kızlarrrrr benim kız 2-3 gündür iştahsızdı.bugün hiç emmek istemiyo.memeyi verince ağlıyo.eskiden memeyi çok severdi neden böyle oldu.sıcaktan mı acaba.zaten biberon da almıyo.yani mamada alamıyor.bu durumu yaşayan var mı
Benimkide emmio yaklasik 1 aydir bi tek gece emzirebiliyorumkızlarrrrr benim kız 2-3 gündür iştahsızdı.bugün hiç emmek istemiyo.memeyi verince ağlıyo.eskiden memeyi çok severdi neden böyle oldu.sıcaktan mı acaba.zaten biberon da almıyo.yani mamada alamıyor.bu durumu yaşayan var mı
Bana cok gelmio walla cok sicak..merhaba.canım 120 ml su bıraz fazla deılmı.şaşırdım valla
kızlarrrrr benim kız 2-3 gündür iştahsızdı.bugün hiç emmek istemiyo.memeyi verince ağlıyo.eskiden memeyi çok severdi neden böyle oldu.sıcaktan mı acaba.zaten biberon da almıyo.yani mamada alamıyor.bu durumu yaşayan var mı
İns. Sorun olmaz...meyve yalatmaya eşim 3.ayı doldurduktan sonra başladı zaten. kavun karpuz şeftali kayısı kızım hepsini tattı. ben de mama destekli besliyorum kızımı. iç güdü konusunda sana katılıyorum ama çocuğuma herhangi bir şekilde zarar verebilme ihtimali korkutuyor beni. ne bileyim gaz yaparsa yada ishal veya kabız olursa gibi. şimdilik tattırmaya devam edip 4. ay bitince sularını vermeye başlamayı düşünüyorum. su konusuna gelince benim kızım hiç sevmedi suyu. biberonla hiç çekmiyo kaşıkla verince de geri püskürtüyo.baktım idrar rengi normal üstelemedim ben de. ama su içmyen çocukları biliyorum çok zor oluyo, su yemekten daha önemli metabolizma için 4. ay itibariyle su opersyonuna da ağırlık vericem bakalım.
bende burdayım
bu kadar cok kişiyi bulmuşken bı sorunda ben anlatıp sızlerden fıkır alayım.arkadaslar benım bebegımın ayakları cok terlıyor.ne kadar ince corap da olsa cıkarıp baktıgımda terlemıs ayakları.sık sık karın agrısı da bu terleme soguma sonucunda oldugunu dusunuyorum ..sızlerde bunu yasayan varmı?
bizim biberonumuz nuk 125cc su için s numaralıyı kullanıyorum ters tutunca akmıyo sallayınca damla damla akıyo mama içinde m yi kullanıyorum üzerinde öle yazıyor benım oğlum baya susuz kalmış galıba bir arkadaşda su vermezsenız bezınde pembe lekeler olur demişti o yazıyı bulamadım şimdide benımkınde turuncu gıbı az bıraz su vermedım gunlerde akşam 10 taktım bezi sabah 6ya kadar hiç dolmuyodu havalar daha serın oldu zamnalardaysa gece mutlaka değişirdimbezi dopdolu olurduHoşgeldin
Canım biberonun deliklerini kontrol et. Kaç numara ne marka biberonun ? Ben ilk başta bambino cam 30cc 1 numara ve wee 150cc 2 numara kullanıyordum. Damlattığımda çok su geliyordu direk musluktan ince şerit akar gibi. Mama için kullandığım avent biberonların biri yedekteydi. 2 numara 260ml. Onda bebek çektikçe geliyor, damlattığında zar zor yavaş yavaş damlıyor. Daha iyi diye onu su biberonu yaptım. Biberonunu kontrol et derim.
Kızlar Wee'nin yumuşak uçlu alıştırma bardakları var, onlardan almayı düşünüyorum meyve suyu ve onun gibi biberon emziğinden geçmeyecek şeyler için. Bir de meyve süzgeçleri var aynı meyve fileleri gibi ama silikon emzik, delikli. İçine meyveyi koyuyorsun cokcokcok emiyor.
Cnm ben 125 lik bibetona dolduruyorum suyu, aksama kadar aklima geldikce veiorum, baen icmio baen cok icio, aksama kadar bitirtiyorum ama..
bende hazır suyukaynattım doldurdum bıberona şu saate kadar 100 cc bitirmiş bı arkadaş su verınce karın ağrısı çekiyo yazmış acaba benımkıdemı öle olduki çünkü 3 gundur biberonla su vermeye başladım önceden saderce 2 kaşık falan verırdım çok huzursuz sürekli ağlıyo zor uyuyo böle giderse bıze doktor yolu göründü sağlık ocağına gıdıncede bebeğiyle fazla ilgili anne geldi dıyolar utanıyorumyaa artık gıtmeye
olmadi diebiliriz...bi ara kepek gibi oldu tam baslangicti, hemen zeytinyagi ile karbonati karistirdim kafasina surup 10 dk kadar bekletip yikadim, 2 un oyle yaptim hicbisi kalmadi
Oooo tunide gelmis, hosgelmis:))
bizim biberonumuz nuk 125cc su için s numaralıyı kullanıyorum ters tutunca akmıyo sallayınca damla damla akıyo mama içinde m yi kullanıyorum üzerinde öle yazıyor benım oğlum baya susuz kalmış galıba bir arkadaşda su vermezsenız bezınde pembe lekeler olur demişti o yazıyı bulamadım şimdide benımkınde turuncu gıbı az bıraz su vermedım gunlerde akşam 10 taktım bezi sabah 6ya kadar hiç dolmuyodu havalar daha serın oldu zamnalardaysa gece mutlaka değişirdimbezi dopdolu olurdu
pançem paristebirgece ipekkelebek petunyapet nerelerdeydiniz
hamilelik dönemini birlikte paylaştık
doğumdan sonra kimseler uğramaz oldu
çok zor dönemler geçirdim ara ara yazdım buraya ama kimsecikler yoktu
Parmak emme bizde de var canım şapur şupur emiyor parmağını, meme emerken şimdi de kulağıyla oynamaya başladı kulağını büküp duruyor, kendini kepçe kulaklı yapmaya çalışıyor karışınca kızıyor ağlıyor.kızlar benim kızım fena halde parmagını emiyo intenette karışmamak lazım diyo ama artık işi iyice ilerleti benimkız meme emerken memeyi itiyo elini agzına koymaya calışıyo zaten zorla meme veriyorum biide bu cıktı bugün eldiven taktım uyurken sinirleniyo nasıl dögüşüyo görmeniz lazım
Ahhh cnm gaz 2 ay yagmurunda coktu, gitmedigimiz dr kullanmadigimiz ilac kalmadi, 2. Ayin sonunda kendiliginden gecti..geeler boyu o ikindi ben agladim, cok zor gunlerdi cok, hep diodum su cocugun gazi gecsin psikologa gidcem die..cok ii anliyorum yani...bronsitte bi an once gecer ins. Allah sifa versin...canlari sagolsun hepsi gecio bi sekilde..İns. Mamayida alir, benimkide emmek istemio, mama yiyo:))öyle zor günler geçirdim ki petuş
gaz ve reflü yüzünden
ağlamadığım bir günüm olmadı
oğlum çok gazlıydı
gece 2 de yatar 5de geri kalkardık gündüz gram uyku yok
hiçb iilaç kar etmedi
doktor bu bi süreç seninki çok gazlı sabredeceksin başka çözümü yok diyordu
geceleri saatlerce araba ile gezerdik de uyuyunca eve dönerdik
kabus gibiydi
ama şükür bitti biogaia adlı ilaç sayesinde huzuru buldum
şimdilerde ise başka bi derdim var oğlum bu havada bronşit oldu
üzüntüden sütüm azaldı
ve oğlum sadece emmek istiyo mama kabul etmiyo
öyle işte
pek iyi haberler veremedm ama
sizleri gördüğüme çok sevindim hepinizi çok öpüorum
Aynen dediğin gibi canım sıcaklardan ve gazdan dolayı az emiyor oğlum ancak 5-10 dk aradan 1 saat geçmeden aç yine bütün gün saat başı emzirmekten yoruldum, süt mü yetmiyor anlamadım aslına bakarsan benim oğlum doğduğundan beri böyle, doktora kaç defa sordum gelişimi iyi süt yetiyor ama bebeğin iştahlı diyor ben de mama vermek istemedim sonra memeyi bırakır diye. Sütün yetmediğini sanmıyorum çünkü memeyi bırakınca oğlum süt gelmeye devam ediyor ama o almıyor. Bu yüzden hiçbir yere gidemez oldum, misafir de kabul edemiyorum saat başı emzirmektenherkese selam
petuş menzil hoşgeldiniz
artıkın forumumuz yavaş yavaş eski hareketli hallerine dönüyorr
heyoo
benim ipek böceğim 3 ay 11 günlük oldu.
genel olarak durumu iyi.son günlerde sahile filan çok indiriyorum gaz yutuyo sanırım.bi ciyak koparıyor.gaz çıkarınca rahatlıyor.
ilk aylar yaşamadığım gaz sorunun buaralar yaşıyprum.bide son günlerde sıcaklardan sanırım az az emiyor çabuk acıkıyor.
doktora kalsa 4 saatte 1 doyması lazım ama bizim 2 saati geçmiyor.
1 haftadır sırt üstünden yüzüstünde dönme çalışmaları yapıyor az kaldı
şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?