2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet cnm evet...canım mersin ya, ben artık senede bi kere bile gidemez oldum walla...yaşamın en kolay en uuz olduğu memleket işte...tşk:))

hadee tükkanı kapatıoz bizde , ii tatiller, yrn akşam inş. girerim..

kızlar hepinize iyi akşamlaarr. bebişlerinizede kendinizede iyi bakıııınnn

ayy sonunda haftasonu geldi :) kaç gündür çok yoruldum kızlar ya bi de üstüne üşüttüm heralde havalar bozunca 3-4 gündür kulaklarım, boğazlarım fena,burnumda tıkalı geziyorum öyle halsiz halsiz. Sürekli bal-limon-su içiyorum ama geçmioooo

kkelebekk kullanıcısından alıntı
nisan anneleri bazı sorularım olacak
1.doktorunuz hangi folik asit ilacını önerdi ??
ben elevit kullanıorum ama değiştirmek istiyorum çünkü kabızlık yan etkisi var
benim zaten fissür problemim var kötü etkileyeceğini düşünüyorum
2.benim gibi fissür problemi çeken var mı ve herhangi bi diyet uyguluyo mu ??
3.karnınız şişmeye başladı mı kaçıncı ayda başlar??
4.çatlak oluşmaması için krem ya da yağ kullanan var mı ??

Ben de anal fisür sorunu yaşıyorum..her sabah ağlayarak ve bağırarak tuvalete çıkıyorum.Ancak yapacak çok bişeyimiz yok,sıcak suya oturmamız hamilelik için riskli imiş.Aynı üniversitenin kadın doğumcusu ve genel cerrahı birlikte karar verdiler benim durumum için..Çok fena olursam minoset içebileceğimi ya da anestol süeileceğimi söyledi.Ne yazık ki tek çözüm ameliyat ve biz olamıyoruz..beslenmeme dikkat ediyorum her sabah aç karnına sıcak su ,kuru incir,kuru kayısı,tüm öğünler sebze ve bol bol su içiyorum sertlik olmasın diye ..Ama ne kadar yumuşak olursa olsun canım yanıyor sonuçta makatımızda kas yırtık vaziyette.Allahım yardımıcımız olsun..Hamilelik sevincini doyasıya yaşayamadık,Allahım beterinden sakınsın:)

İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum
srrbkl 27 12 Temmuz 17 Nisan 54

isim -yaş -sat -tahmini doğum- başlangıç kilo-

elchin-26-6 temmuz-10 nisan-57

Son düzenleme:
merhaba hamişler.bende geldim.salt 14 temmuz.doğum inşallah 18 nisan olacak.8 ekimde randevum var.acaba cinsiyeti belli olur mu?

MERHABA KIZLARR...
BEN SALI GÜNÜ GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM
ALLAHIM NE TATLI BİR ŞEY O NASIL KIPIR KIPIR ANLATAMAM SİZE
AÇKEN ÇİKOLATA YİYİP GİTTİM VE KIPIR KIPIRDI DR CİNSİYETİNİ GÖREMEDİ TABİ DAHA ERKEN SANIRIM AMA 12 GÜN SONRA RENKLİ ULTRASYONDA BELKİ GÖRÜRÜZ VE ENSE ÖLÇÜMÜDE YAPILACAK..ŞİMDİLİK HAFTASINA GÖRE GELİŞİMİ GAYET İYİ GÖRÜNÜYORMUŞ

tabiki en başta sağlıklı olsunda.KAç kilo aldınız?ben 51le başladım şimdi 54üm.

merhaba kızlar

dün ikili testimizin sonucunu öğrendik doktorumuzdan bebeğimiz iyiymiş çok şükür inşallah hepimiz iyi haberler alırız .

hayserp

cnm ben 2 ayda 5 kilo verdim daha alamadım

yaaa.ben neden kilo aldım.gerçi çok şükür mide bulantısı filan bişey hissetmedim.iştahımda açıldı yani.

topiğin altındaki haftalık gösterimin nerden ve nasıl yaptın acaba öğrensem bende yapmsam olur muuu

çizelgenin üstündeki adrese git tickerfactory.com oradan türkçeye çeviriyor zaten google yapabilirsin..
seninki nekadar dı canım?

yaa dr zeka testi istermisiniz dedi bende hayır dedim...siz yaptırdınızmı arkadaşlar bir yakınımın çocuğunu bu test yüzünden az kalsın karnında öldüreceklerdi şimdi çocuk 5 yaşında ve zeka küpü maşallah
korktum yani kısacası:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…