- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi
pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi
şimdi nasıl telaşlandım migiyi okuyunca.bnm de bitiyor yarın 37.haftam.her an gelebilir mi bu bebikler ya...bugün saçımı boyatmaya gidicem.diğer küçük eksikleri de yarın tamamlamalıyım...:18fff daha çok eksik varmış gibi geliyooooooor...cibinliği tekrar götürüp beğenmediğim yerlerini düzelttiricem,,,çok işim var gelmesin bebik hemen..benm hazırlıklar ancak haftaya cuma falan biter!!!
Ben de senin gibi korkuyorum canım. Benim ağdam dışında herşeyimiz tamam aslında. Ağdayada yarın gidip bitireyim diyorum belimin ağrısı izin verirse...
Senin kasılmaların var mı? Benim 2 gündür arttı. Cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.
kızlar daha zamanım var diye beklemeyin bence ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyo bi sitede okumuştum bebişlerin yüzde 90ı beklenen doğum tarihinden önce doğarmış benimkide 38+1de geldi oyüzden işlerinizi ertelemeyin
Ben daha hiç nstye girmedim benim kasılmaların 2 aydır var ama 2 ay önce günde 1 kere kasılıyorken şimdi günde 10 kere oldu. Şu an günde 15 kere olması normalmiş düzenli olmadığı sürece sorun yokmuş. Ben kasıldığımda kalbim daha hızlı atıyor ve sıkışıyor gibi oluyor hemen karnıma dokunuyorum taş gibi olmuş oluyor. 3 hafta önceki kontrolümde doktoruma söyledim normal kasılmalar dedi nstye almadı. Bakalım 2 gün sonra gidicem ne diycek. Sen normal doğumumu bekliyeceksin?cnm 2 haftaki önceki kontrolde kasılma çıkmamıştı.geçen hafta da göndermedi nts ye.bu cuma bakıcaz bakalım kasılma var mı.ben kasılma mı bebeğin hareketi mi ayırt edemiyorum cnm.ama 2hafta önce kasılma çıkmadığı zamana göre hissettiğim farklı bir şey yok.o yüzden kasılmam yoktur gibi geliyor.günlerimiz aynı seninle cnm.bakalım hangimiz önce doğurucaz:))
ay yapma ya geçmiş olsun
genel mi olucak sezeryanın
bi yakınımı grip diye genele almamışlardı çünkü epidural yaptılar
sağolun kızlar inşallah atlatırız.Geçmiş olsun canım. Kötü şans olmuş ama neyseki 4 günün var. Bu 4 günde kendine çok iyi bakmalısın ve bence toparlanman için yeterli bir zaman. Ben hamileliğim boyunca grip olmadım ama olanlar burada tarifler veriyorlardı. Onları bulabilirsen dene istersen. Genel anestezi olmayacak di mi?
canım allah uzun ömürler versin bebişine darısı başımıza inşallah:26::26:pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi
Ben daha hiç nstye girmedim benim kasılmaların 2 aydır var ama 2 ay önce günde 1 kere kasılıyorken şimdi günde 10 kere oldu. Şu an günde 15 kere olması normalmiş düzenli olmadığı sürece sorun yokmuş. Ben kasıldığımda kalbim daha hızlı atıyor ve sıkışıyor gibi oluyor hemen karnıma dokunuyorum taş gibi olmuş oluyor. 3 hafta önceki kontrolümde doktoruma söyledim normal kasılmalar dedi nstye almadı. Bakalım 2 gün sonra gidicem ne diycek. Sen normal doğumumu bekliyeceksin?
Canım ben de dün itibariyle artık doğsun demeye başladım. Düne kadar çok iyiydim hatta ağdaya şu gün mü gitsem bugün mü diye hesaplar yaparken dün akşam itibariyle yürüyemez hale geldim. Sanırım sinire baskı yapmaya başladı ve siyatik ağrısı başladı sol ayağımın üstüne basamıyorum belimden bacağıma şiddetli bir ağrı var. Bu hamileliğimin başında da olmuştu. Doktor yapılacak birşey yok demişti. Şimdi de karar kara düşünüyorum ağdaya nasıl gidicem diye... Sanırım iyiyim deyip hiçbirşeyi ertelememek gerekiyor 1 saat içerisinde çok kötü olunabiliyormuş ağrılardan.
Buarada dün çok kasılmam vardı ama sancı yoktu. Kasılmaları takip etmeye çalıştım yarım saat arayla 3 defa kasıldım sonra uyumuşum. Sana doktor ne zaman hastaneye gitmeni söyledi. Hiç sancı olmasa da sadece kasılmada gitmelimiyiz?
cnm çok sevndm Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün bebeğin.zamanını beklemedi demek miniğin.erken doğum riskin var mıydı cnm?
Günaydıınnn
yok daha bırakırmıyım öncelik senin :)
bizim ufaklık bekler gibi geliyor ama nedense 15 i civarınıda geçmez gibi geliyor ama sölemiyoki hanımefendi ne zaman doğucağını :)
salı günü evde temizlik vardı o yüzden işe gelmedim öğleden sonrada dr.a gittim
senin ne zamandı randevun ?
ohh nihayet hazırladın e gözün aydın rahat olursun o zaman bi temizlik aklına takılır sadece
bizim yapıldı gibi ama bitermi bitmediiiii daha dolaplar incek halılar verilcek Allahtan halılar sadece veriliyo
sağa ve sola yatmaktan yan taraflarım ağırıyo artık geceleri sizinde öylemi
pazartesi gidecem canım artık haftada gelecen dedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?