2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar mesai bitti bitecek ben kaçar.. öpüyorum hepinizi.. kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın..

mucuksss tmm cnm sen beklemede kal..en kötü ben cmt akşam bu konuya eğilcem oki..yada face dede yapabiliriz dimi en kötü öle yaparız..

... ... ... ... ...
.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

bana şimdi böle bişi göndermiş pollyanna kopyala demiş bu kadar ama ben bunu worddemi yapcamda koycam acaba ay kara cahallık kötü yaa..neyse az daha sıksak olcak heralde uğraşalım bakalım

kosturmacayla gecıyor yaaa hayat allahtan haftasonu tatilimiz var ....
Allahım hem gebiş olan hemde çalışan tüm kadınlara sabır versin ama istanbuldakilere 2 kat daha fazla sabır versin benim iş yerimle evimin arası yakın çok şükür en son mayıs sonunda gezmeye geldim istanbula 4 gün kaldım salak gibi döndüm izmire o ne tempo kızlar ya :))

ahha söyle kopyaladım sonucu nisnan annlerine gir bak deee

güzel izmir yaaa:86:

güzel izmir yaaa:86:

ahh ahhh iş imkanı olsa eşime ve bana hemen topuklıcam burayı valla da benim de tek ailem eşim burda butun sulalem mersinde neyine cekıyoruz buranın stresini işte yapacak bişey yok simdilik

demii artık gevşetme zamanım geldi pokunu çıkardım artıkk benimde 2 hafta sonra randevum var inş. hepimiz için herşey çoook güzel olacak Allahın izniyle cAnım inanıyoreee

gevşet tabi yaa. düşünüp düşünüp bebişide strese sokma. benimde 2 hafta sonra tekrar randevum var ikili test için.

gevşet tabi yaa. düşünüp düşünüp bebişide strese sokma. benimde 2 hafta sonra tekrar randevum var ikili test için.

canımm inş. hakkımızda hayırlısı olur senin 2'li test sonuçlarında çok iyi çıkar inş..gevşedim gevşicemm relax olmak lazım

ahh ahhh iş imkanı olsa eşime ve bana hemen topuklıcam burayı valla da benim de tek ailem eşim burda butun sulalem mersinde neyine cekıyoruz buranın stresini işte yapacak bişey yok simdilik

denisssssssssssssssssssssssssssss zorlasak akraba çıkcaz kuzum biz seninle bende mersinliyim yedi sülalem mersinde, ben böyle gurbet ellerde..k.pederim edremit akçayda kayınvalidem izmir çeşmede...bi biz burda..bende eşime diom gidelim yaban ellerden die amma velakin ikna olmi...

yaa daha erken değil mi bu çatlak muhabetti için ..simdiden bişeyler mi kullanmak gerkiyor

ya cnm ben bugün doktora gittim de. 10+1 mişim. doktorum dediki ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. cildin esnek olur dedi. ben arasıra bebe yağı sürüyodum da krem mustela en iyisi ona başla dedi. bende o yüzden sordum kremler hakkında bilgisi olan paylaşsın diye.

slm kızlar bugün temizlik günümdü şükür bitti Yarın sınava giricem uzun zaman önce başvurduğum iş için sınava davet edildim Hoş hamileyim diyince işe alınmam ama kendini dene bi köşede bulunsun dedi eşim bakalım hayırlısı Bugün yoğurtlu çorba içmedim uzun bi aradan sonra patates yemeği bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum ve sürekli acıkıyorum sizler nasılsınız

canımm inş. hakkımızda hayırlısı olur senin 2'li test sonuçlarında çok iyi çıkar inş..gevşedim gevşicemm relax olmak lazım

inşallah canım yaa bebişlerimiz iyi olsun daha ne isteriz.
ben herşeyiçok kafama takan çok cabuk üzülen bi insanım. bugün doktora gittim bebişimi gördüm oynuyodu zıplıyodu. çıkınca annemi aradım dedim oynuyo el kol sallıyo. annemde dediki bak şükredecek ne kadar çok şeyin var. herşeye üzüyosun kendini. o öyle deyince hakkatten dedim kendi kendime binlerce şükür.

sende hiçdüşünüm tasalanıp stres olma boşuna.şükret otur aşağıya

haklısın canım devir geçim devrine döndü ama izmirde de çok iş imkanı yok artık Allahım kimseye hasretlik çektirmesin ailemin yanımda olmasının avantajını hep yaşıyorum çok şükür inşallah sizlerde kavuşursunuz sevdiklerinize :))))

hakkatten heee valla bı araaa bulusalım bu boyle olmaz benim kı dogma buyume istlu mersine gittik 1 ay once yanıyor manıyor ama o sahili taaa nerelere kadar uzatmıslar bii hılton sahili vardı oo simdi gorsen mukemmel ya cok ucuza geniş geniş evler var ..ayy konuslaım sonra simdi işlerimi bitiriiim de yarın sen doktordan sonra aksama dogru girdiginde konusalım...simdi aksam evden girmiyorum yorgun argın temmmi ...vayyy hemşerim benim ya hadi hepinize iyii aksamlar iyii hafta sonları yarına 2 lı için giden arkdslara bol sans guzel haberlerle donun inşalllhhhhh

mustelayı bana biçok arkadaşım kullanmamı söyledi aldım bakalım Ama bi arkadaşımda zeytinyağının daha fazla etkisini gördüm dedi Annemde hamileliğinde zeytinyağı kullanmış hiç çatlağı yok

kızlarr ben bi takvim oluşturmaya çalışıyorum 2012 nisan anneleri eğer tabi başarabilirsem deniyorum bakalım..bana yaş,sat,tahmini doğum tarihi,belliyse bebeğin cinsiyeti,koyacağınız isimleri yazrmısnız..valla isteyen özeldende yazabilir inş. yapabilirim şekerler wordde uğraşıyom valla

birine iyi gelen diğerine gelmemiş o yüzden kafam karıştı. doktorda en iyi mustela dedi ama nette en çok lierac dan bahsedilmiş. çoğunluk ondan memnun. bide cacao butter dedikleri bişey var oda çok iyiymiş.
kimiside aktardan yaptırdığı karışımları kullanmış. o çok iyi gelmiş. bilemedim kime inanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…