2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Teseekkurlerrr deneyecegim cunku cok fenaa kabizlik hele bir de son zamanlarda korkuyorum her tuvalette biey olck die

migicim geldiğinde mutlaka yaz olur mu doktorun ne dedi çok merak ediyorum.

teşekkür ederim cevabın için sabah çok kötüydüm baya panikledim, şimdi biraz daha iyiyim. yarın sabah doktora gidip öyle alacağım ilaç... bu alerji de çok kötü oluyor, hapşırırken çok kasılıyorum. dua edin arkadaşlar atlatayım inşallah...

kabızlık yaşayan arkadaşlara muz yememelerini tavsiye ederim, magnezyum açısından yemeye özen gösterenler olabilir ama kabızlık yapıyor, bilginize...

Merhaba kızlar... geri sayım devam ediyor kaldı 14 gün artık geceleri heyecanla uyanmalara başladım :18: Oğluma kavuşacağım günü iple çekiyorum.

Şu Humana still tee hakkında bilgisi olan ya da hastane çantasına koyan var mı? Alıp koysammı diye düşünüyorum.

valla bende düşünüyorum ama humanamı yoksa milupanınkimi daha iyi fikri olan varmı sezeryan olcagım için yanımda olsa iyi olur

Bu arada Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Benim oğlumun da hareketleri azaldı son günlerde, ilk doğumum olacağı için diken üstündeyim kızlar...

Çok garip bir psikoloji, aranızda benim gibi hisseden var mı bilemiyorum. Hem doğurmak istiyorum hem de biraz daha zaman olsa diyorum. Benimki zor bir hamilelikti inşallah doğum kolay olur ve hemen toparlanırım. Korkuyorum doğumdan 2 türlüsünden de, henüz karar veremedik sezeryan mı normal mi olsun diye. Bir de benim endişem bebeğim normal sağlıklı olacak mı? 18. haftada 4lü testte down sendromu riski vardı amniyosentez yaptırmadım ama detaylı ultrasonda görünen bir sorun yoktu, ama insanın elinde değil yine de bir korku oluyor. Bir de çevremizde doğum yapmış ve çocuğunu büyütmüş olanların şu konuşmaları yok mu, özellikle yapıyorlar sanırım. Artık hayatımız bitecek gibi, bebeğin problemlerini, uykusuz geceleri, hastalıkları vs anlatanlara sinir oluyorum. İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider

valla bende düşünüyorum ama humanamı yoksa milupanınkimi daha iyi fikri olan varmı sezeryan olcagım için yanımda olsa iyi olur

Benim doğum yapacağım hastanedeki çocuk doktoru humanayı tavsiye etti. İnternette yorumları okudum genel olarak kullananlar faydasını görmüşler. Sezaryende süt geç geldiği için hemen hastanede içmeye başlayabilirim diye düşünüyorum. Öyle yapanlar olmuş. Sanırım bazı hastaneler kendileri veriyorlarmış sütün gelsin diye. Sanırım çantamıza koysak bir kaybımız olmayacak.

Canım olumlu düşün. Etrafımda 2 kişi var hamileliklerinde down sendromu denilen. Birinin çocuğu 4 yaşında biri de 1 yaşında maşallahları var. 3lü ve 4lü testlerin güvenilirliği yok ben çok araştırdım. Doktorum bana yapmadı bile bu testleri. Hiiiiiç canını sıkma ve bebeğini koklayacağın o güne odaklan tabiki birsürü zorlukla karşılaşacağız ama emin ol başaracağız ve bıkarak değil zevkle üstesinden geleceğiz bütün zorlukların çünkü onlar bizim canımızdan bir parçalar öyle düşün....

mrb kizlar ya konuyla hic alakasi yok ancak acil yardiminiza ihtiyacim var.. Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda Allah'a sukurler olsun ama 2 cm acilmis dedi doktor ama bu demek degilmiski dogum basladi. Sizce ne kadar kaldi oglumuza kavusmaya az kaldi nasipse zaten ama ne kadar az bu daha once gelecegi anlaminami gelir 2 cm aciklik yardimci olursaniz sevinirim....

maşallah cnm bebegine

canım olabiliyor endişelenme dogum hemen ole kolay gerceklesmıyormus.. Doktorun önemli bi durum görseydi zaten bırakmazdı seni

gizlar gizlar Bugün gittik bebik arabasını da aldık. 2-3 aydır bebek arabası araştırıyordum sonun da bunda karar kıldım.. bakın bakalım begenecekmisiniz ...

gizlar gizlar Bugün gittik bebik arabasını da aldık. 2-3 aydır bebek arabası araştırıyordum sonun da bunda karar kıldım.. bakın bakalım begenecekmisiniz ...
Eki Görüntüle 376891

Merhaba canım hayırlı olsun arabanız bende epeydir bebek arabası araştırıyorum, arabanızın markasını fiyatını , özelliklerini yaza bilir misin , birde nerden aldığını fikir olması açısından? şimdiden iyi günlerde kullansın bebişin:)

Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses
<ALMİLA> bebek 24 mart 2012'de sezeryan doğum ile 3.200g dünyaya geldi

Hikayemiz daha sonra:)
öptüm hepinizi

Bi sure giremem heralde cnm...hadi hairli dgumlar olur ins. Allah saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin ins.
masallah cnm bebisine...
Cnm 35 haftadayken 2 cm acilmam oldu benim....38+5 deyim, dogsun die bekliom tik yok:)
Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses

öptüm hepinizi
Ne guzel cnm, tebriklerrrrr darisi bizlere iins.

arkadaşlar size ne şanslı olduğumu anlatayım.tam da doğuma 3 haftacık kala doğum ücretlerine zam geldi ve 750tl olan doğum ücreti 1000tl olmuş.harika değil mi!!!

canım ben alıp koydum ablam çok faydasını görmüş bende aldım bakalım

çok sağol canım allah hepimizi sağlıklıa kavuştursun inşallah..
senin ne zaman belli mi

teşekkürler canım Sunny baby ultima SB 700 Travel sistem 2012 model .... İzmirden barış bebe den aldık tatlım .. fiyatı 475 TL ( Kampanya varmış ) .. Kredi kartına birdfe 6 ya böldüler.. Bebek arabasının Özellikleri ; hem puset hem anakucaği ile kullanabilme çok kolay sokulup takılabiliyor.. hafif, çift yönlü kullanabiliyorsun bebegi ister sana dogru baktırabiliyorsun ister dışarı... dogumdan itibaren kullanılabiliyor .. tamamen yatar pozisyonu alabiliyor puset sırt kısmı ayarlanabilir yani 3,5-4 yaşına kadar kullanabiliyorsun .. ne bilim başka arka teker kiliti, tuttugun kolun seviyesini ayarlayabiliyorsun .. ben cok begendım hem fıyat olarak cok ucuz hemde aradıgım tum ozellıkler var arabada...
Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses

öptüm hepinizi

maşallah kızına tatlım allah analı babalı buyutsun inşallah tebrik ediyorum

özellikleri gerçekten çok iyiymiş canım, ben arabanın aynı zamanda hem hafif, hemde katlandığında az yer kaplamasını istiyorum, fiyatıda çok uygunmuş ankarada bulabilr miyim bakalım , bilgi için teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…