Seninkide patlak:))
ha ha haaa bakın ben yaptım,oldu :)) slm kızlarrr .özlemişim burayııı.ne günlerdi be yaaapetuu bak ne varrrr
amannnnn bende 2 haftalık hamile gözüküyom töbe töbeeeee
uzuncaaaaaa bi süre zarfından sonra herkese selamlar :))
valla yaa herşey bi işaret gönderiyo bana2 hftalık mııııı tövbeler ossunnnn
Selamlar, nerelerdesiniz, kaç aylık oldu bebeğin
canım ben elazıgdayım damla hastanesinde funda oguza götürüyorum gecmiş olsun canım kan ilacına başlamışmıydın ondanda olabilir bide ben birkeresinde karpuz suyu vermiştim kakasında kırmızılıklar oluştu bişey verdinmi sende
İstediği kadar verin lütfen..karnını doyurmaz..suyun sınırı yok..bol bol icsin..asırı sıcak havalar..sonra bezinde pembe nokta oluşur yani böbrekler susuz kalır Allah korusun..hem görürseniz korkmayın diye söyledim..hemen su içirmek lazım bolca..
İpekkelebek yardimmmmmm..tickerini kopyalasana buraya bi gorimnasil baslamis nasil bitmis...hay allam kurduydum buranin unutmusm bak goruyonmu
Ne güzel, nasıl 5. ayda uyku düzeni oluşuyor mu, daha rahat mı? Benim oğlum da nisan da doğacağına mayısta 42. haftada doğduvalla yaa herşey bi işaret gönderiyo bana
5. ayımıza girdik biz canım.. benim kızım biraz aceleci oldu martta doğdu :)) sizinkilerden 1 ay kadar falan büyüğüz biz..
Ne güzel, nasıl 5. ayda uyku düzeni oluşuyor mu, daha rahat mı? Benim oğlum da nisan da doğacağına mayısta 42. haftada doğdu
O yüzden daha 3 aylık olmamıza 10 gün var
Kilolu doğmadı, 3200gr. bu sayede normal doğum yapabildim tabiki suni sancıyla. Gaz sancılarımız çok fazlaydı şimdi biraz azalıyor ama devam ediyor o yüzden uyku düzeni pek yok belli olmuyormsj tekrarı.............
Selam canım, hoşgeldin hayırlı olsun yeni eviniz, kaç aylık oldu bebeğin, bizim de yoğun gaz sancılarımız oldu, hala da devam ediyorHeehh yicker sorununu halletik geelim muhqbbete o zmn:))
Kizlar selammmmm, 2 ay kolikle ugrastiktan sonra ev tasidiktan sonra bir ev hanimi olarak herkese slm
Heehh yicker sorununu halletik geelim muhqbbete o zmn:))
Kizlar selammmmm, 2 ay kolikle ugrastiktan sonra ev tasidiktan sonra bir ev hanimi olarak herkese slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?