2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Aynen kalcamdan bacagıma dogru kramp giriyor:S doğumum epidural ile olucak bi aksilik cıkmazsa.. Nekadar zamanın kaldı doguma? herkez normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum:S

hmm yani bekliyim mi yoksa gidiyim mi doktora. ateş basmaya başladı. bi ilginç oldm ya.
sen bilirsin canm
normal doğum istiyorsan bekle derim.
dayanamam diyorsan sezeryan ol.
sezeryandan sonra iki üç gün hareket etmekte zorlanıyorsun sonrasında yavaş yavaş eski düzene dönüyorsun

sen bilirsin canm
normal doğum istiyorsan bekle derim.
dayanamam diyorsan sezeryan ol.
sezeryandan sonra iki üç gün hareket etmekte zorlanıyorsun sonrasında yavaş yavaş eski düzene dönüyorsun

Merhaba canım öncelikle tebrik ederim seni..
Kacıncı haftada doğum yaptın?

Aynen kalcamdan bacagıma dogru kramp giriyor:S doğumum epidural ile olucak bi aksilik cıkmazsa.. Nekadar zamanın kaldı doguma? herkez normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum:S

bnde öyle swsezeryandan korkuyorum ama. çok ktü oldum bnya wc den çıkamadm şimdi kndme geldim walla.

kızlar dün akşam yazmıştım,kontrole gitmiştim 1 cmlik açıklık vardı.sabah kalktığımda kızım hep hareket ederdi,bugün endişelendirdi.wcye gittim çamaşırımda avuç içi kadar kan var.doktora gittim.nstde gayet güzel çıktı bebek hareketlendi falan...doktor tekrar vajenden baktı hala aynı 1cm.nişan falan değilmiş,dünkü muayeneden dolayı kanama olmuş.suyun azalmış biraz,bebek hareketlerine çok dikkat et dedi.istersen sezaryenle alalım dedi.aklım allak bullak oldu.o kadar hazırladım ki kendimi normal doğuma zorlanmış gibi hissediyorum.cuma 4te yine muayene var.artık açılma olmazsa mecburen alın dicem.ama ya şu iki gün stresten ölürüm ben.acaba yarın sabah hemen aldırsam mı,lütfen akıl verin biraz.çok karmaşığım. :18:

ben şekersiz yapıyodum,bir tutam kimyonu yarım fincan sıcak suyun içine atıp demleme şeklinde 5 dk bekletiyorum,zaten ılınıyo o 5 dk da,bir iki çay kaşığı emdikten sonra veriyorum,bi de böyle deneyeyim emzirmeden önce,içine de azcık şeker atayım bakalım

kızlar cuma günü sabah sezeryan için 8de hastanede olacam..bugün doktor yine fikrini değiştirdi..bende artık kabul ettim..çünkü hastanede baya gerildim, dosyam falan kaybolmuş..Sinirler iyice tavan olduğu için kurtulmak istiyorum ordan :) hakkımızda hayırlısı olsun..dualarınızı bekliyorum..

merhaba

10 nisan 15.00'da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım, 3700 kg doğdu. sağlıkla, güzellikle bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

öncelikle iyi akşamlar dogum yapan arkadaşlar allah analalı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah beni merak eden arkadaşlar daha dogurmadım 20 nisan cuma 12de sezeryan olacam gecen hafta bebek hiç gelişmemşti bu hafta 3050 gram olmuş 1 haftadır internetim yoktu ondan giremedim bugünde temizliğimde bitti çok şükür akşamde sepetimiz kurulaacak dua edin sagsalim dogurayım yarın sabah tahlil yapılacakmış cumada sezeryan karnımdada ufak ufak sancılar var 3 gündür hayırlısı :18:

dogum yapmamis arkadaslar allah yardimciniz olsun.. bebisinizi sag salim alirsiniz kucaginiza insallah. biz bugun 1 haftalik olduk sarilik problemimiz var neyseki ciddi boyutta degil. ama yinede vucudunu SIKSIKkontrol ediyorum yayilma varmi diye doktorumuz bacaklara inerse tehlikeli olur dedi.. tekrar kontrolumuz 15 gun sonra umarim o zamana kadar gecmis olur...

:18:kızlar dün geceden beri sancılıyım sabah karşı nişan geldi bu gün öğlen gittim iki cm lik açıklık varmış sancılarımda sıklaşma yok yarım saatte falan geliyo çok yüksek de değil ama bilmiyorum nasıl çoğalır bu ağrılar bi an önce kucağıma almak istiyorum bi de eşimin tüm ailesi haberdar oldu sorandan bıktım yeminederim :18: bu benim üçüncü doğumum ama her doğum birbirinden başka oluyormuş gerçekten bana dua edin

Sevgili Nisan anneleri, 16 nisan sabahı sezaryenle kızıyummı kucağıma aldım. Ağrılarıma rağmen çok mutluyum, en kısa zamanda doğum hikayemi de paylaşacağım.Bugün kızımı eve getirdik, çok farklı bir şeymiş
3.450 gr 51 cm doğdu kuzum

Son düzenleme:
arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..yeni doğan bebeklere 1 ay içerisinde işitme testi yapılması gerekiyormuş..hastanelerin hangi bölümünde yapılıyor hangi bölüme randevu alamlıyım

Bizde dogum yapti girmiyor diye konusmustuk kizlarla :) dun benim Dr da 3050 gr dedi. Okadarda kotu degil dert etme. Hayirlisiyla kavusursun insallah bebegine. Cuma gunude ne cok kisi dogum yapiyor ne guzel mubarek Gun... Benimde nete Gore dogum gunum cuma ultrasana Gore Pazar gunu. Benimkide cuma gunu olurverse
Allah yardimcin olsun canim darisida biz bekleyenlere gaarriiii

Tebrik ederim canim, masallah,Allah anali babali buyutsun insallah bizimkinde hala tik yok yerini sevdi zaar

asiti gitmiş sodayı ben de duymuştım canm ama yapmadık henüz bebeğim 12 günlük aşırı bi gaz sorunu yok ama yapsak mı ki
ille de ilk gün mü yapılması gerekio

asiti gitmiş soda değil canım direk asitli ben ilk doğar doğmaz diye biliyorum.ben çok memnun kaldım.çoğu zaman gazını bile almadan yatırıyorum.kendi kendine hallediyor o görevi

Doğum yapmış anneler bebeklerinin bakımı ve sağlıkları için uğraşırken ben daha doğum stresi yaşıyorum, sezaryana hiç psikolojim hazır değil, normal doğum da sanki başlamayacak gibi üstelik son 2 seferde nst de problem çıkıyor. Keşke birden sancı filan başlasa pat diye 1-2 saatte doğurabilsem

aaaaa çok ilginç..ben duymuştum ama bi doktorun önermesi çok ilginç..soda dediğin maden suyu değil mi??

evet canım maden suyu.asiti alınmadan.direk doğar doğmaz biz 1 çay kaşığıyla maden suyunu ve zemzem suyunu karıştırıp içirdik.ben önce çok tereddüt ettim asit midesini yakar diye ama doktorun önermesi oldugu için yaptım.

Selam kizlar nasilsnz ben cok fenayim sirt agrisindan malvoldm.bugn kadin cagirdm.onun ardinda dolanmaktAn bitmis durumdaym.artik dogurmak istiyorum bennnnn.
Dogum yapan annecikler hayirli ugurlu olsn.allah anali babali buyutsn.darisida biz bekleyenlern basina.
Ahsen cim aynen bende seni dogum yapti saniyodum.demk cuma giriyosun doguma.hayirli dogumlar.ins sag salim bebisini kucagina alirsn.
Banada 20 nisan dedi dr ama daha tik yok.yarn aksam ara dedi.bakalim ne diyecek.dua edin kizlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…