 oynayabilir dedi, perşembe 2600 dü diğer ilde..hangisini baz alayım sence? bu haftaya göre 3 kilo fazla değil mi?
Bebek bugüm 3500gr dı.Ama doktor suyu az ve haftasına göre iri dedi. 10 nisanı beklersek 4kiloyu aşar dedi.bu yüzden sezeryan olmasını önerdi.
Bebek bugüm 3500gr dı.Ama doktor suyu az ve haftasına göre iri dedi. 10 nisanı beklersek 4kiloyu aşar dedi.bu yüzden sezeryan olmasını önerdi.
Serviks uzunluğuna alttan muayene ilemi bakıyorlar canım?
Senin doktorun hangi hastanede doğum yaptırıyor ?
canım bnm 5 temmuz ve bayansuda yakın normal istiyorum
ama bakalım dr biraz iri bi bebek bu hafta açılma olmazsa
2 nisanda en geç alırız demişti bnmde perşembe kont var
çatıya bakcak tekrar ona göre karar vercez bol bol yürüde
normal olsun dedi inş. olur ama bnm aksi gibi pek sancım
yok olanlarda az ve seyrek senn nasıl
Hayirli olsun cnm..allah saglik sihhat versin ins.günaydın hamişler 7 mart 21.30 32 hafatalım bir erkek bebeyim oldu.bebeyim erken oldu çok küçük ama rabbime şükürler olsun ki benimle dua edın teyzeleri bebeyim saglıkl sıgatli olsun dua cok ihtiyaçımız var çünkü
cnm oncelikle tebrikler...bebeginede allah acil sifa versin benim hic bi bilgim yok bu konudaarkadaşlar bebeğim 21 mart günü dünyaya geldi, gayet sağlıklıydı yalnız son 2 gündür bambaşka bir sorunla karşı karşıyayız: bebeğim kakasını çok güzel yapsa da çişini yapamıyor. Doktora götürdük çok takmadı tahlil yaptı kum döküyor su içirin dedi bir damla verdi ağızdan damlatıyoruz, o kadar ama işte sonuç yok.
böyle bir durumla daha önce karşılaşan bir tanıdığınız var mı?
Cnm dr unu arayip sor o durumda nisan mi kanammi ayirt edemeyebilirsin belki...ama nisan gelince 3 saat sonra dogum yapanda varmis...benim gibi 1 ay bekleyende varmis, snaci veya acilma yoksa tek basina dogumu baslatmio ama ogumun yakinlastigini gosteriomuskızlar nette bazı sitelerde nişan gelince de doktora gitmek gerekir diye yazıyodu bazıları ise tek başına doğum belirtisi değildir diye yazıyo,doktoruna soran var mı bunu:26:?
Cnm sancin kasilman vs. Yoksa acilma varmi die bakmiolar zaten, alttan bakilioyaaa kızlaarrrrr size bieşy sorayımçbu rahim açıklığı nasıl tespit ediliyor.36+3 günlüğüm her hafta kontrolum var nstye de 32 haftalıktan beridir giriyorum ama açıklık filan bişey demedi doktorlarım.doktora sormam gerekiyormu?alttan mı belli oluyor.baktırmamız gerekiyormu?*?
yok cnm henuz benim kizimin hic gelmeye niyeti yok..Kizlar petustan haberi olan varmi.girmiyoda hic dogurdumu yoksa
Saol cnm..
aaa belli oldumu sezeryan olcak ozaman hadi hayırlısı
bugün kumsal doğum yapacak sanırım
ayy bende bi doğursam
Hepsi cok gzl cnm gule gule saglikla kullanin ins.Eveeeet oğlumuzun eşyalarını dolaplarına yerleştirdim. İşte odamızzzz...
Alan dar olduğu için parça parça çekebildim.
Eki Görüntüle 375535 Eki Görüntüle 375532 Eki Görüntüle 375533
menzil dun aksam ustu dogum yapti:)Kizlar menzil,nefrazen filan vardi onlardan haberiniz varmi girmiyolar artk hic...
simdiden tebrikler, umarim kolay bi dogum olurİyi arkadaşlar muhtemel doğum tarihimiz 10 nisandı ama bebiş iri olduğu için yarın saat 11 de sezeryan ile doğum yapıcam.Ömerimi inşallah sağ salim kucağıma alırım.Doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?