günaydınnnnnn
lovaaaaaaaaaaaam iyim bitanem ben esas sen nasılsın ? ... Evet haberim var canım face den haber vermişti.. ee herkes dokuluyor artık yavaş yavaşlollyyymmmm canım nasılsın kumsal doğum yapmış bu gün bu arada
benim bebek inanılmaz hareketli lovam 4 nisan da dogum olacak ama ben şunu anladım diyorlar ya son zamanlarda anne agırlasır bebek hareketleri azalır alakası yok bu kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor.. hamilelikte başkasında olan şeyleri kendimizle bağdaştırmamak lazımmış bunuda ogrenmıs oldum ben39. haftanın içinde olduğun için soruyorum canım bebek hareketleri nasıl yavaşlama var mı ?
kesinlikle katılıyorum canım benim de arakdasım tup bebek yontemıyl hamıle kaldı drlar kesınlıkle riske atmıyorlar normal dogum ıle sezeryan oneriyorlarselam kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım. doktorlar riske atmak istemedikleri için sezeryan yapıyorlar. bence sizde güvenin doktorlarınıza. sonuçta sancımız gelse yada suyumuz gelse normal doğumu engellemezler ama bu durumda sezeryan banada mantıklı geliyor. ve bu zamanda pek normal doğum yapabilende yok ayrıca. inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allaha emanet olun.
canım inş allah yadımcnız olsun sagsaglım bebegını kucagına almanı dilerim.. şimdiden kutluyorumİyi arkadaşlar muhtemel doğum tarihimiz 10 nisandı ama bebiş iri olduğu için yarın saat 11 de sezeryan ile doğum yapıcam.Ömerimi inşallah sağ salim kucağıma alırım.Doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum:)
melisim hiç dert etme canım bu kadar normal dogum yapamıcam diye onemli olan nasıl dogurdugun mu ? yok sa bebegini saglıkla dogurmak mı ? sezeryan veya normal allah hakkınız da hayırlısını versin tatlım.. senin durumun da kesınlıkle sezeryan daha mantıklı milyonlarca insan sezeryan oluyor bukadar soylendigi kadar kotuir yontem olsaydı bu kadar da talep olmazdı sanırımcanım bende sezeryan fikrine ısınmaya başlıyorum sanırım, eşimlede görüştük oda çokmu kötüde istemiyorsun dedi, riske atmayalım dedi..Sanırım kabul edecem bende..hakkımızda hayırlısı olur inşAllah..bebeğim için herşeye değer ne yapayım.Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşAllah..
canım benim de aynı şekilde ben böyle azman bi bebek gormedimarkadaşlar ara ara sizi takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.bu aralar oldukça hareketli bebeğim ve bu beni endişelendiriyor bazen.o dakikalarda kımıldayamıyorum bile.hatta az evvel sandım ki içerde takla attı:))siz de bu kadar aşırı hissediyor musunuz.bu arada 36hafta 4 günlük hamileyim...
günaydın canım durumun nasıl son haftan artık evindde dinlene bilecen tabi bebiş gelip süpriz yapmasa
herkese günaydın...Dün eşim nöbetteydi onun için geç kalktık bugün.Hava çok güzel;ama ben evde mahsur kaldımdoktor çok hareket etmeme izin vermiyor,evin içinde dolan diyor doğum başlamasın diye.
odanız çok tatlı olmuş.bizim odamıza çok benziyor.Bizimkisi de mavi tüllüsü.Güle güle kullansın bebişimiz...Eveeeet oğlumuzun eşyalarını dolaplarına yerleştirdim. İşte odamızzzz...
Alan dar olduğu için parça parça çekebildim.
Eki Görüntüle 375535 Eki Görüntüle 375532 Eki Görüntüle 375533
Kaç haftalıksın canım erken dogum riskinmi var
Günaydınlar herkesee
Kızlar Fatma ananın eli otunu buldum
bugün yapıcam onu yapacak olan varmı?
ahsenim erken doğum riskim yok ama bebiş makattan,henüz dönmedi,düzene ters gidiyor oğlum yani.Doktorumuz da riske atmak istemio,sancılanmamı da istemiyor.Pazartesi doğum var, sıkacağız dişimizi artık.
Günaydınlar herkesee
Kızlar Fatma ananın eli otunu buldum
bugün yapıcam onu yapacak olan varmı?
ben hiç duymadım canım öyle bişey o ne ve ne işe yarıyoki ?
ben hiç duymadım canım ne işe yarıyorki
günaydın kızlar
artık kasıklarımdaki baskıdan kıpırdayamıyorum ya
bugün dr a gidicez akıntım arttı acaba az az su mu geliyo diyorum bi baksın baklım
pazartesi doğum var kısmetse
sizde ne var ne yok doğum yapanlardan var mı haber:44:
doğumu kolaylaştırıyormuş
suya konun o ot açıldıkça rahimde açılıyormuş
kimisi suyunu içicen diyor kimiside sancıların
başladığında suya koymak yeterliymiş
ben suyunu içicem bakalım ne olcak
mekke den gelmiş
canım banada dr geçen gittiğimde
p.tesi söylemişti bakalım perşembe gittiğimde
ne dicek eğer normal doğuramazsam
pazartesi bnide sezeryana alcak
bencede içme canım bilmediğin bi zararı vardır bide:18:bence çok bilmedigin bişeyi içme bebege bişey filan olur sen bilirsin gene :18:
bencede içme canım bilmediğin bi zararı vardır bide:18:
ben 24. haftamda portakaldan zehirlenmiş biri olarak herşeyden korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?