2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bugün 9+5 olduk kanamam tamamen gitti lekelenmelerimde bitti sayılır çok mutluyum inşallah kontrole gittiğimde artık sorun yok derde daha rahat bi hamilelik geçiririm rabbim tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah olmayanlarada nasip etsin :)

amin canım inşallah

canım bende lierac alacaktım fakat doktorum tamamen bitkisel olduğu için dr.hauschka nın blackthorn body oil i önerdi.ben bitkisel olduğu için ilk aydan beri kullnyrm.GNC den aldım.yanına da limonlu bi nemlendirici var onu aldım ve kesinlikle harika.arastırmanı şlddetle tavsiye ederim.aynı zamanda diş macununuda aldım tamamen bitkisel bebege zararı olmıcak ürünler

sağol canım uğraşıyorsun bakalım kaç kişiyiz.

yaş 28 sat 7temmuz tahmini doğum 12 nisan başlangıç kiloyu sormamıssınız ama arkadaşlar yazmış ben eksik kalmayayım 57 isim de cinsiyette belli değil bakalım çok erken ama yarın belki belli olr.

Son düzenleme:
benide listeye eklermisiniz arkadaslar
isim : biumut
sat : 11 temmuz
tahmini doğum : (sanırım) 16 nisan
başlangıç kilom 83
şuan yarım kilo aldım 10+ 4 teyim bende..

Selam millet . Bugün doktora gittim bebeğimi gördüm çok heyecanlı kocaman olmuş meleğim.Sağlığı yerinde maşallah.Başta hareketsizdi doktor pıt pıt vurdu sonra hareket etmeye başladı kalbim yerinden çıkacaktı sanki.
Çok güzel değişik bir his. Doktor kıza benziyor dedi tabi çok erken ama benimkisi tahmin dedi hayırlısı bakalım..
Benim rüya da güme gitti erkek görmüştüm :) hayırlı evlat olsun minik meleğim.

Birde babası ultrasyon görüntülerini videoya aldık bakıp duruyorum :) Siz de yapın güzel oluyor..

Canım beni de eklermisin..

Elistina------yaş:27 kilo:62 salt:30 Haziran tahmini doğum:5 nisan Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…