hakkatten heee valla bı araaa bulusalım bu boyle olmaz benim kı dogma buyume istlu mersine gittik 1 ay once yanıyor manıyor ama o sahili taaa nerelere kadar uzatmıslar bii hılton sahili vardı oo simdi gorsen mukemmel ya cok ucuza geniş geniş evler var ..ayy konuslaım sonra simdi işlerimi bitiriiim de yarın sen doktordan sonra aksama dogru girdiginde konusalım...simdi aksam evden girmiyorum yorgun argın temmmi ...vayyy hemşerim benim ya hadi hepinize iyii aksamlar iyii hafta sonları yarına 2 lı için giden arkdslara bol sans guzel haberlerle donun inşalllhhhhh
kızlarr ben bi takvim oluşturmaya çalışıyorum 2012 nisan anneleri eğer tabi başarabilirsem deniyorum bakalım..bana yaş,sat,tahmini doğum tarihi,belliyse bebeğin cinsiyeti,koyacağınız isimleri yazrmısnız..valla isteyen özeldende yazabilir inş. yapabilirim şekerler wordde uğraşıyom valla[/QUOTE
İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum
8 Sevda__ 26 4 nisan
9 Cileq27 27 4 nisan
böyle al bakalım şimdilik yapabılırsen herkes yazar
kızlarr ben bi takvim oluşturmaya çalışıyorum 2012 nisan anneleri eğer tabi başarabilirsem deniyorum bakalım..bana yaş,sat,tahmini doğum tarihi,belliyse bebeğin cinsiyeti,koyacağınız isimleri yazrmısnız..valla isteyen özeldende yazabilir inş. yapabilirim şekerler wordde uğraşıyom valla[/QUOTE
İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum
8 Sevda__ 26 4 nisan
9 Cileq27 27 4 nisan
böyle al bakalım şimdilik yapabılırsen herkes yazar
kızlarr ben bi takvim oluşturmaya çalışıyorum 2012 nisan anneleri eğer tabi başarabilirsem deniyorum bakalım..bana yaş,sat,tahmini doğum tarihi,belliyse bebeğin cinsiyeti,koyacağınız isimleri yazrmısnız..valla isteyen özeldende yazabilir inş. yapabilirim şekerler wordde uğraşıyom valla
kızlar ilk sayfadaki mesajlara ekleme şansımız yokmu o özendiğimiz mart annelerinde olduğu gibi... o mesajları yazanlara ulaşıp mesajı düzelttirmek mi gerekir bunun için?
ara sayfalarda kalıncada güncelliğini yitirecek zamanla....
tabiki en başta sağlıklı olsunda.KAç kilo aldınız?ben 51le başladım şimdi 54üm.
BEN KİLO ALMADIM HENÜZ 53 KİLOYDUM ŞİMDİ DE 53 KİLOYUMBAKALIM OĞLUMDA 20 KİLO ALMIŞTIM:86:
yaaa.ben neden kilo aldım.gerçi çok şükür mide bulantısı filan bişey hissetmedim.iştahımda açıldı yani.
topiğin altındaki haftalık gösterimin nerden ve nasıl yaptın acaba öğrensem bende yapmsam olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?