2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar nisan annesi arkadaşınız bugün sezeryan için hastaneye yattı bebeşi gelmek istemedi normal olmadı dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bdt 20 nisan benim.ilk sayfada o kadar çok 20 nisan bdtli ve erken doğum yapan var ki, acaba ben mi anormalim diye düşünmeye başlamıştım.bugün kontrolümüz var.bakalım doktor ne diyecek.benim adet sancılarım çok aşırı olurdu,acaba ağrı eşiğim mi arttı,çok hissedemiyor muyum sancı oluyor da,nst de çıktı geçen hafta bende tık yoktu.cumaya kadar geldi geldi,gelmedi son noktaya kadar normal doğumu zorlarım.kısmet artık :26:

Allah razi olsun canim.hayir dus degil kuvete giriyosun.tabiki evde doldur kuveti sicak olsun su,yarim saat keyif yap.inan ben o sanciyla hastaneyi yiktim dayanamadim sicak suya girdim bulutlarin ustunde ucuyo gibiydim :) cok rahatlatti ve acilma oldu.ben yutrdisindayim tr de bilmiyorum kuvet varmi sen yinede soyle suya girmek istiyorum diye bakarsin vardir.bilmiyorumilk dogumunmu eger oyleyse sancin geldi diyelim sicak dusa gir oyle git hastaneye.ve bol bol sua et ve evde nefes egzersizleri yap bana kimse demedi keske daha evvelden yapsaydm.

ayaklarim ve ellerim sisti son 2 gundur yaa cok fena.tuzlumu yiyirm ondanmi acaba.asiri bir yorunlk hali var bide uzerimde daha kalkip yemek yapicam.puffffff

Son düzenleme:
benim de son gün 20 nisan. ne çokmuşuz 20 nisanı bekleyen. hakkımızda hayırlı olsun ama beklemek gerçekten zor. rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
evet canm gercekten zormus bu son gunler.hep bi stres hali var uzerimde.dogum ne zaman gerceklesecek diye.geceleri bile onu dusunuyorm.ins tez zamanda almay nasip etsn rabbim bebislerimizi kuagimiza.

hayirli haberlerini bekliyoruz canm.bizede yaz gelismeleri......

Biz geldik. 14 Nisan Cumartesi günü saat 12:03'de kızımız Ada 3200 gr, 51 cm olarak dünyaya geldi. Hastaneye gittiğimizde 2 cm açıklık vardı, 2gündür süren ağrıların sebebi açılmaya başlamasıymış. Doktorumuz riske atmayıp sezaryene aldı bizi ve iyi ki de öyle yapmış. Çünkü plesentam duvara yapışıkmış ve eğer normal doğum yapmakta ısrar etseydim ya sezaryene dönecekti ya da doğum sonrası kürtaj olmak zorunda kalacaktım. Şimdi evimizdeyiz ve meleğim yanımda uyuyor. Çok güzel bir duygu bu tarifi imkansız. Her dakika öpüp koklamamak için zor tutuyoruz kendimizi.

of kızlar cumadan beri stresteyim, cuma günü nst pek iyi çıkmadı birşeyler atıştırdım ve doğumhanede tekrar nst ye girdim daha iyi çıktı bugün de aynı şeyler oldu yine aynı sıkıntıları yaşadım hatta düzelme olmasa hemen doğuma alınacaktım ani olunca çok strese girdim. Çok bunaldım, inşallah bunları tekrar yaşamam, cuma tekrar kontrolüm var, hayırlısıyla bir doğsa

Bugun kontrolumuz vardi 40. Haftamizdayiz ne aciklik ne sanci hicbisey yoktu. Dr cuma yine Gel dedi pff isyan gibi olmasin ama gecmiyor gunler.

Dogum yapan arkadaslari tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun insallah
Darisida bizlere gaariiiii

ay cnm aynıyz walla bndede 1 cm vrmş. bnada cuma gel dedi. ama artk gtmicem doğurana kadr hastaneye. sıkıldm artık yaaa.

Arkadaşlar aynı şeyleri yaşamışız nst de kalp atışı çok düştü acil sezeryandan kıl payı kurtul stresi,açılmamış davası,sancın yok aaaa bak bak sancı çıkmış diyalogları,iki kere yanlış alarm ve artık içim çoookkkk fena bunalıyo,gitmicem doktora falan doğurana kadar...Vallahi isyan değil ama bunaldııımmmmmmm..........

selam kızlar giremiyoruz bebisim uyuyunca bende uyuyorum bizim çok fazla gaz sancımız var sürekli ağlıyo yavrum ne yapıcaz var mi bilgisi olan

ay cnm aynıyz walla bndede 1 cm vrmş. bnada cuma gel dedi. ama artk gtmicem doğurana kadr hastaneye. sıkıldm artık yaaa.

Sana yine 1cm Demis bana onuda demedi :) cuma da bi degisiklik olmazsa pazartesi, carsamba gelcn dedi gunler Dr da gecircez yanii hayirlisi bakalim ama 41-42 olmayaliiiimmmmmm

Al benden de okadar cok sikci bu haftalar bide Dr da saatlerce bekliyoruz randevum olmasina ragmen. Bugun 4 Saat bekledik esim cok sinirlendi "Son haftamiz niye bukadar bekletiliyoruz" diye.. Benimde korkum vakit geciyo sezeryan olcak demeleri. Normal istiyorum.. Hayirlisi bakalim

Geçmiş olsun canım, ben de bugün bu kalp atışı sorunu yüzünden çikolata meyve suyu o kadar çok yedim ki, neyseki 2. nst de biraz daha iyi çıktı ama her an doğuma girecem diye korktum öyle bir psikolojiyle doğum yapmak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun, inşallah sağ salim atlatırız bu günleri

selam kızlar giremiyoruz bebisim uyuyunca bende uyuyorum bizim çok fazla gaz sancımız var sürekli ağlıyo yavrum ne yapıcaz var mi bilgisi olan

Izledinmi bilmiyorum canim esra erol Kendi oglunda denedigi seyi aciklamisti gaz icin.. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kadar kimyon kup sekerin dortte biri kaynat ilit 2-3 cay kasigi icir demisti.kalanini kendinde icinde sutteki gazida aliyormus. Emzirmeden yada mamadan once verince hem gaz cikarip hep karni doyuyormus boyle aciklamisti. Benimde denemek aklimda..

iyi akşamlar kızlar
benimde yarın son günüm ama hala sancım yok...
3 günde bir nst ye giriyorum hiç sancı çıkmıyor. doktor alttan hiç muayne etmedi. cumaya kadar sancılanmazsam suni sancı verilecek. bilmiyorum kafam çok karışık. sezeryan olmayı bile düşündüm. napmalıyım...kafam karıştı.
bebeğin durumu iyiymiş doktor cumyaya kadar bekleyelim diye ama günler geçmiyor. neden benim sancım yok yaa....

canım bir çay bardağı suya bir çay kaşığı çörekotu koyup kaynatıyosun soğuyunca bi çay kaşığı içiriyosun inşallah faydasını görürsün

canını sıkma canım 40 haftanın üzerine 10 gün daha bekleme süren var biliyosun üzülme bol bol yürü hareket et aman ağırlaştım diyip oturup kalma iş yapmasan da gez dolaş olacak elbet vaktini bekliyo benim de son günüm cumartesi ben 10 gün daha beklerim hiiiç de dert etmem sen de öyle yap keyfini çıkar

zaten her akşam yürüyorum yarım saat. ev işlerini de aksatmaıyorum. annem yanımda olduğu halde her şeyi yapıyorum hemen hemen...
ama yok yok yok...insanın hiç mi sancısı olmaz ya...
sinirlerim bozuldu artık...
gerçi yarın 9 ay 10 gün doluyor sat a göre.
acaba suni sancı için cuma erken mi diyorum. ama bir kenardan da aklım hep bebekte hareketleri daha da az eskisine göre. suyu yeterliymiş kalp atışları da normal bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
gerçi sancım başlasa açılma olsa da yine de suni sancı verecekelr biliyorum o yüzden inşallah cuma olacak...

canım ben de seninle aynı durumdayım neredeyse.cuma benim de tam günüm.bugün kontrole gittim. doktorum muayene etti,1 cm açılma varmış,4cm e tamamladık mı Allah büyüktür :) 2 kez nstye aldı.hareketleri beğenmemiş.endişelendim. bebek hareketleri çokçokkkk çokkk önemli dedi. tırstım ben de geldiğimden beri şeker yiyorum kızım hoplasın zıplasın diye. ama zavallım yoruldu heralde.hala ağrım sızım yok. o 1 cm nasıl açıldı anlamadım.suni sancıyı da sordum,40 buçuk olursak mecbur vercez,hiç korkma sakıncası yok dedi.içimizi rahat tutalım.az kaldı büyük güne. Allah bekleyen herkesi sağlıcakla kavuştursun yavrularına. doğum yapanlara da bol bol süt nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…