Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ders programım henüz belli olmadı ama süt izinlerimi programımı yarım gün olacak şekilde hazırlamalarını istedim,tahminim bensiz 1 öğün ya da max. 2 öğün geçiğrecek,o aralarda da ek gıda yesin istiyorum mama yerine,sütümü sağsam da çok fazla çıkmıyo,anca bebeğime emzirince yetiyo,o nedenle sağdığım süt onu doyurmaz yokluğumda,o nedenle fikir istedim,o zaman sabah yokluğumda meyve püresi öğleden sonra da yoğurt ve sebze çorbası falan vermeye başlayayım,ben yoğurdu yaklaşık 2-3 haftadır he rgün azar azar veriyorum,alerjik bi şey olmadı ama miktar artınca olur mu ki?nasıl bi alerji oldu bebeğin,tarif eder misin?çenesinde,yanakalrında kızarıklık falan mı yoksa tüm vücudunda döküntü şeklinde mi?
maşallah canım darısı bize olur inşAllah..Kızlar ben o kadar bunaldımki anlatamam, insan evladından bunalırmı ama ben sanki öyle olmaya başladım, resmen psikolojim bozuldu ve artık biran önce işe başlamak istiyorum..kızım hiç durmuyor, 5 dk dahi kendi kendine oynamıyor, yere yatırdığım anda bir resmen yeri kırılmış gibi bas bas ağlıyor, sırtı asla yere gelmicek, buda beni çok yoruyor, birde uyumuyor gündüzleri ve o uyanıkken hep kucakta, artık takatim kalmadı, ne ev işi ne kendi işlerime bakabiliyorum, resmen ağlıyorum artık..uyku düzeni zaten gitti, gece kalkar uyumaz ağlar, uykusuzluktanda çok sinirli oldum, resmen çocuğa kızıyorum sonrada pişman oluyorum, ne yapayım kucağı unutturmak için, nolur akıl verin yoksa aklım gidecek benim![]()
kızlar nezamandır bebeklerinizin resimlerini paylasmıyorsunuz.özledim bırbırınden guzel meleklerinizi...efe ahsen alya, bısıdıcem senin bebegin, daha aklıma gelmeyen fıstıkların resimlerini paylasın anneleri![]()
Canim ben 4numaraya gectim cok rahat oldu sirt kismini iyice yukardan bagliyorum
Oglum sagolsun olur olmaz heryerde sirtina kadar yapiyor molfixten memnunum hem turk markasi
ev işimi resmen hayal oldu banyo bile lüks oldu ahsenden sonra şimdi yanımda cıngar çıkarıyo resmen 5 dakika yanlız durmuyo kucagında gezdir istiyo ama buda can yorgunluktan bitap düşüyorum bugün okulda acıldı bide şevvalin dersleri neyapacaz bilmiyorum![]()
günaydın neler yapıyosunuz kızlar benim hayatım ahsene baglı yaşarken şimdi birde büyük kızımın okulu çıktı iyice bocaladık eşimlede sorunlarım var iyice bunaldım en ufak sese bile tahamulüm yoken ahsenin sürekli aglaması resmen çıldırmak üzereyim
Benim tosun pasam bu saatlerde uyumayi cok seviyoR :) masallah ona annesini uzmuyor
Aman da aman maşallah, uyuyan bir melek
Benim tosun pasam bu saatlerde uyumayi cok seviyoR :) masallah ona annesini uzmuyor
Maşallah kocaman olmuş çok tatlıEki Görüntüle 512697 bu oğlum 2 aylıkken Eki Görüntüle 512698 ve şimdiki hali aşırı yakışıklı kuzum benımhafta sonu onu büyük parka götürdük ve deneme amaçlı arabamızla değil otobüsle gittik oldukça ıyı geçti yanı artıkotobusede binebilicez otobuste uyuklamaya başlada babasının omzunda arkada gençler vardı hepbir ağızdan hooop gözlerr gittii aa gene açıldı dıye söyleyip güldüler benim minişime bu arada bende 4 numaraya geçtim ben prima kullanıyorum sızdırma olayı hiç gelmedı başımıza
allah yardımcın olsun herşey yoluna girer inşalalh bu araada bende çok gerginim yorgunluktan bu yüzden eşimlede tartışıyorum sürekli seninde böle bişeydir umarım başka sorun yoktur
Eki Görüntüle 512728
Benim çınarım, aşkım, bir tanem, Allah hepimizin yavrusunu korusun
Eki Görüntüle 512697 bu oğlum 2 aylıkken Eki Görüntüle 512698 ve şimdiki hali aşırı yakışıklı kuzum benımhafta sonu onu büyük parka götürdük ve deneme amaçlı arabamızla değil otobüsle gittik oldukça ıyı geçti yanı artıkotobusede binebilicez otobuste uyuklamaya başlada babasının omzunda arkada gençler vardı hepbir ağızdan hooop gözlerr gittii aa gene açıldı dıye söyleyip güldüler benim minişime bu arada bende 4 numaraya geçtim ben prima kullanıyorum sızdırma olayı hiç gelmedı başımıza