İyi geceler ben de aynen senin gibi normal düşünüyorum fakat bu haftaki muayeneden sonra doktorumla karar alabileceğiz, doktorum da normal doğum taraftarı ama bebeğin kilosu, çatı darlığı vs gibi durumlar olursa riski göze alamam diyor. İkiniz için en sağlıklı olan kararı almak daha mantıklı diyor boşuna kendini zorlaman gereksiz dedi, bakalım artık bu hafta belli olacak. Bence doktorlarımıza güvenmeliyiz özellikle de bu zamanlarda, sen biraz fazla kilo almışsın, hareketsiz olmanda normal doğumu zorlaştırabilir, hayırlısı olsun canım önemli olan nasıl doğurduğun değil, ikinizin de sağlığıİyi geceler arkadaslar,
Sezeryanla dogm yapanlarin sayisi gercekten cok fazla su veya bu sebepten dolayi doktorlar sezeryan oneriyor ve maalesef bizler tecrubesiz oldugumuz ve uzman olmadiimiz icin doktorlara kendimizi teslim ediyoruzguvenmekten inanmakan baska sansimiz da yok maalesef ;( ben normal dogum isteyelerdenim ve bu knuda israrci oldugumu doktorum cok iyi biliyor. Ama bugunku kontrolde normal dogum yapma sansimin %50 oldugunu soyledi. Ben 30 kilo aldim, hareketsizim , yuruyus yapamiyorum ayakalrim sisior bebein iri olma ihimali de varmis ama ultrason yaniltici olabilir diye de ekledi. Doktorum kesinlikle guvenilir biri ve zZaten sorunlu, ilacli bir hqmilelik gecirmis hic birseyim normal degilken, normal dogum diye diretmek ne kadar mantikli acaba? Sizin bu knudaki dusunleriniz ve tecrubeleriniz nedir ? Tesekkurler
Ağrısız, sızısız, sağlıklı kolay doğumlar olsun inşşş canım.... Hayırlısıyla al miniğini kucağına
Allah yardimcin olsun ins. agrisiz sizisiz alirsin ins bebisini kucagina. Dualarimiz seninle..
Annem de henüz gelmedi, haftaya gelsin bebiş ama bütün gün sürdü bu sancı beni endişelendiriyor, yarın kontrole gideyim mi acaba, daha perşembe gitmiştim.Serenaycım söylediklerin uyuşuyor ama sanki daha çok adet sancısına benziyo,böle mideni üşütüp ishal olursun ya bide öle bişi oluyo...Hade hayrlısı bu gece geliyo sanki bebik
İyi geceler ben de aynen senin gibi normal düşünüyorum fakat bu haftaki muayeneden sonra doktorumla karar alabileceğiz, doktorum da normal doğum taraftarı ama bebeğin kilosu, çatı darlığı vs gibi durumlar olursa riski göze alamam diyor. İkiniz için en sağlıklı olan kararı almak daha mantıklı diyor boşuna kendini zorlaman gereksiz dedi, bakalım artık bu hafta belli olacak. Bence doktorlarımıza güvenmeliyiz özellikle de bu zamanlarda, sen biraz fazla kilo almışsın, hareketsiz olmanda normal doğumu zorlaştırabilir, hayırlısı olsun canım önemli olan nasıl doğurduğun değil, ikinizin de sağlığı
umarım yalancı sancıdır, karnımda çok şişti belki de gaz sancısıdır, ne zormuş bu son 1 aylık süreçBence bekle acele edip panik yapma belki yalancı sancıdır...Bu süreç gerçekse mutlaka nişan geliyor ve sancılar tamamen geçip düzenli hale geliyo 30 dk ya sonra 10 dk ya falan düşüyor.ben son ana kadar beklemiştim.
Amin canım, bu arada bebeğin kaç kiloydu en son kontrolündeCok fazla kilo aldim hem de norml beslnmeme ragmen;( ama edt vardi ve 1 ay hep yattim, kontrollerim bile evde oldu. Hareketsizlik cok fenaaa. Normal dogum icin de dedigin gibi harrket ve az kilo almak faydali diye biliorm hayirlsi. Pazartesiye rndevum var o zman biz de konusucaz bakalim ;( planli sezaryen icime siNmiyor ,! Dogum sancisin bebek icin faydali oldugunu biliyorum. insallah cok gec kalmaz da planli olmazzz hakkimizda hayirlsi olsun arkadssim
selam kızlar.sabah 8 de hastaneye gidiyorum öğlene doğru kızım kucağımda olur tahminimce.dualarınızı eksik etmeyin.anemi problemim var ve zor bi amellyat olacak.allaha emanet olun:)
selam kızlar.sabah 8 de hastaneye gidiyorum öğlene doğru kızım kucağımda olur tahminimce.dualarınızı eksik etmeyin.anemi problemim var ve zor bi amellyat olacak.allaha emanet olun:)
günaydın kızlar bugün kızım hasta onu doktora götürecegim merak etmeyim dogurmuyorumyani gene hastanelerde sürünecez
Rabbim kolaylık versin inşallah, sağsalim kucağına alırsın.
Bende bugün müayeneye gitcem, ama benimki normal doğum olacak inşallah.
son haftam benimde.
bu gece rüyamda doğum yapmışım kızımı emziriyordum. o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda bi süre ayırt edemedim
yok canım bişey demedi seni saglık ocagındanmı yoksa doktorunmu dedi sarılık için. Haftaya gel dedi gene neseteye baglıyacakmış üf çok sıkıcı 20 dakika sırtüstü yatmak çok zor nefesim kesiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?