eet bnmde öyle tuvalete oturuyorum klozete bu sefer ayağım kasılıyo. acaba özele gidip doktorla konşup sezeryanamı girsim diye düşünüyorum. getçekten canım acıyo şuanda. doğum sancısını nasıl çekicem bilmiyorum. korkmaya başladım yaa
sen bilirsin canmhmm yani bekliyim mi yoksa gidiyim mi doktora. ateş basmaya başladı. bi ilginç oldm ya.
sen bilirsin canm
normal doğum istiyorsan bekle derim.
dayanamam diyorsan sezeryan ol.
sezeryandan sonra iki üç gün hareket etmekte zorlanıyorsun sonrasında yavaş yavaş eski düzene dönüyorsun
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim seni..
Kacıncı haftada doğum yaptın?
Aynen kalcamdan bacagıma dogru kramp giriyor:S doğumum epidural ile olucak bi aksilik cıkmazsa.. Nekadar zamanın kaldı doguma? herkez normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum:S
Izledinmi bilmiyorum canim esra erol Kendi oglunda denedigi seyi aciklamisti gaz icin.. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kadar kimyon kup sekerin dortte biri kaynat ilit 2-3 cay kasigi icir demisti.kalanini kendinde icinde sutteki gazida aliyormus. Emzirmeden yada mamadan once verince hem gaz cikarip hep karni doyuyormus boyle aciklamisti. Benimde denemek aklimda..
öncelikle iyi akşamlar dogum yapan arkadaşlar allah analalı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah beni merak eden arkadaşlar daha dogurmadım 20 nisan cuma 12de sezeryan olacam gecen hafta bebek hiç gelişmemşti bu hafta 3050 gram olmuş 1 haftadır internetim yoktu ondan giremedim bugünde temizliğimde bitti çok şükür akşamde sepetimiz kurulaacak dua edin sagsalim dogurayım yarın sabah tahlil yapılacakmış cumada sezeryan karnımdada ufak ufak sancılar var 3 gündür hayırlısı :18:
Sevgili Nisan anneleri, 16 nisan sabahı sezaryenle kızıyummı kucağıma aldım. Ağrılarıma rağmen çok mutluyum, en kısa zamanda doğum hikayemi de paylaşacağım.Bugün kızımı eve getirdik, çok farklı bir şeymiş
3.450 gr 51 cm doğdu kuzum
asiti gitmiş sodayı ben de duymuştım canm ama yapmadık henüz bebeğim 12 günlük aşırı bi gaz sorunu yok ama yapsak mı ki
ille de ilk gün mü yapılması gerekio
aaaaa çok ilginç..ben duymuştum ama bi doktorun önermesi çok ilginç..soda dediğin maden suyu değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?