2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İpekkelebek yardimmmmmm..tickerini kopyalasana buraya bi gorimnasil baslamis nasil bitmis...hay allam kurduydum buranin unutmusm bak goruyonmu

canım eşim az bişey vermişti karpuz suyu ama ondan olurmu bilmiyorum..doktordan memnunmusun peki? ben bingöldeyim..burda adam gibi bir yer yok malesef, bizide bunalttı bu nedenle..artık olmazsa aylık kontrollerine oraya gideriz..daha bugün kaka yapmadı, inşAllah normale dönmüştür..kaç gündür psikopat gibi oldum bu nedenlerden dolayı

dün benim kızımın idrar yerinde oldu malesef, bugünlerde herşey bizi buldu :) hemen su içirdim bol bol, çok şükür şimdilik bişey yok, olmazda inşAllah..

saç dökülmesi bendede aşırı derecede var, vitaminde elevite devam ediyorum ben..

valla yaa herşey bi işaret gönderiyo bana

5. ayımıza girdik biz canım.. benim kızım biraz aceleci oldu martta doğdu :)) sizinkilerden 1 ay kadar falan büyüğüz biz..
Ne güzel, nasıl 5. ayda uyku düzeni oluşuyor mu, daha rahat mı? Benim oğlum da nisan da doğacağına mayısta 42. haftada doğdu
O yüzden daha 3 aylık olmamıza 10 gün var

Ne güzel, nasıl 5. ayda uyku düzeni oluşuyor mu, daha rahat mı? Benim oğlum da nisan da doğacağına mayısta 42. haftada doğdu
O yüzden daha 3 aylık olmamıza 10 gün var

uuu maşallahh kaç kilo doğdu peki??

bizim en başından beri çok şükür nazar değmesin uyku problemimiz pek yok arada bir oluyodu ama genel olarak iyi şükür..
geceleri 2 sefer kalkar emer hemen yatar.. gündüzleride belli saatleri vardır uyur onun dışında uyanıktır hep kucak ister :))

Heehh yicker sorununu halletik geelim muhqbbete o zmn:))
Kizlar selammmmm, 2 ay kolikle ugrastiktan sonra ev tasidiktan sonra bir ev hanimi olarak herkese slm

Hoş geldiniz kızlar Bebişler nasıl bakalım onlardan söz edin. Süt sorununuz oldu mu mama verdiniz mi ? Gaz sorunu hala devam ediyor mu sizlerde ? Ek gıdaya başladınız mı? Özlettiniz kendinizi be yaaa

Kizlar selammmmm, 2 ay kolikle ugrastiktan sonra ev tasidiktan sonra bir ev hanimi olarak herkese slm
Selam canım, hoşgeldin hayırlı olsun yeni eviniz, kaç aylık oldu bebeğin, bizim de yoğun gaz sancılarımız oldu, hala da devam ediyor

Ev taşımak minicik Yağmur'la zor olsa gerek. Ben de taşınmayı düşünüyorum yakın zamanda şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl toplarım burayı nasıl yerleşirim oraya. Neyse ki anne faktörleri var, yardım ederler büyük ihtimalle ama gene de zor taşınmak.
Ev hanımı olarak derken ? İşe dönmüyor musun petuş ?

3,5 ay boyunca gazla uğraşan ve deprsyonun dibine vuran bir anne olarak denemediğimz şey kalmadı.nerdeyse 9 tane gaz damlası,bitkisel yağlar,sıcak su torbalarııııı flan falan sonuç ne oldu.kendiliğinden geçti,zamanı gelince geçiyo kendiliğinden.süt konusuna gelince ben 2 ay anca emzirebildim.salak gibi stres yaptım sütüm kesildi.süt birazda bünye meselesi olmayınca olmuyo,oluncada stres yapmamak gerekiyo.şuan mama veriyorum.ek gıdaya geçiyoruz ama ufak ufak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…