Kızlar, okuduğum kadarıyla bebeklerimizin çoğu yalnız kalmak istemiyor huysuzluk yapıyorlar, gündüz çok az uyuyorlar, ilgi bekliyorlar ve annelerine hiç iş yapma ve dinlenme fırsatı vermiyorlar. Ben de aynen bunları yaşıyorum akşam da uyutma çabalarından yoruluyoruz gece de kaç defa beslemek için uyanıyoruz ve eşim beni hiç anlamıyor. Bu kadar yoruluyoruz akşamları da birkaç saat oturup tv izleyip dinlenmek istiyorum. Geçen ay eşimin kuzeni aradı eşiyle akşam gelmek istediler ama beni aramadılar direk eşimi aramışlar, o gün de oğlum çok huysuzdu 2 saat uğraştım onu uyuttum sonra saçlarım döküldüğü için saçıma bakım yağı sürüp 1 saat bekletip banyo yapacaktım. Eşim aradı bana gelmek istediklerin söyledi saat olmuş 21.30 benim saçımda yağ var banyo yapmam lazım çok yorgunum. Ben de durumumu anlattım hafta sonu gelsinler dedim hafta sonu şehir dışına çıkacaklarmış dedi. Sonra da zaten arayan soran olmadı şimdi ikide bir eşim bunu yüzüme vurup duruyor onları kabul etmemişim de onları sonradan benim arayıp çağırmam gerekiyormuş da... Üstelik beni bir defa bile aramazlar hal hatırımı sormazlar benim ne yaşadığımı kim bilebilir ki. Zaten hafta sonu bile gelseler oğlum durmuyor sürekli ilgi istiyor ben yerimde oturamıyorum ki misafir ağırlayım. Sinirlerim bozuldu neden eşim beni anlamıyor ve arkamda olmuyor. Onun için hava hoş haftasonu kanepeye yayılır akşama kadar kalkmaz yerinden, haftasonları zaten evde 2 bebeğim oluyor zaten bir yere gittiğim yok bunaldım iyice
aayyyyy canım ya üzüldüm şimdi bu erkekler neden böyle ki... sen boşver canım misafiri felan misafirlik hal mi kalmış bizde üstelik insan müsait olmayabilir. bu çok normal bişi... çok isteyen insan daha sonra gelir onlar seni anlamamışsa sende onları düşünüp kafaya takma canım zaten bebek üzüyor yeterince bide bunlarımı düşüncen boşverrrrrr gelen gelsin gelmeyenin canı cacık isterrrrrr.....