zeytinn mavilef PetunyaPet sbilyana denis_34 paristebirgece landarch nicole78
canlarım ciğerlerim naptınızz bakalımm?? yaww evde olmak güzelde sürekli yalnız olmakta zor be anamm her an kafam bebişte şölemi acaba bölemi acaba diye sorup dururum kendime kafayı yicem sanırımyalnız olunca daha çok korkuyo insan yaaa
aa geçmiş olsun cnm..walla sormadım doğumu ama özel sigorta ile gidiyorum, sigorta karşılıo doğumu..he heee biz seninle belki her sbh karşılaşıyoruzdur, benim evim üsküdarda, işimde tam teşvikiye camisinin orda:))) bende üsküdardan motorla b. taşa ordanda 30m ile nişantaşına geçiom:))
zeytinn mavilef PetunyaPet sbilyana denis_34 paristebirgece landarch nicole78
canlarım ciğerlerim naptınızz bakalımm?? yaww evde olmak güzelde sürekli yalnız olmakta zor be anamm her an kafam bebişte şölemi acaba bölemi acaba diye sorup dururum kendime kafayı yicem sanırımyalnız olunca daha çok korkuyo insan yaaa
aaa kıs ben de 30m ye kuyrukta arka arkaya oluyoruz belkigenelde otobus kuyrugu gorurde kalkmaz ise bagıran cagıran biriını duyarsan o benim hee bende nişantası nuri akın lısesinin ordayım
yahuu deli etme beni...ne kafayı yicen..yat kalk yat kalk..bi nete gir ordan kadın programlarını izle, ne pişirmişler ne giymişler ona bak..senin yerinde olmak isteyen kaç gadın var onu düşün ve keyfine bak kuzi, içini ferah tut..
he hee bende tam teşvikiye camisinin karşısındayım cnm..ayyy bende bağırıp çağırrım cnm daha 2 gün önce kavga ettim kurukta amcanın birine "hee herkes salak bi sen akıllısn dimi" diyen gadın bendim:))) canım ben sbh 08:05 ile 08:15 civarında o kurukta olyom genelde..o zmn seninle bi gün bizim nisan annesi günü yapmamız farz oldu..
kızlar yaa kafam karıştı iyice şu çatlak kremlerini araştırınca.
birisinin iyi dediği kremi diğeri çok kötü sakın kullanmayın demiş. neye göre alıcaz hangisini alıcaz kafam karıştı iyice.
belliki tamamen genetik ve kişiden kişiye değişiyor. çatlayacaksa çatlıyor.
sizin bildiğiniz bişeyler varsa paylaşında herkes bilgilensin. hangi kremi kullanalım.
bana doktorum en iyisi mustela dedi. yada bonal de kullanabilirsin dedi.
internette ikisi içinde hem iyi hem kötü yorumlar var.
lierac diye bi krem varmış.ondan memnun olan çok ama içeriğinde kimyasal varmış galiba. oda tereddüt ettirdi beni.
Engin bilgilerinizi bekliyorum
şşştttt sende kafandaki sigortaları gevşet bakayım. sürekli düşünme bebişidoktor tavsiyesi.
ama çok zor düşünmemek kendimden biliyorum. 3 haftadır bu gün gelsin diye dua ediyodum günler geçmek bilmedi. bu sabah gittim gördüm bebişide rahatladım. korma sakın bebişin iyidir. hamişliğin keyfini çıkar.
yaww tamam ama kısma yaaazAten varya bana herşey yakışırdan başlıyorum stardan altın günü derken ondan sonra oktay usta bi el işim eksik görsen benim yerimde olmak isteyen muhakkak vardır tabi kuzum haksızlık etmiyim ama hiçbi yakının olmadan uzak yaşamakta zor şincik öle deme :)) kısma banaa ben hamile ve bu aralar bi okadarda hassas ağlak bi insanımm
ay tatlım ya tadını çıkar inan ki.. yatk kalk yuvarlan bi şeyler ye iç.. kendini dinleme sakın.. çok bunalırsan benim yerime bi kaç gün sen git işe
aslında bende çalışmaya alışkın biriyim sanırım o yüzden biraz bocaladım canım 8 ay oldu evleneli ondan önce hep çalışıyordum memleketteyken..yabancı yere gelincede biraz bocaladım sanırım...vee evet habire tıkınıyorum zaten sanırım ben kilolu hamiş olacam
ay kafayı yicem iett yi kac defa aradım mail attım dolduruyoda dolduyo ayy mılleti katil edecekler bunlar halk otobusleri geldi biide simdi eskileri cektiler trafıkten..kuyruk olmus kaö mt saatını beklyrmus kapıyı acmak için herkesde kuzu maşllh beklyr bıı mırıldandım durtuklenmek istiyorlamıs megersem ahh bizim halkımz ahh ..cnm ben bıraz gec baslıyorum işe 9 da iş bası ayıptır soylmesi 8,45 gibi oralardayım ..aksam da 18,30 da motorlara giriş yapıorum yuruyerek iniyorum beşiktasa bu arada sektor olarakda aynı hemen işlerimiz finans
kızlar yaa kafam karıştı iyice şu çatlak kremlerini araştırınca.
birisinin iyi dediği kremi diğeri çok kötü sakın kullanmayın demiş. neye göre alıcaz hangisini alıcaz kafam karıştı iyice.
belliki tamamen genetik ve kişiden kişiye değişiyor. çatlayacaksa çatlıyor.
sizin bildiğiniz bişeyler varsa paylaşında herkes bilgilensin. hangi kremi kullanalım.
bana doktorum en iyisi mustela dedi. yada bonal de kullanabilirsin dedi.
internette ikisi içinde hem iyi hem kötü yorumlar var.
lierac diye bi krem varmış.ondan memnun olan çok ama içeriğinde kimyasal varmış galiba. oda tereddüt ettirdi beni.
Engin bilgilerinizi bekliyorum
kızmam bebem ben sana...ben dedim ya sana kab sabayım ben die, teselli veryom aklımca sana
alışırsın kuzi yaa, benimde ist. da bir tane akrabam yok en anne baba hepsi uzak..eşiminkilerde hep uzak..zamanla arkadaşlar oluyo işte akraban, alışırsın sende inş
kuzum şaka yapıyorum zaten bebişim ya arada birbirimize kızçaz tabikisideemucu mucu..yawri bu arada pollyannadan cvp yok beklemedeyimm
su ismek in kurslarına yazılsana
mucukssstmm cnm sen beklemede kal..en kötü ben cmt akşam bu konuya eğilcem oki..yada face dede yapabiliriz dimi en kötü öle yaparız..
cnm bende 9 da iş başı yapıomda sölemesi ayıptır benim beyim 7:30 da çıkıo evden, bende onun peşine takılıom...o olmayınca ben evde daralıom sankiee 7:30 da çıkıncada 8:30 olmadan işteyim, o kadar çoook sevyom işimi işte...aynen bende akşam yürüom beşiktaşa kadar ama ben 18:15 de çıkıom 18:40-18:45 gibi biniom motora...
ismek ne canımm?? halk eğitimin kursları var ama bana hitap etmiyo hiçbirileri..geçen kapıma bi bayan geldi el nakışı kursu veriyomuş belkim ona giderim diyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?