galiba efe yi üşüttüm çok öksürüyor eşim gelsin bir muayene edecek sonra olmadı doktora götürecez yaaa.Öyle öksürüyor ki kıyamıyorum sonra kendime kızıyorum ben bakamadım oğluma diye
Canım aynısını benim oğlum da yapıyor, biri geldiğinde bir yere gittiğimizde akıllı oluyor yalnız başımızayken huzursuzluk çıkarıyor. Dün gece ne olduysa hiç uyumadı doğru düzgüngünaydın kızlarrrrrrrrrrrr resmen dün bizim kız bizi yalancı çıkarttı eşimin arkadaşı bizi ramazanın başından berri iftara çagırıyodu eşim yok olmaz bizim kız durmuyo filan erteliyodu dün çok ısrar etmiş bizimkide mecburen kabul etmiş neyse uzatmıyayım ahsen nerdeyse orda hiç sesini çıkarmadı ve 11 e kadar oturduk arkadaşı diyoki bumu yaramaz siz yaramaz çocuk görmemişsiniz ne diyecegimizi şaşırdık evleri çok sıcaktı resmen mayıştı kızdedim bundan sonra hergün size gelicem ahseni hiç bu kadar uslu 4 aydır görmemiştik
kızlar bebişlere bayramlık aldınızmı aldıysanız neler aldınız biz daha çıkmadık alış verişe bayram için en çok benim ihtiyacım var 10 kilo üstümde kaldığı için hiç bir kıyafetim olmuyospora başlasam iyi olur yaada biraz az yesem
kızlar bebişlere bayramlık aldınızmı aldıysanız neler aldınız biz daha çıkmadık alış verişe bayram için en çok benim ihtiyacım var 10 kilo üstümde kaldığı için hiç bir kıyafetim olmuyospora başlasam iyi olur yaada biraz az yesem
galiba efe yi üşüttüm çok öksürüyor eşim gelsin bir muayene edecek sonra olmadı doktora götürecez yaaa.Öyle öksürüyor ki kıyamıyorum sonra kendime kızıyorum ben bakamadım oğluma diye
kızlar hastaneye gittik eşim izin aldı geldi.akciğerleri ii dedi kan ve idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı ilaç vermedi ama tahmin ettiğimden iyiyiz.kontrol edin nefesini bronşit olmasın o zaman bir daha getirirsiniz dedi.
maşallah canım ya yerim o dudakları ben
maşallah canım ya yerim o dudakları ben
en masum anlarından biri banyo sonrası maşallah canım yaaa.yerim ben onu yerimmmmmEki Görüntüle 489128
buda benim yakışıklı oğlum..
Maşallah çok tatlı, ama benim oğlum banyodan sonra pek masum olmuyor nedense kurulanmayı pek sevmiyoren masum anlarından biri banyo sonrası maşallah canım yaaa.yerim ben onu yerimmmmm
şimdi hepsi yanyana olsa da foto çekinseler ne güzel olurrrr
banyodan çıkınca yüzünü kurulamadan önce çokkkk tatlı oluyor efe ıslak kirpikleriyle öyle masum öyle tatlı duruyor ki eminim sizinkilerde öyledirMaşallah çok tatlı, ama benim oğlum banyodan sonra pek masum olmuyor nedense kurulanmayı pek sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?