2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sat tarihine göre 12+4
ancak doktorum erken yumurtlama olmuş dedi
2 gün evvel doktora gittiğimde 13+1 günlüktü

rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Cinsiyetini erken ögrenmişsiniz maşallah.
Benimde bi kızım var bununda cinsiyetini ögrenmek için heycanla bekliyorum

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.yazdıklarınızı okuyorum güzel paylaşımlar.bende 12+1 im Allah nasip ederse 5 nisanda anne olacağım.Bugün 2li tarama sonucumu doktora gösterdim biraz riskli dedi 3 lü tarama yapılacak kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah bi aksilik çıkmaz. hepimiz Allahın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

kardeşi olacağını nasıl anlatıyorsunuz kızkanıyor mu
benimd e3.5 yaşında oğlum var her sabah kreşe giderken o da babasıda hem beni öpüyolar hemde karnımı
bazen unutuyor bebişi öpmeyi unuttum diyor geliyor
yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bak diyorum şuramızda yatar minicik eller dişleri yok
bebek görünce hemen sevdirmeye çalışıyorum bakalım neler yaşayacağız miniğim aramıza geldiğinde

hadi bakalım hayırlısı olsun sen hangi hastaneye gidiyosun..ben uskudarda anadolu hastanesine gidiyorum

aa bizim evlerde yakın sanırım o zmn, ben üsküdarda oturuyorum ama hastane olarak kadıköy şifaya gidiyorum..üsküdar anadoluyu duymamıştım eşim söyledi, siteden biri oraya gitmiş, neyse dedim ilk muayeneye k. şifaya gitmiştik dedim sevdik dr u vazgeçmeyelim, ii bi hastaneymiş orası sanırım..

hoşgeldin canım içini ferah tut kötü düşünceleri kov gitsin Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımıza bebeklerimizi

tatlım hoşgeldin.. hep iyi düşün, güzel hayaller kur, bi aksilik çıkmaz inşallah.. ferah tut gönlünü..

yok evim göztepe tarafında ama işim mackada :) uskudardan motorla geciyorum uygun fiyatları hastanenin ben birde 2 kurtaj yasadım bu 1 sene içinde kan pıhtılaşması cıktı onlemi aldık igne hergun yapıorum bu dr la basladım aralık 2010 dan beri cok kurcalamak da istemyorum artık hıkayemı de biliyor..bende artık yasaya yasaya konuya hakım oldum ben onu o benı uyandıra uyandıra gidiyoz bakalım :) kadıköy sifa da tuzludur bıraz dogumu orda yapacaksan ssklı ya da özel sigortalı fiyatlar değişiyordur herhalde

zeytinn mavilef PetunyaPet sbilyana denis_34 paristebirgece landarch nicole78
canlarım ciğerlerim naptınızz bakalımm?? yaww evde olmak güzelde sürekli yalnız olmakta zor be anamm her an kafam bebişte şölemi acaba bölemi acaba diye sorup dururum kendime kafayı yicem sanırım yalnız olunca daha çok korkuyo insan yaaa

canım kızım bi kardeşi olmasını çok istiyordu bu biraz işimizi kolaylaştırdı.
şuan bi kıskançlık yok kardeşinin gelişini çok heycanla bekliyo. etrafımızdaki hiç kimsenin papucun dama atıldı gibi o kötü yaklaşımı empoze etmesine izin vermiyorum ama şimdiden o küçükcük olacağı için ona beraber iyi bakmamız gerekiyor diye işliyorum tabi ne kadar olursa olsun kıskanacaktır. bide kız ve erkek çoçuk çok farklı bence. kızlar biraz daha uysal sanırım veya benim kızım öyle. Allah kolaylık versin herkese

aa geçmiş olsun cnm..walla sormadım doğumu ama özel sigorta ile gidiyorum, sigorta karşılıo doğumu..he heee biz seninle belki her sbh karşılaşıyoruzdur, benim evim üsküdarda, işimde tam teşvikiye camisinin orda:))) bende üsküdardan motorla b. taşa ordanda 30m ile nişantaşına geçiom:))

kızlar yaa kafam karıştı iyice şu çatlak kremlerini araştırınca.
birisinin iyi dediği kremi diğeri çok kötü sakın kullanmayın demiş. neye göre alıcaz hangisini alıcaz kafam karıştı iyice.
belliki tamamen genetik ve kişiden kişiye değişiyor. çatlayacaksa çatlıyor.

sizin bildiğiniz bişeyler varsa paylaşında herkes bilgilensin. hangi kremi kullanalım.
bana doktorum en iyisi mustela dedi. yada bonal de kullanabilirsin dedi.
internette ikisi içinde hem iyi hem kötü yorumlar var.
lierac diye bi krem varmış.ondan memnun olan çok ama içeriğinde kimyasal varmış galiba. oda tereddüt ettirdi beni.

Engin bilgilerinizi bekliyorum

yahuu deli etme beni...ne kafayı yicen..yat kalk yat kalk..bi nete gir ordan kadın programlarını izle, ne pişirmişler ne giymişler ona bak..senin yerinde olmak isteyen kaç gadın var onu düşün ve keyfine bak kuzi, içini ferah tut..

kızlar mrb.kefir içen var mı aranızda ya da doktordan kefir hakkında bilgi alan.gerçi ben yarın gideceğim ama size de bi sorayım dedim.ben probiyotik yoğurt da yiyorum onun sakıncası yok diye biliyorum da kefirden emin olamadım az önce internetten baktım bi yerde %1 de olsa alkol içerdiği için saıncalı olabilir demiş.

saf zeytin yağından vazgeçmeyelim derim ben

Beralku...canım ense kalınlığını ölçtüğünde ultrasonda 1,49mm çıkmıştı ama kan testinde riskli dedi 3 lü taramayı yapalım o zaman değerlendiririz dedi.Birde benim düşük riskim var yatıyorum inşallah bişi olmaz bebişlerimize kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…