2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
temızlık ve yemek bızdede sıkıntı valla.kızımla vakıt gecırmek ıstıyorum ben.ek gıdalara 4. ayda basladık.bu ay yanı 5. ay tamamen nehıre bırseyler hazırlıyorum mutamadıyen ve evle ılgılenemıyorum.aranızda ek gıdalara baslayan varsa beslenme planını paylassın lutfen.

kızlar ek gıdada kahvaltıya geçince mama vermiyosak,sadece emziriyosak,kahvaltıda devam sütümü kullanıcaz?sağdığım süt her zaman olmuyor,anca emziriyorum zaten,bilgisi olan var mı?

ders programım henüz belli olmadı ama süt izinlerimi programımı yarım gün olacak şekilde hazırlamalarını istedim,tahminim bensiz 1 öğün ya da max. 2 öğün geçiğrecek,o aralarda da ek gıda yesin istiyorum mama yerine,sütümü sağsam da çok fazla çıkmıyo,anca bebeğime emzirince yetiyo,o nedenle sağdığım süt onu doyurmaz yokluğumda,o nedenle fikir istedim,o zaman sabah yokluğumda meyve püresi öğleden sonra da yoğurt ve sebze çorbası falan vermeye başlayayım,ben yoğurdu yaklaşık 2-3 haftadır he rgün azar azar veriyorum,alerjik bi şey olmadı ama miktar artınca olur mu ki?nasıl bi alerji oldu bebeğin,tarif eder misin?çenesinde,yanakalrında kızarıklık falan mı yoksa tüm vücudunda döküntü şeklinde mi?

bizim ilk emmuzda sıcaklarda çıkmıştı yüzünde ellerinde bacaklarında sadece açık kalan yerlerinde idi.ilk önce sinek ısırığı gibi oluyo sonra genişleyip üstü ucuk gibi su yoplamıştı sanki.gece yanığı falan diyolar halk arasında.o sıralar ek gıda bişey almıyodu sadece emziriyodum.sonra 1 ay sonra yine tekrarladı dr muz krem ve şurup yazdı nedeni belli olmayan alerjiler işte.çok sıcaklarda olmuştu şimdi hala tam geçmedi kollarındakiler.süt ürünleri bebeklerde alerji yapabildiği için izin vermedi.Hatta ilk zamanlarda ben inek sütü ürünleri tüketmemitim bu alerjik cildinden ötürü.koyun sütü önermişti doktorumuz.sizede hayırlı eğitim öğretim ylı diliyorum.bende atanamyan öğretmen grubundanım 10 yıl oldu hala evdeyim:(

biberonu reddediyor artık emmiyorda ek gıdalardan sadece pirinçli mamayı yiyor o da günde bir kez khvatıyı da reddediyor 1 ekimde işe başlıycac offff lütfen önerilerinizi bekliyorm bu arada siteye yeni üye oldm acemiyim doğru yere mi yazıyom onu da bilmiyorm şimdiden teşekkürler

maşallah canım darısı bize olur inşAllah..Kızlar ben o kadar bunaldımki anlatamam, insan evladından bunalırmı ama ben sanki öyle olmaya başladım, resmen psikolojim bozuldu ve artık biran önce işe başlamak istiyorum..kızım hiç durmuyor, 5 dk dahi kendi kendine oynamıyor, yere yatırdığım anda bir resmen yeri kırılmış gibi bas bas ağlıyor, sırtı asla yere gelmicek, buda beni çok yoruyor, birde uyumuyor gündüzleri ve o uyanıkken hep kucakta, artık takatim kalmadı, ne ev işi ne kendi işlerime bakabiliyorum, resmen ağlıyorum artık..uyku düzeni zaten gitti, gece kalkar uyumaz ağlar, uykusuzluktanda çok sinirli oldum, resmen çocuğa kızıyorum sonrada pişman oluyorum, ne yapayım kucağı unutturmak için, nolur akıl verin yoksa aklım gidecek benim :(

Valla insan çözmekte zorlanıyor ne dertleri var diye düşun dur.acaba susadımıki,yoksa emzirsem mi ne istiyor bu cocuk demekten fenalık gecirmek üzereydım.ama bugunlerde iyi ama aniden çıldıracak diye ödum kopmuyo degil.kızlar bebeklerimiz genelde koç burcu bebeğı.en zor burclardan biri koç olduguna gore buçetin cevizlerle daha cook işimiz var :)aman allah canlarını sağ etsin.kolay degil anne olmak kadın olmak.hayatın yükü bizde diyebiliriz.birde kızlar en iyisi alıp bebeleri dogru dışarı cıkın.ruzgarlar esmeye baslamadan.bırde alıssınlar.en ufak esintide burun tıkaniklıgı kulak agrısı yasamamak icin alıştıralım.emirhan her cıktıgında burnu iptal oluyordu.ama artık olmuyor.ruzgarda vursa bisi olmuyor:nazar: bırde otri bebenin burun aspiratörü mutlaka alın derim.cook başarılı ve pratik.

kızlar nezamandır bebeklerinizin resimlerini paylasmıyorsunuz.özledim bırbırınden guzel meleklerinizi...efe ahsen alya, bısıdıcem senin bebegin, daha aklıma gelmeyen fıstıkların resimlerini paylasın anneleri :emir_bebek:

kızlar nezamandır bebeklerinizin resimlerini paylasmıyorsunuz.özledim bırbırınden guzel meleklerinizi...efe ahsen alya, bısıdıcem senin bebegin, daha aklıma gelmeyen fıstıkların resimlerini paylasın anneleri :emir_bebek:

bende istiyorum güzel kızımı sizlere göstermek ama yapamıyorum :14::14:

:nazar::emir_bebek::nazar:
Benim tosun pasam bu saatlerde uyumayi cok seviyoR :) masallah ona annesini uzmuyor

Eklentiler

• $IMAG0524.webp
    $IMAG0524.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
ev işimi resmen hayal oldu banyo bile lüks oldu ahsenden sonra şimdi yanımda cıngar çıkarıyo resmen 5 dakika yanlız durmuyo kucagında gezdir istiyo ama buda can yorgunluktan bitap düşüyorum bugün okulda acıldı bide şevvalin dersleri neyapacaz bilmiyorum:31:

allah yardımcımız olsun canım senin 2 tane birde kilolarıda arttıkça kucakta taşınmaz oldular iiyice ne yapcaz böle inannırmısın dün banyoya girdim tam 4 kere yarıda bırakmak zorunda kaldım sinirlerim zıpladı inan ki ya ...

günaydın neler yapıyosunuz kızlar benim hayatım ahsene baglı yaşarken şimdi birde büyük kızımın okulu çıktı iyice bocaladık eşimlede sorunlarım var iyice bunaldım en ufak sese bile tahamulüm yoken ahsenin sürekli aglaması resmen çıldırmak üzereyim

Arkadaşlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum benim kızımın böbreklerin de taş varmış aranızda bebeğinde böyle bi durumu olan varmı varsa neler yaptı yazarsa çok sevinirim moralim çok bozuk doktor kendi düşürecek diyo ama acı çekmesine dayanamıyorum.acıyla iyice halsizleşti kendini bırakıverdi dermanı yok kafayı kolu kaldıracak yaklaşık 2-3 haftadır böyle ne zaman düzelecek ya offff...

günaydın neler yapıyosunuz kızlar benim hayatım ahsene baglı yaşarken şimdi birde büyük kızımın okulu çıktı iyice bocaladık eşimlede sorunlarım var iyice bunaldım en ufak sese bile tahamulüm yoken ahsenin sürekli aglaması resmen çıldırmak üzereyim

allah yardımcın olsun herşey yoluna girer inşalalh bu araada bende çok gerginim yorgunluktan bu yüzden eşimlede tartışıyorum sürekli seninde böle bişeydir umarım başka sorun yoktur

$fotoğraf0111.webpbu oğlum 2 aylıkken $fotoğraf0435.webp ve şimdiki hali aşırı yakışıklı kuzum benım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hafta sonu onu büyük parka götürdük ve deneme amaçlı arabamızla değil otobüsle gittik oldukça ıyı geçti yanı artıkotobusede binebilicez otobuste uyuklamaya başlada babasının omzunda arkada gençler vardı hepbir ağızdan hooop gözlerr gittii aa gene açıldı dıye söyleyip güldüler benim minişime bu arada bende 4 numaraya geçtim ben prima kullanıyorum sızdırma olayı hiç gelmedı başımıza

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 512697 bu oğlum 2 aylıkken Eki Görüntüle 512698 ve şimdiki hali aşırı yakışıklı kuzum benım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hafta sonu onu büyük parka götürdük ve deneme amaçlı arabamızla değil otobüsle gittik oldukça ıyı geçti yanı artıkotobusede binebilicez otobuste uyuklamaya başlada babasının omzunda arkada gençler vardı hepbir ağızdan hooop gözlerr gittii aa gene açıldı dıye söyleyip güldüler benim minişime bu arada bende 4 numaraya geçtim ben prima kullanıyorum sızdırma olayı hiç gelmedı başımıza
Maşallah kocaman olmuş çok tatlı

allah yardımcın olsun herşey yoluna girer inşalalh bu araada bende çok gerginim yorgunluktan bu yüzden eşimlede tartışıyorum sürekli seninde böle bişeydir umarım başka sorun yoktur

aynen canım biraz daha fazla ilgi ve taktir bekliyorum oda yorgunluktan bi kenarda sızıp kalıyo bu aralar bende cinet geciriyorum gercekten bazen tükendigimi hisediyorum :50:

Eki Görüntüle 512728
Benim çınarım, aşkım, bir tanem, Allah hepimizin yavrusunu korusun

:nazar::emir_bebek::nazar:
Benim tosun pasam bu saatlerde uyumayi cok seviyoR :) masallah ona annesini uzmuyor

Eki Görüntüle 512697 bu oğlum 2 aylıkken Eki Görüntüle 512698 ve şimdiki hali aşırı yakışıklı kuzum benım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hafta sonu onu büyük parka götürdük ve deneme amaçlı arabamızla değil otobüsle gittik oldukça ıyı geçti yanı artıkotobusede binebilicez otobuste uyuklamaya başlada babasının omzunda arkada gençler vardı hepbir ağızdan hooop gözlerr gittii aa gene açıldı dıye söyleyip güldüler benim minişime bu arada bende 4 numaraya geçtim ben prima kullanıyorum sızdırma olayı hiç gelmedı başımıza

:nazar:maşallah canım bebişlerinize çınarın keyfine diyecek yok paşam nasılda yayılmış:9::16:

Back
X