Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya benim kız televizyon seyretmeyi çok seviyo baktırmak istemiyorum ama bakıyo siz baktırıyor musunz
aılede kımsede alerjı yok ama oldu ıste daha 4.5 aylıktı APTAMIL VERDIM bastan asagı kıpkırmızı dokuntu oldu hep agladı yemedı ıcmedı kakası mukusluydu ıshal oldu gunde 19 kere su gıbı yavrum kendı dr.umuz cok ıyı bı dr.hemen arastırdı abı sut alerjısı sımdı 7.ayda yumurta denıcez neocate ıcın rapor cıkarttı pahalı bı mama bı kutusu 90 yaklasık 2.5 kutu gıdıyo aylık kı sadece muhallebısnın ıcıne katıyorum bıberon almıyo zaten rapor sayesınde 6 kuTUya 120 verdık yoksa 540tıanneler merhaba kızım 6 ay 10 gunluk 1.5 aydır sut alerjısı olduu anlasıldı neocate dıye mama var onu kullanıyoruz aptamıl cok yordu bıtanemı 9.ıayda kecı sutu yogurdu peynırı denıcez
aılede kımsede alerjı yok ama oldu ıste daha 4.5 aylıktı APTAMIL VERDIM bastan asagı kıpkırmızı dokuntu oldu hep agladı yemedı ıcmedı kakası mukusluydu ıshal oldu gunde 19 kere su gıbı yavrum kendı dr.umuz cok ıyı bı dr.hemen arastırdı abı sut alerjısı sımdı 7.ayda yumurta denıcez neocate ıcın rapor cıkarttı pahalı bı mama bı kutusu 90 yaklasık 2.5 kutu gıdıyo aylık kı sadece muhallebısnın ıcıne katıyorum bıberon almıyo zaten rapor sayesınde 6 kuTUya 120 verdık yoksa 540tıanneler merhaba kızım 6 ay 10 gunluk 1.5 aydır sut alerjısı olduu anlasıldı neocate dıye mama var onu kullanıyoruz aptamıl cok yordu bıtanemı 9.ıayda kecı sutu yogurdu peynırı denıcez
cnm benimde ananenm yaptı taze tarhana ben 15 günden beri falan veriyorum çok seviyo içine 2 ölçekde devam sütü koyuyorum bide cicibebenin ekmekleri var bazen ondanda ufalıyorum içine kızım çok severek yiyo
aılede kımsede alerjı yok ama oldu ıste daha 4.5 aylıktı APTAMIL VERDIM bastan asagı kıpkırmızı dokuntu oldu hep agladı yemedı ıcmedı kakası mukusluydu ıshal oldu gunde 19 kere su gıbı yavrum kendı dr.umuz cok ıyı bı dr.hemen arastırdı abı sut alerjısı sımdı 7.ayda yumurta denıcez neocate ıcın rapor cıkarttı pahalı bı mama bı kutusu 90 yaklasık 2.5 kutu gıdıyo aylık kı sadece muhallebısnın ıcıne katıyorum bıberon almıyo zaten rapor sayesınde 6 kuTUya 120 verdık yoksa 540tı
kızlar desteksiz orurmaktan kasıt halının ortasına arkada da hiç bi destek olmaksuzın oturma mı yoksa kanepede sırtını dayayıp yanlarına bir şey koymadan oturma mı?
kızlar günaydın, bebişler ve sizler iyisinizdir inşAllah..Bizde çok şükür iyiz, bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum..
Size sorum kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz? ben bu sabah devam sütünün içine biraz etimek, birazda labne peynir koydum ama yemedi( sonra tek mama yaptım içti, kahvaltıyı siz nasıl hazırlıyorsunuz acaba? neyin içine neler katıyorsunuz?
Birde ben çok fazla bişi vermiyorum sanırım, aklıma geldikçe şunu vereyim diyorum, siz saate göremi ayarlıyorsunuz?
canım bende tam olarak gecemedim ek besine dün yarım yumurta sarısına 1 tatlı kşıgı labne katım 1 yemek kaşıgı kadar oldu ıhlamurla beraber bi on dan bi ondan zorla yedirdim sonrada ögleden sonrada ince birdilim elma rendeledim okadar başka birşey vermedim çünkü yemek istemiyor çokta zorlamak istemiyorum
merhaba kızlar bizde dün elayı kontrole götürdük, 8,300 olmuş, hastalıktan zayıflamıştı pek almamış..doktor kahvaltıya başla dedi, yumurta prynir vs.. ama ben işten dolayı başlayamıyorum, bakıcıda allaha emanet onada canım sıkıldı, kadın 4 gündür sanki aynı çorbayı veriyor. ben az yap diyorum, olmazsa bayramdan sonra kendim akşamdan yapıp götürcem..çok canım sıkılıyor, bu iş olmasa ne güzel olurdu..
uyku sorununa gelince gece bizde 4-5 defa kalkıyoz, artık bunaldım..ne zaman tam uyuyacak bu veletler ya:) zaten kucaktan hiç inmiyor..orası ayrı sıkıntı..
kızlar ya benim kız televizyon seyretmeyi çok seviyo baktırmak istemiyorum ama bakıyo siz baktırıyor musunz
anneler merhaba kızım 6 ay 10 gunluk 1.5 aydır sut alerjısı olduu anlasıldı neocate dıye mama var onu kullanıyoruz aptamıl cok yordu bıtanemı 9.ıayda kecı sutu yogurdu peynırı denıcez
konuya bodoslama dalıyorum kusura bakmayın kızlar ama dayanamadım yaa, bu nisan bebişlerinin uykuyla derdi ne ki yaa, kızım doğduğundan beri gece 3 ten önce hiç uyumadım, uykuları hep 20-30 dakika sonra 2 saat oyun istiyo, çok kucakçı bir bebek olmasına rağmen artık yuvarlanmayı öğrendiği için yerde vakit geçiriyo ama bu seferde yoğurdu yemeği ben de hal kalmıyo, neden kısacık uyuduğunu çözemedimgece 3 te yattı ve 6 da uyandı daha yarım saat önce uyudu
kocalarından yeteri destek göremeyen kızlar, ben pek hiç destek olanı görmedim, varsa yoksa kendi rahatları, senin ne halde olduğun önemli değil, bende durmuyo al, acıktımı al, uykusu var galiba al baktıkları sürede de zaten ya yemek yaparız ya ev işi
bence yapmamız gereken takmamak, mesela ben bu gün yemek yapmıycam banane, niye parçalıyorum ki kendimi, eline sağlık diyen mi var, çocuğuma bakmak zaten yeterince yıpratıcı, bu hayat böyle beceriksiz kadınlar her zaman el üstüdür kıymetlidir dikkat edin, biz yaptıkça mecburiyet oluyo ohhhhhhh be içim şişmişti
kayınvalidesi muska yaptıran arkadaş, o muskayı takmamakla en güzel cevabı vermiş olursun, çocuğumun buna ihtiyacı yok deyip kestirip at, çok meraklıysa kendi taksın, bu ne yaa kocayla uğraş bide aile uzantılarıyla uğraş,
selam canım biz de grip olmuştuk dr peditus vermişti ama atlatamadı oğlum daha sonra kendi druna götürdüm o iburamin cold ve burun spreyi verdi burda da yazmıştım bir de iğne vermişti, iki güne iyileşti öyle ki bütün huysuzluğu geçti... bizim dr sanki ilaçlar konusunda biraz rahat gibi ama verdiği ilaçlar iyi geliyor, ben pek emin olamıyorum yine de... siz de en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
bizimkide yemiyor ya, ya eliyle itekliyor kaşığı yada tüüüü deyip her yeri batırıyor ama benim şaşırdığım ne biliyormusun, bakıcı diyor çok güzel yedi, hemde 2 kepçe falan diyor, benim ağzım açık kalıyor..zorlamı tıkıyor acaba :)))) bugün tarhana yapacakmış, toz götürmüştüm kendsine, bende diyecektim diğer çorbandan yokmu daha diye :)) ama kuzuma kötü falan davranır die suyuna gitmeye çalışıyorum, bayramdan sonra sölicem, artık et tavukda katılacağı için ben akşamdan yapıp getirrim hergün taze olarak dicem :) aslında iyi biri kadın ama işte gel anne yüreğine sor :) en azından şevkatli olduğunu biliyorum, Allah'tan korkan biri.. sabah kucağımda ela o çağırdı gel diye hemen kollarını açtı gitti( sevmese gitmez heralde dimiii ???
kızlar günaydın, bebişler ve sizler iyisinizdir inşAllah..Bizde çok şükür iyiz, bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum..
Size sorum kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz? ben bu sabah devam sütünün içine biraz etimek, birazda labne peynir koydum ama yemedi( sonra tek mama yaptım içti, kahvaltıyı siz nasıl hazırlıyorsunuz acaba? neyin içine neler katıyorsunuz?
Birde ben çok fazla bişi vermiyorum sanırım, aklıma geldikçe şunu vereyim diyorum, siz saate göremi ayarlıyorsunuz?
ben kaynatıyorum canım hayat suyu kavanoza koyuyorum ordan verıyorumkıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?