en masum anlarından biri banyo sonrası maşallah canım yaaa.yerim ben onu yerimmmmm
şimdi hepsi yanyana olsa da foto çekinseler ne güzel olurrrr
kızlar ya kitap konusunda yardım demiştim yok mu fikriniz?
Ben bu tatlı şeyleri yerim yer...çok güzeller ya...Allah bağışlasın....
bır rahatsızlık falan gecırdımı..benım bebegım oyun olsun dıye 1 hafta cook yapıyodu ablası abısı guldukce daha cok yapıyodu ayaklarını hareket ettırıp gulerek ..bı kac gundur unuttu sımdı ellerını bırbırıne kenetleyıp cıglık atmayı öğrendi.senınkıde oyun olsun dıye yapıyor olabılırmı acaba canım?
Canım bizim bebişler için çok erken...7.ay gelişiminde ancak onun ilgisini kitaba çekmek mümkün...Şöyleki;Bebeğe 7.ayda bebek magazinlerini, resimli kitapları göstermek lazım. Elleriyle kavrayıp inceleyebileceği kalın sayfalı mümkünse her sayfada büyük tek resimler olan kitaplar alınmalı. Resimleri masal gibi anlatın, hayvanları sesleri ve hareketleriyle tanıtın.
Bayıldım çok şeker Allah bağışlasın. Maşallah saçlara bakarmısınız
Maşallah canım resimde kocaman görünüyor kaç aylık oldunuzEki Görüntüle 489335 Eki Görüntüle 489336
Bu da benim şekerparem Elif'im :)
Ayy benimkiler çok küçük oldu ama..Neyse üstüne tıklayınca açılıyor :)
en masum anlarından biri banyo sonrası maşallah canım yaaa.yerim ben onu yerimmmmm
şimdi hepsi yanyana olsa da foto çekinseler ne güzel olurrrr
Bayıldım çok şeker Allah bağışlasın. Maşallah saçlara bakarmısınız
Kızlar fotoğraf çekerken flaşsız mı çekiyorsunuz, flaşın zararlı olduğunu duymuştum acaba söylenti mi yoksa gerçekten zararlı mı
Canım bizim bebişler için çok erken...7.ay gelişiminde ancak onun ilgisini kitaba çekmek mümkün...Şöyleki;Bebeğe 7.ayda bebek magazinlerini, resimli kitapları göstermek lazım. Elleriyle kavrayıp inceleyebileceği kalın sayfalı mümkünse her sayfada büyük tek resimler olan kitaplar alınmalı. Resimleri masal gibi anlatın, hayvanları sesleri ve hareketleriyle tanıtın.
ben face den indiriyorum boyut küçülüyor ancak böyle ekleyebiliyorum face varsa onu dene istersen canımay maşallah hepsi birbirinden tatlılar,
ben ekleyemiyorum boyut büyük diyor
Eki Görüntüle 489335 Eki Görüntüle 489336
Bu da benim şekerparem Elif'im :)
Ayy benimkiler çok küçük oldu ama..Neyse üstüne tıklayınca açılıyor :)
Kızlar fotoğraf çekerken flaşsız mı çekiyorsunuz, flaşın zararlı olduğunu duymuştum acaba söylenti mi yoksa gerçekten zararlı mı
Maşallah canım resimde kocaman görünüyor kaç aylık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?