2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
galiba efe yi üşüttüm çok öksürüyor eşim gelsin bir muayene edecek sonra olmadı doktora götürecez yaaa.Öyle öksürüyor ki kıyamıyorum sonra kendime kızıyorum ben bakamadım oğluma diye

yok canım olacagı varsa oluyo kendini suçlama kim bilerek bişey yaparki gözlerinin içine bakıyoruzki hasta olmasınlar diye çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur bebişinin

Canım aynısını benim oğlum da yapıyor, biri geldiğinde bir yere gittiğimizde akıllı oluyor yalnız başımızayken huzursuzluk çıkarıyor. Dün gece ne olduysa hiç uyumadı doğru düzgün

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yaaa bu kız ne emiyor ne mama yiyor ne de başka bişeye evet diyor,aç aç yatıyor sıpa,ne yapıcam ben yaaaa(((

Annem çok tatlı bir elbise almış ama benim de bişeyler alasım var,aslında bebişlerimizin resmini paylaşsak ne hoş olur,topiğin bebeklerini çok merak ediyorum hepsi çok tatlıdır eminimmm...

oğlumun bayramlık cicileri bahçivanın içine bıkaçtane aldım soğuk olursa sıcak olursa dıye bide eşofman takım aldım şimdilik kendım için bugun denedım pantolonlarım olmaya başlamış bitane tişört aldım inşallah güzel bi bayram geçirirz

Son düzenleme:
galiba efe yi üşüttüm çok öksürüyor eşim gelsin bir muayene edecek sonra olmadı doktora götürecez yaaa.Öyle öksürüyor ki kıyamıyorum sonra kendime kızıyorum ben bakamadım oğluma diye

Canım hiç öyle şey olur mu,olacağı varsa oluyor Allah daha büyük dert vermesin,bebişe çok geçmiş olsun...

kızlar hastaneye gittik eşim izin aldı geldi.akciğerleri ii dedi kan ve idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı ilaç vermedi ama tahmin ettiğimden iyiyiz.kontrol edin nefesini bronşit olmasın o zaman bir daha getirirsiniz dedi.

çok geçmiş olsun ALLAH bütün kötülüklerden hastalıklardan korusun meleklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…