2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ndn vermediki acaba normalde bütün dr lar verir sonuç olarak herkese lazım olan bişey

ndn vermediki acaba normalde bütün dr lar verir sonuç olarak herkese lazım olan bişey

bilmiyorum ki arkadaşım da başka bi dr a gitmişti.hatta doçente gidiyordu o.o sadece demir ilacı kullandı.vitamin bile vermedi ona.her dr farklı bişey uyguluyor.bizimki doğallıktan yana olanlardan heralde.ama yarın bi sorayım ben yine de şu kalsiyum ilacını

mrb kızlar
bugün kontrolümüz vardı sezeryen tarihimizi aldık
2Nisan doktor normalde yapabilirsin ama çok yıpranırsın
dedi bende tamam dedim sezeryanda karar kıldık
kızım 3650gr olmuş ve boyu 54cm daha hiç aşağıya
inmemiş baya yukarda dedi zaten karnımda öyle
sipsivri bebekte yıpranmasın sende dedi şimdi
heyecanla bekliyoruz p.tesi nin gelmesini

canım seni çok iyi anlıyorum tam 3 ay kustum üstelik hiperemezistim yani kusmanın durdurulamamsı inan 3 ay toplam 1 bardak su içemedim ağzıma bi kraker atsam mideme inmeden kusuyodum 6 kg verdim 25 sorum aldım her gece hastanelere gittik ve 4 5 gün yattım hastanede.kusmak çok zor allah bebişlerimize bize güç versin sağlıkla alalım kucağımıza unutalım hepsini inşallah

Canim hayirli ugurlu olsun.allah anali babali buyutsun...ne guzel normal dogum yapmissn.darisi bizlerin basina insss

Hadi hayirlisi canim rabbim kokayliklar versin insallah.. Melegini sagsalim kucagina alirsin insallah

Hadi gozun aydin canim...ins sag salim bebisini kucagina alirsin..pancem de pazartesi sezeryan olucakms.nisanin ilk bebisleri sizinkiler olucak tabi baska surpriz cikmazsa:))

Merhaba arkadaşlar 27 mart salı günü sabah saat 10.42 de biricik oğlum Ömerim sezeryan ile dünyaya geldi.Doktorumuz aylardır bebek iri normal doğum zamanı olan 10 nisanı beklersek 4 kg geçer demişti.Pazartesi günü olan kontrolde bile 3500 gr demişti.Ertesi gün doğum yaptığımda oğlum 3070 gr dünyaya geldi.Doktorun yönlendirmesiyle sezeryanı seçmek zorunda kaldım ama normal doğum yapmayı çok isterdim.Dikişlerim zaman zaman sızladığı için kendimi çok iyi hissetmiyorum.Ama oğluma kavuştuğum için acıyı fazla hissetmiyorum onu öpüp kokladıkça.Bebeğini bekleyen tüm annelere kolaylıklar diliyorum:)

maaşallah sana da oğluna da..Allah bağışlasın..sağ salim kavuşmuşsun ya oğluna her şeye değer bence..demek gerçekten pek tutmuyor drların kilo tahmini..benim bi arkadaşımı da doktoru bebek 3 kilo olmadı diye son ana kadar bekletti,bebek bi doğmuş 4 kilosağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil..

uzun zamandır giremiyordum foruma baktım listeden de silinmişim.olsun bebişimi kucağıma almama 2 hafta kaldı inş. sağlıkla...

Canim hayirli ugurlu olsun bebisin.allah anali babali buyutsun.darisida bizlerin basina olsn...

Gözün aydın canım...10 günde bebek 1 kilo alırmıymış bu dr. da tam üç kağıtçı..güvenmiyorum doktorlara yaaaa Ben de normal doğum istiyorum 35 haftalıkken bebeğim yandı inş. baş olur of çok korkuyorum sezeryandan Korkumdan özele gitmiyorum benim blunduğum şehirdeki özeller kesin sezeryancı gibi bişi...

Selam kızlar

kk_bayansucum çok geçmiş olsun cnm bnm

migi allah analı babalı buyutsun bebegini tebrik ederim

bir midem agrımıyodu oda başladı tam oldu kalsiyum içtim midem ölüyorum 3 defa daha içmiştim ama böyle bişey olmamıştı ilaçtan olurmuki

hayırlı olsun canım önemli olan bebişine ve sana bişey olmaması elimizden gelen bişey yok insan evladına kıyamıyor ne deseler el mahkum mecburen kabul ediyoruz

slm kızlar..
bugünkü kontrolümü doktorum konferans için düne almıştı.
ve yarın doğuma giriyorum sezeryan olacak allahın izniyle. saat 16:30 da doğum yapcam inşallah.
dualarınızı bekliyorum inşallah sorunsuz şekilde sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım.
Rabbim sizleride tez vakitte sağlıcakla kurtarsın inşallah

canım onun hiç gelişmemişti gene senin iyi 2300 filan o 1500 dogurmuş çok küçük şükret

Ayy hadi hayırlısı canım. Rahat bir doğum olur inşallah. Yarın bu saatlerde bebişini kokluyor olacaksın inşallah ne güzel.
Kaç haftalıksın? Bir de sezaryeni akşam saatlerinde yaptıklarında da hiçbirşey yemeyin mi diyorlar yani bütün gün aç kalıp mı gidiyorsun?

hayırlısı olsun inşallah cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…