Canım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Temizlik yapılırken cereyanda kalmış demiştin ondan mı üşüttü yoksa, ben de ne yapacağımı şaşırdım camı açmasam sıcak açsak rüzgar var cereyanda kalmasından korkuyorum zaten çok gazlı bir bebek üşütürse daha kötü olur. Allah bebeklerimizi korusun, inşallah hayırlı haberlerle doktordan gelirsinizKızlar bebeğimi dün hastaneye yatırdık havale geçirmiş yoğun bakımda bebeğimsiz eve geldik gece elif siz geçti
dün sabah boğazları acıyor yutkunamıyor diye gittik hastaneye antibiyotik falan verdiler dünde evde bebeğimin mevlidi vardı,mevlid bitene kadar çok tuhaftı gözü,dili,kaşları ve eli seyiriyordu bu meğer havale belirtisiymiş ama biz anlamadık mevlid bitince tekrar hastaneye gittik meğer havaleymiş
bugün gidicez dr konuşacak durumuyla ilgili inşalah düzelmiştir bebeğim nolur dua edin
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanır bebeğin inşallah bu arada üşüttüğünü sadece ağlamasından mı anladınız yoksa hapşırdı öksürdü mü?merhaba cnm ancak yazıyorum oğlumu üşüttük sanırım geçen hafta huzursuzdu hep
2. ayımızı dolduruyoruz yarın ve artık hiç mama almıyor aslına bakarsanız sağdığım sütü bile biberonla veremiyorum ille de mama istiyor =)
dün doktor kontrolümüz vardı 1,5 kilo daha almış yavrum tosuncuk oldu ama hastalık geçer de vermeye başlamaz inşallah
kilodan önce keyifli sağlıklı olması yetiyor zaten insana
canım emziriyorum ..ama ağlaması kesilmiyo ellerini yiyo açken bide ağzı aranıyo sürekli...
Selam kızlar sabahtan bu yana yeni oturabildim çok yorgunum bizimkinin şiddetli gaz sancısı tuttu saatlerdir onunla igilendim, ilgilenmek güzel de sürekli ağlayınca ben de yoruldum. Masaj yaptım, gaz damlasını içirdim dolaştırdım, pışpışladım, altını sürekli temziledim, emzirdim o sırada bile ağladı ve huzursuzlaştı, şimdi yoruldu uyuyakaldı. Annem de gitti yapayalnız kaldım, yemek yemeğe bile fırsatım olmadı. Böyle ağladığı zamanlarda arabayla dışarı çıkarsam susar mı acaba? Aranızda bebeğini dışarı çıkarıp gezdiren var mı yoksa çok mu erken daha? Üşütmesinden ya da sıcaktan etkilenmesinden, tozdan filan korkuyorum ama böyle evde ikimizde bunalıyoruz
Dr. dan geldik kameradan gördük sadece bebeğimi ağzına emzik vermişler öyle uyuyordu. Dr dediki sara hastasıymışyni doğanlarda olunca iyi huylu olma ihtimali yüksekmiş ilerleyen zamanda düzelebilirmiş kızlar ne olur dua edin çok kötüyüm herkes dirençli ol diyor ama olamıyorum onu çok özledim hep sesi geliyo kulağıma gözümün önüne geliyor kendisi
bugün bizden sonra birde beyninde hasar varmı diye ona bakacaklardı olma ihtimalide varmış çok zor,sütüm kızımı bekliyor ama kızım yoknolur dua edin nolur
allah yardımcın olsun okudukca agladım gercekten çok zor 15 gün önce bizde hastenerde 1 hafta kaldık çok zor kim ne derse desin anne yüregi evladına kıyamıyo bizde bi tahlil yaptıracaz eger kanında çogalma yoksa ilikten sıvı alınacak allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın hepizin yardımcısı olsun gercekten çok üzüldüm canım kedine dikkat et çok üzülme üzülme diyemiyorum çünkü evlat hiç bişeye benzemiyo sütün azalır onun ençok sana ve sütüne ihtiyacı var
Dr. dan geldik kameradan gördük sadece bebeğimi ağzına emzik vermişler öyle uyuyordu. Dr dediki sara hastasıymışyni doğanlarda olunca iyi huylu olma ihtimali yüksekmiş ilerleyen zamanda düzelebilirmiş kızlar ne olur dua edin çok kötüyüm herkes dirençli ol diyor ama olamıyorum onu çok özledim hep sesi geliyo kulağıma gözümün önüne geliyor kendisi
bugün bizden sonra birde beyninde hasar varmı diye ona bakacaklardı olma ihtimalide varmış çok zor,sütüm kızımı bekliyor ama kızım yoknolur dua edin nolur
allah yardımcın olsun okudukca agladım gercekten çok zor 15 gün önce bizde hastenerde 1 hafta kaldık çok zor kim ne derse desin anne yüregi evladına kıyamıyo bizde bi tahlil yaptıracaz eger kanında çogalma yoksa ilikten sıvı alınacak allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın hepizin yardımcısı olsun gercekten çok üzüldüm canım kedine dikkat et çok üzülme üzülme diyemiyorum çünkü evlat hiç bişeye benzemiyo sütün azalır onun ençok sana ve sütüne ihtiyacı var
Selam kızlar sabahtan bu yana yeni oturabildim çok yorgunum bizimkinin şiddetli gaz sancısı tuttu saatlerdir onunla igilendim, ilgilenmek güzel de sürekli ağlayınca ben de yoruldum. Masaj yaptım, gaz damlasını içirdim dolaştırdım, pışpışladım, altını sürekli temziledim, emzirdim o sırada bile ağladı ve huzursuzlaştı, şimdi yoruldu uyuyakaldı. Annem de gitti yapayalnız kaldım, yemek yemeğe bile fırsatım olmadı. Böyle ağladığı zamanlarda arabayla dışarı çıkarsam susar mı acaba? Aranızda bebeğini dışarı çıkarıp gezdiren var mı yoksa çok mu erken daha? Üşütmesinden ya da sıcaktan etkilenmesinden, tozdan filan korkuyorum ama böyle evde ikimizde bunalıyoruz
hepinize çok teşekkürler kızlar inş yarın gittiğimizde beyninde hasar yok deerler varsa dahada üzer Allah ım yardım etsin kızıma
Arkadaslar iki bebisimizede geçmis olsun . Rabbim iki melegimizede acil sifalar versin guzel haberlerinizi bekliyorum. Sizede sabır versin cok zor bir durum. Bebegi olunca daha iyi anliyor insan. Allahim bizi evlatlarimizdan evlatlarimizi bizden mahrum etmesin .
bi haber varmı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde akşam başka bi doktora daha götürecez bakalım hakımızda hayırlısı dualarımda hep sende varsın canım allah sag salim bebegine kavuşmanı nasip etsin allah şifa versin minik elifimize
bugün gittik tekrar hastaneye canım ama dr hiç iyi şeyler söylemedi sara beyninde her yerde dağılmış bi şekildeymiş yoğun bir şekildeymiş yani hiç umutlu konuşmadı çok sıkı takip edeceksiniz dedi beyninde kalıcı hasar varmı yokmu diye bakamamışlar hep uyuyormuş ondan bakamamışlar
hepimizin bebeklerine Rabbim şifalar versin onlar daha melekler yavrularım benim bir an önce ahsen de elif te iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?