tam adı nlb probiotik atp...saşe tarzında,doz doz paketlenmiş...bir dozunu bir bardak süte veya meyve suyuna boşaltıp karıştırıp içiyosun,tadı ve kokusu yok,anlamıyosun bile...iki gün içtikten sonra üçüncü gün işlem tamamdır:))))
Merhaba canım, yaklaşık doğum tarihlerimiz yakın benimki de 18-25 arası olablir. Ben 2 hafta önce bronşit olmuştum, Hem hap olarak antibiyotik kullandım, hem de daha sonra iğne olarak vuruldum. Öksürüğü kesmek için alerjik antihistaminik ilaç da verdiler. Mecbur kullanmak durumunda kaldım yoksa bebek enfeksiyon kapacaktı. Ben de 2 hafta boyunca çok şiddetli öksürdüm doktorum bana da bir an önce bu öksürüğü kesmeliyiz yoksa karın içi basınçtan su kesesi patlayabilir dedi. O yüzden ilaçlarını kullan bence, senin hasta olman onu daha kötü etkileyebilir, Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın
Merhaba kızlar... geri sayım devam ediyor kaldı 14 gün artık geceleri heyecanla uyanmalara başladım :18: Oğluma kavuşacağım günü iple çekiyorum.
Şu Humana still tee hakkında bilgisi olan ya da hastane çantasına koyan var mı? Alıp koysammı diye düşünüyorum.
Merhaba canım, yaklaşık doğum tarihlerimiz yakın benimki de 18-25 arası olablir. Ben 2 hafta önce bronşit olmuştum, Hem hap olarak antibiyotik kullandım, hem de daha sonra iğne olarak vuruldum. Öksürüğü kesmek için alerjik antihistaminik ilaç da verdiler. Mecbur kullanmak durumunda kaldım yoksa bebek enfeksiyon kapacaktı. Ben de 2 hafta boyunca çok şiddetli öksürdüm doktorum bana da bir an önce bu öksürüğü kesmeliyiz yoksa karın içi basınçtan su kesesi patlayabilir dedi. O yüzden ilaçlarını kullan bence, senin hasta olman onu daha kötü etkileyebilir, Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın
valla bende düşünüyorum ama humanamı yoksa milupanınkimi daha iyi fikri olan varmı sezeryan olcagım için yanımda olsa iyi olur
Çok garip bir psikoloji, aranızda benim gibi hisseden var mı bilemiyorum. Hem doğurmak istiyorum hem de biraz daha zaman olsa diyorum. Benimki zor bir hamilelikti inşallah doğum kolay olur ve hemen toparlanırım. Korkuyorum doğumdan 2 türlüsünden de, henüz karar veremedik sezeryan mı normal mi olsun diye. Bir de benim endişem bebeğim normal sağlıklı olacak mı? 18. haftada 4lü testte down sendromu riski vardı amniyosentez yaptırmadım ama detaylı ultrasonda görünen bir sorun yoktu, ama insanın elinde değil yine de bir korku oluyor. Bir de çevremizde doğum yapmış ve çocuğunu büyütmüş olanların şu konuşmaları yok mu, özellikle yapıyorlar sanırım. Artık hayatımız bitecek gibi, bebeğin problemlerini, uykusuz geceleri, hastalıkları vs anlatanlara sinir oluyorum. İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider
kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa
mrb kizlar ya konuyla hic alakasi yok ancak acil yardiminiza ihtiyacim var.. Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda Allah'a sukurler olsun ama 2 cm acilmis dedi doktor ama bu demek degilmiski dogum basladi. Sizce ne kadar kaldi oglumuza kavusmaya az kaldi nasipse zaten ama ne kadar az bu daha once gelecegi anlaminami gelir 2 cm aciklik yardimci olursaniz sevinirim....
gizlar gizlarBugün gittik bebik arabasını da aldık. 2-3 aydır bebek arabası araştırıyordum sonun da bunda karar kıldım.. bakın bakalım begenecekmisiniz ...
Eki Görüntüle 376891
Bi sure giremem heralde cnm...hadi hairli dgumlar olur ins. Allah saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin ins.günaydın kızlar
artık kasıklarımdaki baskıdan kıpırdayamıyorum ya
bugün dr a gidicez akıntım arttı acaba az az su mu geliyo diyorum bi baksın baklım
pazartesi doğum var kısmetse
sizde ne var ne yok doğum yapanlardan var mı haber:44:
masallah cnm bebisine...kızlar kontrolden geldim,oğluşum 3.240 olmuş maşallah.nst ye girdim her şey normal.açılma yok,sancı yok.doktor 9 nisanda doğar dedi,doğmazsa suni sancıyla alırız 10 nisan'da dedi,çok tırsıyorum yaaaaaa
Cnm 35 haftadayken 2 cm acilmam oldu benim....38+5 deyim, dogsun die bekliom tik yok:)mrb kizlar ya konuyla hic alakasi yok ancak acil yardiminiza ihtiyacim var.. Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda Allah'a sukurler olsun ama 2 cm acilmis dedi doktor ama bu demek degilmiski dogum basladi. Sizce ne kadar kaldi oglumuza kavusmaya az kaldi nasipse zaten ama ne kadar az bu daha once gelecegi anlaminami gelir 2 cm aciklik yardimci olursaniz sevinirim....
Ne guzel cnm, tebriklerrrrr darisi bizlere iins.Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses
<ALMİLA> bebek24 mart 2012'de sezeryan doğum ile 3.200g dünyaya geldi
Hikayemiz daha sonra:)
öptüm hepinizi
canım ben alıp koydum ablam çok faydasını görmüş bende aldım bakalımMerhaba kızlar... geri sayım devam ediyor kaldı 14 gün artık geceleri heyecanla uyanmalara başladım :18: Oğluma kavuşacağım günü iple çekiyorum.
Şu Humana still tee hakkında bilgisi olan ya da hastane çantasına koyan var mı? Alıp koysammı diye düşünüyorum.
Bi sure giremem heralde cnm...hadi hairli dgumlar olur ins. Allah saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin ins.
masallah cnm bebisine...
Cnm 35 haftadayken 2 cm acilmam oldu benim....38+5 deyim, dogsun die bekliom tik yok:)
Ne guzel cnm, tebriklerrrrr darisi bizlere iins.
teşekkürler canım Sunny baby ultima SB 700 Travel sistem 2012 model .... İzmirden barış bebe den aldık tatlım .. fiyatı 475 TL ( Kampanya varmış ) .. Kredi kartına birdfe 6 ya böldüler.. Bebek arabasının Özellikleri ; hem puset hem anakucaği ile kullanabilme çok kolay sokulup takılabiliyor.. hafif, çift yönlü kullanabiliyorsun bebegi ister sana dogru baktırabiliyorsun ister dışarı... dogumdan itibaren kullanılabiliyor .. tamamen yatar pozisyonu alabiliyor puset sırt kısmı ayarlanabilir yani 3,5-4 yaşına kadar kullanabiliyorsun .. ne bilim başka arka teker kiliti, tuttugun kolun seviyesini ayarlayabiliyorsun .. ben cok begendım hem fıyat olarak cok ucuz hemde aradıgım tum ozellıkler var arabada...Merhaba canım hayırlı olsun arabanız bende epeydir bebek arabası araştırıyorum, arabanızın markasını fiyatını , özelliklerini yaza bilir misin , birde nerden aldığını fikir olması açısından? şimdiden iyi günlerde kullansın bebişin:)
Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses
<ALMİLA> bebek24 mart 2012'de sezeryan doğum ile 3.200g dünyaya geldi
Hikayemiz daha sonra:)
öptüm hepinizi
teşekkürler canım Sunny baby ultima SB 700 Travel sistem 2012 model .... İzmirden barış bebe den aldık tatlım .. fiyatı 475 TL ( Kampanya varmış ) .. Kredi kartına birdfe 6 ya böldüler.. Bebek arabasının Özellikleri ; hem puset hem anakucaği ile kullanabilme çok kolay sokulup takılabiliyor.. hafif, çift yönlü kullanabiliyorsun bebegi ister sana dogru baktırabiliyorsun ister dışarı... dogumdan itibaren kullanılabiliyor .. tamamen yatar pozisyonu alabiliyor puset sırt kısmı ayarlanabilir yani 3,5-4 yaşına kadar kullanabiliyorsun .. ne bilim başka arka teker kiliti, tuttugun kolun seviyesini ayarlayabiliyorsun .. ben cok begendım hem fıyat olarak cok ucuz hemde aradıgım tum ozellıkler var arabada...
maşallah kızına tatlım allah analı babalı buyutsun inşallah tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?