Aynen dediğin gibi canım bende ne zaman altını temizlesem hapşırıyor ve hıçkırık tutuyor, hapşırmasına iyi diyorlar bebek burnunu temizliyormuş ama bizimki çok hıçkırıyor. Oğlumun bugün yine krizi tuttu bütün gün ancak 1-2 saat uyudu o da parça parça... Sürekli emmek istedi emerken kavga ediyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyor sonra kıvranıyor, doymuyor mu ya da gazdan mı böyle anlamıyorum ayakta biraz susuyor oturduğumda ağlamaya devam ediyor annem de haftaya gidecek nasıl idare edeceğim. Senin sütün nasıl geliyor doktor bebeğine yetiyor diyor ama hiçbir zaman göğsümden kendiliğinden akmıyor bebek çektikçe geliyor. Emzirirken 2 göğsünden veriyor musun toplam kaç dak emziriyorsun. Nurse harveysin olumlu bir etkisi oldu mu? Bu sebepsiz ağlama krizleri olmasa idare edecem ama böyle günlerde çok fazla yoruluyorum arada uyusa uyansa emzirsem ama bizimkinin düzenli ve uzun bir uykusu yok ve her emzirmede savaşıyoruz. 40ımızın çıkmasına az kaldı inşallah hafifler sıkıntılarımız
Selam canım.Ben rezene anason karışımı 2-3 çay kaşığı veriyorum günde.Öyle çok gaz sorunumuz olmadı allaha şükür ama birkaç gün çok ağlamıştı.Colinox kullandım bir süre,faydası oldu mu bilmiyorum ama artık kullanmıyorum.Kendim de içiyorum 1 çay bardağı kadar..Hem süt yapıyormuş..Allah kolaylık versin..
Selam canım, ben sab simplex kullanıyorum ama pek yaradığını söyleyemem sürekli ıkınıyor, meme emerken bile ıkınıp huysuzlaşıyor önce acaba doymuyorda mı böyle yapıyor diye düşünüyordum şimdi anladım ki gaz sancısından kıvranıyor karnından bağırsaklarının sesi geliyor. Nurse harveysi bir deneyecem inşallah faydası olur, erkek bebekler kızlara göre gazlı oluyormuş. Bazı doktorlar hiç ilaç vermezken bazıları da şikayet olmasa bile veriyorlar benim doktorum hiçbir ilaç çözüm olmaz deyip ilaç vermedi ama ben dayanamadım başka doktora götürdüm o da sab simplexi verdi ama bize yaramadı. Bazen o kadar gazı oluyor ki ne yapsam geçmiyor ancak kucağımda gezdiriyorum 2 gün önce 5-6 saat ayaktaydım sinirlerim bozuldu resmen sonra da pişman oluyorum, o küçücük bebek isteyerek ağlamıyor ağrısı var, annelik böyle birşey o kadar karışık duygular yaşıyorum ki bazen bebeğimin suratına bakınca bile ağlayabiliyorum. Pazar günü annem dönüyor ve malesef tekrar gelemeyecek başka şehirde yaşıyor. Artık oğlumla başbaşa kalacağız, aslında kayınvalidem gelebilir ama ben onunla rahat edemem, kimse insanın annesinin yerini tutamaz zaten. Ne söylesem alınır cevap verir ya da arkamdan başkalarına söylenir. Bugün bizim kırkımız çıkıyor beyfendinin uyanmasını bekliyoruz, banyo yapacağız belki sonra dışarı çıkacağız. Darısı sizin de başınızadün tekrar dr.a gittik gazının çok fazla olmadığını söyledi geçen haftada öyle söylemişti nurse harveysi yinede verdi ama hiç anlamadım ben yinede kullanıyorum arada bir normalde günde 3 defa 1 tatlı kaşığı kullanılacak olarak yazmış,uyurken bile çok ıkınıyor anlamadım neden dr.a da söyledim ama anlamadım ben bişey, istersen sen yinede bi nurseyi dene kimine yarar kimine yaramazmış kaç kişiden duydum iyi bi şurup zaten bitkisel bir şurup sen yinede dene
dediğin gibi benimde sütüm öyle akmaa falan olmuyor ben sıkarsam geliyor bide emince,emzirirken iki göğsümden veremiyorum çünkü uyuya kalıyor saatimiz hiç belli olmuyor çünkü uyumasına rağmen bırakmıyo tutuyor ağzında çıkaramıyorumda ama ellerimin uyuştuğunu bile biliyorum yarım saat 45 dk bile oluyor yani genelde epey uzun yatıyoruz
bende anneme çok kızıyorum bazen ama gece annem ilgileniyor ben uyuyorum onun için annemin olması iyi oluyor arada gönderiyorum eve dinlensin diye ama gece elifle ilgilendiğim zaman heleki uyumazsa çok zor oluyor
inşallah şu 40 lardan sonra rahatlarız canım ya
kızlar ben nihayet alacağım bebek arabasına karar verdim.
başlangıçta bebeğimin ve benim konforum için 2000 tl civarı bi parayı gözden çıkarmıştım. son 3 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyorum 2-3 ay önce yeni nesil bi tel almaya karar vermiştim ki bebek arabası denen şeyin önemi ve fiyatı hakkında bilgi sahibi oluverdim ve eşime cep telefonu hakkımdan feragat ediyorum bize güzel bi araba al dedim :)
3-4 haftadır incelemediğim kıyaslamadığım yerinde denemediğim ürün kalmadı.
ilk sırada bebikimin rahatı geldiğinden iç kısmıyla ilgilendim, puset ve süspansiyon, şase sonra da hafiflik.
mamas & papas markasının urbo modelinde karar kıldım. anakucağı çıkıp araba koltuğu oluyor. kalan kısmı da benzerlerine göre çok çok hafif. diğer ürünlerin şasesi 8-12 kg civarı bu ise 5 kg. tamamı alüminyum diğer bebek arabaları gibi plastik değil. ingiliz malı. siteden 1 yıl önce satın alan birini bulup mesaj attım hala memnun musunuz dedim. ayrıntılı güzel bir cevap vermiş. çok da memnunmuş.
haşim işcan'a gidip baktık. 6 taksit 1150, peşin 1050 dedi ama annemle gidersem 900'e kapatırım bu işi. eşime concord neo almak istediğim zaman 1800-2000 civarı parayı gözden çıkar demiştim şimdi o da çok mutlu. yarı yarıya hallettim
1 yıl önce işten ayrıldım ve kendimi gezme olayına adadım, düşük tehlikesi atlatınca da eve kapandım yeni yeni çıkıyorum dışarı. inş bebikim doğsun gezdircem onu sabah akşam bu nedenle güzel bir bebek arabası şart. bagaja sokup çıkarabileceğim kadar hafif olsun bana yeter
Merhaba güzel anneler uzun zamandır aranızda yoktum.
annelik ne zor zahmetli bi o kadar da güzel birşeymiş.. bugün 46 günlük olduk.. herkes gibi gaz ve uykusuzluk baş sorunumuzken sütümün bebeğime az gelmesinden yakınıyorum son 1 haftadır. tek memeden 60 cc geliyor. ama 2-3 saat bekletebilirsem. ama bizim obur saatte bir bazen 45 dakikada bir içtiği için sütüm bi süre sonra damla damla gelmeye başlıyor bazen hiç gelmiyor. o zamanlarda ağlama krizlerini nasıl atlatacağımızı şaşırıyoruz. bugün yine akşama kadar memeyi sömürüp bitirince açlık krizine girdi ve mecburen milupa aptamil 1 numara devam sütü vermeye çalıştım. son kullanma tarihi geçmemesine rağmen berbat bir kokusu var. ben bile dayanamazken bebek nasıl içsin .. ki aynen öyle oldu zorla ağzına verdiğim milupa devam sütünü son damlasına kadar tükürdü . şimdi zoraki uykuya daldı.. aranızda devam sütü takviyesine başlayan oldu mu?? lütfen acil yardımmm
annelik ne zor zahmetli bi o kadar da güzel birşeymiş.. bugün 46 günlük olduk.. herkes gibi gaz ve uykusuzluk baş sorunumuzken sütümün bebeğime az gelmesinden yakınıyorum son 1 haftadır. tek memeden 60 cc geliyor. ama 2-3 saat bekletebilirsem. ama bizim obur saatte bir bazen 45 dakikada bir içtiği için sütüm bi süre sonra damla damla gelmeye başlıyor bazen hiç gelmiyor. o zamanlarda ağlama krizlerini nasıl atlatacağımızı şaşırıyoruz. bugün yine akşama kadar memeyi sömürüp bitirince açlık krizine girdi ve mecburen milupa aptamil 1 numara devam sütü vermeye çalıştım. son kullanma tarihi geçmemesine rağmen berbat bir kokusu var. ben bile dayanamazken bebek nasıl içsin .. ki aynen öyle oldu zorla ağzına verdiğim milupa devam sütünü son damlasına kadar tükürdü . şimdi zoraki uykuya daldı.. aranızda devam sütü takviyesine başlayan oldu mu?? lütfen acil yardımmm
benim kızım aşırı derecede tükürmeye başladı, sürekli elimde bez ağzını siliyorum, önü ıslanıyo yoksa, sizde de böyle bir durum var mı?
kızlar hepinize merhaba bizde 51 günlük olduk...ama benimde sütüm yetmiyor aptamil veriyorum .fazlalaşmaz bundan sonrada galiba sütüm ...ilk günler iyidik ama bu sıra çok ağlıyor derdini anlayamıyoruz ?sıcaktan olabilir mi acaba ?birazda kucağa alıştı gibi yatağına yatırınca ağlıyo ..napıcaz bilmiyorum ?:44:
kızlar hepinize merhaba bizde 51 günlük olduk...ama benimde sütüm yetmiyor aptamil veriyorum .fazlalaşmaz bundan sonrada galiba sütüm ...ilk günler iyidik ama bu sıra çok ağlıyor derdini anlayamıyoruz ?sıcaktan olabilir mi acaba ?birazda kucağa alıştı gibi yatağına yatırınca ağlıyo ..napıcaz bilmiyorum ?:44:
slm canım elif nasıl pek sıkıntınız yok sanırım iyisinizdir inşallah :)
Merhaba bayanlar, benim gibi aşırı gaz sorunu yaşayan var mı, dün sadece 2 saat uyuyabildim çok stresliyim, elimde olmadan bebeğimle de bağırarak konuşmaya başladım sonrada vicdanım sızladı, çok üzüldüm, ağladım, çok yorgun ve üzgünüm. Sab simplex damla kullanıyordum hiç işe yaramadı. Şimdi nurse harveys kullanmayı düşünüyorum. Kaç aylık olduğunda ne kadar doz kullanıyorsunuz, aranızda kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, ya da başka etkili ne kullanabilirim
nurse harveysi günde kaç kez ne kadar veriyosunuz
Selam canım, ben sab simplex kullanıyorum ama pek yaradığını söyleyemem sürekli ıkınıyor, meme emerken bile ıkınıp huysuzlaşıyor önce acaba doymuyorda mı böyle yapıyor diye düşünüyordum şimdi anladım ki gaz sancısından kıvranıyor karnından bağırsaklarının sesi geliyor. Nurse harveysi bir deneyecem inşallah faydası olur, erkek bebekler kızlara göre gazlı oluyormuş. Bazı doktorlar hiç ilaç vermezken bazıları da şikayet olmasa bile veriyorlar benim doktorum hiçbir ilaç çözüm olmaz deyip ilaç vermedi ama ben dayanamadım başka doktora götürdüm o da sab simplexi verdi ama bize yaramadı. Bazen o kadar gazı oluyor ki ne yapsam geçmiyor ancak kucağımda gezdiriyorum 2 gün önce 5-6 saat ayaktaydım sinirlerim bozuldu resmen sonra da pişman oluyorum, o küçücük bebek isteyerek ağlamıyor ağrısı var, annelik böyle birşey o kadar karışık duygular yaşıyorum ki bazen bebeğimin suratına bakınca bile ağlayabiliyorum. Pazar günü annem dönüyor ve malesef tekrar gelemeyecek başka şehirde yaşıyor. Artık oğlumla başbaşa kalacağız, aslında kayınvalidem gelebilir ama ben onunla rahat edemem, kimse insanın annesinin yerini tutamaz zaten. Ne söylesem alınır cevap verir ya da arkamdan başkalarına söylenir. Bugün bizim kırkımız çıkıyor beyfendinin uyanmasını bekliyoruz, banyo yapacağız belki sonra dışarı çıkacağız. Darısı sizin de başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?