2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

zaman zamn bende yasıyorum canım.bugun dee yasadım memeyı actıgımı gorunce bastı cıyaktıyı.görseniz sankı iğne battı poposuna..tövbe tövbe.bu bebeler bizi maymun ettıler.açtı da hem aç hem emmıyor.valla bende bıberonla verdım.acıkınca oyle bı emıyokı bıberonu.simdi uyuyor.umarım uykusunu alınca gıne memeyı görünce aglamaya baslamaz..

Benimkide emmio yaklasik 1 aydir bi tek gece emzirebiliyorum
Gecenlerdede bir hafta kadar istahsizdi 60 cc mamayi zor iciodu..sonra gecti o donem..ama bu bebek memeui yiyodu bi zmnlar, sicaktanmi artik neyden bilmiom...ama simdi istahi geldi en azindan geri mamayi alio..
merhaba.canım 120 ml su bıraz fazla deılmı.şaşırdım valla
Bana cok gelmio walla cok sicak..
Sbh hazitliyorum 120 cc koyyorum biberona, aksama kadar ara ara veriorum bazen icmio bazen bi icmede 30 cc kadar icio..kis olsa icmesinde kisla yaz arasinda bi fark olmasi gerektiginni dusunenlerdenim..

şöyle 10-15 sayfa önceye gidersen herkesin aynı problemi yaşadığını öreceksin merak etme. benim de aynı ama benim şansım kızımın biberonu alması. önce emzirmek için cebelleşiyorum biraz baktım olmuyo sağıp veriyorum. birde eğer emzik alıyosa kucağına al emziği ver iyice istekli istekli emince emziği çıkar henem memeyi tık ağzına, ama memeni güzelce soğuk suyla yıka ki ter olmasın serin serin tutuyo benimki o zaman bazen böyle de kandırabiliyorum.

benım oğlan suyu bıraz fazla içince karın agrısı cekıyor.sende oyle bısı oluyormu yephek?dr.da fazla suyun agrı yapıpbebegı huysuzlastırdıgını soylemıstı

bu kadar cok kişiyi bulmuşken bı sorunda ben anlatıp sızlerden fıkır alayım.arkadaslar benım bebegımın ayakları cok terlıyor.ne kadar ince corap da olsa cıkarıp baktıgımda terlemıs ayakları.sık sık karın agrısı da bu terleme soguma sonucunda oldugunu dusunuyorum ..sızlerde bunu yasayan varmı?

İns. Sorun olmaz...

pancemmm naber? Esin yeisebildimi dogumuna cok merak ediyorum, ne zmn dogum yaptin, hersey yolundami cnm

Bunu 5 dakika once bende baska biyerde sordum:) benim kiziminda avuc ici ve ayklatinin alti hep teli oluyor..katin agtisi veya bi huysuzlugu yok ama cok sukur, cmt gnu dr a gidcem sorcam bi bilgi verirse paylasmaya calisirim

bizim biberonumuz nuk 125cc su için s numaralıyı kullanıyorum ters tutunca akmıyo sallayınca damla damla akıyo mama içinde m yi kullanıyorum üzerinde öle yazıyor benım oğlum baya susuz kalmış galıba bir arkadaşda su vermezsenız bezınde pembe lekeler olur demişti o yazıyı bulamadım şimdide benımkınde turuncu gıbı az bıraz su vermedım gunlerde akşam 10 taktım bezi sabah 6ya kadar hiç dolmuyodu havalar daha serın oldu zamnalardaysa gece mutlaka değişirdimbezi dopdolu olurdu

bıraz karışık yazmışım kusura bakmayın

pançem paristebirgece ipekkelebek petunyapet nerelerdeydiniz
hamilelik dönemini birlikte paylaştık
doğumdan sonra kimseler uğramaz oldu
çok zor dönemler geçirdim ara ara yazdım buraya ama kimsecikler yoktu

pançem paristebirgece ipekkelebek petunyapet nerelerdeydiniz
hamilelik dönemini birlikte paylaştık
doğumdan sonra kimseler uğramaz oldu
çok zor dönemler geçirdim ara ara yazdım buraya ama kimsecikler yoktu

Cnm ben kendi adima soylim ancak toparlandim..yagmur cok gazliydi 2 ay boyunca gecem gnduzum yoktu, lohusalik sendromu denilen seyi dbine kadar tasadim diebilirim yani, sonra tasinma telasi vs..sen nasilsin simdi? Bebeginin ve senin sagliginiz yerinde dimi

geçmişi okudukça görüorum
menzil gosenay hoşgeldiniz
başka fark etmediklerm varsa onlar da hoşgeldi hepiniz özlemişim

öyle zor günler geçirdim ki petuş
gaz ve reflü yüzünden
ağlamadığım bir günüm olmadı
oğlum çok gazlıydı
gece 2 de yatar 5de geri kalkardık gündüz gram uyku yok
hiçb iilaç kar etmedi
doktor bu bi süreç seninki çok gazlı sabredeceksin başka çözümü yok diyordu
geceleri saatlerce araba ile gezerdik de uyuyunca eve dönerdik
kabus gibiydi
ama şükür bitti biogaia adlı ilaç sayesinde huzuru buldum

şimdilerde ise başka bi derdim var oğlum bu havada bronşit oldu
üzüntüden sütüm azaldı
ve oğlum sadece emmek istiyo mama kabul etmiyo
öyle işte
pek iyi haberler veremedm ama
sizleri gördüğüme çok sevindim hepinizi çok öpüorum

Parmak emme bizde de var canım şapur şupur emiyor parmağını, meme emerken şimdi de kulağıyla oynamaya başladı kulağını büküp duruyor, kendini kepçe kulaklı yapmaya çalışıyor karışınca kızıyor ağlıyor.

Ahhh cnm gaz 2 ay yagmurunda coktu, gitmedigimiz dr kullanmadigimiz ilac kalmadi, 2. Ayin sonunda kendiliginden gecti..geeler boyu o ikindi ben agladim, cok zor gunlerdi cok, hep diodum su cocugun gazi gecsin psikologa gidcem die..cok ii anliyorum yani...bronsitte bi an once gecer ins. Allah sifa versin...canlari sagolsun hepsi gecio bi sekilde..İns. Mamayida alir, benimkide emmek istemio, mama yiyo:))

Aynen dediğin gibi canım sıcaklardan ve gazdan dolayı az emiyor oğlum ancak 5-10 dk aradan 1 saat geçmeden aç yine bütün gün saat başı emzirmekten yoruldum, süt mü yetmiyor anlamadım aslına bakarsan benim oğlum doğduğundan beri böyle, doktora kaç defa sordum gelişimi iyi süt yetiyor ama bebeğin iştahlı diyor ben de mama vermek istemedim sonra memeyi bırakır diye. Sütün yetmediğini sanmıyorum çünkü memeyi bırakınca oğlum süt gelmeye devam ediyor ama o almıyor. Bu yüzden hiçbir yere gidemez oldum, misafir de kabul edemiyorum saat başı emzirmekten

kklebek canım hoş bulduk.. inşallah kalmamıştır sıkıntınız. geçiyo ama değil mi ve her şey unutuluyor..
benim kızım da çok kusuyordu 2 kez acile gittim tıkandı nefes alamadı
ama çok şükür azaldı. rabbim daha büyük dertler vermesin..
çok başka bi duyguymuş çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…