2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi gecelerr.hamileliğimin başından beri buradaydım doğum yaptıktan sonra haliyle burayı takipte zor oldu. bayağı yeni arkadaş gelmiş eskilerden pek kalmamış. hamileyken boştuk tabi sayfaları takip edemiyordum o kadar çok şey konuşuluyordu ki.
birşey merak ettim oğluşunu sünnet varmı nerede yaptırdınız. özellikle Ankaradaki arkadaşlar.

Son düzenleme:

canım ya benim kızımda çok huysuz olmaya başladı acaba kan damlasındanmı olduki? başlayalı 1 hafta oldu ve kendini çok sıkıyor, karnımı ağrıyor arada anlamadım, kakasında da ara ara siyahlıklar oldu hatta sormuştumda kullananlarda böyle bir durum varmı diye, ama tamamen siyah değil, sarımsı siyahlıklar var, bendemi bıraksamki..

Ben de nisan annesi olacaktım ama doğum mayısta oldu 42. haftada, benim oğlum 5 mayıs doğumlu, aynen dediğin gibi canım hamilelik döneminde bu topikte olduğumdan burada devam ediyorum. Bazı nisan anneleri de erken doğum yapıp mart annesi oldu biz de mayıs annesi olduk, sağlık olsun. Suni sancı vermeselerdi benim oğlanın doğacağı yoktu. Kızın maşallah daha büyük görünüyor resimlerde, anne sütüyle mi besleniyor

çokkkkkkkkkkkkk kıskandık resimlerinizi maşallah çok talı hepsi allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah ama biz koymayı beceremedigimiz için birazçık kıskandık

kandamlası huysuzluk yaparmı bende 1 aya yakındır kulanıyorum gercektende bizimkız çok degişti kandamlasından olurmukicuma günü sıra bulabilirsek doktora gitmeyi planlıyorum o zaman sorayım unutmazsam

herkese günaydın 29 mart doğumlu bir oğlum var 9 kilo 68cm benimoğlumda bir aydır çok huysuz uykuya çok zor dalıyor doktor kan damlasının karın ağrısı yapabileceğini söyledi internette araştırdımböyle bir yan etkisi varmış ne yapacağımı bilmiyorum bu huysuzlukları karşısında evde sürekli ağlamaklı sıkıntılı bir şekilde dolaşıyorum ben bir tana daha böyle zor büyüttümbuda büyür inşallah

herkese günaydın 29 mart doğumlu bir oğlum var 9 kilo 68cm benimoğlumda bir aydır çok huysuz uykuya çok zor dalıyor doktor kan damlasının karın ağrısı yapabileceğini söyledi internette araştırdım böyle bir yan etkisi varmış ne yapacağımı bilmiyorum bu huysuzlukları karşısında evde sürekli ağlamaklı sıkıntılı bir şekilde dolaşıyorum ben bir tane daha böyle zor büyüttüm buda büyür inşallah

selam arkadaşlar,

uzun süredir giremiyordum. özlemişim pembe sayfamızı.
zaman çok çabuk geçti. oğlum yrn 4. ayını dolduracak. ve bayram dönüşü iş başı.

sürekli rüyalarıma giriyor, yok süt bırakmamışım, yok evde yanlız kalmış. Allah'ım çok zor olucak. Hakkımızda hayırlısı. yrnda aşıya götürmem lazım. sizin bebişler ne durumda...

ayrıca kilolar ne alemde ? bende 7 kilo kaldı gitmiyoo... emzirirken süt kalitesini düşürmeden nasıl kilo verebiliriz araştıran var mı?

merhaba kızlar
benim bebek emmiyo ya gecede uyanmıyo ben uyandırmasam
acıkmıyo mu
sütüm mü doyurucu bilemedim
doktorada hiç götürmedim
kan damlasına başladık bakalım
ama vermeyi unutuyorum nedense
aşı da sorun olmadı bizde

günaydın kızlar
ben de uzun zamandır giremedim.. kızım 3 gün sonra 4 aylık olacak..
onsuz hiç yaşamamışım resmen ben yaa.. sayesinde öğrendim yemek yemek ne demek uykuya dalmak nassı tatlı:)
kahkahaları yetiyor da artıyor yorgunluğumu almaya..
aşımız var bakalım nassıl olacak geçen aşımızda çok ağladı gün boyu.. canı yandı fitil kullanmak zorunda kaldım..
bu arada benimm kızım tam bir televizyon düşkünü ki izletmiyorum hemen kapatıyorum fark edince ama televizyon kapalı da olsa izliyor.. delüüüü..
anası gibi radyo televizyoncu olacak her halde kiii allah korusun..
missaltin naber tatlım.. nasıl gidiyor annelik..

dün oyun halısı aldım ve sonuç 15 dakika sonra oyuncaklarla dögüşmeye başladı niye agzıma girmiyo diye şimdide yalvarıyo kucagıma almam için yani buda bi işe yaramadı

Hatırladım canım o aralar konuşuyorduk bu konuları..Suni sancı yedin ama normal doğurdun diye hatırlıyorum yanlış mıyım?Ben normal doğum belirtileri ile gittim de ne oldu,suni sancıyı 1 saat bile çekemeden beni kesmelerini söyledim :) sağlıklı olsunlar da..Evet anne sütü alıyor sadece..Yaşıtlarından biraz ileride sanırım boy 65 cm olmuştur,en son 10 gün önce 64 cmdi.Kilo durumu normal 6,500 falan..

Evet işe başlarken sorun olacak gerçekten..İlk günler nasıl zor olacak tahmin edebiliyorum.Uykuda bile özlerken meleğimi saatlerce bırakıcam Benim kayınvalide ve annem dönüşümlü olarak bakacaklar..Yabancı biri olmaması az da olsa rahatlatıyor insanı..Ama bu sefer de 3'lü yaşam darlandıracak beni

Bu arada kilo olayı sabitlendi bende.Tatile gidince 2 kilo aldım,şuan 5 kilo fazlam var doğum öncesi kiloma düşmem için. :44:

Günaydın canım bu içinde bulunduğunuz hafta büyüme atağı haftası huysuzluğu gayet normal ama sen bir ay diyosun bu uzun bir süre...istersen bir doktora git,tahlil falan yaptır belki bir sıkıntısı vardır bebişin...

Hoşgeldin yuvaya:))))
İlk günler gerçekten çok zor oluyoo ben 2 haftadır çalışıyorum alışamadım hala((
Ben konuyu diyetisyenle konuştum yok öyle bişey diyip eve gönderdi benii

dün oyun halısı aldım ve sonuç 15 dakika sonra oyuncaklarla dögüşmeye başladı niye agzıma girmiyo diye şimdide yalvarıyo kucagıma almam için yani buda bi işe yaramadı

şimdi sen anlatıyosun ya o hali gözümün önüne geldi de yanağından koca bir parça ısırık alasım var hatuncuğun benim yerime de öp lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…