Ben ilk 3 ay sadece anne sutu verdim...su anda emmio gunduzleri, begenmio beni:)) yalnizca geceleri emio, gunduz mama veriorum artik, sutum var ama hanimefendiye begendiremiyoruz, bende yoruldum zorlamiyorum..gaz sorunumuz 2. Ayin sonunda bitti, ama bitene kadar cok zor gunler gecti...ek gidaya henuz baslamadik, ay sonunda 4. Ay bitio, 5. Ayda tatlari aldirmaya basliycam 6. Ayda basliycamHoş geldiniz kızlarBebişler nasıl bakalım onlardan söz edin. Süt sorununuz oldu mu mama verdiniz mi ? Gaz sorunu hala devam ediyor mu sizlerde ? Ek gıdaya başladınız mı? Özlettiniz kendinizi be yaaa
Selam canım, hoşgeldin hayırlı olsun yeni eviniz, kaç aylık oldu bebeğin, bizim de yoğun gaz sancılarımız oldu, hala da devam ediyor
Hoş geldiniz kızlarBebişler nasıl bakalım onlardan söz edin. Süt sorununuz oldu mu mama verdiniz mi ? Gaz sorunu hala devam ediyor mu sizlerde ? Ek gıdaya başladınız mı? Özlettiniz kendinizi be yaaa
Biz evde oğlumla baş başa oturuyoruz bu sıcakta dışarı çıkamıyoruz ancak hafta sonları babamızla çıkıyoruz. Çok şükür her şey yolunda ama arasıra uyku problemi oluyor huysuzluk yapıyor ve en büyük problemimiz beslenmesiyle ilgili. Meme emmek istiyor en fazla 5 dk sonra bırakıyor tekrar almıyor, sonra aradan en geç 1 saat sonra tekrar meme istiyor bazen emerken ağlıyor sanırım gaz sancısı oluyor. Saat başı emzirme durumlarından ben de çok yoruluyorum, zorla emzirmeye çalıştığımda da kusacak gibi yapıyor. Doktorum yeterli besleniyor diyor bizimki şimdiden dengeli besleniyor az ve sık öğünler bu neden dolayı bir yere gidemiyorum dışarıda emziremem diye huysuzluk yaptığı için. Yağmurda konak oldu muBen ilk 3 ay sadece anne sutu verdim...su anda emmio gunduzleri, begenmio beni:)) yalnizca geceleri emio, gunduz mama veriorum artik, sutum var ama hanimefendiye begendiremiyoruz, bende yoruldum zorlamiyorum..gaz sorunumuz 2. Ayin sonunda bitti, ama bitene kadar cok zor gunler gecti...ek gidaya henuz baslamadik, ay sonunda 4. Ay bitio, 5. Ayda tatlari aldirmaya basliycam 6. Ayda basliycam
Saol cnm, 4. Ayi ay sonunda bitcek kismetse, yagmurunda oyleydi ama 2. Ayin sonunda bbitti, sen neler yapiosun cnm gaz disinda hersey yolundami
Ev taşımak minicik Yağmur'la zor olsa gerek. Ben de taşınmayı düşünüyorum yakın zamanda şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl toplarım burayı nasıl yerleşirim oraya. Neyse ki anne faktörleri var, yardım ederler büyük ihtimalle ama gene de zor taşınmak.
Ev hanımı olarak derken ? İşe dönmüyor musun petuş ?
kızlar oğlumhiç uyumak istemıyor ne gece negunduz sinirlerım bozuldu ıyıce bıde şu su konusunu bi türlü netleştıremedım 120ml bıberonda bıkerdeyarısına kadariçiyo versem dahada içerdeli olcamoğlum buyuyene kadar
Biraz arabasında gezdir ya da dışarı çıkarıp gezdirsen şöyle akşamüstü filan yine de uyumuyor mu
buranında havası bi ayrı beaaaaa
Hoşgeldinselamlarrrr bende geldimmm özlemişim burayıı nasılsınız milletttt bebişleriniz nasıl ??
kızlar oğlumhiç uyumak istemıyor ne gece negunduz sinirlerım bozuldu ıyıce bıde şu su konusunu bi türlü netleştıremedım 120ml bıberonda bıkerdeyarısına kadariçiyo versem dahada içerdeli olcamoğlum buyuyene kadar
Hoşgeldin
Canım biberonun deliklerini kontrol et. Kaç numara ne marka biberonun ? Ben ilk başta bambino cam 30cc 1 numara ve wee 150cc 2 numara kullanıyordum. Damlattığımda çok su geliyordu direk musluktan ince şerit akar gibi. Mama için kullandığım avent biberonların biri yedekteydi. 2 numara 260ml. Onda bebek çektikçe geliyor, damlattığında zar zor yavaş yavaş damlıyor. Daha iyi diye onu su biberonu yaptım. Biberonunu kontrol et derim.
Kızlar Wee'nin yumuşak uçlu alıştırma bardakları var, onlardan almayı düşünüyorum meyve suyu ve onun gibi biberon emziğinden geçmeyecek şeyler için. Bir de meyve süzgeçleri var aynı meyve fileleri gibi ama silikon emzik, delikli. İçine meyveyi koyuyorsun cokcokcok emiyor.
Cnm ben 125 lik bibetona dolduruyorum suyu, aksama kadar aklima geldikce veiorum, baen icmio baen cok icio, aksama kadar bitirtiyorum ama..kızlar oğlumhiç uyumak istemıyor ne gece negunduz sinirlerım bozuldu ıyıce bıde şu su konusunu bi türlü netleştıremedım 120ml bıberonda bıkerdeyarısına kadariçiyo versem dahada içerdeli olcamoğlum buyuyene kadar
olmadi diebiliriz...bi ara kepek gibi oldu tam baslangicti, hemen zeytinyagi ile karbonati karistirdim kafasina surup 10 dk kadar bekletip yikadim, 2 un oyle yaptim hicbisi kalmadiBiz evde oğlumla baş başa oturuyoruz bu sıcakta dışarı çıkamıyoruz ancak hafta sonları babamızla çıkıyoruz. Çok şükür her şey yolunda ama arasıra uyku problemi oluyor huysuzluk yapıyor ve en büyük problemimiz beslenmesiyle ilgili. Meme emmek istiyor en fazla 5 dk sonra bırakıyor tekrar almıyor, sonra aradan en geç 1 saat sonra tekrar meme istiyor bazen emerken ağlıyor sanırım gaz sancısı oluyor. Saat başı emzirme durumlarından ben de çok yoruluyorum, zorla emzirmeye çalıştığımda da kusacak gibi yapıyor. Doktorum yeterli besleniyor diyor bizimki şimdiden dengeli besleniyor az ve sık öğünler bu neden dolayı bir yere gidemiyorum dışarıda emziremem diye huysuzluk yaptığı için. Yağmurda konak oldu mu
selamlarrrr bende geldimmm özlemişim burayıı nasılsınız milletttt bebişleriniz nasıl ??
ben de geldim o zaman :)))
eeeeeeeeee peyu ipekim nassı oluyo bu yeni ticker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?