kızlar oğlum yarın 5. ayını dolduruyo çok şükür hastalık olmadan bugünleri gördük inşallah hep böyle sağlıklı sıhhatli büyür birazcık zayıf ama sağlıklı olsunda dıyorum artık 3 saate bir doyuruyorum nekadar doyursam okadar altını kırletıyor eşime dıyorum alttan tıkasakmı ne yapsam tombıkleşmiyor oda gülüyo Eki Görüntüle 500980 buda son hali bugun çektik şaşkın ördekim
aynı biz canım gece uykuu tam düzeldi dedim şimdi ne yattığımız belli ne kalktığımız ne yapacağım şaşırdım yaa ve yarın işe başlıyorum malum okullar açılıo artıkkızlar benim oglanda bayramdan sonra duzen falan kalmadı.resmen kucaga alıstı.surekli mızmız.uykusuda bozuldu.doktora goturdum biseyi yok.aşıdan mı oldu yoksa diyorum.cok bunaldım cok yoruldum valla.bu donemler bebelere bisiler oluyo sanırsam :)
günaydın kızlar elazıgda hava çok kasvetli içim sıkıldı görümcem oğlunun dogumgününe çagırmıştı eşim gitme kızla anlamazsın demişti bende artık alıştım evde oturnaya sesimi çıkarmadım akşam eşim cuma günleri eve yemege gelmez ünversite arkadaşlarıyla buluşuyolar şimdi gördüm yegenine hediye almış bir mont birde penye buda gidiyorum demek kızlarla ilk defa tek gidecez arabada aglarmı acaba genelde annem yada ablam oluyo arkada kızla ilgileniyo şimdi tek aglarsa ne yaparım elazığ kücük biyer en uzak mesafe 15 dakika ama şimdide ben korktum eşimmmi gelip götürsün yoksa biz gidelimmi araba koltugumuz var :44:
kızlarımla kahvaltımızı yaptık geldiksizdede oluyomu kızlar sanki ahsen aglıyacakta ben aç kalacakmışım gibi öyle hızlı yiyorumki annemler baksa bile bi bakıyorum yemiş bitirmişim 2 3 dakikada kendime şaşırıyorum öyle hızlı yiyorumki
canım ben işim varken araba koltuğuna koyuyorum yanıma alıyorum o beni izliyor bazen sıkılıyor işime ara veriyoumKızlar benim oğlum yemek yapmama bile fırsat vermiyor oyalayamıyorum onu. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Arabasına koyup yanıma getiriyorum ama 5 dk sonra sıkılıyor ağlıyor. Siz nasıl vakit ayırabiliyorsunuz yemek banyoya. Benim oğlumun uykusuda kısa 30-45 dk o yüzden zorlanıyorum
Amin canım, nice sağlıklı yıllaragünaydın kızlar bugün 5. ayımızıda doldurduk hayırlısıyla allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza
kızlar oğlum yarın 5. ayını dolduruyo çok şükür hastalık olmadan bugünleri gördük inşallah hep böyle sağlıklı sıhhatli büyür birazcık zayıf ama sağlıklı olsunda dıyorum artık 3 saate bir doyuruyorum nekadar doyursam okadar altını kırletıyor eşime dıyorum alttan tıkasakmı ne yapsam tombıkleşmiyor oda gülüyo Eki Görüntüle 500980 buda son hali bugun çektik şaşkın ördekim
Meraba kızlar son durumlar nasıl?
Ek gıda takviyelerinz nasıl gidiyor? Sizde de şeftali verince sıkıntı oluyor mu ya benmkine ne zaman versem sonra gazı oluyor..
Bir de benim saç diplerim acayip kaşınıyor ya dökülmede var ellerimi başımdan çekemiyorum resmen..
Kızlar son sorum evde yavaş yavaş egzersizlere başlayayım diyorum sizlerden yapan var mı sütte azalma falan olmaz demi bu arada sezeryanlıyım???
amin cümlemizin evlatlatını ALLAHım acılarını göstermesınmaşallah canım çok mahsum bakmış allah sana bagışlasın
hemde nasıl şaşkın cnm dışardı sanıye durmuyo kafası neye bakçanı şaşırıyo oynar başlıklı bu dıyorummaşallah canım,evet resmen şaşkın ördek gibi bakıyolar herşeye di mi?
oyy yerim o bakislari annesi masallah nasil sevimli oyle! bosver saglikli olsun da kilosu eksik kalsin
amin cümlemizin evlatlatını ALLAHım acılarını göstermesın
hemde nasıl şaşkın cnm dışardı sanıye durmuyo kafası neye bakçanı şaşırıyo oynar başlıklı bu dıyorum
ewt artık bende öyle düşünüyorum ama dışardan gelen eleştırıler ay sankı bıraz zayıf falan deyince üzülüyorum ama napayım
Bu arada ben alerji yapabilir diye seftaliyi biraz daha bekletiyorum
Muz verdigim gun kakasinda yuzlerce kurt varmis gibi siyah iplikcikler vardi odum patlamisti!
Sadece mekik cekiyorum henuz ve de karnimi surekli icime cekerek dolasiyorum :)
2kilom kaldi onu da verdim mi tamamdir
Kızlar, oğlum tırnağıyla yüzünü çizmiş, kanıyor ve çizik şeklinde yara oldu. Bu durumda kullanabileceğim bir krem var mı? Bepanthen krem kullansam olur mu, bebeklere zararı var mı
kızlar ek gıda vermeye başlayanlar,her gün daha önceki verdiklerinize mi ekleme yapıyosunuz yoksa farklı şeyler mi veriyosunuz?mesela bi g ün elma suyu verdiniz diyelim,ertesi gün elma+şeftali,diyelim b, kaç gün sonra yğurda geçtiniz ,elma+şeftali6+yoğurt vs diye böyle mi gidiyo?ben her şeyden vermeye kalkarsam emmeye yer kalmaz diye kafama göre takılıoyrum.şu ana kadar elma suyu,üzüm suyu,şeftali (yalattım şimdilik,alerji yapmasın diye),yoğurt,armut vs tattırdım,mesela dün azcık pataes ve havucu buharda haşldım,tel süzgeçten geçirip azcık zeytinyağı damlattım,azcık da su ilave ettim,katı oldu biraz diye,sadece onu verdim,bugün de yarım havucun suyunu verdim,ama elma vs vermedim,siz nasıl yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?