Bayanlar, bebeğinizin saçında konak var mı, ne kullanıyorsunuz, nasıl geçer. Boynunun altında pişik var mı, bir türlü geçiremiyorum bu pişiği. Hem kötü görünüyor hem de kötü kokuyor, temizlemeye çalışsam izin vermiyor canı acıdığından
Bayanlar, bebeğinizin saçında konak var mı, ne kullanıyorsunuz, nasıl geçer. Boynunun altında pişik var mı, bir türlü geçiremiyorum bu pişiği. Hem kötü görünüyor hem de kötü kokuyor, temizlemeye çalışsam izin vermiyor canı acıdığından
bebeğim sağlıklı uyku düzeni yerinde gaz sorunu da olmayan bi bebek.sadece bugünkübirden çığlık atarak bikaç kere ağlamasından şüphelendim normalde hiç olmazdı.doktor tahlil yaptı taş düşürüyomuş.buarada tahlilde bilmemne kristalleri bulundu falan yazıo .taşın tanımı heralde. bu forumda sanki bezinde kristalleşme gören olmuş ihmal etmeyin derim.ki ben görmemiştim bile
kızlar gece 12 den beri 3 kez oda zorla emzirdim kızımı emmek istemiyo ne yapmalıyım resmen dögüşüyo elini emip duruyo kanter içinde kalıyoruz ikimizde
kızlar gece 12 den beri 3 kez oda zorla emzirdim kızımı emmek istemiyo ne yapmalıyım resmen dögüşüyo elini emip duruyo kanter içinde kalıyoruz ikimizde
kızlar ela rahatsızlandı dün gece, acile gittik soğuk buhar verdiler birde serum fizyolojik verdiler, bugünde normal doktora götürdük, balgamı var dedi ve asist diye bir balgam sökücü verdi, sizce iyi gelir mi? önerebileceğiniz bir şey var mı? çok canım sıkkın
gece çok kötüydü, nefessiz kaldı ve morardıRabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
ayrıca emme sorunu bizde de varzaten tıkanık burunlada iyice ememiyor mamada içmiyor doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım, 6 kilo geldi bugün doktor normal dedi, bir sıkıntı yok dedi kilo ve boyda..
Bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz kızlar? Ben ilk ay yan yatırıyordum vücudu ve başı daha küçük olduğundan ve kıpırdamadığından yatabiliyordu ama şimdi el kol hareketleri fazla ve başı vücudu daha ağır olduğundan yan yatıramıyorum kendi vücudunu geriye itiyor yastık bile koysam olmuyor. Bugün biraz farkettim başının üst sağ kısmı daha çökük sol kısım daha yuvarlak ve çıkık. Genelde başını kendisi hep sola çevirmesine rağmen neden başının sağ tarafı daha çökük anlamadım. Sizler nasıl yatırıyorsunuz ya da kafasında bir şekil bozukluğu farkettiniz mi
kızlar ela rahatsızlandı dün gece, acile gittik soğuk buhar verdiler birde serum fizyolojik verdiler, bugünde normal doktora götürdük, balgamı var dedi ve asist diye bir balgam sökücü verdi, sizce iyi gelir mi? önerebileceğiniz bir şey var mı? çok canım sıkkın
gece çok kötüydü, nefessiz kaldı ve morardıRabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
ayrıca emme sorunu bizde de varzaten tıkanık burunlada iyice ememiyor mamada içmiyor doğru dürüst ne yapacağımı şaşırdım, 6 kilo geldi bugün doktor normal dedi, bir sıkıntı yok dedi kilo ve boyda..
Bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz kızlar? Ben ilk ay yan yatırıyordum vücudu ve başı daha küçük olduğundan ve kıpırdamadığından yatabiliyordu ama şimdi el kol hareketleri fazla ve başı vücudu daha ağır olduğundan yan yatıramıyorum kendi vücudunu geriye itiyor yastık bile koysam olmuyor. Bugün biraz farkettim başının üst sağ kısmı daha çökük sol kısım daha yuvarlak ve çıkık. Genelde başını kendisi hep sola çevirmesine rağmen neden başının sağ tarafı daha çökük anlamadım. Sizler nasıl yatırıyorsunuz ya da kafasında bir şekil bozukluğu farkettiniz mi
şekil bozuklugu varmı dikat etmedim ama kayınvaliddem sürekli kızıyo bana yan yatırdın kafası uzun oldu diye ama ben sırt üstüde yatırsam geliyorumki kafası yan olmuş bebeklikten beri böyle demek öyle rahat ediyor
çok geçmiş olsun canım,kıyamam ona ben,Üşüttün falan mı bebeği,ya da cereyanda falan mı kaldı,neden o kadar hastalandı ,doktor ne dedi?
canım valla cok üzüldüm.dışarı cıkardıysan rüzgar falan yutmuştur.ben balkona falan 2 dakka cıkarsam o gece burnu tıkanıyor ve gaz sıkıntısı artıyor.ama gece morardı nefessiz kaldı demişsin ya.sen galiba bebişi terletip soğutmuşsun.buna dikkat et canım.üşümekten bişi olmuyor da terledımmı fena..geçmiş olsun.inş kısa sürede iyi olur.emzir bol bol yada sütünü sağ ver mamadan daha iyi olur.cabuk iyileşir...
gecmiş olsun canım allah şifa versin bizdede burun tıkalıklıgı oldu sprey verdi doktorumuz sorun oldukca kullanıyoruz bizim kızda meme emerken çok terliyo bende çok korkuyorum hasta olacak diye allah korusun bütün bebişlerimizi ıhlamur demle ver gögsünü yumuşatır ben veriyorum 4 5 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?