mucukssstmm cnm sen beklemede kal..en kötü ben cmt akşam bu konuya eğilcem oki..yada face dede yapabiliriz dimi en kötü öle yaparız..
Allahım hem gebiş olan hemde çalışan tüm kadınlara sabır versin ama istanbuldakilere 2 kat daha fazla sabır versin benim iş yerimle evimin arası yakın çok şükür en son mayıs sonunda gezmeye geldim istanbula 4 gün kaldım salak gibi döndüm izmire o ne tempo kızlar ya :))kosturmacayla gecıyor yaaa hayat allahtan haftasonu tatilimiz var ....
... ... ... ... ...
.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
bana şimdi böle bişi göndermiş pollyanna kopyala demiş bu kadar ama ben bunu worddemi yapcamda koycam acabaay kara cahallık kötü yaa..neyse az daha sıksak olcak heralde uğraşalım bakalım
Allahım hem gebiş olan hemde çalışan tüm kadınlara sabır versin ama istanbuldakilere 2 kat daha fazla sabır versin benim iş yerimle evimin arası yakın çok şükür en son mayıs sonunda gezmeye geldim istanbula 4 gün kaldım salak gibi döndüm izmire o ne tempo kızlar ya :))
ahha söyle kopyaladım sonucu nisnan annlerine gir bak deee
Allahım hem gebiş olan hemde çalışan tüm kadınlara sabır versin ama istanbuldakilere 2 kat daha fazla sabır versin benim iş yerimle evimin arası yakın çok şükür en son mayıs sonunda gezmeye geldim istanbula 4 gün kaldım salak gibi döndüm izmire o ne tempo kızlar ya :))
güzel izmir yaaa:86:
demii artık gevşetme zamanım geldi pokunu çıkardım artıkkbenimde 2 hafta sonra randevum var inş. hepimiz için herşey çoook güzel olacak Allahın izniyle cAnım inanıyoreee
gevşet tabi yaa. düşünüp düşünüp bebişide strese sokma. benimde 2 hafta sonra tekrar randevum var ikili test için.
ahh ahhh iş imkanı olsa eşime ve bana hemen topuklıcam burayı valla da benim de tek ailem eşim burda butun sulalem mersindeneyine cekıyoruz buranın stresini işte yapacak bişey yok simdilik
dur ya ben bunu wordde yapar koyarımda bana herkesin bilgileri lazım
yaa daha erken değil mi bu çatlak muhabetti için ..simdiden bişeyler mi kullanmak gerkiyor
canımm inş. hakkımızda hayırlısı olur senin 2'li test sonuçlarında çok iyi çıkar inş..gevşedim gevşicemm relax olmak lazım
ahh ahhh iş imkanı olsa eşime ve bana hemen topuklıcam burayı valla da benim de tek ailem eşim burda butun sulalem mersindeneyine cekıyoruz buranın stresini işte yapacak bişey yok simdilik
denisssssssssssssssssssssssssssss zorlasak akraba çıkcaz kuzum biz seninle bende mersinliyim yedi sülalem mersinde, ben böyle gurbet ellerde..k.pederim edremit akçayda kayınvalidem izmir çeşmede...bi biz burda..bende eşime diom gidelim yaban ellerden die amma velakin ikna olmi...
ya cnm ben bugün doktora gittim de. 10+1 mişim. doktorum dediki ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. cildin esnek olur dedi. ben arasıra bebe yağı sürüyodum da krem mustela en iyisi ona başla dedi. bende o yüzden sordum kremler hakkında bilgisi olan paylaşsın diye.
mustelayı bana biçok arkadaşım kullanmamı söyledi aldım bakalım Ama bi arkadaşımda zeytinyağının daha fazla etkisini gördüm dedi Annemde hamileliğinde zeytinyağı kullanmış hiç çatlağı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?