Bence biraz erken ama başlayanlar var canım. Bizim de 4. ayımız doldu aşılarımız haftaya yapılacak merak ediyorum oğlum kaç kilo aldı çünkü dediğin gibi benimki de hiç uzun emmez. Bazen 5dk en fazla 10 dk emer. Eğer kilo alımı iyiyse ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum. Mama takviyesi vermedi mi doktorunuzMerhaba arkadaşlar bir süredir yazamadım,geçmişi okumaktan da geri kalmadım ama. :) Bugün 4.ay aşılarımız vardı.Bebeğim 400 gr almış,geçen ay da 500 gr almıştı.Aslında 1,5 saatte bir emiyor bebeğim,gece de 2 kez uyandırıp emziriyorum ama emme süresi pek uzun diyemem..Yavaştan ek gıdaya başlamalı mıyım,doktor yoğurt,meyve suyu ile başlayabilirsin dedi.Çok erken değil mi 4.ay
kızlar ek gıda vermeye başlayanlar,her gün daha önceki verdiklerinize mi ekleme yapıyosunuz yoksa farklı şeyler mi veriyosunuz?mesela bi g ün elma suyu verdiniz diyelim,ertesi gün elma+şeftali,diyelim b, kaç gün sonra yğurda geçtiniz ,elma+şeftali6+yoğurt vs diye böyle mi gidiyo?ben her şeyden vermeye kalkarsam emmeye yer kalmaz diye kafama göre takılıoyrum.şu ana kadar elma suyu,üzüm suyu,şeftali (yalattım şimdilik,alerji yapmasın diye),yoğurt,armut vs tattırdım,mesela dün azcık pataes ve havucu buharda haşldım,tel süzgeçten geçirip azcık zeytinyağı damlattım,azcık da su ilave ettim,katı oldu biraz diye,sadece onu verdim,bugün de yarım havucun suyunu verdim,ama elma vs vermedim,siz nasıl yapıyosunuz?
Kızlar, oğlum tırnağıyla yüzünü çizmiş, kanıyor ve çizik şeklinde yara oldu. Bu durumda kullanabileceğim bir krem var mı? Bepanthen krem kullansam olur mu, bebeklere zararı var mı
bence erken canım. 1 ay daha idare et emzirmeye.. sağlıklıysa bence ek gıdaya bu ay başlama..Merhaba arkadaşlar bir süredir yazamadım,geçmişi okumaktan da geri kalmadım ama. :) Bugün 4.ay aşılarımız vardı.Bebeğim 400 gr almış,geçen ay da 500 gr almıştı.Aslında 1,5 saatte bir emiyor bebeğim,gece de 2 kez uyandırıp emziriyorum ama emme süresi pek uzun diyemem..Yavaştan ek gıdaya başlamalı mıyım,doktor yoğurt,meyve suyu ile başlayabilirsin dedi.Çok erken değil mi 4.ay
Bsver benimki 8,5 oldu hala zayif diyenler var
Bir de bingildagi cok mu kucuk neee diyenler
Halbuki doktorumuz ortalamanin ustunde diyor
Cahil cuhela insanlar laf olsun diye konusuyor sinir olluyorum
Merhaba arkadaşlar bir süredir yazamadım,geçmişi okumaktan da geri kalmadım ama. :) Bugün 4.ay aşılarımız vardı.Bebeğim 400 gr almış,geçen ay da 500 gr almıştı.Aslında 1,5 saatte bir emiyor bebeğim,gece de 2 kez uyandırıp emziriyorum ama emme süresi pek uzun diyemem..Yavaştan ek gıdaya başlamalı mıyım,doktor yoğurt,meyve suyu ile başlayabilirsin dedi.Çok erken değil mi 4.ay
canım sen nasılsın yüzünüz nasıl geçtimi bebişte iyimi aranız nasıl :)Bence biraz erken ama başlayanlar var canım. Bizim de 4. ayımız doldu aşılarımız haftaya yapılacak merak ediyorum oğlum kaç kilo aldı çünkü dediğin gibi benimki de hiç uzun emmez. Bazen 5dk en fazla 10 dk emer. Eğer kilo alımı iyiyse ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum. Mama takviyesi vermedi mi doktorunuz
canım ben daha başlamadım ek gıdaya yarın kontrolümüz var bakalım belki başlarız artık.. ama bana verdiği listeye göre her meyveyi en az 3-4 gün tek olarak veriyorsun alerji yapıp yapmadığını anlamak için sonra başka bir meyve öyle böyle 1 ay sonunda karışım yapmaya başlıosun..önce meyve suyu sonra yavaş yavaş püre listede var tarifler bi ara yazarım
Canım ya nasıl oldu eşinle aranız merak ettim umarım evdesindir vede düzelmiştir aranız...
canım sen nasılsın yüzünüz nasıl geçtimi bebişte iyimi aranız nasıl :)
bende de hiç tarif yok yazda bende alayım :)
Meraba kızlar son durumlar nasıl?
Ek gıda takviyelerinz nasıl gidiyor? Sizde de şeftali verince sıkıntı oluyor mu ya benmkine ne zaman versem sonra gazı oluyor..
Bir de benim saç diplerim acayip kaşınıyor ya dökülmede var ellerimi başımdan çekemiyorum resmen..
Kızlar son sorum evde yavaş yavaş egzersizlere başlayayım diyorum sizlerden yapan var mı sütte azalma falan olmaz demi bu arada sezeryanlıyım???
Bence biraz erken ama başlayanlar var canım. Bizim de 4. ayımız doldu aşılarımız haftaya yapılacak merak ediyorum oğlum kaç kilo aldı çünkü dediğin gibi benimki de hiç uzun emmez. Bazen 5dk en fazla 10 dk emer. Eğer kilo alımı iyiyse ek gıdaya 1 ay sonra geçmeyi düşünüyorum. Mama takviyesi vermedi mi doktorunuz
bence erken canım. 1 ay daha idare et emzirmeye.. sağlıklıysa bence ek gıdaya bu ay başlama..
dr. sağlığı yerinde dediyse boşver ya obez olsa o dahada kötü. çoğu kişi erkenden başlıyo ben sadece yalatıyorum daha doğrusu etrafımdakiler yalatıyo bende sessiz kalıyorum :) bizimkide çokmu diye düşünüorum bugün sağlık ocağında tartıldık 6500 çıktı bir haftada 300 almış..
Elif nasıl kilosu dşında yalovayı seviyomu küçük hanım :) deniz havasıda alıyodur püfür püfür :)
Saolun arkadaşlar,sağlığı yerinde..Zayıf görünüyor da diyemem 6.5 kilo tam.Biraz daha idare ediyim o zaman..Sadece yalatıp ya da çay kaşığında verip yeni tatlara alıştırıyım o kadar.Saol Eyidas iyiyiz şükür..Yalovadan çok il dışında gezdik;daha kaç aylık bebe 5 il gördü şimdiden :) Başından beri zor bir bebek olmadığını söylüyorum Allaha şükür.Senin Elif nasıl?Pek göremiyorum seni,sağlığı yerindedir inşallah,kontrolleri yapılıyor mu,herhangi bir problem yok dimi canım.öpüyorum..
Selam canım, biraz iz kaldı ama zamanla geçer herhalde, neden bağlatmıyorsunuz net ya da başka sorun mu var? Biz idare ediyoruz canım bazen kusuyoruz bazen uyumakta zorluk çekip ağlama durumlarımız oluyor, bazen keyifli oluyoruz öyle günler geçiyor. Elifin aşıları ne zaman o da 4 aylık olmak üzere. Biz bugün tam 4 aylık olduk ama çizelge de daha farklı görünüyor. Oğlum 4 mayıs doğumlu ama aşılarımız için doktor 10 mayısa gün vermişti.evde netim yok kaç saattir geçmişi okudum ben net istiyorumm :)
Çok sevindim senin adına, Allah düzeninizi ve beraberliğinizi bozmasın. Zaman zamn hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz bir anlık bir öfke patlaması oluyor, sinirlerimiz bozuk tabi hormonlarımız da hala eski haline dönmediCok sagol cnm ilgilendigin icin
Evliligimizin en zor zamaniydi sanirim amahallettik
Cuma gunu ulu camiye gittik dua ettik sonra uzun uzun konusup oglumuzu izledik sukrettik
Rabbim tekrarindan korusun cok seviyorum onu benn
Bebişe kim bakıyor canım sen yürüyüşteyken? Ben hasret kaldım yürümeye, çok severim yürüyüş yapmayı sadece kilo verme amaçlı değil ama çıkamıyorum bebekle, bizim bu taraflar çok rüzgarlı ve arabayla bebeği tek başıma indiremiyorum. Benim de 6 kilom var ama yiyorum vallahi aslında boyuma göre kilom fazla değil ama hamilelik öncesine dönemedim.canım benim saçlarımda çok döküldü sürekli bişeyler sürüyom kafama şimdide sarımsak yağı badem yağı zeytinyağını karıştırıp sürüyom son durulama suyuna da sirke koydum çok iii oldu dökülmem azaldı kilolara gelince benim de doğumdan 10 kilo fazlalaığım var hergün 3 km yürüyüş yapıyorum başlayalı 1 hafta oldu daha kilo veririrm inşaalh
canım benim saçlarımda çok döküldü sürekli bişeyler sürüyom kafama şimdide sarımsak yağı badem yağı zeytinyağını karıştırıp sürüyom son durulama suyuna da sirke koydum çok iii oldu dökülmem azaldı kilolara gelince benim de doğumdan 10 kilo fazlalaığım var hergün 3 km yürüyüş yapıyorum başlayalı 1 hafta oldu daha kilo veririrm inşaalh
Aranızda regl olmayan var mı? Oğlum 4 aylık oldu ama ben regl olamadım, yüzümü sivilceler basıyor hafif leke tarzı birşeyler oluyor bir iki gün sürüyor, bu sefer olacak diyorum ama olmuyor neden acaba
Bebişe kim bakıyor canım sen yürüyüşteyken? Ben hasret kaldım yürümeye, çok severim yürüyüş yapmayı sadece kilo verme amaçlı değil ama çıkamıyorum bebekle, bizim bu taraflar çok rüzgarlı ve arabayla bebeği tek başıma indiremiyorum. Benim de 6 kilom var ama yiyorum vallahi aslında boyuma göre kilom fazla değil ama hamilelik öncesine dönemedim.
bebeği kime bırakıyosun benim bırakacak kimsem yok ya gurbette kaldık bi koca bi oğul
Aranızda regl olmayan var mı? Oğlum 4 aylık oldu ama ben regl olamadım, yüzümü sivilceler basıyor hafif leke tarzı birşeyler oluyor bir iki gün sürüyor, bu sefer olacak diyorum ama olmuyor neden acaba
Ben de koşu bandı almak istiyorum zaten önümüzde kış dışarıya çıkmak zor ama evde de yer yok olsa bile bizim apartmanda ses yalıtımı yok alt kata çok gürültü gider ancak gündüz kullanabilirim bir de taşınma durumumuz olabilir o yüzden almayı erteledim. Bekarken evimizde vardı rahat hergün 1 saat hızlı tempoda yürürdüm, kesinlikle vücudum daha sıkı, dinç oluyordu ayrıca stresimi de atıyordum, özlüyorum o günlerimi şimdi...evde koşu bandı var onda yürüyorum canım bebiş uyurken felan yoksa dışarıya çıkamam bebişi bırakacağım kimse yok ailemden uzaktayım gurbette anlayacağın...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?