bugün gittik tekrar hastaneye canım ama dr hiç iyi şeyler söylemedi sara beyninde her yerde dağılmış bi şekildeymiş yoğun bir şekildeymiş yani hiç umutlu konuşmadı çok sıkı takip edeceksiniz dedi beyninde kalıcı hasar varmı yokmu diye bakamamışlar hep uyuyormuş ondan bakamamışlar
hepimizin bebeklerine Rabbim şifalar versin onlar daha melekler yavrularım benim bir an önce ahsen de elif te iyileşir inşallah
İnşallah iyi olacak canım, üzme kendini, küçük bebeklerdeki sorunlar ileride düzelebiliyor, hepimizin ayrı ayrı sorunları var ve zor günler geçiriyoruz. Benim oğlum acısından meme ememeden aç yattı ve gözlerimin içine öyle çaresizce bakıyordu ki çok üzüldüm, Allah hepimizin yardımcısı olsunHepiniz saolun kızlar okudukça rahatlıyorum sanki,dua okuyamıyorum malesef daha lohusayım 38 günümüz bugündü bebeğim daha 40 ını çıkarmadan hastanelerde o iyi olsunda gerisi hiç önemli değil
Merhaba bayanlar, benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan var mı, dün sadece 2 saat uyuyabildim çok stresliyim, elimde olmadan bebeğimle de bağırarak konuşmaya başladım sonrada vicdanım sızladı, çok üzüldüm, ağladım, çok yorgun ve üzgünüm. Sab simplex damla kullanıyordum hiç işe yaramadı. Şimdi nurse harveys kullanmayı düşünüyorum. Kaç aylık olduğunda ne kadar doz kullanıyorsunuz, aranızda kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, ya da başka etkili ne kullanabilirim
rabbim bebeklerimizi korusun allahım bebeklerimize şifa versin..kızlarımızın hastalıklarına çok üzüldüm bebeğmed,ini hastanede görmek onu doktorların elinden çekip alamamak çok zor hele ağlarken elini dokunamamak çok koyuyor insana böyle bir acı tarif edilemezbende bebeğimle günlerdi hastanelerde sürünüyorum gebelikte böbrekde idrar biriktirme vardı bir böbrek büyük bir böbrek küçüktü doğunca gecer dediler geçmedi..15 günde bir ultrasyon çektiriyorduk ama artık nükleer tedavilere geçecekler bugün pipisine sonda takıp ilaç verip renkli röntgen çekecekler internette hep çok zor bir röntgen tekniği oldugunu bebeklerin canının bayagı yandıgını okudum çok ağlayacak bebeğimmm ağalyınca nefesi kesiliyor morarırıyo bağırmaktan napıcam bilmiyorum ne olur dua edin bebeğimin canı acımasın..iyi haberler almayı nasip etsin allahım hepimizee çok zormuşşşşşşşşşşşşş keşke karnımda kalsaymış diyorum bazen onu koruyamıyorum acı çekmekten
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kısa zamanda iyileşir bebeğin, kendimi yerinize koyuyorum da gerçekten yaşadıklarınız çok zor, ben bir gaz sancısından kıvranıp ağlamasına kötü oluyorken sizin yaşadıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum. Allah bütün hasta bebeklerimize şifa versinrabbim bebeklerimizi korusun allahım bebeklerimize şifa versin..kızlarımızın hastalıklarına çok üzüldüm bebeğmed,ini hastanede görmek onu doktorların elinden çekip alamamak çok zor hele ağlarken elini dokunamamak çok koyuyor insana böyle bir acı tarif edilemezbende bebeğimle günlerdi hastanelerde sürünüyorum gebelikte böbrekde idrar biriktirme vardı bir böbrek büyük bir böbrek küçüktü doğunca gecer dediler geçmedi..15 günde bir ultrasyon çektiriyorduk ama artık nükleer tedavilere geçecekler bugün pipisine sonda takıp ilaç verip renkli röntgen çekecekler internette hep çok zor bir röntgen tekniği oldugunu bebeklerin canının bayagı yandıgını okudum çok ağlayacak bebeğimmm ağalyınca nefesi kesiliyor morarırıyo bağırmaktan napıcam bilmiyorum ne olur dua edin bebeğimin canı acımasın..iyi haberler almayı nasip etsin allahım hepimizee çok zormuşşşşşşşşşşşşş keşke karnımda kalsaymış diyorum bazen onu koruyamıyorum acı çekmekten
rabbim bebeklerimizi korusun allahım bebeklerimize şifa versin..kızlarımızın hastalıklarına çok üzüldüm bebeğmed,ini hastanede görmek onu doktorların elinden çekip alamamak çok zor hele ağlarken elini dokunamamak çok koyuyor insana böyle bir acı tarif edilemezbende bebeğimle günlerdi hastanelerde sürünüyorum gebelikte böbrekde idrar biriktirme vardı bir böbrek büyük bir böbrek küçüktü doğunca gecer dediler geçmedi..15 günde bir ultrasyon çektiriyorduk ama artık nükleer tedavilere geçecekler bugün pipisine sonda takıp ilaç verip renkli röntgen çekecekler internette hep çok zor bir röntgen tekniği oldugunu bebeklerin canının bayagı yandıgını okudum çok ağlayacak bebeğimmm ağalyınca nefesi kesiliyor morarırıyo bağırmaktan napıcam bilmiyorum ne olur dua edin bebeğimin canı acımasın..iyi haberler almayı nasip etsin allahım hepimizee çok zormuşşşşşşşşşşşşş keşke karnımda kalsaymış diyorum bazen onu koruyamıyorum acı çekmekten
Umarım bebişleriniz en yakın zamanda iyileşir, çok minikler henüz dayanma gücü diliyorum.
Kızlar rota aşısı yaptıran var mı aranızda ? 3. aya kadar yapılıyormuş. Verem aşısıyla aynı anda ya da 1 ay sonra oluyor diyorlar, doğru mu bu ? Biz 2 ay 1 haftalık olduk, yaptırmak istiyoruz ama ne zaman yaptırabiliriz bilmiyoruz. Çünkü 2. ayda karma aşıları yapıldı, 1 ay geçmeli mi gerçekten bilmiyoruz.
rahatsızlığı olan bebişlere Allah bir an önce şifa verir işallah. gerçekten de aşı olurken bile ne kdr üzülüyo insan, Allah size bol bol sabır versin ve bir an önce iyileştirsin onları..
rota aşısını saglık ocağı da bizim doktorumuzda 3.ayda olacağımızı söylediler. dozunu yada marka konularını bilmiyorum ama.
Maalesef canım devlet karşılamıyor şimdilik ama ilerleyen senelerde karşılayabilir umarım. Pnömokok aşısı da ilk çıktığında karşılamıyormuş, sonradan ücretsiz aşılara eklenmiş.devlet karşılamıyor ama galiba bu aşıyı?
Ben de az önce hastaneyi aradım bana da 142 tl dediler ve bir de muayene ücreti istediler ek olarak. Verem aşısıyla 1 ay arası olması gerektiğinden 3. ay diyorlar diye duymuştum forumda. Doktora sordum telefonda, 2. aydan sonra yapılabilir 1 ay arası olması gerekmez dedi. Nette bir doktor da 1 ay arası olmasına gerek yok hemen yaptırabilirsiniz yazmıştı. Buradaki sağlık ocağında hemşireler biz yaparız demediler bana. En iyisi gidip sağlık ocağının doktoruna sormak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?