Merhaba arkadaşar, bu sabah biebegimin hareketlerini hissedemeyince telaslandim. Normalde kahvalti yaparken hareket ederdi hp. ben de ne olur ne olmaz diye doktoruma gittim hemen, normalde Persembe gunu randevum vardi. Neyse ki bir problem yokmus sukur! Ama Serviks uzunlugu 17 mm cikti, dogm yakn dedisonra ne olur ne olmaz diye nst ye aldi. Ben de ilk defa girdim sanci vs cikmadi haftaya pazartesi gunu icin andev verdi. Hayirlsi bakalm ne zaman gelecek bebegim :18: insallah hepimiz zamaninda saglikli guzel dogmlar yapariz
benimde güvenmekten başka çarem yok :) çünkü Ankda bilmiyorum doktor, burda oturmadığım için..Tüpüde o doktorum yaptığı için başkasına gitmedim..bakalım ne olacak :) demek seninde sezeryan olacak, niye böyle yapıyolar anlamıyorum ya
Serviks uzunluğuna alttan muayene ilemi bakıyorlar canım?
Senin doktorun hangi hastanede doğum yaptırıyor ?
canım ben ank ünv tıp fakültesinde yapacağım doğumu, sen nerde olacaksın? Ankdamıydın sende?
Selam kızlar bizde yogun bir haftaya başladık sanki herşeyimi bu haftaya biriktirmişim gibiHerkes iyidir umarım geçmişi okumadım c.tesiden bu yana biz bebişle şükürler olsun çok iyiz doguma da az kaldı... düm tek tek yani
Selam kızlar bizde yogun bir haftaya başladık sanki herşeyimi bu haftaya biriktirmişim gibiHerkes iyidir umarım geçmişi okumadım c.tesiden bu yana biz bebişle şükürler olsun çok iyiz doguma da az kaldı... düm tek tek yani
bende bi markete kadar gidip geliyim bari
yürüyüş olsun belki doğum başlar :)
Kizlar moralim cok kotuesimin gomleginin birinde tukenmez kalem kalmis butun ve bende onu saf gibi makinaya atmisim gitti guzelim kiyafetler.3 gomlegide mahvolmus.murekkep lekesi icin bildiginiz birsey varmi
cnm ikimizin doğum tarihi aşağı yukarı yakın,bakalım hangimiz doğurcaz önce:)bnm sat 2 temmuz ya senin?bir de bayansu var sanırım bize yakın.ben de yarın kontrole gitcem özel doktoruma,çarşamba da marmara üni.eğitim ve araştırma has.den randevu aldım,çünkü normal doğumu çok istiyorum ve özeldeki doktorları biliyosunuz ister istemez kandırıyorlar sezeryan için.senin norml mi olucak*
cnm ikimizin doğum tarihi aşağı yukarı yakın,bakalım hangimiz doğurcaz önce:)bnm sat 2 temmuz ya senin?bir de bayansu var sanırım bize yakın.ben de yarın kontrole gitcem özel doktoruma,çarşamba da marmara üni.eğitim ve araştırma has.den randevu aldım,çünkü normal doğumu çok istiyorum ve özeldeki doktorları biliyosunuz ister istemez kandırıyorlar sezeryan için.senin norml mi olucak*
39. haftanın içinde olduğun için soruyorum canım bebek hareketleri nasıl yavaşlama var mı ?
canım bende cvp veriyim benm yok
aksine daha güçlü dün bi vurdu
remen bağırdım eşimde o ne öyle ilk
defa bu kadar sert hissettim dedi
sanırım doğum zamnı hareketsiz
oluyorlarmış bizimkinin niyeti yok gibi
Merhabaya benm belim agrıooo bide mide yanmam var offf kızlar gelsin hemen nisan ya
Merhaba melisela,
Benim gebeligimde tup bebekle oldu 37. Haftamdayim cok sukur. Ayni sekilde bende kararsizim doktorum iki hafta once normal oneriyorum dedi. Catin dar Genis bisey de demedi. Sezeryan olursam benim icin cok zor olur. Ve etrafimda tanidigim bildigim butun tupler sezeryan oldu, kafam cok karisik ne olacak diye. Bide doguma Kendi Drm girmiycek boyle biseyde var. Pfff nolcak boyle bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun. Ve suanda dogumda olan arkadaslara Allah yardim etsin bi avazda dogururlar insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?