sağol iyi dileklerin için bebeim
ama ben doğuralı 5 yıl oldu,acaba annen kaç yıl arayla doğum yaptı:26:
aralarının çok yada az olması bişey değiştirir mi acaba:26:
Benim doktor kontrolüm de perşembe günü, o zaman perşembe doktor bakalım ne söyleyecek ona göre davranayım, herkesin doğum zamanı çok farklı, kimi erken doğuruyor kimi geç insan şaşırıyor canım. Az kalmış Allah kavuştursun, kaç kilo olmuş bebeğin bu arada çatı muayenesi oldun mu cnm
merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim
bizim topicte bir çok arkadaşta göğüs ucu çatlağı oldu ve malesef çok çektiler
ben 7. aydan itibaren lansinoh krem kullanmıştım
iyikide kullanmışım göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı
sizede tavsiyem kesinlikle krem kullanın özellikle lansinohu tavsiye ederim
herkese güzel doğumlar diliyorum
çarşamba ben de doğuma giriyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu üstümüzden
maşallah bebişine dr lar 2800 diyolar 3500 oluveriyo yani demekki iyi küçük hanım aman bi sorun olmasında
bende diyodum bu kız nerde kaldı çok uzun sürdü işi diye neyse sağlıklısınızya bi sorun yokya buna şükür
desene 18 günün kalmış artık sende şafak kesinleştiğine göre saymaya başlayacaksın :) hayırlısı olsun inşallah sağ salim bi doğsunlarda
bu arada dr bana sarılık testi yaptır dedi sağlık ocağından yarın yaptırıcam sizede dedimi yada yaptırdınızmı ?
Canım benim doktorum direk sezaryen dedi benle ilgisi yok tabi doktorun kendi tercihi benim de işime geldi açıkçası ve o yüzden ne nstye girdim ne de çatı muayenesi oldum. 3 gün önce 2800-3000 gr civarında dedi ve bu civarda da doğar dedi çünkü plasenta olgunlaşmış ve artık kilo almazmış. Gerçi ultrason kilolarına pek güven olmuyo. Bakalım kaç doğacak...
Selam canım seni hamile kalmaya çalışırkenki topiclerden hatırlıyorum bol bol ateş ölçüyorduk birlikte :) Ne güzel anne olmuşsun tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
Önerin için teşekkürler ben 7. aydan beri 2 günde bir sürüyorum. İnşallah faydasını görürürüm.
Hayırlı doğumlar canım güzel haberlerini bekliyoruz...
selam bayanlar bu gün kontrolden geldim bebişimizin keyfi yerindeymiş, suyu iyiymiş, kanala inmemeiş :\ başı aşağıdaymış, 3 haftaya kadar vakti var aslında ama sad tarihine göre 37+2 günlük, ben izne ayrılırken bir hafta önce ayrılmıştım gelişimi bir hafta önce olduğu için, şimdi bebişim ayın 15. kadar gelmezse suni sancıyla doğuma girmem laızmmış sanırım:S paşamız bu hafta gelsede bizi hiç üzmese hayırlısıyla(
çarşamba ben de doğuma giriyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu üstümüzden
maşallah bebeğinehayırlısı bende normal istiyordum ama bebeğin eşi aşağıda olduğu için sezaryen diyorlar.9 nisana ama normal doğurmak çok isterdim.hayırlısı buymuş.benimde yarın kontrolum var yarın kesinleşek yarı yarıya:))
bide fitil verdi bi bugün kulanacam bide 3 gün sonra ben kendime nazar ettim herkeste bişeyler çıktı ben test yaptırdım bişey çıkmamıştı ama sonunda bende fitil kulananlar gurubuna gectim kasık agrılarıda ondandır dedi
canim bilmiorumki ara verince nasil olur.bizim kardeslerimle aramizda epey vardir.3 numaramiz erkek kardesimin dogumunda annemin suyu geldi sabah namazi babam evde yok!baska sehirde.komsu annemi apar topar hastaneye goturdu.sora babama haber verdk babam sabah hemen geldi.yakin bir sehirdeydi.geldiginde kardesim dogmustu
selam bayanlar bu gün kontrolden geldim bebişimizin keyfi yerindeymiş, suyu iyiymiş, kanala inmemeiş :\ başı aşağıdaymış, 3 haftaya kadar vakti var aslında ama sad tarihine göre 37+2 günlük, ben izne ayrılırken bir hafta önce ayrılmıştım gelişimi bir hafta önce olduğu için, şimdi bebişim ayın 15. kadar gelmezse suni sancıyla doğuma girmem laızmmış sanırım:S paşamız bu hafta gelsede bizi hiç üzmese hayırlısıyla(
belirsizlik daha zor cnaım şimdi haftaya cumaya kadar ha bebiş geldi gelecek, ay gelmedi derken karnıma kramplar girecek sanırım :)) inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın sende bebeişini kucağına hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun artık elden gelen yok
allah yardımcın olsun canım, inşallah istediğin gibi geçr doğumun
ne güzel yaa bende böyle bi senaryo ile doğurmak istiom..suyum gelsin,hastaneye götürsünler beni,kocam geldiğinde de doğurmuş olayım
maşallah cnm..yaa biz bari gazi olmasakta normal doğum yapsak..ne kaa çok sezeryan var artık blanço korkunç yani
yürüyüş spor hareket filan yapıyormusun canım doğum için?
ayyyyy maşallahhadi hayırlısı allahım sağsalim kavuşmanızı nasip etsin.kavuşuyorsun kuzuna sonunda.kolestaz yüzünden çektin sanırım ama sonu inşllah çook güzel olacak:))
belirsizlik daha zor cnaım şimdi haftaya cumaya kadar ha bebiş geldi gelecek, ay gelmedi derken karnıma kramplar girecek sanırım :)) inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın sende bebeişini kucağına hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun artık elden gelen yok
allah yardımcın olsun canım, inşallah istediğin gibi geçr doğumun
valla cnaım şu 3 gündür epey yürüyüş yaptım :)) ama bana mısın dememiş paşam keyfi öyle yerinde, normal olsun diye her gün yürüyüşe devam edicem ama bu bebeğin 2 hafta içinde sağlıklı doğmasını sağlıycak bişeyler varsa onlarıda denemem lazım sanırım :) senin bebiş nasıl, üzüyor mu anneyi?
ouu paşam hiç üzermi annesini.kıyamammvalla hurma diyorlar ama işe yararmı bilmem çok tatlı dikkat etmek gerek yerken bence.bebek aşağı inmiş mi peki?benimde 37+4 bugün yarın kontrol v ar en son 2950 gr dı 1 hafta önce şimdi bakalım kaç kg olmuş.ben ayrı iki doktora gidiyorum biri bebeğin eşi aşağıda normal olmaz kanaman çok olur diyo biride yok diyor bebek kanala girmiş kafası eşinden daha aşağıda.ne yapacağımı bilemiyorum puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?