Arkadaşlar merhaba.Bebeğim hala nefesi kesilir gibi ses çıkarıyor arada.Benzer durumda olan var mı aranızda?
benim kız yaklaşık 1 aydır sürekli böyle öyle aglıyoki uykuya dalsa bile içini çekiyo yavrum bizimki çok inat koç burcu çekecegimiz var
kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı?4 aylıkken kitap almak gerekiyormuş zihinsel gelişimi için bu konuda bilgisi olan yazabilir mi acaba?ben dün bir kitap aldım efeyle oynadık ona okudum resimleri anlattım kitaba aşinalık olsun diye resmi bol bir kitap aldım daha da alacağım ama ne alacağımı nasıl bir kitap olacağına karar veremiyorum bir türlü.
kizlar bursada oturuyorum ve icme suyundan enfeksiyon kaptim 2gundur hastane ev eczane surunuyorum
Ogluma gecmesin diye sutumu sagip veriyorum opemiyorum kuzumu sanki kustu gibi bana eskisi kadar gulmuyor
Haftaya tatile gidecektik vazgececegim sanirim
Oglumu denize sokmayi cok istiyordum ama bir de o hastalanir duzeni bozulursa diye endiseliyim
Puffff seneye havuzdan havuza aticam seni pasam benim!
son 1 haftadır benimki de öyle,,resmen huy değiştirdi,aşıdan sonra böyle oldu,sanki aşının travması gibi ama sanırım haftası denk geldi,saat en geç 12 de 10 dk içinde uyuyan çocuk resmen uyumamak için direniyo,çığlık atıyo,uykuya tam daldı diyorum bi bsakıyorum uyanmış,bazen gece2-3 oluyo uyutana kadar,emmek istemiyo,artık uyutup uykusunda emziriyorum,salya akıyo habire,hırsla ellerini ısırmaya çalışıyo,gece olunca sürekli bi mızmızlık hali,sorma valla,noldu bunlara böyle,bi de diş çıkarcaklar daha,yandık valla,bence doktorluk bi durumun yok,aynı şeyleri forumdaki hemen herkes yaşıyo okuduğum kadarıyla
bu gun oğluşum için bayram alışverışıne gıttık çok cici şeyler aldım hele kırmızı ayakkabılarıbu bayram çocuklar gıbı heyecanlayım oğlumla ılk bayramımız eskiden çok imrenirdim çocuğum olsun işte ozaman bayram derdım ve allah nasip ederse bunu yaşıycam inşallah hastalık vs olmadan güzelce geçiririz
kızlar bugun oğluma patateslihavuç püresi yaptım üstümüz başımız yedi koltuklar yedı hatta halılar bile yedi ama bizim oğlan yemedı oğlanı uyuttum etrafıtemizledim şimdi sinirli sinirli oturuyorum ne yicek bu ççocuk ?:84::84::84::84::84::84::84::84:
koç burcu bebekle işimiz var gercekten..bende bu konuyu acalım dıyecektım .anneler bebeklerın bıraz karakterıstık ozellıklerınden bahsedelım dıye..ınat sinir aksılık hep bu burçta var..ben de bır kocum cunku..ben 17 nısan dogumluyum oglum 18 nısan :))
canım daha küçük değil mi püre vs için,ben sadece yoğurt ve bir iki meyveyi tattırdım daha,doktorumuz 6. aya kadar geçme ek gıdaya dedi,sen püre yemedi diyosun,küçük daha püre yemek için,kaşık mamaları ya da meyve suyu,yoğurtla fgalan başlasaydın günde 1-2 kaşık tattırarak,şimdiik yteterli bence
canım patates için daha erken degilmi doktorunuzmu önerdi
selam
sabah 9,30 da 4.ay aşılarını olduk.ebe gidince calpol ver ateş olur dedi.şu saat oldu ateş filan yok (özel doktorumuz şurubu ancak ateşi 37,7 yi geçerse ver demişti)
vermiycem ama gece olurmu diye endişeleniyorum
bu ay 400 gr civarı almışız.
boy:64 kilo:6500
selam kızlar, gece 4den beri kızım beni mahvetti ve şuan daha yeni uykuya dalmak üzereçok yoruldum, habire kucak istiyor, mızmızlanıyor, bir yerimi ağlıyor bilmiyorum, canım sıkılıyor
Demir ilacı veren arkadaşlar bebişlerinizin kaka renginde değişiklik varmı? ben demir ilacı vereli kakasında siyahlıklar olmaya başladı, sizde de böyle bir durum varmı? doktor olabilir demişti ama yine endişeliyim
Birde benim kızım hala dönmüyorçok moralim bozuluyor, kafasınıda bazen tam tutamıyor, sizde böyle bir durum var mı?
Offf gerçekten çok zormuş bebek büyütmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?