2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınnnn kızlarrrr hepinizin bebişlerini izin verirseniz kocamaannnn öpüyorummm gelin adaylarını oğluşum da öpüyormuş biraz çapkındır kendisi de

Son düzenleme:

ayy maşallah canım 5 aylıktan biraz büyük duruyor anlamlı ve manalı bakıyor ya ondan dedim

aynı biz canım gece uykuu tam düzeldi dedim şimdi ne yattığımız belli ne kalktığımız ne yapacağım şaşırdım yaa ve yarın işe başlıyorum malum okullar açılıo artık

canım naptın merak ettim gidip gitmediğini inşallah gitmişsindir

yemek yerken çok rahatım ben çok nadir acele yediğimi hatırlıom

canım ben işim varken araba koltuğuna koyuyorum yanıma alıyorum o beni izliyor bazen sıkılıyor işime ara veriyoum
eşime aldıklarımız arasında en çok şu araba koltuğunu kullanıoz ya diyorum gerçekten çokk işime yarıyor sen de dene bir istersen

günaydın kızlar bugün 5. ayımızıda doldurduk hayırlısıyla allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza

kızlar dün gittim 3 saat durabildik çok kalabalıktı gürültüden uyuyamadı mecburen erken kalktım giderken hiç sorun yoktu ama dönerken nasıl geldik bilmiyorum resmen cıglık çıglıga arabadan indim yanına geçtim beni görür görmez gülümsemeye başladı demekki beni görmek istiyormuş gitigime pişmanmıyım hayır banada degişiklik oldu

maşallah canım çok mahsum bakmış allah sana bagışlasın

maşallah canım,evet resmen şaşkın ördek gibi bakıyolar herşeye di mi?

Meraba kızlar son durumlar nasıl?
Ek gıda takviyelerinz nasıl gidiyor? Sizde de şeftali verince sıkıntı oluyor mu ya benmkine ne zaman versem sonra gazı oluyor..
Bir de benim saç diplerim acayip kaşınıyor ya dökülmede var ellerimi başımdan çekemiyorum resmen..
Kızlar son sorum evde yavaş yavaş egzersizlere başlayayım diyorum sizlerden yapan var mı sütte azalma falan olmaz demi bu arada sezeryanlıyım???

Ben de ayni durumdayim bitlendigimi dusunmeye baslayip.ablama kontrol ettirdim :)
Dokulmesin diye hep topuz yapiyorum ondan kasiniyor. Galiba .

Bu arada ben alerji yapabilir diye seftaliyi biraz daha bekletiyorum
Muz verdigim gun kakasinda yuzlerce kurt varmis gibi siyah iplikcikler vardi odum patlamisti!
Sadece mekik cekiyorum henuz ve de karnimi surekli icime cekerek dolasiyorum :)
2kilom kaldi onu da verdim mi tamamdir

oyy yerim o bakislari annesi masallah nasil sevimli oyle! bosver saglikli olsun da kilosu eksik kalsin

maşallah canım çok mahsum bakmış allah sana bagışlasın
amin cümlemizin evlatlatını ALLAHım acılarını göstermesın
maşallah canım,evet resmen şaşkın ördek gibi bakıyolar herşeye di mi?
hemde nasıl şaşkın cnm dışardı sanıye durmuyo kafası neye bakçanı şaşırıyo oynar başlıklı bu dıyorum
oyy yerim o bakislari annesi masallah nasil sevimli oyle! bosver saglikli olsun da kilosu eksik kalsin

ewt artık bende öyle düşünüyorum ama dışardan gelen eleştırıler ay sankı bıraz zayıf falan deyince üzülüyorum ama napayım

Bsver benimki 8,5 oldu hala zayif diyenler var
Bir de bingildagi cok mu kucuk neee diyenler
Halbuki doktorumuz ortalamanin ustunde diyor
Cahil cuhela insanlar laf olsun diye konusuyor sinir olluyorum

2 kilo mu aman Allahım benim vermem gereken tam 20 kilo var ayyy düşünmesi bile korkutucu..Emzirdiğim için hiç bişey yapamıyorum sadece biraz dikkat etmeye çalışıyorum o kadar ama Jıllıean ebru şallı falan dvd.lerini aldım netten onlara başlıcam inşallah..Malum kimse olmadığı için yanımda bırakıpta yürüyüşe falan çıkamıyorum

Kızlar, oğlum tırnağıyla yüzünü çizmiş, kanıyor ve çizik şeklinde yara oldu. Bu durumda kullanabileceğim bir krem var mı? Bepanthen krem kullansam olur mu, bebeklere zararı var mı

Kızlar, oğlum tırnağıyla yüzünü çizmiş, kanıyor ve çizik şeklinde yara oldu. Bu durumda kullanabileceğim bir krem var mı? Bepanthen krem kullansam olur mu, bebeklere zararı var mı

lansinoh uun göğüs ucu kremi olabilir,hani zaten emzirmeden önce temizlemeye gerek kalmıyo ya,zararsızdır heralde.benimki de geçen gün çizmiş yüzünü,çizik şeklinde kıpkırmızı 2 gün gezdi,sonra geçti iz bırakmadan.daha takılıp düşüp dizlerini kanatıcaklar annesi

kızlar ek gıda vermeye başlayanlar,her gün daha önceki verdiklerinize mi ekleme yapıyosunuz yoksa farklı şeyler mi veriyosunuz?mesela bi g ün elma suyu verdiniz diyelim,ertesi gün elma+şeftali,diyelim b, kaç gün sonra yğurda geçtiniz ,elma+şeftali6+yoğurt vs diye böyle mi gidiyo?ben her şeyden vermeye kalkarsam emmeye yer kalmaz diye kafama göre takılıoyrum.şu ana kadar elma suyu,üzüm suyu,şeftali (yalattım şimdilik,alerji yapmasın diye),yoğurt,armut vs tattırdım,mesela dün azcık pataes ve havucu buharda haşldım,tel süzgeçten geçirip azcık zeytinyağı damlattım,azcık da su ilave ettim,katı oldu biraz diye,sadece onu verdim,bugün de yarım havucun suyunu verdim,ama elma vs vermedim,siz nasıl yapıyosunuz?

canım doktorumuz sadece yoğurt meyve suyu püresi bide sebze çorbası dedi 1,2 ay böyle olcak sabah meyve suyu veya püre veriyorum öğlen sebze çorbası akşamda yoğurt aralarda anne sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…