2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bayanlar benim oğlum uykudan uyandığında uykulu bir şekildeyken acıkmışsa tuhaf davranıyor, kendi kendini dövüyor resmen, saçlarını çekiyor, ya da kafasına vuruyor, ellerini tutmak zorunda kalıyorum. Kendi kendine zarar vermesinden korkuyorum. Emzirirken uyuyakalıyor ve memeyi bırakınca yine sinirleniyor ve uykulu haldeyken kendine vurup duruyor, özellikle de başına yumruk atıyor. Zaten baş kısımları şimdi bıngıldaktan dolayı hassas ve özellikle hep o kısımlara vuruyor. Acaba böyle yaparak kendine bir zarar verir mi? Hiç böyle durumla karşılaştınız mı

Yetişkin ya da bebek, insanlar soğuktan hastalanmaz canım terlemekten hastalanırlar. Atlet bile zarar verir insana bu konuda. Sonuçta terliyoruz ve teri çekiyor hemen ertesinde ıslak kalıyor. E öyle olunca ıslak ıslak hasta oluyoruz. Ayakları için de öyle, ben çorap giydirmiyorum bir aydan beri, eğer akşam saatlerinde hava soğukken dışarıda değilsek. Evdeyken ise sadece bezle duruyoruz. Sadece banyodan sonra sadece üstüne ince bir şey giydirip yatırıyorum. Ellerinin terlemesi ise sürekli sıktıkları ve birşeyleri tuttukları için. Biriyle elele tutuştuğunuzu düşünsenize bu sıcakta yahuu vıcık vıcık olursunuz. Üşümesin diye korurken daha çok hasta etmeyelim bebişleri.

Ayyy sen bir de benim cadıyı gör. Emziğini atıyor elini emiyor. O da yetmiyor bir eliyle diğerini tutup ağzına götürüyor, cokcokcokcok emiyor. Sokaktayken bile sesler bariz yankı yapıyor yani. :)))) Meme vereceğim zaman da bazen aynı hareketi yapıyor, gül gül bitiriyor beni cadı.

Ada da gerine gerine ağlamaya başlar gibi uyanıyor. Hemen alınca aranıyor, almazsam ağlamaya başlıyor. Bu durum özellikle geceleri oluyor. Oda karanlık olduğu için, tek başına sanıyor kendini. Bazı yerlerini çizebilir falan ama bıngıldağa zarar gelmez canım. Bir yerde okumuştum geçenlerde; kafası sertleşmediği için korkmayın, çok sert bir cisim gelmedikçe, ağır bir darbe almadıkça ya da düşmedikçe bir şey olmaz diyordu yazıda. Yani kendi vurmasıyla bir şey yapamaz.

Yaa anca burayi takip edebilyom ben gecmisi ile okuyamaiom..acaba en son kacinci sayfada kalmistim:))

En son 3994. sayfada kalmışsın canımmm

uleeeeee

döndüm bennnnn
bakalım tanıyabilecek misiniz beni

ayyy ne kadar özlemişimmmmm
sefiorumm sizi
bu arada kullanıcı adımı değiştirmiştim
şifremi bile unutmuşum

yaaa kızlar çoğunuzun bebeği çok su içiyor galiba..benim kızım su çok içmiyor.günde 5-6 çay kaşığı anca..sonra almıyo ağlıyo ama idrarı öyle koyu renk değil.acaba mama vermediğim için mi susamıyor.anne sütünün yüzde sekseni su diyorlar ya:))

kızlar birsürü alıntı yapmıştım gece sonra çıkmak zorunda kaldım
şimdi tekrar baktım geçmiş on sayfa yok

umarım herkes iyidir günaydınlar

nerelerdeydin canım sen bebeğin nasıl keyfin nasıl
dün sormuşsun yok taşınmadık konyadayım :)

canım ya kk ya giremiyodum bebeğim iyi canım büyüyo işte bende pazartesi işe başladım,onu bırakıp gelmenin sıkıntısı var onun dışında herşey yolunda,sen nasılsın paşa nasıl

günaydın bayanlar kkelebek oğluşun nasıl

sağol sordugun için canım
dün kontrole götürdük geçmiş şurubu azaltalım dedi
öksürüğü bitmişti ama bugün sabah yine öksürdü küt küt
sürekli dikkat etmek gerekiyo sizlere de tavsiyem üşütmeyeceğiz diye giydirmeyin
ter daha çok hasta yapıo

sitede teknik b ir arıza olmuş.dün sabah 8 akşam 20:30 arası yapılan tüm yazışmalar,üye kayıtları,mesajlar hepsi geri dönüşüm olmaksızın silinmiş malesef.site yönetimi açıklama yapmış

kızlar benim oğlum dönmüyo
annemler de et tavugu bu hiç hareket etmiyo diyorlar
aslında elleri kolları bacakları kııpır kıpır bıraksan uçacak ama

dönmüyo ve dik tuttugumuzda ayaklarını basmıyo diye adı et tavugu oldu paşamın

yerim ben o et tavuğunu :)))) hasta galiba oğlun yazışmalardan gördüm geçmiş olsun hangi doktora götürüyosun ?

geçmiş olsun canım hemen düzelsin ya kıyamam ben onaaaa biz evde çıtçıtlı badiyle dolaşıyoruz onla bile çok terliyor ne yapacağımızı şaşırdık ya

Son düzenleme:
canım ya her çocuğun gelişimi farklı bence takma kafana zamanı gelince o da dönecek hatta birden 360 derece dönerse şaşma.bazen keyiflerine bakıyor bebekler sonra birden yapıyorlar

vay vay vay
kayıplar ortaya çıkmış hoş geldiniz kızlar vaktim pek yok işe başladım
geçmişe bakarım müsait zamanda
bebeişler iyi mi
biz iyiyiz şükür oğlumla beraber mesai bile yapıyoruz
bebişlere iyi bakın görüşürüz
haaa kilolar ne alemde ben ilk ay 6 kilo vermiştim ama şimdi onu da geri aldım yani doğurduğum kilodayım yani 90
ne yapacağım bilmiyorum şaştım ben ya
bebeğimde pek emmiyo oruç da tutamıyorum tutanınız var mı

slm hoş bulduk canım :))) işe başlama kısmı ok da oğlumla mesai yapıyoz kısmını anlamadım ?
bende başladım canım işe,çok sıkıcı çokkkkkk
kilo kısmına gelince 16 kilo almıştım ve hepsi gitti,hamile kaldığım halime geri döndüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…