2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım çok geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşir inşallah,bebekler bizlerden daha dirençli oluyorlar ve vücutları çok daha hızlı toparlanıyor,ben inanıyorum ki iyileşecek

kızlar merhaba, bende nisan annesiyim :) belki unutulmuşumdur :) kızımın rahatsızlığı nedeniyle fazla giremedim, hemde net ortamım yoktu bizimde hala sarılığımız geçmedi, çok şükür sadece yanaklarında kaldı ama 2 aydır çok üzülmüştüm şimdi daha iyi çok şükür, kalbindeki üfürümde daha kapanmamış, ağustos ayına gün verdiler tekrar..Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, gerçekten çok zormuş

EYİDAS canım Rabbim size sabır versin ve Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin, tüm dualarım seninle, bugün okudum ve namazımda nikini anarak dua ettim sana ve bebeğine..her zamanda dualarımda olduğunu sakın unutma..sende bol dua et, hergün kenzül arş duasını oku, gerçekten çok etkili bir dua, Rabbim şifasını verecektir umarım..

Hepiniz saolun kızlar okudukça rahatlıyorum sanki,dua okuyamıyorum malesef daha lohusayım 38 günümüz bugündü bebeğim daha 40 ını çıkarmadan hastanelerde o iyi olsunda gerisi hiç önemli değil

Hepiniz saolun kızlar okudukça rahatlıyorum sanki,dua okuyamıyorum malesef daha lohusayım 38 günümüz bugündü bebeğim daha 40 ını çıkarmadan hastanelerde o iyi olsunda gerisi hiç önemli değil
İnşallah iyi olacak canım, üzme kendini, küçük bebeklerdeki sorunlar ileride düzelebiliyor, hepimizin ayrı ayrı sorunları var ve zor günler geçiriyoruz. Benim oğlum acısından meme ememeden aç yattı ve gözlerimin içine öyle çaresizce bakıyordu ki çok üzüldüm, Allah hepimizin yardımcısı olsun

rabbim bebeklerimizi korusun allahım bebeklerimize şifa versin..kızlarımızın hastalıklarına çok üzüldüm bebeğmed,ini hastanede görmek onu doktorların elinden çekip alamamak çok zor hele ağlarken elini dokunamamak çok koyuyor insana böyle bir acı tarif edilemez bende bebeğimle günlerdi hastanelerde sürünüyorum gebelikte böbrekde idrar biriktirme vardı bir böbrek büyük bir böbrek küçüktü doğunca gecer dediler geçmedi..15 günde bir ultrasyon çektiriyorduk ama artık nükleer tedavilere geçecekler bugün pipisine sonda takıp ilaç verip renkli röntgen çekecekler internette hep çok zor bir röntgen tekniği oldugunu bebeklerin canının bayagı yandıgını okudum çok ağlayacak bebeğimmm ağalyınca nefesi kesiliyor morarırıyo bağırmaktan napıcam bilmiyorum ne olur dua edin bebeğimin canı acımasın..iyi haberler almayı nasip etsin allahım hepimizee çok zormuşşşşşşşşşşşşş keşke karnımda kalsaymış diyorum bazen onu koruyamıyorum acı çekmekten

metsil damla tavsiye ederim günde 3 kere 8 er damla birde arada humananın rezene kimyon çayından birkaç çay kaşığı vermelisin sonuçları gayet başarılı oluyıorrr gazı çıkan bebek bol bol uyuyorr tabi sende nefes alabiliyorsun

çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrularınıza sizlere de sabır tabi..bi an önce iyileşsinler inşş... söz konusu minikler olunca dayanamıyor insan işte kolay değil.bebeklerimize sağlık versin Allah'ım

canım çok geçmiş olsun.allah sağlık bekleyen tüm bebeklerimize acil şifalar versin inşallah.dualarımız hepinizin.inşallah iyi haberler alırsınız.ALLAHIM SAĞLIK SIHHAT VERSİN,GEÇMİŞ OLSUN,GÖRMEDİĞE DÖNERSİNİZ İNŞALLAH.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kısa zamanda iyileşir bebeğin, kendimi yerinize koyuyorum da gerçekten yaşadıklarınız çok zor, ben bir gaz sancısından kıvranıp ağlamasına kötü oluyorken sizin yaşadıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum. Allah bütün hasta bebeklerimize şifa versin

çok geçmiş olsun, allah yavruya bir an önce şifa versin inşallah. ben kan alınacağı yada aşı yapılacağı zaman bile girmiyorum odaya, dayanamıyorum hemşirelerin elinden alasım geliyor çocuğu, eşim yada annem kalıyor içeride ben kapının önünde ağlıyorum onunla birlikte. sizlerin yaşadıkları bunların yanında ne kadar zor allah yardımcınız olsun.

Umarım bebişleriniz en yakın zamanda iyileşir, çok minikler henüz dayanma gücü diliyorum.
Kızlar rota aşısı yaptıran var mı aranızda ? 3. aya kadar yapılıyormuş. Verem aşısıyla aynı anda ya da 1 ay sonra oluyor diyorlar, doğru mu bu ? Biz 2 ay 1 haftalık olduk, yaptırmak istiyoruz ama ne zaman yaptırabiliriz bilmiyoruz. Çünkü 2. ayda karma aşıları yapıldı, 1 ay geçmeli mi gerçekten bilmiyoruz.

çok geçm,i olsun tatlım,en kısa sürede iyileşir bebeğin inşallah

Merhaba canim bizde 2.Ay asilarimizi oldugumuzda hemsire 3. Ay rota aşısı yapıldığını hatırlattı. Arastirdigim kadarı ile 2 marka var ve biri iki doz olarak vuruluyor ve genelde tercih edilen o. Digeride 3 dozmus saglık ocağındaki hemşire aşıyı yaptırmak istersek kendileri uyguladiklarınıda söyledi.

rahatsızlığı olan bebişlere Allah bir an önce şifa verir işallah. gerçekten de aşı olurken bile ne kdr üzülüyo insan, Allah size bol bol sabır versin ve bir an önce iyileştirsin onları..

rota aşısını saglık ocağı da bizim doktorumuzda 3.ayda olacağımızı söylediler. dozunu yada marka konularını bilmiyorum ama.

sütüm tamamen kesildi Ne yapayım kaderde bu varmış zaten yok gibiydi.Kızım iyi ama maşallah.Gelecek ay doktorumuz rotavirüs aşısı yapılması gerektiğini söyledi yani 3.ayında.
yaptıracak olan var mı? hastane 142 tl dedi.pahalı da olsa kuzumun sağlığı için yaptıracağız

devlet karşılamıyor ama galiba bu aşıyı?

Ben de az önce hastaneyi aradım bana da 142 tl dediler ve bir de muayene ücreti istediler ek olarak. Verem aşısıyla 1 ay arası olması gerektiğinden 3. ay diyorlar diye duymuştum forumda. Doktora sordum telefonda, 2. aydan sonra yapılabilir 1 ay arası olması gerekmez dedi. Nette bir doktor da 1 ay arası olmasına gerek yok hemen yaptırabilirsiniz yazmıştı. Buradaki sağlık ocağında hemşireler biz yaparız demediler bana. En iyisi gidip sağlık ocağının doktoruna sormak sanırım.

evet bana da aynı fiyatı verdiler. 40 tl de muayene ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…