[
Canm banada 20 nisan dedi d bdt ne.bendede ara ara sanci oluyo.ama dogum bildigm kadari ile birden baslayan bir eylem.banada cok tuhaf geliyo hic bir durum yokken ne sanci ne bisey nasil birden basliyo....ins dogumlarimz kendi baslar disardan mudahelesiz.banada suni sanci verick dr um 40 haftayi gecersek.hakkimizda hayirlisi
havva, Allah bağışlasın bebeğini.. bir şey soracağım, suya girmek derken duş almaktan mı bahsediyorsun? hastanede küvet imkanı yoktur sanırım :) acaba evde küvete girsem açılmam olur mu? bana da geçen perşembe parmak ucu kadar açılman var dedi doktorum, yarına da randevu verdi.. acaba bu gece küvette keyif yapsam mı azıcık? :)
evet canm gercekten zormus bu son gunler.hep bi stres hali var uzerimde.dogum ne zaman gerceklesecek diye.geceleri bile onu dusunuyorm.ins tez zamanda almay nasip etsn rabbim bebislerimizi kuagimiza.benim de son gün 20 nisan. ne çokmuşuz 20 nisanı bekleyen. hakkımızda hayırlı olsun ama beklemek gerçekten zor. rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
bdt 20 nisan benim.ilk sayfada o kadar çok 20 nisan bdtli ve erken doğum yapan var ki, acaba ben mi anormalim diye düşünmeye başlamıştım.bugün kontrolümüz var.bakalım doktor ne diyecek.benim adet sancılarım çok aşırı olurdu,acaba ağrı eşiğim mi arttı,çok hissedemiyor muyum sancı oluyor da,nst de çıktı geçen hafta bende tık yoktu.cumaya kadar geldi geldi,gelmedi son noktaya kadar normal doğumu zorlarım.kısmet artık :26:
Bugun kontrolumuz vardi 40. Haftamizdayiz ne aciklik ne sanci hicbisey yoktu. Dr cuma yine Gel dedi pff isyan gibi olmasin ama gecmiyor gunler.
Dogum yapan arkadaslari tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun insallah
Darisida bizlere gaariiiii
ay cnm aynıyz walla bndede 1 cm vrmş. bnada cuma gel dedi. ama artk gtmicem doğurana kadr hastaneye. sıkıldm artık yaaa.
Arkadaşlar aynı şeyleri yaşamışız nst de kalp atışı çok düştü acil sezeryandan kıl payı kurtul stresi,açılmamış davası,sancın yok aaaa bak bak sancı çıkmış diyalogları,iki kere yanlış alarm ve artık içim çoookkkk fena bunalıyo,gitmicem doktora falan doğurana kadar...Vallahi isyan değil ama bunaldııımmmmmmm..........
Arkadaşlar aynı şeyleri yaşamışız nst de kalp atışı çok düştü acil sezeryandan kıl payı kurtul stresi,açılmamış davası,sancın yok aaaa bak bak sancı çıkmış diyalogları,iki kere yanlış alarm ve artık içim çoookkkk fena bunalıyo,gitmicem doktora falan doğurana kadar...Vallahi isyan değil ama bunaldııımmmmmmm..........
selam kızlar giremiyoruz bebisim uyuyunca bende uyuyorum bizim çok fazla gaz sancımız var sürekli ağlıyo yavrum ne yapıcaz var mi bilgisi olan
selam kızlar giremiyoruz bebisim uyuyunca bende uyuyorum bizim çok fazla gaz sancımız var sürekli ağlıyo yavrum ne yapıcaz var mi bilgisi olan
canını sıkma canım 40 haftanın üzerine 10 gün daha bekleme süren var biliyosun üzülme bol bol yürü hareket et aman ağırlaştım diyip oturup kalma iş yapmasan da gez dolaş olacak elbet vaktini bekliyo benim de son günüm cumartesi ben 10 gün daha beklerim hiiiç de dert etmem sen de öyle yap keyfini çıkariyi akşamlar kızlar
benimde yarın son günüm ama hala sancım yok...
3 günde bir nst ye giriyorum hiç sancı çıkmıyor. doktor alttan hiç muayne etmedi. cumaya kadar sancılanmazsam suni sancı verilecek. bilmiyorum kafam çok karışık. sezeryan olmayı bile düşündüm. napmalıyım...kafam karıştı.
bebeğin durumu iyiymiş doktor cumyaya kadar bekleyelim diye ama günler geçmiyor. neden benim sancım yok yaa....
canını sıkma canım 40 haftanın üzerine 10 gün daha bekleme süren var biliyosun üzülme bol bol yürü hareket et aman ağırlaştım diyip oturup kalma iş yapmasan da gez dolaş olacak elbet vaktini bekliyo benim de son günüm cumartesi ben 10 gün daha beklerim hiiiç de dert etmem sen de öyle yap keyfini çıkar
zaten her akşam yürüyorum yarım saat. ev işlerini de aksatmaıyorum. annem yanımda olduğu halde her şeyi yapıyorum hemen hemen...
ama yok yok yok...insanın hiç mi sancısı olmaz ya...
sinirlerim bozuldu artık...
gerçi yarın 9 ay 10 gün doluyor sat a göre.
acaba suni sancı için cuma erken mi diyorum. ama bir kenardan da aklım hep bebekte hareketleri daha da az eskisine göre. suyu yeterliymiş kalp atışları da normal bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
gerçi sancım başlasa açılma olsa da yine de suni sancı verecekelr biliyorum o yüzden inşallah cuma olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?