2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
emziren anneler bişi sorcam,bana süt ve süt ürünleri anne sütüne geçer bebeğe gaz yapar diyolar,doğru mu?süt ,çsem mi içmesem mi karar veremiyorum

inek sütü ve ürünleri yyapıyo keçi veya koyun süt ürünleeri yapmıyo ben keçi sütü içiyorum devamlı bi zararı yok

emziren anneler bişi sorcam,bana süt ve süt ürünleri anne sütüne geçer bebeğe gaz yapar diyolar,doğru mu?süt ,çsem mi içmesem mi karar veremiyorum

sütün içine 1 küp şeker atınca gaz yapmayı engelliyormuş,ben öyle yapıp içiyorum

ii geceler arkadaşlar buralar iyice boşalmış kimsecikler kalmamış ya nerede o eski günler hey gidi günler heyy ...

günaydın kızlar bizde 15 günlük olduk bugün kendimi çok halsiz hisediyorum doktorum kan habına devam çok kansız görünüyosun dedi geceleride sürekli uyanınca bide evde kızım var dersleri filan kendimi daha toparlayamadımdogum yapmayan arkadaşlar bol bol uyuyunbiliyorum bi an önce dogmak istiyosunuz allah yardımcınız olsun eyidas daha dogum yapmamışsın hayırlısı bizim kız abla oldu hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

doktorum aynen şöyle söyledi bende bu soruyu sordum yediğimiz hiçbirşey bebeğe gaz yapmazmış herkesin gazı kendine dedi Bilmiyorum ne derece doğru

kan hapını ben aylardır kullanıyorum ve dr doğumdan sonrada 2-3 ay kullan dedi heralde seninde kan değerlerin normale dönmedi daha,kızın olduğu için daha zor olur ahsen lemi ilgilenicen yoksa ablasıyla yoksa kendinlemi zor senin işin. bende bol bol uyuyunu dikkate alıyorum ve öğle ne kadar uyuyorum onu karnımda tutması hoş iyide dr hiç açılma olmadığını söyleyince moralim bozulmadı değil son günler olmasa yine dert etmicem beklerim ama ya bebişime bişi olursa hep derdim o, insan bişey olmayacağını bilse 42 nin son gününe bile bekler ama dr da önemli şu duurmda bide kızım daha önemli

nisan anneleri nisan geçince dağıldı ya...Ben kilolarınızı merak ediyorum.Ne kadar aldınız hamilelikte,doğumdan sonra kaç kilo verdiniz acaba.Ben 20 kilo aldım 11 kilosunu verdim,geriye 9 kilo kaldı.Günlük 4 5 km yürümeye başladım.Kilom sabitledi gibi,moralim bozuluyor,adam akıllı kıyafetlerim olmuyor.Sizler ne alemdesiniz acaba?Bir tek ben mi böyleyim acaba?

60,5 ile hamile kaldım. 69 ile doğuma girdim.
bebiş 15 gümlükken 63 kilo idim hala öyleyim.şuan 22.gündeyiz

60,5 ile hamile kaldım. 69 ile doğuma girdim.
bebiş 15 gümlükken 63 kilo idim hala öyleyim.şuan 22.gündeyiz

ne güzel az ilo almışsınız.Sizin pek bi kilonuz kalmamış,tabi stres de yapmıyorsunuz.Darısı bana inşallah.Umarım en kısa zamanda veririm.

kizlar acil yardim (

bebegim tam 1 aylik olucak yarin 3 haftadir gozunde capak var basta normal damla kullandim gecmeyince antibiyoik verdiler ve hala gecmiyo hergun kaynamis suyla siliyorum yine ayni hata silmekten goz kenarlari kizardi.bilgisi olan varsa cevap versin ?

merhaba canim pamugu demlenmis caya batirip gozunu sileceksin ilik olacak cok basit hemen geciyor,kolay gelsin ins yardimci olur canim...

canım göz doktoruna genel kontrole götürdüğümüzde doktor gözünde çapak olursa masaj yap demişti.gözün burunla yanyana olan kısma, yukarıdan aşağıya doğru parmağını kaydırıyorsun günde 10 defa yapacaksın demişti.geçmiş olsun Umarım geçer canım,bir de bunu dene istersen

selam canım,

ben de taze annelerin kilolarını merak ediyorum ben 60 kilo ile hamile kaldım. 83 ile doğuma girdim. hastaneden çıkarken tartılma fırsatım olmadı, ancak 6. gün ilk kontrolde tartıldığımda 72 kilo idim. şu an 10 günlüğüz, 70 kiloyum.. umarım bu hızla düşmeye devam eder kilom ama doğumdan sonra iştahım kesildi, onun da etkisi var tabi, hamilelikte yediğimin 4te 1i kadar yiyorum. vücudum neyse de şu göbeğim hiç hoş bir görüntü sergilemiyor korse kullanmaya başladım, umarım faydası olur..

slm kızçeler
bugün 25 günlük oldu ezgi sultanım
3330g doğdu şu an 4500g maşallah
kusma ve gaz problemimiz yok fazla
sütüm var ve yarıyor çok şükür
mevlütümüzü de yaptık p.tesi günü ve fiber güzel olduu
bütün günüm kızım,oğlum ve ev işiyle geçiyor boş vaktim olursa yürüyüş yapıyorum
aldığım 15 kilonun 9 'u gitti..geriye kaldı 6 kilo o da yapıştı üstüme sanki ama daha 25 günlüğüz elbet onuda vereceğim
topiğimin katılımcı anneleri doğurunca nereye kayboldunuz..neyse 1-2 ay sonra dönersiniz aramıza elbet
bu arada 1 çay kaşığı suya bir çimdik kimyon atıp veriyorum anında etki edip gazını çıkarıyor bebiş tavsiye ederim
veee bişey daha sizinde bebişler arada gözlerini şaşı yapıyomu:26:

maşallah bebişin doğdu mevlütünü bile yaptın kiloda az elbet verirsin
bu gaz çıkarma ve diğer önerilerinizi bizim ufaklık doğuncada isticem heralde unutuyorum çünkü
bu arada sütünün gelip yetmesine sevindim inş benimde gelir gerçi daha doğumumuzu bile yapmadık o nasıl olucak onun merakıda var
sizlerin sağlıklı olduğunu görmek güzel darısı başımıza inş

sağol canım,hayırlısıyla doğumunu bir yapta bak zaman ne çabuk geçecek,ben anlamadım 25 gün nasıl geçti 2 gün gibi geldi bana
umarım gazlı bi bebişin olmaz tatlım

slm kızçeler

veee bişey daha sizinde bebişler arada gözlerini şaşı yapıyomu:26:

evet canım,benim oğlumda da arada oluyor. bu dönemde çocuklarda şaşılık normalmiş.İlk 4 ay şaşılık olurmuş,bunun için panik yapmaya gerek yokmuş.4 aydan sonra olursa doktora götürmek gerekiyor.

slm kızçeler

bu arada 1 çay kaşığı suya bir çimdik kimyon atıp veriyorum anında etki edip gazını çıkarıyor bebiş tavsiye ederim
:26:
canım verdiğin tavsiyeyi dinledim ve uyguladım.Tabi ilk başta kimyon yerine yanlışlıkla tarçın verdim.bekledim gaz çıkmadı.sonra kimyon olduğunu okudum.gerçektende hemen etkisini gösterdi.bizim de gaz sorunumuz hiç olmamıştı bu konuda gayet iyiydik ama son 1 2 gündür gaz sıkıntımız oldu.umarım gaz sorunumuz olmayan günlerimize döneriz.tavsiyen için teşekkürler.

51,5-52 ile hamile kaldım,62 kg ile doğuma gittim,şu an 56kiloyum,en az 4 kilo vermem lazım ama kilo vermem yavaşladı gibime geliyo,çok yürüyüş de yapamıyorum henüz ,sanırım ondan,hamilelik öncesi pantolonlarımdan sadece birine (zor da olsa) girebildim,diğerlerinin bel kısmında sorun var,özellişkle yeni pantolon almıyorum,zayıflamak için motive etsin diye,umudum yaz sıcaklarında bol su ,karpuz vs gibi kalorisi düşük şeylerle kilo vermek

Merhaba takip listesine kızımı da ekleyebilir misiniz? 3 Nisan 2012 saat 9:36'DA dünyaya geldi.

Doğum sonrası kilom 65.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…