çizelgenin üstündeki adrese git tickerfactory.com oradan türkçeye çeviriyor zaten google yapabilirsin..
seninki nekadar dı canım?
10 hafta 4 günlük olmsı lazım şimdi.7 eylülde kontrole gittiğimizde 8 hafta 2 günlük dedi doktorumuz.
10 hafta 4 günlük olmsı lazım şimdi.7 eylülde kontrole gittiğimizde 8 hafta 2 günlük dedi doktorumuz.
ayyyy inşallah canım hayırlısıyla.sağlıkla.:))))
bugün 9+5 olduk kanamam tamamen gitti lekelenmelerimde bitti sayılır çok mutluyum inşallah kontrole gittiğimde artık sorun yok derde daha rahat bi hamilelik geçiririm rabbim tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah olmayanlarada nasip etsin :)
kızlar yaa kafam karıştı iyice şu çatlak kremlerini araştırınca.
birisinin iyi dediği kremi diğeri çok kötü sakın kullanmayın demiş. neye göre alıcaz hangisini alıcaz kafam karıştı iyice.
belliki tamamen genetik ve kişiden kişiye değişiyor. çatlayacaksa çatlıyor.
sizin bildiğiniz bişeyler varsa paylaşında herkes bilgilensin. hangi kremi kullanalım.
bana doktorum en iyisi mustela dedi. yada bonal de kullanabilirsin dedi.
internette ikisi içinde hem iyi hem kötü yorumlar var.
lierac diye bi krem varmış.ondan memnun olan çok ama içeriğinde kimyasal varmış galiba. oda tereddüt ettirdi beni.
Engin bilgilerinizi bekliyorum
kızlarr ben bi takvim oluşturmaya çalışıyorum 2012 nisan anneleri eğer tabi başarabilirsem deniyorum bakalım..bana yaş,sat,tahmini doğum tarihi,belliyse bebeğin cinsiyeti,koyacağınız isimleri yazrmısnız..valla isteyen özeldende yazabilir inş. yapabilirim şekerler wordde uğraşıyom valla
Canım beni de eklermisin..
Elistina------yaş:27 kilo:62 salt:30 Haziran tahmini doğum:5 nisan Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?