enseledim siziiii :))
özlemişim durun bi taşını topragını öpiyim :) ohh havasıda miss gibi :)
ama cok kalamıcam annem babam var kalın diye de ısrar ediyorum yarınmıs zeynepin aşısı..
anammmmmm bizimkiler buraya toplanıvemiş gariiiii
bende sabah baktım kimsecikler yok,sorcaktım size girmiyomusunuz diye
Slm cnm, benim kiZim bildigin tembel dnemio, hicde donmeye cabalamio:)herkese selam
petuş menzil hoşgeldiniz
artıkın forumumuz yavaş yavaş eski hareketli hallerine dönüyorr
heyoo
benim ipek böceğim 3 ay 11 günlük oldu.
genel olarak durumu iyi.son günlerde sahile filan çok indiriyorum gaz yutuyo sanırım.bi ciyak koparıyor.gaz çıkarınca rahatlıyor.
ilk aylar yaşamadığım gaz sorunun buaralar yaşıyprum.bide son günlerde sıcaklardan sanırım az az emiyor çabuk acıkıyor.
doktora kalsa 4 saatte 1 doyması lazım ama bizim 2 saati geçmiyor.
1 haftadır sırt üstünden yüzüstünde dönme çalışmaları yapıyor az kaldı
şimdilik bu kadar
herkesler gelmiş bende dedim sayfalar nasıl bu kadar ilerlemiş özlemişiz hepinizihoşgeldiniz
ya sabah 9 dan beri sgk ya ulaşmaya çalışıyorum ya
telefonu açmıyolar deli oldum bu nasıl iş yaaa illa orayamı gitmem lazım bilgi alabilmek için
1,5 aydır bi parayı alamadım benim işyeride naptığını bilmiyo koymuşlar oraya işbilmez birini adam gibi yönlendirmiyo ya offfffff sinir oldumm
Ayni dertten muzdariptim buun aradik pttye degil ziraate yatirmislar parayi kac gundur ptt den ogrenmeye calistik..
canım ptt den bakınca ne gözüküyodu yatmamış olarakmı gözüküyodu..bende soruyorum ptt ye yatmamış gözüküyor acaba ziraate gitsem çıkarmıki..bide benim yerime başkası gitse olurmu kimliğimle
Evet yatmamis gozukuyordu..cok sukur telden ulastik birine de ogrendik iste..seninde yatmistir buyuk ihtimal ama
Baskasina vermiyorlar senin gitmen lazim
canım çok sağol yaa yarın sabahtan bi uğrayayım o zaman ben...gişedenmi alıyoruz yoksa atm dende alabiliyomuyuz
3,5 ay boyunca gazla uğraşan ve deprsyonun dibine vuran bir anne olarak denemediğimz şey kalmadı.nerdeyse 9 tane gaz damlası,bitkisel yağlar,sıcak su torbalarııııı flan falan sonuç ne oldu.kendiliğinden geçti,zamanı gelince geçiyo kendiliğinden.süt konusuna gelince ben 2 ay anca emzirebildim.salak gibi stres yaptım sütüm kesildi.süt birazda bünye meselesi olmayınca olmuyo,oluncada stres yapmamak gerekiyo.şuan mama veriyorum.ek gıdaya geçiyoruz ama ufak ufak.
Cnm 170 i aiyosun dimi? Onlar yatti die bilhi vemiyor...geenlerde melike demisti 1 temmuzdan snra sgk a basvurduysan ziraate oncesindekieler ptt e yatiomus..sen kendinde gidip bizzat basvurdun dimi sgk ya..benimki ziraate yatti, sgk a basvuru yaptiktan sonraki 9. İs gunuydu yatti...ya sabah 9 dan beri sgk ya ulaşmaya çalışıyorum ya
telefonu açmıyolar deli oldum bu nasıl iş yaaa illa orayamı gitmem lazım bilgi alabilmek için
1,5 aydır bi parayı alamadım benim işyeride naptığını bilmiyo koymuşlar oraya işbilmez birini adam gibi yönlendirmiyo ya offfffff sinir oldumm
Olmazcanım ptt den bakınca ne gözüküyodu yatmamış olarakmı gözüküyodu..bende soruyorum ptt ye yatmamış gözüküyor acaba ziraate gitsem çıkarmıki..bide benim yerime başkası gitse olurmu kimliğimle
Slm cnm, hosbuldukpetuş,paris,tuni ve diğerleri,nihayet ortaya çıktınız,hoşgeldiniz kızlarrr
Ben biliom senikimse beni hatırlamadı
daha önce çocuk drum ek gıdaya erken başlamak çocuklarda ileride alerjik reaksiyonları tetikleyebilir demişti. bugün aile hekimimle görüştüm, o eski bir bilgi, 2 sene önceye kadar öyle diyorduk ama son 2 yılda yapılan araştırmalar tam tersini ortaya koydu ek gıdaya ne kadar erken başlarsan alerji riski o kadar azalıyor dedi. kadınlar eskiden 6 ay falan beklemiyormuş ki 2-3 aylıkken yoğurda muhallebiye çorbaya başlatıyomuş. annem bana 3 ayımı doldurduktan sonra sulu yoğurt vermeye başlamış mesela. bana mantıklı geldi ama kafam da karışmadı değil hani. su meselesinde de öyle hepimiz doğumdan itibaren su içmişizdir herhalde çünkü eskiden verin diyolarmış şimdi aman haaa sakın vermeyin diyolar. aile hekimim su da verilebilir sakıncası olmaz dedi. napsam ki bilemedim??? ek gıdaya başlayan oldu mu?
Yephek....ek gida konusunda ic sesini dinle bence...bende bakiyorum okuyorum, 6. Aydan snra baslyan anneler genelde daha sonra cocuklarinin yemek sectigini istahsiz okdugunu yazmis...bence eger sadece anne sutu veriosan 6. Ayda meyveleri yalattirmaya basla, alissin tatlara 6. Ay bitincede ek gidaya basla....benim kizim hem mama hem anne sutu alio, ay sonunda 4. Ayi bitiyor, 5. Ayda meyveleri yalattircam suyundan bi iki kasik vercem 6. Aydada puresdir vs. Basliycam, tamamen icgudulerimle hareket etmek isiom bu konuda, cunku her dr farkli bisi soyluo...su icnde oyle yaptim...bir aydir gunde 120 cc kadar veriyorum..
Yephek....ek gida konusunda ic sesini dinle bence...bende bakiyorum okuyorum, 6. Aydan snra baslyan anneler genelde daha sonra cocuklarinin yemek sectigini istahsiz okdugunu yazmis...bence eger sadece anne sutu veriosan 6. Ayda meyveleri yalattirmaya basla, alissin tatlara 6. Ay bitincede ek gidaya basla....benim kizim hem mama hem anne sutu alio, ay sonunda 4. Ayi bitiyor, 5. Ayda meyveleri yalattircam suyundan bi iki kasik vercem 6. Aydada puresdir vs. Basliycam, tamamen icgudulerimle hareket etmek isiom bu konuda, cunku her dr farkli bisi soyluo...su icnde oyle yaptim...bir aydir gunde 120 cc kadar veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?