Canım benim oğlumda gazlı hatta gazdan dolayı meme ememez olmuştu doktorumuz bize de biogaia damlayı verdi. Bitince yine gaz durumu artmaya başladı ben de tekrar aldım, sen kaç şişe kullandın. Doktorun söylediğine göre bir zararı yokmuş. Ben sab simplex kullanmıştım 20 gün kadar hiç faydası olmadı, nurse harveys kullandım 15 gün kadar oğlum hem zorla içti hem de fayda görmedim. Biraz bu prebiyotik damla işe yaradı gibi. Geçmiş olsun inşallah oğlun en kısa zamanda iyileşir, herhalde terlemekten bronşit olmuştur, o küçücük bebek, ben kaç defa ağustosta bronşit oldumöyle zor günler geçirdim ki petuş
gaz ve reflü yüzünden
ağlamadığım bir günüm olmadı
oğlum çok gazlıydı
gece 2 de yatar 5de geri kalkardık gündüz gram uyku yok
hiçb iilaç kar etmedi
doktor bu bi süreç seninki çok gazlı sabredeceksin başka çözümü yok diyordu
geceleri saatlerce araba ile gezerdik de uyuyunca eve dönerdik
kabus gibiydi
ama şükür bitti biogaia adlı ilaç sayesinde huzuru buldum
şimdilerde ise başka bi derdim var oğlum bu havada bronşit oldu
üzüntüden sütüm azaldı
ve oğlum sadece emmek istiyo mama kabul etmiyo
öyle işte
pek iyi haberler veremedm ama
sizleri gördüğüme çok sevindim hepinizi çok öpüorum
kklebek canım hoş bulduk.. inşallah kalmamıştır sıkıntınız. geçiyo ama değil mi ve her şey unutuluyor..
benim kızım da çok kusuyordu 2 kez acile gittim tıkandı nefes alamadı
ama çok şükür azaldı. rabbim daha büyük dertler vermesin..
çok başka bi duyguymuş çok..
geçmişi okudukça görüorum
menzil gosenay hoşgeldiniz
başka fark etmediklerm varsa onlar da hoşgeldi hepiniz özlemişim
mamayı kaşıkla veriorum alışmasın die sanırım o yüzden yemio. :SAhhh cnm gaz 2 ay yagmurunda coktu, gitmedigimiz dr kullanmadigimiz ilac kalmadi, 2. Ayin sonunda kendiliginden gecti..geeler boyu o ikindi ben agladim, cok zor gunlerdi cok, hep diodum su cocugun gazi gecsin psikologa gidcem die..cok ii anliyorum yani...bronsitte bi an once gecer ins. Allah sifa versin...canlari sagolsun hepsi gecio bi sekilde..İns. Mamayida alir, benimkide emmek istemio, mama yiyo:))
elbette geçiyo nasıl ağlardıo nasıl dayanırdım şu an şaşırıyorum :)kklebek canım hoş bulduk.. inşallah kalmamıştır sıkıntınız. geçiyo ama değil mi ve her şey unutuluyor..
benim kızım da çok kusuyordu 2 kez acile gittim tıkandı nefes alamadı
ama çok şükür azaldı. rabbim daha büyük dertler vermesin..
çok başka bi duyguymuş çok..
evet canım terlemekten özellikle geceleri çok terlio inşallah atlatırız şu an iğne vurunuyo iyileşmezse hastanede yatacak Allahım korusunCanım benim oğlumda gazlı hatta gazdan dolayı meme ememez olmuştu doktorumuz bize de biogaia damlayı verdi. Bitince yine gaz durumu artmaya başladı ben de tekrar aldım, sen kaç şişe kullandın. Doktorun söylediğine göre bir zararı yokmuş. Ben sab simplex kullanmıştım 20 gün kadar hiç faydası olmadı, nurse harveys kullandım 15 gün kadar oğlum hem zorla içti hem de fayda görmedim. Biraz bu prebiyotik damla işe yaradı gibi. Geçmiş olsun inşallah oğlun en kısa zamanda iyileşir, herhalde terlemekten bronşit olmuştur, o küçücük bebek, ben kaç defa ağustosta bronşit oldum
hoşbulduk canım,o gaz olayı bizide 3 ay mahvetti.biogaia,zinco,metsil,sabsimblex,nurse harveys,omix.... daha neler neler denedik bi bilsen.ama son ne oldu ilaçlardan ümidi kestik kendi geçti.kusma olayı bizdede var ama doktor zmanla geçer dedi.bu havalar sıcak ,esintili falan dikkat etmek lazım.rabbim şifa versin bebişine inşallah.özlemişiz kk yı
Nisan anneleri sözleşmiş gibi birden kayboldular,şimdi de yine sözleşmiş gibi geri dönmüşler...
Hoşgeldiniz hepiniz de...
Hamileyken sürekli takip ettim sizleri,doğumdan sonra da tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünmüştüm ama sizleri göremeyince olmadı
Ben de 38.haftamda sezeryanla doğum yapınca nisan annesi oldum.
Bebeklerinizi sağlıkla büyütmeniz dileği ile...
mamayı kaşıkla veriorum alışmasın die sanırım o yüzden yemio. :S
elbette geçiyo nasıl ağlardıo nasıl dayanırdım şu an şaşırıyorum :)
evet canım terlemekten özellikle geceleri çok terlio inşallah atlatırız şu an iğne vurunuyo iyileşmezse hastanede yatacak Allahım korusun
amin canım sağol Allah acılarını göstermesin
benm yanımda kimse yoktu derdimi paylaştıgım bi tek kk vardı ama siz yoktunuz sizleri görünce eski dostlarımı bulmuş gibi oldum :)
bende o dönmde hep yalnızdım resmen çocumdan soğumuştum,şuan yeni yeni anne olmanın tadına varıyorum.buarada ben bieron kullandım emerken,kaşık kulandım.benm oğlan hiçbişeyi yadırgamadı.hepsini alıyo hala.belki biberonla beraber emer.buarada çok geçmiş olsun ,rabbim şifa versin.
Ayy aman aman gelmis gecmis olsun o gunler ya..aynen simdi bakip bakip yagmura way bea annelik buymus diom:)) gazsiz olsun canimi yesin:)) benimkide biberon emzik meme ne varsa alio, su anda bi geeleri emio ama biberona alisyiyindan falan dehil baska bi derdi varda cozemedim:)) sicaklara yoruyom
aynenn ya geçmez diyodum sürekli ağlıyodummmemirde resmen oynuyo biberonla bugün.60 cc içiyo uyuyo kalkıyo bi 60 daha falan .bıktım biberon tutmaktan kolarım ağrıdı.azönce bi kusmuş görmen lazım yüzü kusmuk içinde.beni görünce o haliyle nasıl gülüyoooo ,sıpaaa.çok sevimliydi kızamadım
petuş,paris,tuni ve diğerleri,nihayet ortaya çıktınız,hoşgeldiniz kızlarrr
daha önce çocuk drum ek gıdaya erken başlamak çocuklarda ileride alerjik reaksiyonları tetikleyebilir demişti. bugün aile hekimimle görüştüm, o eski bir bilgi, 2 sene önceye kadar öyle diyorduk ama son 2 yılda yapılan araştırmalar tam tersini ortaya koydu ek gıdaya ne kadar erken başlarsan alerji riski o kadar azalıyor dedi. kadınlar eskiden 6 ay falan beklemiyormuş ki 2-3 aylıkken yoğurda muhallebiye çorbaya başlatıyomuş. annem bana 3 ayımı doldurduktan sonra sulu yoğurt vermeye başlamış mesela. bana mantıklı geldi ama kafam da karışmadı değil hani. su meselesinde de öyle hepimiz doğumdan itibaren su içmişizdir herhalde çünkü eskiden verin diyolarmış şimdi aman haaa sakın vermeyin diyolar. aile hekimim su da verilebilir sakıncası olmaz dedi. napsam ki bilemedim??? ek gıdaya başlayan oldu mu?
vay be tunihan ve dilşah da gelmiş
heyt be
nerelerdeydiniz kaçaklar
öyle zor günler geçirdim ki petuş
gaz ve reflü yüzünden
ağlamadığım bir günüm olmadı
oğlum çok gazlıydı
gece 2 de yatar 5de geri kalkardık gündüz gram uyku yok
hiçb iilaç kar etmedi
doktor bu bi süreç seninki çok gazlı sabredeceksin başka çözümü yok diyordu
geceleri saatlerce araba ile gezerdik de uyuyunca eve dönerdik
kabus gibiydi
ama şükür bitti biogaia adlı ilaç sayesinde huzuru buldum
şimdilerde ise başka bi derdim var oğlum bu havada bronşit oldu
üzüntüden sütüm azaldı
ve oğlum sadece emmek istiyo mama kabul etmiyo
öyle işte
pek iyi haberler veremedm ama
sizleri gördüğüme çok sevindim hepinizi çok öpüorum
Ooo KK da buluşmalar başlammış :)
Bende özlemiştim. Nasılsınız şekerler :) buranın tadı bi başka yaa...(El alışkanlığı bu ikona gitti elim bi an )
Nisan anneleri sözleşmiş gibi birden kayboldular,şimdi de yine sözleşmiş gibi geri dönmüşler...
Hoşgeldiniz hepiniz de...
Hamileyken sürekli takip ettim sizleri,doğumdan sonra da tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünmüştüm ama sizleri göremeyince olmadı
Ben de 38.haftamda sezeryanla doğum yapınca nisan annesi oldum.
Bebeklerinizi sağlıkla büyütmeniz dileği ile...
Heyooooo
Bebesini uyutup sinsi sinsi gecmisi okuyanlar napionuzzz
resminizi güncelleyin gaarii petuşum
yaa 2013 ocak annelerine bakın hele bi :)) eskiye döndüm resmen yaa ...turşu yemek isteyenlermi dersinn,isim koyma çabalarımı dersin vesairede vesairee
Ya bu pc den yapamiom ya, sifremi vetim bi el ativer olmami???
olur bebem ..hangi fotoyu koyuyimm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?