2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım benim oğlumda gazlı hatta gazdan dolayı meme ememez olmuştu doktorumuz bize de biogaia damlayı verdi. Bitince yine gaz durumu artmaya başladı ben de tekrar aldım, sen kaç şişe kullandın. Doktorun söylediğine göre bir zararı yokmuş. Ben sab simplex kullanmıştım 20 gün kadar hiç faydası olmadı, nurse harveys kullandım 15 gün kadar oğlum hem zorla içti hem de fayda görmedim. Biraz bu prebiyotik damla işe yaradı gibi. Geçmiş olsun inşallah oğlun en kısa zamanda iyileşir, herhalde terlemekten bronşit olmuştur, o küçücük bebek, ben kaç defa ağustosta bronşit oldum

Ooo KK da buluşmalar başlammış :)
Bende özlemiştim. Nasılsınız şekerler :) buranın tadı bi başka yaa... (El alışkanlığı bu ikona gitti elim bi an )

geçmişi okudukça görüorum
menzil gosenay hoşgeldiniz
başka fark etmediklerm varsa onlar da hoşgeldi hepiniz özlemişim

hoşbulduk canım,o gaz olayı bizide 3 ay mahvetti.biogaia,zinco,metsil,sabsimblex,nurse harveys,omix.... daha neler neler denedik bi bilsen.ama son ne oldu ilaçlardan ümidi kestik kendi geçti.kusma olayı bizdede var ama doktor zmanla geçer dedi.bu havalar sıcak ,esintili falan dikkat etmek lazım.rabbim şifa versin bebişine inşallah.özlemişiz kk yı

Nisan anneleri sözleşmiş gibi birden kayboldular,şimdi de yine sözleşmiş gibi geri dönmüşler ...
Hoşgeldiniz hepiniz de...

Hamileyken sürekli takip ettim sizleri,doğumdan sonra da tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünmüştüm ama sizleri göremeyince olmadı
Ben de 38.haftamda sezeryanla doğum yapınca nisan annesi oldum.
Bebeklerinizi sağlıkla büyütmeniz dileği ile...

mamayı kaşıkla veriorum alışmasın die sanırım o yüzden yemio. :S

elbette geçiyo nasıl ağlardıo nasıl dayanırdım şu an şaşırıyorum :)

evet canım terlemekten özellikle geceleri çok terlio inşallah atlatırız şu an iğne vurunuyo iyileşmezse hastanede yatacak Allahım korusun

amin canım sağol Allah acılarını göstermesin
benm yanımda kimse yoktu derdimi paylaştıgım bi tek kk vardı ama siz yoktunuz sizleri görünce eski dostlarımı bulmuş gibi oldum :)

Aaa aaa turuncu bize baka baka nisan annesi oldun demek:))
Ancak toparlaniomus cnm insan ya deil yazmak kafa kasimaya firsat olmayan gunler cok oldu

bende o dönmde hep yalnızdım resmen çocumdan soğumuştum,şuan yeni yeni anne olmanın tadına varıyorum.buarada ben bieron kullandım emerken,kaşık kulandım.benm oğlan hiçbişeyi yadırgamadı.hepsini alıyo hala.belki biberonla beraber emer.buarada çok geçmiş olsun ,rabbim şifa versin.

Ayy aman aman gelmis gecmis olsun o gunler ya..aynen simdi bakip bakip yagmura way bea annelik buymus diom:)) gazsiz olsun canimi yesin:)) benimkide biberon emzik meme ne varsa alio, su anda bi geeleri emio ama biberona alisyiyindan falan dehil baska bi derdi varda cozemedim:)) sicaklara yoruyom

aynenn ya geçmez diyodum sürekli ağlıyodummm emirde resmen oynuyo biberonla bugün.60 cc içiyo uyuyo kalkıyo bi 60 daha falan .bıktım biberon tutmaktan kolarım ağrıdı.azönce bi kusmuş görmen lazım yüzü kusmuk içinde.beni görünce o haliyle nasıl gülüyoooo ,sıpaaa.çok sevimliydi kızamadım

Su profil resimlerimizde guncelleyelim ipekkelebek
Yagmurda bugun gun icinde 3 kez emdi tebrik koydum kendisine, ama nasil emis cekio mememi bakio guluo birakio cekio bakio guluo birakio:)) kzmayalim hic ipem:))

petuş,paris,tuni ve diğerleri,nihayet ortaya çıktınız,hoşgeldiniz kızlarrr

hoşbulduk canımmm..nasılsınn??

canım kesinlikle katılıyorum..benim annemde hep aynı şeyi söyler 3. ayımızı bitiriri bitirmez bize ek gıdaya başlamış..bebe bisküvisini adaçayında ezip sulu kıvama getirip verirmiş sonra yemek suları meyvelerin sularından vermiş hep..beratımda yarın 4. ayına giriyo ve ben yaklaşık 5 gündür meyveleri yalatıyorum sularından 1-2 çay kaşığı veriyorum..

vay be tunihan ve dilşah da gelmiş
heyt be
nerelerdeydiniz kaçaklar

slm canım hoşbuldukk..canım ben eşimden uzak ailemin yanında bi hamilelik geçirdim ve doğumdan sonrada uyku problemimiz çok uzun sürdü..gazımızda cabası..yeni yeni düzene giriyoruz çok şükür..sen nasılsın canım??

canımmm çok çok geçmiş olsun..uykusuzluk bende çok çektim yeni yeni atlatıyoruz oda 1 haftadır böle..

Ooo KK da buluşmalar başlammış :)
Bende özlemiştim. Nasılsınız şekerler :) buranın tadı bi başka yaa... (El alışkanlığı bu ikona gitti elim bi an )

hoşgeldin canımm..

aa turuncu sendemi nisan annesi oldun bizden oldun haa çok iyi

ya kızlar siz nerelerdeydiniz yahu.topik bir boşaldı kimseler uğramaz oldu..yine eskisi oku oku bitmese diyorum

yaa 2013 ocak annelerine bakın hele bi :)) eskiye döndüm resmen yaa ...turşu yemek isteyenlermi dersinn,isim koyma çabalarımı dersin vesairede vesairee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…