2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım bizim kızın yatıgı günde 3 4 kez yarım saat oda ayagımda salayarak sabbah 8 gibi uyanıyo gecede 1 de artık bitap düşüyo ben zaten nerdeyse ondan önce uyuyorum onu yataga koyar koymaz ben zor kendimi yataga atıyorum eşimden allah razı olsun yardımcı olmaya calışıyo ama oda esnaf oldugu için sabah çok erken gidiyo akşamda gec geliyo anla canım ne cektigimi belki sana moral olur ne yapayım bu günlerde gececek diye umut ediyorum kaç türlü beşik aldım uyusun diye malesef fayda etmedi dışarı zaten çıkamıyorum durmuyo iyice huzursuz oluyo diye 1 sene idare edecez artık diger kızımda böyleydi 1 yaşına kadar inşallah buda 1 yaşında düzelir beni görsen sac baş bitarafta ayıptır söylemesi eşime diyorum wc bile lüks oldu kızdan sonra şimdi ayagımda salıyorum

Umarım düzelirler canım, çok zormuş çocuk bakmak üstelik senin 2 tane Allah yardımcımız olsun, etrafımdaki bazı arkadaşların bebekleri sürekli uyku halinde. Ben de ancak haftasonu eşimle 1 saatliğine çıkabiliyorum o da beyefendi arabada bile sıkılmaya başladı önceden pek severdi. Üstelik havalarda önümüzde kış dışarı istesek de çıkamayacağız şimdiden bunu düşünür oldum. Sürekli umut ediyoruz geçecek diye önce gaz problemi, uykusuzluk, diş... Allah hastalıktan ve kazadan korusun bebeklerimizi

Kayısı dönemi geçti sanırım.. ama ben dolaba falan koymadım kayısı.. kuru kayısı alsam kaynatsam nasıl olur?
ay yeter ki yapsın yatakları falan heryeri pislesin ama yeter ki yapsın...

bende kuru kayısıdan yaptım şeker atmadım ve ılık olarak içirdim yaklaşık 20 cc kadar biboronla uyku arasında verdim.Allah yardımcın olsun inşallah işe yarar beklemek çok zor.

benim oğlum da çok mu uyuyor diye tedirgin oluyorum etrafımdaki bebekleri görünce bu ay kontrolde soracağım azalır zamanla dedim ama...akşam en geç 8 de uyur sabah 7 de kalkıyor (aralarda uyku arası emip uykuya devam ediyor) 7 den 8 e kadar beşiğinde oyalanır tekrar uyur 10 a kadar sonra 2 saatte bir 1 saat uyuyor 5 e kadar beşten sonra 8 de akşam uykusu zaten yani günde 15 16 saat kesin uyuyor.kansızlık yapar mı ki?

bende aynı senin durumundayım önceden uykusu çok güzeldi şimdi gecede gündüzde rahat değil bi sıkıntısı da yok mızlayıp duruyo bende çok bunaldım senin gibi ailem yanımda değil ve bebek 24 saat benimle dayanması zor gerçekten allah yardımcımız olsun

canım benim oğlum da uykuyu seven bebeklerden,ilk aylarında günün 20 saatini uyuyarak geçiriyordu,ben de korkuyordum ama doktorlar sıkıntısı olmayan mutlu bebekler kesintisiz uyur diyorlar,anne sütü de aldığı için endişe etmedim hiç,kilosu boyu da iyi,hatta tombişiz azcık şimdi de 2 saat oynasa bi yarım saat şekerleme yapar,bizim düzenimizi anlatayım sana,bu aralar gece 1 de falan gece uyksuna geçiyoz genelde,sonra bazen sabah 6 da bazen 7 de falan emmeye uyanıyo sonra tekrar uyuyo saat 11 gibi kalkıyo sabah,1.5 -2 saat oynuyo falan sonra şekerleme yapıyo yarım saat sonra gene bir iki saat oynuyo yine uyuyo,bu öğleden sonra uykumuz modumuza göre 15-20 dk dan 3 saate değişebiliyor,bazı günler çok uyuyo,bu böyle gidiyo yatana kadar,1.5 -2 saat oyun sonra gözleri ovuşturmasya başlıyo,mesela saat 10 gibi banyosunu yaptı az önce,uyudu bi yarım saat ,oyun halısında oyuncak oynuyo şimdi,yani ben endişelenmiyorum aksine seviniyorum umarım uykuyu sever bundan sonra da diyorum,üzülme bence,şanslısın

kızlar benim oglanda bayramdan sonra duzen falan kalmadı.resmen kucaga alıstı.surekli mızmız.uykusuda bozuldu.doktora goturdum biseyi yok.aşıdan mı oldu yoksa diyorum.cok bunaldım cok yoruldum valla.bu donemler bebelere bisiler oluyo sanırsam :)

Gozumuz aydin..
Bizde bu sabah kayisi kompostosu yaptik icirdik onun hikmetinden mi bilmiyorum en fazla 1 saat so ra yapti cook mutlu olduk bizde . İnsallah hergun yapar. Oglusumun b.ku ble pek kiymetli. Bklu bezi atmaya kiyamadim :)

günaydın kızlar elazıgda hava çok kasvetli içim sıkıldı görümcem oğlunun dogumgününe çagırmıştı eşim gitme kızla anlamazsın demişti bende artık alıştım evde oturnaya sesimi çıkarmadım akşam eşim cuma günleri eve yemege gelmez ünversite arkadaşlarıyla buluşuyolar şimdi gördüm yegenine hediye almış bir mont birde penye buda gidiyorum demek kızlarla ilk defa tek gidecez arabada aglarmı acaba genelde annem yada ablam oluyo arkada kızla ilgileniyo şimdi tek aglarsa ne yaparım elazığ kücük biyer en uzak mesafe 15 dakika ama şimdide ben korktum eşimmmi gelip götürsün yoksa biz gidelimmi araba koltugumuz var :44:

kızlarımla kahvaltımızı yaptık geldik sizdede oluyomu kızlar sanki ahsen aglıyacakta ben aç kalacakmışım gibi öyle hızlı yiyorumki annemler baksa bile bi bakıyorum yemiş bitirmişim 2 3 dakikada kendime şaşırıyorum öyle hızlı yiyorumki

uyutup bindirsen arabaya 15 dakika çok kısa bir süre bir kaç oyuncakla bile oyalanabilir gibi biraz müzik yardımı da alabilirsin sese biraz şaşırıyor bebişler hem hava almak sana ve bebeğine moral olur.ben evi toplarken eşim oğlumu yalnız çarşıya götürüyor arabayla bizim çarşı da 10 15 dakika...Allaha emanet olun bir şey olmaz inşallah ilk çıkıştan sonra alışırsın.

Aynen ben de öyleyim canım. Çınar ağlasa da ağlamasa da o kadar hızlı yiyorum ki sonra hazımsızlık ve şişkinlik oluyor ben de çok alıştım hızlı yemeye. Bir an önce büyüse de yanıma alsam mama sandalyesine oturtsam o yerken ben de yesem rahat rahat

Amin canım, böyle 24 saat birlikte olunca hem yoruluyorum hem de çok farklı bir bağ oluşuyor oğlumu eşime bırakıp bile gidemiyorum hep yanımda olsun da istiyorum hem de bazen bundan şikayet ediyorum bunaldım herhalde ondan böyle karmaşık duygulardayım. 3 hafta önce teyzem gelmişti ona bırakıp gidemedim dışarı, bir defa çıktım aklım hep evde çünkü bir defa oğlumu oturtur pozisyonda tuttu daha 3,5 aylıktı o yüzden kimseye güvenemiyorum ne yapayım elimde değil, şöyle 6-7 aylık olsa rahatlayacam

Selam arkadaslar,
Bebisime uyku arkadasi oyuncak tarzi birsey ariyorum..
Kullanan var mi, ne kullaniyorsunuz. Aslinda ufak sevimli bir battaniye gordum ama hisirdiyor, o olmaz sanirim

Selam arkadaslar,
Kullanan var mi, ne kullaniyorsunuz. Aslinda ufak sevimli bir battaniye gordum ama hisirdiyor, o olmaz sanirim

biraz büyüse köpek vs gibi bişi alırdın,benim köpeğim vardı peluş,ona sarılıp uyurdum,az daha bekle,şimdi zaten anlamaz oyuncaktan bence

kızlar oğlum yarın 5. ayını dolduruyo çok şükür hastalık olmadan bugünleri gördük inşallah hep böyle sağlıklı sıhhatli büyür birazcık zayıf ama sağlıklı olsunda dıyorum artık 3 saate bir doyuruyorum nekadar doyursam okadar altını kırletıyor eşime dıyorum alttan tıkasakmı ne yapsam tombıkleşmiyor oda gülüyo buda son hali bugun çektik şaşkın ördekim

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

uyku arkadaşıdamı oluyormuş dıye merakımdan googleden baktım ne güzel şeyler çıktı hele bu kuzuya bayıldım bıraz pahalı ama 88lira çok güzelmiş

Maaşallah bebeğin çok tatlı sağlıklı olması yetiyo..anladığım kadarıyla sen de benim gibi kiloya takanlardansın sütümüz o kadar yaramıyo demekki 9.nda beş aylık olacak 4 ay 10 gnlükken 7.200 dü şimdi bakalım kaç olmuş ama başka bebişler gibi tombik tombik değil anlamadım bu durumu..neyse bende kendimi sağlıklı sıhhatli rabbime çok şükür her hangi bir sıkıntısı yok diye avutuyorum bu da bence herşeye yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…