2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım valla ben kahvaltıda sadece yumurtanın sarısı ve labne peynir veriyorum ben böyle karışık şeylere karşıyım biraz belkide kendim sevmediğim içindir .. Pekmez almayıda düşünüyorum. Maşallah kızım ne versen yiyor domatese bayılıyor dün yengesi eline ıspanaklı börek vermiş mecbur kaldım demet diyor ağzımın içine bakıyor elini uzatıyor dedi sofra görünce nasıl hücum ediyor tahmin bile edemesssin ama burdaki arkadaşlar kilo larını yazınca şaşırıyorum benimki çok tombiş korkuyorum dr na sordum sınırda dedi ama şimdilik önemli değilmiş inşallah anası gibi şişko olmazz..

Kıyamam ben ona ne tatlı oluyor bebişlerimiz gittikçe,merak ettim kızın kaç kilo bu arada?Bizde de durum aynı geçen arkadaşlarla otururken kekime atılıp atılıp duruyordu. Azıcık verdim sonra benle kavga ede ede yarısından biraz fazlasını yedi:)Çok kızıyordum daha bebek o yiyemez diye şimdi kendim bazı şeyler hariç ufak ufak veriyorum.Sonuçta seçici olmaması daha iyi.Bir de doktorum beni çok etkiledi.Bebeğinin yeme alışkanlığını veren sensin,ilerde seçici olması,yememesi senin kabahatin ;o daha hiçbirşeyi bilmiyor sen öğretiyorsun.Eğer bir yemeği sevmezse ısrar etme 15 gün sonra tekrar dene dedi.Sürekli aklıma geliyor sözleri...kızlar birde demir ilacından sonra mutlaka dişlerini ,çıkmamışsa bile damağını karbonatlı suya batırılmış tülbentle silin.3 bebekten birinde dişte sararma yapıyormuş......

kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?

Ben hazır su almıyorum bebegıme.ceşme suyunu muhakkak kaynatıp icırıyorum.cunku ne çesme suyuna ne hazir suya güvenilmiyor.eniyisi kaynatıp vermek canım

Canım aşı olup geldik.sukur bunuda atlattık.bakalım gece nasıl gececek.yavas yavas huysuzlanmaya başladı.ölçumlerımızde yapıldı.72 cm boyumuz tam 9 olmuş kilomuz.

inşallah bi sorun olmaz sorunsuz atlatırsınız bizimde pazartesi aşımız çok korkuyorum

demin ahsene domates çorbası yaptım resmen çıldırdı 1 tatlı kaşıgı bile yediremedim çekecegim var bu kızdan üffff :50:

demin ahsene domates çorbası yaptım resmen çıldırdı 1 tatlı kaşıgı bile yediremedim çekecegim var bu kızdan üffff :50:
merhaba arkadaşlar,bnde bugün oğluma domates çorbası yaptım ama bol şehriye attım hafif püre kıvamına getirip ezdm ,bende normalde çorba yediremiyorm ama bu sefere yedi
kabak,havuç patattes ve kerevizli denedm,tarhana denedm,yok zorla yedi bi kaç kaşık.meyve püresini çk seviyo,akşamlarıda muhallebi veriyorm oda fena değil ama çorba ile aramz pek yk zorla veriyorm.bu ara hafif ateşlenme gibi durumuda var ama burun akıntısı falan yk yada halsizlik falan da yok anlamadm acaba dişmi dye düşünüyorm emin olamadm bakalım bizde yakında mama sandalyesi almayı düşünüyorz ,ama daha karar veremedk ne alsak?benim oğlm biraz iri bi bebek olduğu için öle çk basit bişide olmaz tartması lazım.ayrıca daha kahvaltıyada başlamadk bakalım dr kontrolü var haftaya o zaman sorarm artık,ek gıdaya başlayınca artık memeden bayağ düştü nerdeyse sadece geceleri doğru dürüst emiyo gündüz toplasan 1-2 kere 5 dk sürmüyo emmesi,bu yüzden sütümde azaldı ,hayırlısı olsun artık sağlıklı olsunda yapacak bişi yk.

nasılsınız canlar iyisin,zd,r inşalalh bende memlekete gidiyorum pazar gün valiz hazırlıyorum şimdi. aman bu bebğin eşyaları ne çok mıuş ya bu arada otobüsle gidiyorum malesef babamızın izni yok ve 8 saat yolculuk çok tereddüt ediyorum ya minicik bebekle nasıl geceçek acaba....

nasılsınız canlar iyisin,zd,r inşalalh bende memlekete gidiyorum pazar gün valiz hazırlıyorum şimdi. aman bu bebğin eşyaları ne çok mıuş ya bu arada otobüsle gidiyorum malesef babamızın izni yok ve 8 saat yolculuk çok tereddüt ediyorum ya minicik bebekle nasıl geceçek acaba....

hayırlı yolculuklar canım gece bilet alsaydın belki uyurdu inşallah rahat gidersin canım :55:

Aylık ne kadar ücret veriyorsunuz ????? yazarmısınız !!!!

cnm ben pendik'teyim,Üçe kadar bakıyor bakıcımız;temizliğimi ve yemeğimi de yapıyor fırsat buldukça 500 tl veriyorum.Bu arada bnm oğlumun da kilosu çok,6 ay 10 günlük ve tam 9 kilo.çok iştahlı,korkutuyor bu iştah beni:)

kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?

canım ben doğduğundan beri hayat su kullanıyorum mamaları ve içmesi için hiç bir problem yaşamadım çok şükür bu arada suyu kaynatmıyorum. içindeki minerallaeri gidiyor.

kızlar selam, bende pazar günü elazığdan uçakla ankaraya gidiyorum, benimde eşim gelmiyor, 1 saat ama çok korkuyorum :)) kız beni çileden çıkarmaz inşAllah.. birde 1.5 saat araba yolculuğu var öncesinde, Ankaraya inincede 1 saat en azından merkeze sürüyor..Hayırlısı bakalım nasıl olacak..

kızlar ben elanın yoğurdunu mamasından yapıyorum, süt alerjisine karşı korkumdan yapmadım normal sütten..hergün 1 bardak yapıyorum, azını maya için ayırıyorum..

Ya kızlar benim kızımda hala dönme olayı yok :( acaba kilodan falanmı dönemiyor, en son 8.300 geldi çarşamba günü..canım sıkılıyor ya bu olaya..

Back
X