oyun halısı kulanan varmı hiç tek başına durmuyo hiç degilse yemek yerken biraz dursa bana yeter aglıyo diye öyle hızlı yiyorumki ekmek arsı çabuk yiyilecek şeyler dogumdan sonra verdigim kiloları bile tekrar geri aldım melampusefe diyet yaptım demişsin ne yaptın canım bende yapayım vermem gereken birsürü kilo var bende emziriyorum diye habire bişeyler yiyip içiyorum dün magzada kıyafet denerken kendimden tiksindim oderece hiç bukadar kilo almamıştım
oyun halısı kulanan varmı hiç tek başına durmuyo hiç degilse yemek yerken biraz dursa bana yeter aglıyo diye öyle hızlı yiyorumki ekmek arsı çabuk yiyilecek şeyler dogumdan sonra verdigim kiloları bile tekrar geri aldım melampusefe diyet yaptım demişsin ne yaptın canım bende yapayım vermem gereken birsürü kilo var bende emziriyorum diye habire bişeyler yiyip içiyorum dün magzada kıyafet denerken kendimden tiksindim oderece hiç bukadar kilo almamıştım
ben kullanıyorum. tinylove un maymun adasını aldım ama kızım hiç de ilgilenmiyo, koyduğum anda ağlıyo anca ben de yanına uzancam beraber oynıycaz(( yani hiçbişey yapamıyorum aynen ayaküstü abur cubur yiyorum ((
bugün kontrolümüz vardı efe 6860 kilo 62,5 boyu.
ne kadar sıklıkla emzirdiğimi sordu oradaki çocuk gelişim uzmanı öğün aralarını 3 saate çıkarın 6 aya kadar 4 saate çıkmış olması lazım yoksa ek gıdaya geçemezsiniz dedi.ben de öyle yapmaya çalışıyorum bakalım becerebilecek miyim.
bizim evde beşik savaşı var kızlar.çok alıştı beşiğe uyurken bile beşik sallansın istiyor ben de bırakmaya çalışıom.dün gece 3 defa uyudu geri uyandı 5 dakikalık aralıklarla en sonunda efe kazandi beşikle uyuttum ama gece hiiççç koymadım beşiğe bu öğlende kendiliğinden uykuya daldı bakalım bu gece ne yapacağız.
bugün hiç zorlamadım uyuması için kendi uyudu 1 kere sonra emzirdim uyuyakaldı emerken sonra uyandı elini tuttum elimi tutarken uyuyakaldı aşının etkisimi bilmem ama bugünlük gidişat böyle.sen de bir dene istersen canım basıyor çığlığı ama napayım.gece adamakıllı uyuyamayınca ben de uyuyamıyorum sonra da gergin oluyorum istediğim gibi bakamıyorum efeye.umarım bırakabiliriz.canım ya sen de yavaş yavaş çıkarsana dışarı.önce evin önüne çıkar 10 dakika yavaş yavaş artır bu süreyi.Senin için çok zor ya bence bunu aşmaya çalışın çünkü sen çok bunaldın ya.ben 2 gün çıkmasam bunalıyorumvalla bizimkide fena alıştı ama bizimki kendi kendine uyuyamıyo basıyo yaygarayı mecburen salıyoruz bazen beşigide kabul etmiyo bataniyenin arasında salıyoruz eşimle beşige koymayınca 5 dakika sonra bazende daha yataga koyar koymaz uyanıyo korkumuzdan biyerede cıkamıyoruz oyüzden bide uyurken meme emiyo iyice eve hapseti kızım beni
canım ya bizimki de çok soğuk memeye karşı ama ben hiç bir şey vermiyorum, uyurken emiyo diye ben de uykuda emziriyorum, yeni nesil bebekler işte hep mızmız, kafasını bir tarafa çevirmesini takma kafana bizimkide dönmeye çalışırken hep sağına , uykuya dalarken hep soluna çeviriyo ısrarla, kıymetli bebek olunca çok geriyoruz kendimizi ama biraz rahat olmaya çalış sakınan göze çöp batar misali, ben biraz birazbırakmaya başladım Allaha emanet, emmesi azaldı diye çok üzülmüştüm ama rızkını veren Allah ne kadar anne sütü nasip ettiyse o kadar emer dedim, bronşiolit oldu hastanede yattı, damar yolu açılana kadar ne eziyet çekti yavrum şimdide idrar yolu enfeksiyonu var çişi kanlı kanlı nasıl acıyodur kim bilir ama napalım ne yapsam koruyamıyorum herşeyden neler var neler çok şükür halimize diyorum Rabbim beterindn korusun
emzirdikten sonra bizimkininde dili beyaz oluyo, pamukcuk değilse silme karbonatla mama artığı kalıyodur biraz su ver temizler herhalde ama pamukcuksa karbonatla sil. sütüne üzülme rızkı o kadarmış ne aldıysa kar mama bile bulup beslenemeyen bebekler var, mamaylada büyüyenler var gönül ister emsin ama kısmet o kadar mış, Rabbim can sağlığı versin,önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başlarsın olmazsa. bebeğini sürekli takip eden bir doktor var mı
bi an kendimi gördüm sanki.benmde oğlum uyurken emiyor.emizikle uyutuyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum.acaba doyuyormu diye tereddüt ediyordum böyle yapan varmı diye.bizde önce boranşit sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdik.inş.sizde olmaz bizde bide böbrek taşı çıktı.kum döküyormuş yavrum.
canım benim bebeğim de iki tarafa başıonı rahat çeviriyo,onda sıkıntı yok da mesela kucağa oturtunca boynu hep aynı tarafa düşüyo tam tutamadığında,sanki eğik gibi duruyo,doktor bişi yok dedi ama içim rahat değil yaaa,seninki de sen dik tuttuğunda onu,genelde aynı tarafa mı eğiliyo boynu peki?
evet canım yeni oldum 4 ayımız bitiyo bugünGünaydın.kislar 10 gündür karın ve bel çağrısından ölüyorum.hasta olacagim sanırım.ama surunuyorum.sezeryan sonrasi hasta olan varmı aranızda
bi an kendimi gördüm sanki.benmde oğlum uyurken emiyor.emizikle uyutuyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum.acaba doyuyormu diye tereddüt ediyordum böyle yapan varmı diye.bizde önce boranşit sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdik.inş.sizde olmaz bizde bide böbrek taşı çıktı.kum döküyormuş yavrum.
Bahsettiğin şey oyun halısı mı yoksa dönence benzeri bir şey mi canım ?
dilindeki beyazlık için mamadan sonra su verın dedı doktor bide gunde 3kere sadolı suyla sılın temız utulenmış bı bezle tülbentle sıldım ben 2 buçuk ayylık olana kadar benımkındede vardı canı acır dıye sılemıyodum ama silmeye başlayınca 2 gunde kayboldu doktor tavsıyesı 3 tane doktora sormuştum
canım sodanın asitini çıkarıyormuydun? nasıl yaptığını bir anlatabilirmisin bende yapayım, karbonatı yaptım geçirmedi birde senin dediğini yapayım..şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?