aa ndn haftada bir dediki acaba beni 2 hafta sonraya çağırdı ondan sonramı haftaya düşecek acaba
hadi bakalım ne dicek pzrtesi dr
benimde sağ bacağım, sanırım artık iyice ağırlaştık galiba
sahilde gezermiş gibi ağır yürüyorum bide yürümem değişti galiba
çok aşırı kilo da yok olsa bilmem napıcam
öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..benimde moralim çook bozuk nerden başlasam bilemiyorum...2 gündür doktor doktor gezidim bebeğim doğum ppozisyonundaydı ama ters dönmüş boynunada kordon dolaşmış bir kaç gün bebegin hareketlerine dikkat et yavaşlama olursa hemen gel dedi doktorum eğer kordondan sorun çıkmaz sa haftaya perşembe yada cuma sezeryanla alalım çünkü 37 hafta olmasına rağmen bebek 3,650 gram ve dönmesi zor dönse bile daha 3 hafta var normal doğuma 4 ü geçer normal doğamaz dedi ..en önemliside kordon işte..açabilir dimi bebeğim kordonu teyzeleri ...dua edin açsın ne olur zaten tek böbreğinde olan idrar birikmesi 2 böbrektede olmuşş offffff derdim çok hangisine üzüleyimmm
aa ndn haftada bir dediki acaba beni 2 hafta sonraya çağırdı ondan sonramı haftaya düşecek acaba
hadi bakalım ne dicek pzrtesi dr
benimde sağ bacağım, sanırım artık iyice ağırlaştık galiba
sahilde gezermiş gibi ağır yürüyorum bide yürümem değişti galiba
çok aşırı kilo da yok olsa bilmem napıcam
Canım geçmiş olsun. Kordon dolanmasını kafana takma onlar kurtarıyorlar kendilerini. Sezaryen olması daha uygun tabi risk yaratmamak açısından. İdrar birikmesi de inşallah kısa zamanda düzelir Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..benimde moralim çook bozuk nerden başlasam bilemiyorum...2 gündür doktor doktor gezidim bebeğim doğum ppozisyonundaydı ama ters dönmüş boynunada kordon dolaşmış bir kaç gün bebegin hareketlerine dikkat et yavaşlama olursa hemen gel dedi doktorum eğer kordondan sorun çıkmaz sa haftaya perşembe yada cuma sezeryanla alalım çünkü 37 hafta olmasına rağmen bebek 3,650 gram ve dönmesi zor dönse bile daha 3 hafta var normal doğuma 4 ü geçer normal doğamaz dedi ..en önemliside kordon işte..açabilir dimi bebeğim kordonu teyzeleri ...dua edin açsın ne olur zaten tek böbreğinde olan idrar birikmesi 2 böbrektede olmuşş offffff derdim çok hangisine üzüleyimmm
günaydın kızlar
bayansugeçmiş olsun canım..
kızlar ya ben çok kötü grip oldum pazarteside sezeryane giricem nolcak böyle:2::2:
öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..benimde moralim çook bozuk nerden başlasam bilemiyorum...2 gündür doktor doktor gezidim bebeğim doğum ppozisyonundaydı ama ters dönmüş boynunada kordon dolaşmış bir kaç gün bebegin hareketlerine dikkat et yavaşlama olursa hemen gel dedi doktorum eğer kordondan sorun çıkmaz sa haftaya perşembe yada cuma sezeryanla alalım çünkü 37 hafta olmasına rağmen bebek 3,650 gram ve dönmesi zor dönse bile daha 3 hafta var normal doğuma 4 ü geçer normal doğamaz dedi ..en önemliside kordon işte..açabilir dimi bebeğim kordonu teyzeleri ...dua edin açsın ne olur zaten tek böbreğinde olan idrar birikmesi 2 böbrektede olmuşş offffff derdim çok hangisine üzüleyimmm
ben gecen ay 15 de bir gidiyodum son ay artık haftada gelecen dedi bilmiyorum neden hareketler minumuna indi artık bende çok kilo almadım ama çok ağırlaştım
canım benim bebeğimde 2 defa kordon dolanması vardı birini açtı bitaneyi zaten risk olarak bile görmüyor doktoorum sıkıntı yapmaöncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..benimde moralim çook bozuk nerden başlasam bilemiyorum...2 gündür doktor doktor gezidim bebeğim doğum ppozisyonundaydı ama ters dönmüş boynunada kordon dolaşmış bir kaç gün bebegin hareketlerine dikkat et yavaşlama olursa hemen gel dedi doktorum eğer kordondan sorun çıkmaz sa haftaya perşembe yada cuma sezeryanla alalım çünkü 37 hafta olmasına rağmen bebek 3,650 gram ve dönmesi zor dönse bile daha 3 hafta var normal doğuma 4 ü geçer normal doğamaz dedi ..en önemliside kordon işte..açabilir dimi bebeğim kordonu teyzeleri ...dua edin açsın ne olur zaten tek böbreğinde olan idrar birikmesi 2 böbrektede olmuşş offffff derdim çok hangisine üzüleyimmm
Merhabalar. Bende nisan annesi olacağım umarım. Biraz zorluyor ama burnuna limon suyu çek. Ben hastalanmıştım aile hekimi tavsiye etmişti işe de yaradı. Şimdi çevremde herkese yaptırıyorum :)
2 tane gömlek ütüledim .2.nin sonunda ayakta duramadım artık kasıklarıma acayip bir baskı oldu kızlar.bu nedir?kasılma olabilir mi?
herkese merhaba, ben de nisanda doğurucam inşallah, bu hafta evdeyim izne ayrıldım ama çok sıkılıyorum
nasıl vakit geçiriyorsunuz evde off zaten gece uykuları zorlaşmaya başladı kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum bazen
bebek doğduktan sonra zaten çıkamıcaz bir süre yani biraz gerildim galiba :)
2 tane gömlek ütüledim .2.nin sonunda ayakta duramadım artık kasıklarıma acayip bir baskı oldu kızlar.bu nedir?kasılma olabilir mi?
bi akrabamız benden 1 hafta öndeydi yani 36 haftalık tansiyon problemi vardı cumartesi sezeryanla almışlar bebek gelişmemiş 1500 kg dogmuş emmemiyomuş zaten hiç uyanmıyo dedi dün aradıgımda çok kücük gücüde yetmez allah yardımcısı olsun hastanedeler halen
dün akşam aynı hatayı bende yaptım gece sancıdan uyuyamadım şimdide kasıklarım ve yanlarım ölüyorum bişeyler yiyip uzanıcam gecen konturolde doktoruma söyledim yogurt süt iç dedi en az yarım litre diye ama midem hiç almıyo şimdi peynir yemeye çalışıyom kalsuyum eksikliginden olabilirmiki ilacıda icemiyom kalsiyum yazdı doktorum
baskı yaptığı için olabilirmi ki yada ayakta durmayı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?