2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
......................................................

Son düzenleme:

ben gecen ay 15 de bir gidiyodum son ay artık haftada gelecen dedi bilmiyorum neden hareketler minumuna indi artık bende çok kilo almadım ama çok ağırlaştım

öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..benimde moralim çook bozuk nerden başlasam bilemiyorum...2 gündür doktor doktor gezidim bebeğim doğum ppozisyonundaydı ama ters dönmüş boynunada kordon dolaşmış bir kaç gün bebegin hareketlerine dikkat et yavaşlama olursa hemen gel dedi doktorum eğer kordondan sorun çıkmaz sa haftaya perşembe yada cuma sezeryanla alalım çünkü 37 hafta olmasına rağmen bebek 3,650 gram ve dönmesi zor dönse bile daha 3 hafta var normal doğuma 4 ü geçer normal doğamaz dedi ..en önemliside kordon işte..açabilir dimi bebeğim kordonu teyzeleri ...dua edin açsın ne olur zaten tek böbreğinde olan idrar birikmesi 2 böbrektede olmuşş offffff derdim çok hangisine üzüleyimmm

kendini üzme canım allah bebegine şifa versin inşallah kordondo çok önemli degi ablam kordon dolalı normal dogum yaptı hiçbi sorun almadı sezeryam olursan hiç problem olmaz inşallah kendine dikat et yavaş hareket et kendini yorma strestte yapma

Doktordan doktora değişiyor. Kimi doktor riskli durum görmese bile son haftalarda haftada bir gel diyor kimisi 2 haftada bir çağırıyor. Ben 34. haftada gittim 3 hafta sonra gel dedi. 37de tekrar gidicem zaten 10 gün sonra da sezaryenle alacaklar heralde o arada da anestezi için tahlile falan çağırır.

Canım geçmiş olsun. Kordon dolanmasını kafana takma onlar kurtarıyorlar kendilerini. Sezaryen olması daha uygun tabi risk yaratmamak açısından. İdrar birikmesi de inşallah kısa zamanda düzelir Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

günaydın kızlar
bayansugeçmiş olsun canım..
kızlar ya ben çok kötü grip oldum pazarteside sezeryane giricem nolcak böyle:2::2:

Merhabalar. Bende nisan annesi olacağım umarım. Biraz zorluyor ama burnuna limon suyu çek. Ben hastalanmıştım aile hekimi tavsiye etmişti işe de yaradı. Şimdi çevremde herkese yaptırıyorum :)

oyyy canım yaa kıyamam..içini ferah tut.. gelişimi çok iyi kuzucuğun inşallah hiç bi sorun olmayacak.. bi de haftaya kadar beklenmesi şart mı,riske atmasınlar bence bebek tombiş e kordon sorunu da varsa sezeryanla doğurabilirsin bebeğini..

AY CANIM YA İÇİNİ FERAH TUTMAYA ÇALIŞ İNŞALLAH YOLUNA GİRER DÜZELİR
Rabbim yardım etsinde sağ salim doğsun inşallah
Bizim işyerinde geçen sene hamile bi bayan vardı çocuk için neler dendi fakülteye sevk oldu hatta
alalım dediler çocuğu
ama biliyomusun çocuk sapasağlam ve çok tatlı bi bebek maşallah
İyi düşün iyi olsun..

ben gecen ay 15 de bir gidiyodum son ay artık haftada gelecen dedi bilmiyorum neden hareketler minumuna indi artık bende çok kilo almadım ama çok ağırlaştım

ben bu kiloluları anlamıyorum hiç ay çok zormuş zayıf olmak gibisi yok
acaba alışıyolarmı kilolarına da vermiyolar :)

canım benim bebeğimde 2 defa kordon dolanması vardı birini açtı bitaneyi zaten risk olarak bile görmüyor doktoorum sıkıntı yapma
bu her bebekte olabilcek bişey doğum anındada dolayabiliyor dedi doktorum normal doğum bile riskli değilmiş tek kordonda içini ferah tut
Merhabalar. Bende nisan annesi olacağım umarım. Biraz zorluyor ama burnuna limon suyu çek. Ben hastalanmıştım aile hekimi tavsiye etmişti işe de yaradı. Şimdi çevremde herkese yaptırıyorum :)

canım o çok yakmaz mı ya:2:

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
Birer birer doğum yapanlar arttıkça heyecanlanıyorum az kaldı diye

2 tane gömlek ütüledim .2.nin sonunda ayakta duramadım artık kasıklarıma acayip bir baskı oldu kızlar.bu nedir?kasılma olabilir mi?

herkese merhaba, ben de nisanda doğurucam inşallah, bu hafta evdeyim izne ayrıldım ama çok sıkılıyorum
nasıl vakit geçiriyorsunuz evde off zaten gece uykuları zorlaşmaya başladı kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum bazen
bebek doğduktan sonra zaten çıkamıcaz bir süre yani biraz gerildim galiba :)

2 tane gömlek ütüledim .2.nin sonunda ayakta duramadım artık kasıklarıma acayip bir baskı oldu kızlar.bu nedir?kasılma olabilir mi?

dün akşam aynı hatayı bende yaptım gece sancıdan uyuyamadım şimdide kasıklarım ve yanlarım ölüyorum bişeyler yiyip uzanıcam gecen konturolde doktoruma söyledim yogurt süt iç dedi en az yarım litre diye ama midem hiç almıyo şimdi peynir yemeye çalışıyom kalsuyum eksikliginden olabilirmiki ilacıda icemiyom kalsiyum yazdı doktorum

ben 8 aydır evdeyim gene haline şükret kış kardan cıkamadık şimdide yagmurdan agrılardan biyere çıkamıyorum valla ben bi hayırlısıyla bebişi sag salim kucagıma alayım allah nasip ederse atıcam kendimi parka bahceye

Ben kaçıyorum kızlar belim çok agrıyo biraz uzanayım inşallah gecer

ayy ben de bundan korkuyorum işte benim bebiş de gelişemiyo yaaa geçen hafta 2340 demişti doktor bu hafta başka bi doktor daha az 2200 lerde dedi. ben kilo alıyorum çocuk gelişmiyo ben de tansiyon da normal görünüyo neden gelişemiyo anlamıyorum rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun bebişlerini. bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ben de uzanıyorum şimdi cnm ama işler de beklio ve birikiyor bi yandan.annem de ananem rahatszlandı onun yanında.offffff cnm ne yemek ne de ev işi yapmak istiyor.artık doğsun bu bebişler cnm ya baştan beri zor bir hamilelk geçrdm.24.haftaya kadar kustum.şimdi ise bazenhala bulanıyor midem.çok sıkıldm artık...kalsiyum ilacı vermedki hiç cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…