2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Temizlik yapılırken cereyanda kalmış demiştin ondan mı üşüttü yoksa, ben de ne yapacağımı şaşırdım camı açmasam sıcak açsak rüzgar var cereyanda kalmasından korkuyorum zaten çok gazlı bir bebek üşütürse daha kötü olur. Allah bebeklerimizi korusun, inşallah hayırlı haberlerle doktordan gelirsiniz

Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanır bebeğin inşallah bu arada üşüttüğünü sadece ağlamasından mı anladınız yoksa hapşırdı öksürdü mü?

Selam kızlar sabahtan bu yana yeni oturabildim çok yorgunum bizimkinin şiddetli gaz sancısı tuttu saatlerdir onunla igilendim, ilgilenmek güzel de sürekli ağlayınca ben de yoruldum. Masaj yaptım, gaz damlasını içirdim dolaştırdım, pışpışladım, altını sürekli temziledim, emzirdim o sırada bile ağladı ve huzursuzlaştı, şimdi yoruldu uyuyakaldı. Annem de gitti yapayalnız kaldım, yemek yemeğe bile fırsatım olmadı. Böyle ağladığı zamanlarda arabayla dışarı çıkarsam susar mı acaba? Aranızda bebeğini dışarı çıkarıp gezdiren var mı yoksa çok mu erken daha? Üşütmesinden ya da sıcaktan etkilenmesinden, tozdan filan korkuyorum ama böyle evde ikimizde bunalıyoruz

canım emziriyorum ..ama ağlaması kesilmiyo ellerini yiyo açken bide ağzı aranıyo sürekli...

hmmm.emerken yutkunma sesi gelmiyormu birde kaç dakika emziriyorsun.bende öyle zannederdim ama kakasını çişini yapıo düzenli birde kilo alımı iyi.benimkide tok olsun aç olsun ellerini emiyor.ağlaması gazdan olabilir.bence hemen mama verilmemeli.bu dönemde bebekler daha süt bebeği .yani memede kalmak isterler hep.bence bu duygudan onu mahrum bırakma.aç olmasada kokunu duymak ister.eğer göğüslerinde problem yoksa yara vs gibi bol bol emzir.benim oğlum 1.5 ayına kadar 40 dkkada bir emerdi bende yetmez sanardım sütümü.ama yetiyormuşki 1 ayda 2 kilo aldı.ve hala ellerini emiyor.bu aç olduğu anlamına gelmiyor.
doktora gittiğimizde sütüm yetmiyor dediğimde sütü yetmeyen anne yoktur binde bir çıkar olmayan,bunu anne kendisi yapar,kafanda bitirdiysen zaten yetmez,mama sigara gibidir,sakın mama verme demişti.kilo alımıda iyi deyinde o günden sonra sütüm iyi gelmeye başladı.içim rahatladı ve kafama takmamaya başladım.bunu yaşayarak anladım yani.
bu arada bende ebeyim,birçok kişiye sakın mama verme derken ve bunları anlatırken ben hiç birşey bilmiyormuş gibi sütüm yetmiyor diye sızlandım hep.ilk çocuk olunca sanırım böyle oldu.
yani dedğim gibi tüm annelere önerim kilo alımı iyiyse ve çişini kakasını düzenli yapıyorsa sakın mama vermeyin.

kesinlikle arabasına koy gezdir çok işe yarıyor ve korkma korktukça olan oluyor zaten.ben daha 25 günlük falandı ççıkardım ,alışveriş merkezine gittik,şimdide elimden geldiğince çıkarıyorum dışarıya ve iyi gaz çıkarıyor.evdede altını giydirmedden dolaştırıyorum.kısa kollu birde.cereyanda kalmasın yeter.balkonda vakit geçiriyoruz.bence alışmalı toza dumana sıcağa rüzgara.ama dediğim gibi arabada gezdirmek gaz için çpok faydalı.hatta kangurusunda gezdirmek bile.

Dr. dan geldik kameradan gördük sadece bebeğimi ağzına emzik vermişler öyle uyuyordu. Dr dediki sara hastasıymış yni doğanlarda olunca iyi huylu olma ihtimali yüksekmiş ilerleyen zamanda düzelebilirmiş kızlar ne olur dua edin çok kötüyüm herkes dirençli ol diyor ama olamıyorum onu çok özledim hep sesi geliyo kulağıma gözümün önüne geliyor kendisi
bugün bizden sonra birde beyninde hasar varmı diye ona bakacaklardı olma ihtimalide varmış çok zor,sütüm kızımı bekliyor ama kızım yok nolur dua edin nolur

arkadasım allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm.ama hemen kendını koyverme.seni çok iyi anlıyorum.benım oğlumda bugun 2 aylık oldu.bebeğinden ayrı olmanın sana verdiği ızdırap cok büyük muhakkak.ama iyiki doktorlar var .onlarında yardımıyla bugunler gececektir bebegın saglıgına ve senın kucagına kavusacaktır..

allah yardımcın olsun okudukca agladım gercekten çok zor 15 gün önce bizde hastenerde 1 hafta kaldık çok zor kim ne derse desin anne yüregi evladına kıyamıyo bizde bi tahlil yaptıracaz eger kanında çogalma yoksa ilikten sıvı alınacak allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın hepizin yardımcısı olsun gercekten çok üzüldüm canım kedine dikkat et çok üzülme üzülme diyemiyorum çünkü evlat hiç bişeye benzemiyo sütün azalır onun ençok sana ve sütüne ihtiyacı var

onun eşyalarını gördükçe kokladıkça dayanamıyorumki,gözümü kapıyorum uyumak için gözümün önüne geliyor,hepimizin bebeklerine Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah gerçekten çok zormuş,hamileyken sarayı belirleyemiyolarmı acaba dr. göremiyomu testlerle falan

çok geçmiş olsun canım.dualarımız sizinle.allah yardımcınız olsun yanınızda olsun inşallh.

sizede çok geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşlh.

Son düzenleme:

Canım arabaya biner binmez genelde susar bebekler ve uyur..Gaz sancısını da aldığını söylerler.Bir de saç kurutma makinesini dene çok ağladığı zamanlarda benimkinde işe yarıyor hatta uykuya dalıyor :) Dışarıda da gezdir havalar çok güzel artık zaten temiz havada uyuyorlar.

Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan.Umarım iyi huyludur da en kısa zamanda iyileşir elif bebek.Dualarım sizinle.

Canım çok üzüldüm anlattıklarını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım, inşallah ciddi bir sorun yoktur geçici bir durumdur, haklısın tabiki üzülmekte insan nasıl engel olabilir ama sakin ol bol bol dua et. İnşallah hayırlı haberlerini duyarız, dualarım seninle. Allah yardımcın olsun

hepinize çok teşekkürler kızlar inş yarın gittiğimizde beyninde hasar yok deerler varsa dahada üzer Allah ım yardım etsin kızıma

Arkadaslar iki bebisimizede geçmis olsun . Rabbim iki melegimizede acil sifalar versin guzel haberlerinizi bekliyorum. Sizede sabır versin cok zor bir durum. Bebegi olunca daha iyi anliyor insan. Allahim bizi evlatlarimizdan evlatlarimizi bizden mahrum etmesin .

hepinize çok teşekkürler kızlar inş yarın gittiğimizde beyninde hasar yok deerler varsa dahada üzer Allah ım yardım etsin kızıma

bi haber varmı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde akşam başka bi doktora daha götürecez bakalım hakımızda hayırlısı dualarımda hep sende varsın canım allah sag salim bebegine kavuşmanı nasip etsin allah şifa versin minik elifimize

allah razı olsun canım amin inşşallah hiç birrimizde üzülmeyiz evlat insan hiç kıyamıyo

bugün gittik tekrar hastaneye canım ama dr hiç iyi şeyler söylemedi sara beyninde her yerde dağılmış bi şekildeymiş yoğun bir şekildeymiş yani hiç umutlu konuşmadı çok sıkı takip edeceksiniz dedi beyninde kalıcı hasar varmı yokmu diye bakamamışlar hep uyuyormuş ondan bakamamışlar
hepimizin bebeklerine Rabbim şifalar versin onlar daha melekler yavrularım benim bir an önce ahsen de elif te iyileşir inşallah

çok büyük geçmiş olsun. allah yavruya şifa versin, tez zamanda iyi haberlerini alır kauşursunuz inşallah.

Canım Allah bebeğinin ve senin yardımcısı olsun,hiç üzülme geçiyo bi yakınımdada 2 aylıkken teşhis kondu 1 yaşında hiçbişey kalmadı tamamen geçti içini ferah tut.Sen iyi ol ki meleğin senden destek güç alsın .Çok zor evet ama dayanmak ii olmak zorundasın hiç üzülme bebeğin düzelicek.Çook geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…