ben de uzanıyorum şimdi cnm ama işler de beklio ve birikiyor bi yandan.annem de ananem rahatszlandı onun yanında.offffff cnm ne yemek ne de ev işi yapmak istiyor.artık doğsun bu bebişler cnm ya baştan beri zor bir hamilelk geçrdm.24.haftaya kadar kustum.şimdi ise bazenhala bulanıyor midem.çok sıkıldm artık...kalsiyum ilacı vermedki hiç cnm.
ndn vermediki acaba normalde bütün dr lar verir sonuç olarak herkese lazım olan bişey
canım seni çok iyi anlıyorum tam 3 ay kustum üstelik hiperemezistim yani kusmanın durdurulamamsı inan 3 ay toplam 1 bardak su içemedim ağzıma bi kraker atsam mideme inmeden kusuyodum 6 kg verdim 25 sorum aldım her gece hastanelere gittik ve 4 5 gün yattım hastanede.kusmak çok zor allah bebişlerimize bize güç versin sağlıkla alalım kucağımıza unutalım hepsini inşallahben de uzanıyorum şimdi cnm ama işler de beklio ve birikiyor bi yandan.annem de ananem rahatszlandı onun yanında.offffff cnm ne yemek ne de ev işi yapmak istiyor.artık doğsun bu bebişler cnm ya baştan beri zor bir hamilelk geçrdm.24.haftaya kadar kustum.şimdi ise bazenhala bulanıyor midem.çok sıkıldm artık...kalsiyum ilacı vermedki hiç cnm.
pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi
mrb kızlar
bugün kontrolümüz vardı sezeryen tarihimizi aldık
2Nisan doktor normalde yapabilirsin ama çok yıpranırsın
dedi bende tamam dedim sezeryanda karar kıldık
kızım 3650gr olmuş ve boyu 54cm daha hiç aşağıya
inmemiş baya yukarda dedi zaten karnımda öyle
sipsivri bebekte yıpranmasın sende dedi şimdi
heyecanla bekliyoruz p.tesi nin gelmesini
mrb kızlar
bugün kontrolümüz vardı sezeryen tarihimizi aldık
2Nisan doktor normalde yapabilirsin ama çok yıpranırsın
dedi bende tamam dedim sezeryanda karar kıldık
kızım 3650gr olmuş ve boyu 54cm daha hiç aşağıya
inmemiş baya yukarda dedi zaten karnımda öyle
sipsivri bebekte yıpranmasın sende dedi şimdi
heyecanla bekliyoruz p.tesi nin gelmesini
Merhaba arkadaşlar 27 mart salı günü sabah saat 10.42 de biricik oğlum Ömerim sezeryan ile dünyaya geldi.Doktorumuz aylardır bebek iri normal doğum zamanı olan 10 nisanı beklersek 4 kg geçer demişti.Pazartesi günü olan kontrolde bile 3500 gr demişti.Ertesi gün doğum yaptığımda oğlum 3070 gr dünyaya geldi.Doktorun yönlendirmesiyle sezeryanı seçmek zorunda kaldım ama normal doğum yapmayı çok isterdim.Dikişlerim zaman zaman sızladığı için kendimi çok iyi hissetmiyorum.Ama oğluma kavuştuğum için acıyı fazla hissetmiyorum onu öpüp kokladıkça.Bebeğini bekleyen tüm annelere kolaylıklar diliyorum:)
Merhaba arkadaşlar 27 mart salı günü sabah saat 10.42 de biricik oğlum Ömerim sezeryan ile dünyaya geldi.Doktorumuz aylardır bebek iri normal doğum zamanı olan 10 nisanı beklersek 4 kg geçer demişti.Pazartesi günü olan kontrolde bile 3500 gr demişti.Ertesi gün doğum yaptığımda oğlum 3070 gr dünyaya geldi.Doktorun yönlendirmesiyle sezeryanı seçmek zorunda kaldım ama normal doğum yapmayı çok isterdim.Dikişlerim zaman zaman sızladığı için kendimi çok iyi hissetmiyorum.Ama oğluma kavuştuğum için acıyı fazla hissetmiyorum onu öpüp kokladıkça.Bebeğini bekleyen tüm annelere kolaylıklar diliyorum:)
ayy ben de bundan korkuyorum işte benim bebiş de gelişemiyo yaaa geçen hafta 2340 demişti doktor bu hafta başka bi doktor daha az 2200 lerde dedi. ben kilo alıyorum çocuk gelişmiyo ben de tansiyon da normal görünüyo neden gelişemiyo anlamıyorumrabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun bebişlerini. bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
slm kızlar..
bugünkü kontrolümü doktorum konferans için düne almıştı.
ve yarın doğuma giriyorum sezeryan olacak allahın izniyle. saat 16:30 da doğum yapcam inşallah.
dualarınızı bekliyorum inşallah sorunsuz şekilde sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım.
Rabbim sizleride tez vakitte sağlıcakla kurtarsın inşallah
slm kızlar..
bugünkü kontrolümü doktorum konferans için düne almıştı.
ve yarın doğuma giriyorum sezeryan olacak allahın izniyle. saat 16:30 da doğum yapcam inşallah.
dualarınızı bekliyorum inşallah sorunsuz şekilde sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım.
Rabbim sizleride tez vakitte sağlıcakla kurtarsın inşallah
canım onun hiç gelişmemişti gene senin iyi 2300 filan o 1500 dogurmuş çok küçük şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?